Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

Apklausa: Vaikas kasosi odelę? (59 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(LiloSun @ 2012 02 06, 19:14)
Na siaip mes visad buvom su raudonais, slapiuojanciais zandais, bet sudavus 2 dienas bulves, is vis visa isbere

Aciu uz patarimus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(marlene @ 2012 02 06, 23:33)
Aš savo baisiai alergišką panelę žindžiau iki 12 mėnesių. Nutraukiau TIK dėl to, kad tikėjausi pagerėjimo, kad lengviau atseksiu nuo ko beria ir situacija pagerės. Žinoma ir pati buvau jau nualinta tų ekstremalių dietų. Deja situacija visiškai nepagerėjo. Kadangi reakcijos lėtinės r išberia dievai žino po kiek laiko, tai visteik nieko aš neatseku, vaikas pastoviai baisus. Ir šiek tiek gailiuosi dėl nutraukto žindymo. Vaikas liko be kalcio šaltinio. Kažkaip seniau būdavo ramu, kad jei ko negali .
Papildyta:
Mes nusipirkome šiandien. Pirkau ne kremą, o tepalą. Prieš miegą patepiau kojytes - kasėsi. Žiūrėsim kas bus per naktį, nes tradičiškai porą valandų kasnakt abi kasom kojytes sad.gif

Aciu labai 4u.gif bandysim ieskoti jusu minetu kruopu. 4u.gif O del Iricar irgi dar nieko negaliu pasakyt. Kasomes mes taip ir toliau. Viena nakti daugiau, kita maziau, nepriklausomai ar beria daugiau, ar maziau... g.gif

Dar norejau pasikalust, gal kas identifikavo, ka reiskia, kai pvz. Visas kunelis grazeja, odyte svieseja, o va zandai, kad ir pavalgius mp parausta na net nepavalgius, tiesiog parausta. Na sakyciau nenueina iki zaizdu, bet parausta, banguoja.
Ar veliau kuneliui pablogeja? Ar cia gali buti atskiros reakcijos? Maistas ir aplinka? g.gif
Gal yra pastebejes sitoj vietoj desningumus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soncuk: 07 vasario 2012 - 09:47
QUOTE(Soncuk @ 2012 02 07, 10:45)
Aciu uz patarimus 4u.gif
Papildyta:
Aciu labai 4u.gif bandysim ieskoti jusu minetu kruopu.  4u.gif  O del Iricar irgi dar nieko negaliu pasakyt. Kasomes mes taip ir toliau. Viena nakti daugiau, kita maziau, nepriklausomai ar beria daugiau, ar maziau... g.gif

Dar norejau pasikalust, gal kas identifikavo, ka reiskia, kai pvz. Visas kunelis grazeja, odyte svieseja, o va zandai, kad ir pavalgius mp parausta na net nepavalgius, tiesiog parausta. Na sakyciau nenueina iki zaizdu, bet parausta, banguoja.
Ar veliau kuneliui pablogeja? Ar cia gali buti atskiros reakcijos? Maistas ir aplinka?  g.gif
Gal yra pastebejes sitoj vietoj desningumus?

sveikute
mums visada veidelis sunkiausiai gyjo, net kai jau apsigydydavome odele - tai pvz valgant misinuka, ar nuo silumos - veidukas rausdavo tokiais plemais
Atsakyti
mamytes - Serpentine, sirdukele ir Soncuk - turiu jusu maziukams Protopica bigsmile.gif tiksliau vyras jau ji turi pas save darbe - tai siandien vakare jau bus pas mane namuose... Vyras sumokejo 210 litu uz tris (po 70 lt)- turbut nekonvertavo kainos is zlotu i litus doh.gif Nes zinau kad protopicas kainuja 70 zlotu. Na bet si kart taip jau gavosi negraziai - as is savo puses atsiprasau labai doh.gif
serpentine - lauksiu is jusu adresiuko kur siusti

Soncuk - jusu lauksiu sveciuose smile.gif bet ir turiu dideli prasyma blush2.gif ar galetumete vaziuodama pas mane uzsukti netoli jusu namu Santariskiu klinikuose (priesais onkologini) - yra vaistine Gintarine - ten gamina lasiukus i nosi su adrenalinu(natrio chloridas su adrenalinu - kainuoja apie 8 litukus) - viena mamyte ne is Vilniaus labai nori savo vaikeliui pabandyti ir prase manes nupirkti, o man kad nevaziuoti i kita miesto gala - prasau jusu blush2.gif

