Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

Apklausa: Vaikas kasosi odelę? (59 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(2Lviename @ 2012 02 08, 16:19)
aciu uz atsakyma 4u.gif

nes mums dabar labiausiai raudonuoja kakliukas ir galvyte, kunelis grazus visai pasidares, nemaudom kasdien daabr....bet kazkas dar matyt neatrinkta su maistu, nes kaklas raudonuoja vis vien...Gal nervinis cia jai koks berimas, nes kai pikta buna is vakaro, ryte atsikelia raudonu kakliuku...Gal jai niezti, nes naktim miega siaubingai, glava ukioja sukioja, o kai keiciu sauskelnes - kasytis nori, neleidziu, pyksta..galav tai nusidrasko iki krauju - dbr name jau su kepure laikau, nes nagu nesugebu taip nukirpt, kad nebutu astrus..Zodziu, nervuojas mergina ir mama nervuoja su savo zirzejimu doh.gif

Pabandyk padildyti nagucius. Nuo nerviuku AD paastreja. Gerai, kad jau kunelis pagrazejes. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2012 02 08, 17:28)
Pabandyk padildyti nagucius.  Nuo nerviuku AD paastreja. Gerai, kad jau kunelis pagrazejes.  4u.gif

dildau zinok - nepadeda ..kaip tik nudildziau, ateinu - ziuriu jau susidraskius..gal kampuciu nenudildau gerai doh.gif

O kunelis jo, gerai, kad pagrazejes, tik sakau, galvyte ir kakliukas dar labai raudonuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(2Lviename @ 2012 02 08, 16:51)
dildau zinok - nepadeda ..kaip tik nudildziau, ateinu - ziuriu jau susidraskius..gal kampuciu nenudildau gerai  doh.gif

O kunelis jo, gerai, kad pagrazejes, tik sakau, galvyte ir kakliukas dar labai raudonuoja doh.gif

o gal kartais oras per sausas? mum per salcius buvo labai uzsidege zandukai ir kakliukas taip pat. Pasiskolinau oro drekintuva pamegint. padrekinau ora ir kazkaip pagerejo. Bijau sakyt kad tikrai nuo to, bet gal verta pamegint?
Atsakyti
QUOTE(vaidem @ 2012 02 08, 19:02)
o gal kartais oras per sausas? mum per salcius buvo labai uzsidege zandukai ir kakliukas taip pat.  Pasiskolinau oro drekintuva pamegint. padrekinau  ora ir kazkaip pagerejo. Bijau sakyt kad tikrai nuo to, bet gal verta pamegint?

Na net nezinau, nes mes buvom atsiveze is drauges drekintuva pries salcius, tai pas mus namie rode 60 - reiskia normaliai...O ar kai saltis atejo ir silumos padaugejo namie - tai nezinau kas su oru pasidare....Reikes vel ju paprasyt, kad duotu paziuret
Atsakyti
QUOTE(Soncuk @ 2012 02 07, 22:34)
GAl dar kas nors?  ax.gif
Tiesa, aplinka ten jauki, kiek gali buti jauki ligonine. Viskas atnaujinta, perdazyta, sviesu, spalvota patalyne, tad aplinka tikrai nedepresine biggrin.gif

Aciu uz tokia smulkia informacija, ryt dar bandysiu pasiskambinti del maitinimo tikslaiai viska susizinoti 4u.gif
QUOTE(marlene @ 2012 02 08, 14:13)
Ačiū už info visoms dėl ligoninės. Mes taip pat pirmadienį važiuojam pagulėt sad.gif

kiek daug musu gules

Dabar net galvoju kokioje palatoje butu geriau guleti vis galvojau kad vienvieteje, bet jei su bedraamziu ar panasiiu sutaptu tai gal net ir dvivietej geriau, vaikams butu ka veikt ir smagiau butu rolleyes.gif
Atsakyti
O man dar labai aktualus maitinimo klausimas. Mano panelė laaabai valgi. Kiek kartų per dieną ten maitina? blush2.gif g.gif Ir koks tas maistas vaikui?
Papildyta:
QUOTE(Danuse @ 2012 02 08, 22:13)
Aciu uz tokia smulkia informacija, ryt dar bandysiu pasiskambinti del maitinimo tikslaiai viska susizinoti  4u.gif

kiek daug musu gules
Dabar net galvoju kokioje palatoje butu geriau guleti vis galvojau kad vienvieteje, bet jei su bedraamziu ar panasiiu sutaptu tai gal net ir dvivietej geriau, vaikams butu ka veikt ir smagiau butu rolleyes.gif

Aš ir galvoju apie vienvietę, bet iš kitos pusės, tai gal geriau su kompanija smile.gif Ir vaikai užimti, ir jei pačiai reikia į wc sulakstyti ar kur tai kompanjonė gali akį užmesti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marlene: 08 vasario 2012 - 21:57
QUOTE(Danuse @ 2012 02 08, 21:13)
Aciu uz tokia smulkia informacija, ryt dar bandysiu pasiskambinti del maitinimo tikslaiai viska susizinoti  4u.gif

kiek daug musu gules

jie ten kol yra laisvu, guldo po viena, o po to su panasaus amziaus vaikais.mes turejom kambarioke,tai visai smagu, yra su kuo pasikalbeti. Vis ne taip nuobodu. O ir maziukus viena kitos paziuredavom, kol nubegdavom nusimaudyti.

