QUOTE(beatka1983 @ 2012 02 05, 19:13)
mamytes - dar noriu jusu patarimu
pries kelias savaites suzinojau kad laukiuos antro vaikelio
labai zinoma apsidziaugiau , bet kartu ir sunerimau, kad ir antras nebutu alergiskas (pas mus seimoje nieks nieks neturi jokiu alergiju - tik musu pirmagimis
)
patarkite - ka daryti, gal kazkaip galiu itakoti kad antras vaikas neturetu alergiju?
negersiu jokiu vitaminu - nes su pirmu visa nestuma geriau ir Elevit ir Mamavit, ir gelezies preparatus...
Sveikinimai is visos sirdies.
Su pima dukrele geriau vitaminus. Gamtos namu, skirtus nestukems. Dukryte kartais paberia, bet nedaug. Ir manau, kad tai buna nuo vaistu, citusiniu vaisiu.
Folines rugsties negeriau pirma nestuma.
Antra nestuma, geriau foline rugsti. Mane pacia buvo isbere nuo jos.Visa nugara. Norejau kasytis kaip parsiukas i savo garda. Bet proto turejau, tai susivaldziau.2 men atkentejau, paskui jau buvo 3 men nestumo, tai nutraukiau ja gerti. Ir viskas susitvarke kaip ranka numemus. Jokiu vitaminu negeriau antra nestuma. Gyd jau bijojo ka ir skirti. Jei net nuo foline rugsties mane buvo isbere. Nestumo gale labai skaudejo tarpkojo kaulus, jau negalejau kentet, tai gyd pasake, kad butu gerai pagert zuvu tauku. Pageriau kelias savaites. Gime dukryte, turejom bedu del odos, berimu, stafilokoku, dabar viskas kaip ir gerai. Prisilaikom kiausiniu produktu. Pakeitem vitamina D, nes nuo vieno t.y. vandeniniu pagrindu bere baisai puse metu.
P.S. Siaip pati nesu alergiska,vaikysteje tarybiniais laikais, pamenu paberdavo mane nuo citusiniu vaisiu.
QUOTE(_caramele_ @ 2012 02 06, 09:56)
sveikutes kaip po svtgalio? mes gerai
sestadieni ryte prabudo visas baltut baltutelis
receptas: savaite protopic sumaisyta su esexxu tepam 1kart/dienoj, jau 2 sav kramto tabletes, dar dvi sav liko (mofenstra, kur sakiau, kad gydytoja paskyre pabandymui, jeigu jau hormonai nepadejo, sake per jos praktika isgyde ne viena su sitais vaistais
: ), geriam biogaia, zuvu tauku po sauktuka kasdien, ir nuo siandien bandysim nebeduot antihistamininiu, nes pries tai gavo 0.5 tabl ryte/vakare.
bandem avizu kose (bet lyg po jos ir paastrejo oda
), dobilo jogurta valgo, bandom, lyg nieko nuo jo
Dziugu.