Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

Apklausa: Vaikas kasosi odelę? (59 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Dzhine @ 2012 01 29, 23:24)
Mano manymu, gali.

Sivakar vel davem seno misinio, ziuresim kaip ji rytoj ryte atsikels..jeigu bus geriau - vadinas ir tas misinys mums netinka doh.gif ...reikes musiau aukotis ir keltis naktim kas 2val ir duoti tik MP....
Atsakyti
QUOTE(2Lviename @ 2012 01 29, 23:21)
Mes jau senai grize prie MP tongue.gif...Tik as nakti duodu misini, nes matyt nera sotus mano pienas ir ji man kas 1,5-2val keliasi...O su misiniu miega po 4val....Ir gauna ji tik 22val ir po to 2val..O daugiau kai keliasi apie 5-6val ir toliau - tik MP....

Jusu pienas yra idealus jusu vaikui. Tik jis greiciau virskinasi, todel vaikutis dazniau keliasi. Naktinis maitinimas- ilgo zindymo garantas. Nakti pienas riebiausias. Meskit lauk miisini ! Jei truksta miegelio paciai geriau diena snustelkit su leliuku. Juk sitas etapas nesites amzinai !

Papildyta:
QUOTE(2Lviename @ 2012 01 29, 23:26)
.reikes musiau aukotis ir keltis naktim kas 2val ir duoti tik MP....

Duokit savo vaikiukui tai ka turit geriausia. Keltis kas dvi valadas yra labai normalu. Pamatyysit-veliau kelsis dar dazniau-dygs dantys, daug ispudziu ir pan- nakti vaikutis prie kruties ne tik valgo-jis raminasi.
Jei galvosit kad tai auka tai auka ir jausites. Dziaukites kad savo kunu galit pagamint geriausius vaistus savo vaikui. MP esantis imunoglobulinasA slopina alergines reakcijas, apsaugosit savo vaikuti nuo sunkiu alergijos formu. Juk tai geriausia dovana kokia tik galit duot savo vaikui. Jokiu budu ne auka.
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2012 01 29, 22:09)
Tai gal jau grisit prie MP? smile.gif aisku kad galejo sureaguoti.
Papildyta:

Aisku. Aciu.
Ar salta palatose?

mes kai buvom, buvo silta, bet oras palatose labai sausas.Dedavau dregnus ranksluoscius ant radiatoriaus. Aisku, kai mes buvom uz lango buvo -2 +2 rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(2Lviename @ 2012 01 29, 21:51)
labas vakaras...

mergaites, ar gali buti, kad misinys dar labiau sukelia alergija???

aisku gali, paklausykit wytautes, ir maitinkit MP ir nakti, neuzkraukit sau bedu dar ir su tuo misinuku parinkimu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(beatka1983 @ 2012 01 29, 14:05)
o kaip jums ausies stafilakokas pasireiske? nes mano vaikui pastovei niezti ausytes - kai pakasau jam - tai jis is kaifo tiesiog vos neuzmiega... ir tas ausies nezulis jau tesiasi gal pora menesiu g.gif

Pastebejau pries pus antro menesio mazdaug, kad man norisi krapstyti ausi, kuo giliau kisti ausi krapstuka i ausies landa.. Tada pasijaute toms kaip uzgulimas ausies, kreipiausi pas lor gydytoja, padare paseli ir isaugo as... sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geidene: 30 sausio 2012 - 07:38
QUOTE(2Lviename @ 2012 01 29, 22:51)
labas vakaras...

Nes kai visada nauudojom Aptamil hipoalregene - lyg nieko...tada pabandem Alergy care - netiko, nes atpilinejo ir lyg kaip dabar pagalvoju pablogejo..O dbr bandom Aptamil digestive alergy care - tai po nakties vaikas atsikele tragiskos bukles....Ar gali nuo dvieju kartu taip sureguoti odele vaiko????? g.gif

Labas rytas 4u.gif
Kiek pamenu, tai jus alergiski karves pieno baltymui. Siaip Aptamil Allergy Care arba Aptamil Allergy Digestive Care butent ir yra skirti alergiskiems vaikams.
As kuri laika (5 sav.) daviau savo vaikui allergy Care. Pradejus si misini vaiko galvyteje atsirado demeliu... Tariausi, visi sake, kad taip valosi organizmas (nors mano sunus ir nealergiskas karves pieno baltymui). Galiausiai nutraukem ta misini ir grizom prie NANo H.A. 1, nes ji geriant ir su viduriais problemu nera, ir vaikas zymiai skaniau ji geria.
Gaila, kad mano pienelio pakako tik 2 men, o tu jei turi pienelio, tai tikrai nemanau, kad labai jau sunku atsikelti kas 2 val ir pamaitinti... wink.gif

O ar galejo per 2 maitinimus sureaguoti nuo misinio, tai as drisciau suabejoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(2Lviename @ 2012 01 29, 21:51)
labas vakaras...