Sirdukele - kai turesiu lasiukus i nosi, ir dar bandysiu musu vaistineje pasitairauti del biogaios - viska kartu jums issiusiu smile.gif Dar jeigu norite - galiu ideti pabandyti Bishofito druskos maudymui - mums ir dar cia kelioms mamytems neblogai tiko bigsmile.gif

Aciu mamytes del sveikinimu man del nestumuka 4u.gif 4u.gif

Papildyta:
Soncuk - mums dar alergologe rekomendavo Qinoia kruopas - irgi yra pirkti eko parduotuvese. Mes nusipirkome pokiuka - bet mano vaikas nevalgo jokiu budu jos doh.gif galesiu jums atiduoti - kai atvaziuosite protopico.
dar turiu uzsaldyto triusiuko ekologisko ir stirnienos - galesiu po gabaliuka duoti pabandyti ax.gif mums kazkodel stirniena geriausiai tinka...
Atsakyti
QUOTE(beatka1983 @ 2012 02 07, 10:13)
mamytes - Serpentine, sirdukele ir Soncuk - turiu jusu maziukams Protopica  bigsmile.gif  tiksliau vyras jau ji turi pas save darbe - tai siandien vakare jau bus pas mane namuose... Vyras sumokejo 210 litu uz tris (po 70 lt)- turbut nekonvertavo kainos is zlotu  i litus doh.gif  Nes zinau kad protopicas kainuja 70 zlotu. Na bet si kart taip jau gavosi negraziai - as is savo puses atsiprasau labai doh.gif
serpentine - lauksiu is jusu adresiuko kur siusti

Soncuk - jusu lauksiu sveciuose smile.gif bet ir turiu dideli prasyma blush2.gif  ar galetumete vaziuodama pas mane uzsukti netoli jusu namu Santariskiu klinikuose (priesais onkologini) - yra vaistine Gintarine - ten gamina lasiukus i nosi su adrenalinu(natrio chloridas su adrenalinu - kainuoja apie 8 litukus) - viena mamyte ne is Vilniaus labai nori savo vaikeliui pabandyti ir prase manes nupirkti, o man kad nevaziuoti i kita miesto gala - prasau jusu blush2.gif 

Sirdukele - kai turesiu lasiukus i nosi, ir dar bandysiu musu vaistineje pasitairauti del biogaios - viska kartu jums issiusiu smile.gif Dar jeigu norite - galiu ideti pabandyti Bishofito druskos maudymui - mums ir dar cia kelioms mamytems neblogai tiko bigsmile.gif
Aciu mamytes del sveikinimu man del nestumuka 4u.gif  4u.gif

Papildyta:
Soncuk - mums dar alergologe rekomendavo Qinoia kruopas - irgi yra pirkti eko parduotuvese. Mes nusipirkome pokiuka - bet mano vaikas nevalgo jokiu budu jos doh.gif  galesiu jums atiduoti - kai atvaziuosite protopico.
dar turiu uzsaldyto triusiuko ekologisko ir stirnienos - galesiu po gabaliuka duoti pabandyti ax.gif  mums kazkodel stirniena geriausiai tinka...

Valio!!!!!!!!!!! thumbup.gif
Parasysiu jums i az del atvaziavimo wink.gif
Lasiukus paimsiu, no problem mirksiukas.gif
O ka del Biogaia? As turiu sarasa eurovaistiniu, kurios juos turi. Tai va dabar ziuriu, kad sodu g. 24-2, turi. Tai cia prie jusu turbut? Vyras mums nupirko eurovaistinej, kuri yra ukmerges g. Maximoj.
Atsakyti
*****- Sodu g. tai salia manes - bet ten nera eurovaistines g.gif o galite paziureti - ar yra Biogaia Mindaugo g. (Mindaugo maxima) eurovaistineje?
Atsakyti
Sveikos, as turiu knygele su kosiu receptukais, ten yra pora receptu su bolivine balanda ir burnociais... ten aisku receptai nedietiniai, bet gal kokiu minciu kils kaip patobulinti receptukus, kas kaip gali ?