QUOTE(marlene @ 2012 02 08, 21:58)
O man dar labai aktualus maitinimo klausimas. Mano panelė laaabai valgi. Kiek kartų per dieną ten maitina?  blush2.gif  g.gif Ir koks tas maistas vaikui?
Papildyta:
Aš ir galvoju apie vienvietę, bet iš kitos pusės, tai gal geriau su kompanija smile.gif Ir vaikai užimti, ir jei pačiai reikia į wc sulakstyti ar kur tai kompanjonė gali akį užmesti smile.gif

kaip vaikus neznau, bet maitinancias mamas maitino 4 kartus.
Atsakyti
pilnuteles palatos biggrin.gif
labai daug maziuku iki metuku, kolidoriui tik susitinka keli kleckai su melynais zandais pas mamas ant ranku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(loveliuk @ 2012 02 08, 23:13)
pilnuteles palatos biggrin.gif
labai daug maziuku iki metuku, kolidoriui tik susitinka keli kleckai su melynais zandais pas mamas ant ranku  blush2.gif

Kiek laiko busit ?
Atsakyti
QUOTE(marlene @ 2012 02 08, 21:58)
O man dar labai aktualus maitinimo klausimas. Mano panelė laaabai valgi. Kiek kartų per dieną ten maitina?  blush2.gif  g.gif Ir koks tas maistas vaikui?
Papildyta:

Maitina visus vienodai, tik kazkam nededa sveisto, kazkam prie grikiu neduoda desreliu ir pan.
Tiek, as, maitinanti mama, tiek mano kambariokes vaikas,-valgem ta pati, tiek pat kartu.
Pirmad.-ketvritad. Pusryciai (8.30), pietus (13.30), pavakariai (16.00) ir vakariene (18.00)
Penktad. Ir savaitgaliais vietoj pavakariu yra priespieciai 12 val.
Maistas -pagrinde koses smile.gif + arbata, kompotas. Pusryciams buna tik kose, pietum sriuba ir mesyte su bulviu kose, vakarienei kose su maltiniu smile.gif)) na, ligonines maistas.
Ai, turekit cukraus i kavute ir mano kambarioke dar turejo druskos ir pipiru paskanint maista. Na bet dieta yra dieta. Juk reik issivalyt organizma, nepakenks wink.gif
Del palatu manau pasirinkimo tikrai nebus, ten nieks neklausia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Soncuk @ 2012 02 08, 23:53)
Maitina visus vienodai, tik kazkam nededa sveisto, kazkam prie grikiu neduoda desreliu ir pan.
Tiek, as, maitinanti mama, tiek mano kambariokes vaikas,-valgem ta pati, tiek pat kartu.
Pirmad.-ketvritad. Pusryciai (8.30), pietus (13.30), pavakariai (16.00) ir vakariene (18.00)
Penktad. Ir savaitgaliais vietoj pavakariu yra priespieciai 12 val.
Maistas -pagrinde koses smile.gif + arbata, kompotas. Pusryciams buna tik kose, pietum sriuba ir mesyte su bulviu kose, vakarienei kose su maltiniu smile.gif)) na, ligonines maistas.
Ai, turekit cukraus i kavute ir mano kambarioke dar turejo druskos ir pipiru paskanint maista. Na bet dieta yra dieta. Juk reik issivalyt organizma, nepakenks wink.gif
Del palatu manau pasirinkimo tikrai nebus, ten nieks neklausia schmoll.gif

O koses bent ne piene virtos? Tu nori pasakyt desreles duoda?! Sasyskas ta prasme?? Bet tai leliukams gal koks labiau leliukiskas maistas ar ne?
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2012 02 08, 23:04)
O koses bent ne piene virtos? Tu nori pasakyt desreles duoda?! Sasyskas ta prasme?? Bet tai leliukams gal koks labiau leliukiskas maistas ar ne?

Ne ne, koses ant vandens. Ir bulviu kose ant vandens. Kai kurios koses tokios, kad neina atpazinti kokia kruopa smile.gif, bet kasdien vis kitokios smile.gif, visada pasiklausdavau, kokios kruopos.
Desreliu gavau viena ryta ar popiete prie grikiu koses. Man irgi buvo ziauriai keista. Taip tokios mazytes, kaip vaikiskos, bet mano kambariokas negavo blush2.gif
Del visai leliuku nezinau. Mano kambariokui buvo 1m.2 men. Tai jau kaip ir viska valge. Gal maziukams tas koses labiau sumala, sutrina, blenderiuoja. Nes viena ryta buvo ale perliniu kruopu, bet is ju tokia kose-tyre padaryta, kad net grynos kruopos neradau, tai manau tokias pervirtas koses duoda maziukam.
Atsakyti