Nes kai visada nauudojom Aptamil hipoalregene - lyg nieko...tada pabandem Alergy care - netiko, nes atpilinejo ir lyg kaip dabar pagalvoju pablogejo..O dbr bandom Aptamil digestive alergy care - tai po nakties vaikas atsikele tragiskos bukles....Ar gali nuo dvieju kartu taip sureguoti odele vaiko????? g.gif

Manau galejo.

QUOTE(2Lviename @ 2012 01 29, 22:26)
Sivakar vel davem seno misinio, ziuresim kaip ji rytoj ryte atsikels..jeigu bus geriau - vadinas ir tas misinys mums netinka  doh.gif ...reikes musiau aukotis ir keltis naktim kas 2val ir duoti tik MP....

MP maitinimas tai neaukojimasis. Miegok kartu su mazaja bus lengviau. 4u.gif

QUOTE(wytaute69 @ 2012 01 29, 22:36)
Jusu pienas yra idealus jusu vaikui. Tik jis greiciau virskinasi, todel vaikutis dazniau keliasi. Naktinis maitinimas- ilgo zindymo garantas. Nakti pienas riebiausias. Meskit lauk miisini ! Jei truksta miegelio paciai geriau diena snustelkit su leliuku. Juk sitas etapas nesites amzinai !

Papildyta:
Duokit savo vaikiukui tai ka turit geriausia. Keltis kas dvi valadas yra labai normalu. Pamatyysit-veliau kelsis dar dazniau-dygs dantys, daug ispudziu ir pan- nakti vaikutis prie kruties ne tik valgo-jis raminasi.
Jei galvosit kad tai auka tai auka ir jausites. Dziaukites kad savo kunu galit pagamint geriausius vaistus savo vaikui. MP esantis imunoglobulinasA slopina alergines reakcijas, apsaugosit savo vaikuti nuo sunkiu alergijos formu. Juk tai geriausia dovana kokia tik galit duot savo vaikui. Jokiu budu ne auka.

Sutinku.

Mano maziuke pries savaite gavo paskutine doze antibiotiku. Ir berimas toks smulkus, mazais spuogeliais dar vis matosi. Labiausiai isryskeja vonioje, po maudyniu. Berimas yra ant nugaros, pilvo. Vakar patepiau Aveenu rudu. Siandien mudysiu Emolium vonioj. Gal sumazes.. Taip nesmagu tie berimai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 30 sausio 2012 - 09:18
Rytoj ir mes gulames i alergologini ax.gif Gal vis pajudesim is mirties tasko ir nors kazkas paaiskes rolleyes.gif
Atsakyti
o mes likom namie....atsibudo mazoji uzkimus ir kosti.....tai pasiskambinau, nusikelem kitai savaitei. Gal neisisirgs gi....
Papildyta:
QUOTE(Mergyte_82 @ 2012 01 30, 09:25)

O ar galejo per 2 maitinimus sureaguoti nuo misinio, tai as drisciau suabejoti  g.gif

mes zuvies paragavom pirma karta ir atsidurem ligoninej. Kodel manai kad nuo dvieju kartu negali but reakcijos?
Atsakyti
Labas rytas, jus man dabar tundrai pasakykit ka daro kai atsigulat i ligonine, nes va vakar ziuriu mano mazius vel visas isbertas, tik viena diena nepatepiau tepaliuku ir viskas, visos kojos nubertos ir pilvukas, kazkoks nuprotejimas, noreciau zinoti ko reikalaut ar klaust gyd kai nuvaziuosim i Vilniu?
Atsakyti
QUOTE(Danuse @ 2012 01 30, 10:54)
Labas rytas, jus man dabar tundrai pasakykit ka daro kai atsigulat i ligonine, nes va vakar ziuriu mano mazius vel visas isbertas, tik viena diena nepatepiau tepaliuku ir viskas, visos kojos nubertos ir pilvukas, kazkoks nuprotejimas, noreciau zinoti ko reikalaut ar klaust gyd kai nuvaziuosim i Vilniu?

o kur jus i Vilniu vaziuosite? pas ka? turite siuntima pas alergologus?

jeigu jus turite siuntima i stacionara - tai ten visus jums tyrimus atliks, jeigu tik i konsultacija - tai visi tyrimai mokami.
Atsakyti
QUOTE(beatka1983 @ 2012 01 30, 10:29)
o kur jus i Vilniu vaziuosite? pas ka? turite siuntima pas alergologus?

jeigu jus turite siuntima i stacionara - tai ten visus jums tyrimus atliks, jeigu tik i konsultacija - tai visi tyrimai mokami.

Mes vaziuojam i Antakalnio alergologijos centra pas gyd. Malinauskiene, vaziuojam su siuntimu. O kaip papult i ta ligonine, nes tikrai noreciau kad jau nebe pro pirstus ziuretu, o pradetu gydyti, nes jei butu nuo pradziu gyde gal nebutu ir kitu alergiju atsirade
Atsakyti