QUOTE(LiloSun @ 2012 02 06, 19:14)
Na siaip mes visad buvom su raudonais, slapiuojanciais zandais, bet sudavus 2 dienas bulves, is vis visa isbere
Aciu uz patarimus
Papildyta:
QUOTE(marlene @ 2012 02 06, 23:33)
Aš savo baisiai alergišką panelę žindžiau iki 12 mėnesių. Nutraukiau TIK dėl to, kad tikėjausi pagerėjimo, kad lengviau atseksiu nuo ko beria ir situacija pagerės. Žinoma ir pati buvau jau nualinta tų ekstremalių dietų. Deja situacija visiškai nepagerėjo. Kadangi reakcijos lėtinės r išberia dievai žino po kiek laiko, tai visteik nieko aš neatseku, vaikas pastoviai baisus. Ir šiek tiek gailiuosi dėl nutraukto žindymo. Vaikas liko be kalcio šaltinio. Kažkaip seniau būdavo ramu, kad jei ko negali .
Papildyta:
Mes nusipirkome šiandien. Pirkau ne kremą, o tepalą. Prieš miegą patepiau kojytes - kasėsi. Žiūrėsim kas bus per naktį, nes tradičiškai porą valandų kasnakt abi kasom kojytes
Papildyta:
Mes nusipirkome šiandien. Pirkau ne kremą, o tepalą. Prieš miegą patepiau kojytes - kasėsi. Žiūrėsim kas bus per naktį, nes tradičiškai porą valandų kasnakt abi kasom kojytes
Aciu labai bandysim ieskoti jusu minetu kruopu. O del Iricar irgi dar nieko negaliu pasakyt. Kasomes mes taip ir toliau. Viena nakti daugiau, kita maziau, nepriklausomai ar beria daugiau, ar maziau...
Dar norejau pasikalust, gal kas identifikavo, ka reiskia, kai pvz. Visas kunelis grazeja, odyte svieseja, o va zandai, kad ir pavalgius mp parausta na net nepavalgius, tiesiog parausta. Na sakyciau nenueina iki zaizdu, bet parausta, banguoja.
Ar veliau kuneliui pablogeja? Ar cia gali buti atskiros reakcijos? Maistas ir aplinka?
Gal yra pastebejes sitoj vietoj desningumus?