BOLIVINIŲ BALANDŲ KOSĖ

4 asm.
250 ml bolivinių balandų sėklų
2 šaukštai aguonų
600 ml vandens
10 smulkintų džiov. slyvų, vynuogių ar kitų vaisių
druskos

Į puodą suberti bolivinių balandų sėklas, aguonas ir pakaitinti 3-5 min. Užpilti vandeniu ir užvirti. Puodą uždengti, sumažinti ugnį ir troškinti apie 15 min, kol vanduo susigers į kruopas. pagardinti trupuciu druskos ir deti smulkintus vaisius. nukelti nuo virykles ir 10 min palikti pastoveti. patiekti apslakscius medumi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidem: 07 vasario 2012 - 10:56
beatka, didelis aciu jums. Parasiau i AZ.

Atsakyti
BURNOČIŲ KOŠĖ

4 asm. 200 ml burnočių
300 ml vandens
2 vidutinių obuolių
2 šaukštų natūralaus grietinėlės sūrio arba sojų varškės
1 saukstelio imbiero (nebutina)
2 šaukštų rudojo cukraus.

Vandenį ir burnočių sėklas supilti į puodą. Įberti trup druskos, užvirti ir 10-15 min pavirti, kol krupos bus beveik minkstos. jei reikia ipilti dar vandens. Obuolius nulupti supjaustyti mazais gabaliukais. Sudėti į košę (galima su imbieru) ir pavirti dar 5 min. Įmaišyti grietinėlės sūrį ir troskinti 5 min, kol košė sutirštės. Pagardinti cukrumi ir tiekti su pienu bei cinamonu.

Nu aisku galima visų tų priedų tiek nedėti, pabandyti įdėti obuoliuką, cukraus. kas gali - sojų varškės. gal kartais kam pravers 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidem @ 2012 02 07, 12:05)
BURNOČIŲ KOŠĖ

4 asm. 200 ml burnočių
300 ml vandens
2 vidutinių obuolių
2  šaukštų natūralaus grietinėlės sūrio arba sojų varškės
1 saukstelio imbiero (nebutina)
2 šaukštų rudojo cukraus.

Vandenį ir burnočių sėklas supilti į puodą. Įberti trup druskos, užvirti ir 10-15 min pavirti, kol krupos bus beveik minkstos. jei reikia ipilti  dar vandens. Obuolius nulupti supjaustyti mazais gabaliukais. Sudėti į košę (galima su imbieru) ir pavirti dar 5 min. Įmaišyti grietinėlės sūrį ir troskinti 5 min, kol košė sutirštės. Pagardinti cukrumi ir tiekti su pienu bei cinamonu.

Nu aisku galima visų tų priedų tiek nedėti, pabandyti įdėti obuoliuką, cukraus. kas gali - sojų varškės. gal kartais kam pravers  4u.gif

o tokia varske buna? blink.gif
mums idomu - nes mes neturime alergijos sojai ir alergologiniame sake kai baigsime Neocata(jau mums jo nekompensuoja - geriame santaupas) - pradeti bandyti sojos pieno misiunius... Tai idomu pasidare - kas tai per soju varske - ja paciai gamint reikia ar yra pirkti ?
Atsakyti
kiek suprantu tofu suris ir yra soju varskes produktas

va cia radau tofu
Atsakyti
Daugeliui antibiotikų atsparus probiotikas Biogaia

http://www.youtube.c...h?v=WFLtJcuxQYY
Papildyta:
Na o mes nutraukeme bakteriofaga purksti ant odeles ir neduodu biogaios ir odele per 2 dienas pagrazejo... dar nera tobula, bet jau neberaudona ir nauju berimu nesimato bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(beatka1983 @ 2012 02 07, 12:19)
o tokia varske buna?  blink.gif
mums idomu - nes mes neturime alergijos sojai ir alergologiniame sake kai baigsime Neocata(jau mums jo nekompensuoja - geriame santaupas) - pradeti bandyti sojos pieno misiunius... Tai idomu pasidare - kas tai per soju varske - ja paciai gamint reikia ar yra pirkti ?

LABAI LABAI DEKUJ JUMS BEATA:) o del soju misinuko labai jau atsargiai mes sojom 0/1 klase turim tai sudavus pabandyti misinuko galvojau mirsiu is siaubo buvo dar mazuliukas veme visa vakara visa nakty apsinuodijo skrandy nuo sojos misinuko verysad.gif
Atsakyti