Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

Apklausa: Vaikas kasosi odelę? (59 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(wytaute69 @ 2012 01 29, 10:56)
oi....jau bijau i ta ligonine vaziuot...bet turbut ner iseities...

butent del sitos bjaurybes mes vis nukelinejam savo vaziavima ten doh.gif rudeni kiek skambindavomes, tiek pataikydavom, kada zarnyno infekcija plisdavo. Zadejau ryt vel skambintis, bet ziuriu ir vel Rotas blink.gif
Atsakyti
Merginos, skubu. BAigesi musu drekinantis kremas. kol gausiu kita praeis pora savaiciu. Gal kuri Vilniuje turi Aveeno nereikalingo?
sviestmedzio neuztenka. puikiai tiko duete su drekinanciu kremu, bet vienas jis nepakankamai galingas.
Brukstelkit man i a.z. is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(geidene @ 2012 01 29, 00:29)
Sveiki. Reikia skubios pagalbos. Metuku vaika jau savaite gydom nuo kaip
manem alergijos kazkokiam maisto produktui,laukiam alergologinio tyrimo. Davem zyrteka ir tepam elideliu Paraudusias issausejusias vietas, bet negeriau. Man, mamai, vakar ausyje nustate auksini stafilokoka,geriu antibiotikus. Ar gali buti, kad musu vaikui irgi tas pats stafilokokas? Kokiu priemoniu imtis ir kaip skubiai? Gal fucidinu tepti?

o kaip jums ausies stafilakokas pasireiske? nes mano vaikui pastovei niezti ausytes - kai pakasau jam - tai jis is kaifo tiesiog vos neuzmiega... ir tas ausies nezulis jau tesiasi gal pora menesiu g.gif
Atsakyti
Laba vakara,

gal yra naudojusių tokį kremą? Labai domintų atsiliepimai.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2012 01 29, 19:06)
Laba vakara,

gal yra naudojusių tokį kremą? Labai domintų atsiliepimai.

user posted image

mes dabar pradejome naudoti is sitos serijos Avene Cicalfate
gydytoja israse man ji - kadangi atsirado berimu ant veido, tada paskaiciau ant pakakuotes kad tinka naujagimiams, tai pabandziau saviskiui ir neblogai tiko - jis su cinku - bet nesausina taip odeles, kaip pvz Vitella ZN
Cicalfate Antibakterinis atkuriamasis kremas /Cicalfate Antibacterial Repair Cream
Cicalfate kremas turi antibakterinių cinko ir vario druskų bei specifinės medžiagos sukralfato, kurios nuramina odą ir paskatina audinių atsinaujinimą. Kremas padeda užgydyti nešlapiuojančius naujagimių, vaikų ir suaugusiųjų odos pažeidimus bei apsaugoti nuo bakterijų.
Indikacijos: šis kremas skirtas nešlapiuojantiems sudirgusios, uždegiminės odos pažeidimams šalinti (naujagimiams, vaikams ir suaugusiesiems). Tinka naudoti po dermatologinių procedūrų.
Naudojimas: švelniais masažuojamaisiais judesiais tepkite 1 ar 2 kartus per dieną ant pažeistų vietų (prieš tai gerai nuvalę ir nusausinę odą). .

Atsakyti
QUOTE(beatka1983 @ 2012 01 29, 18:16)
mes dabar pradejome naudoti is sitos serijos Avene Cicalfate
gydytoja israse man ji - kadangi atsirado berimu ant veido, tada paskaiciau ant pakakuotes kad tinka naujagimiams, tai pabandziau saviskiui ir neblogai tiko - jis su cinku - bet nesausina taip odeles, kaip pvz Vitella ZN
Cicalfate Antibakterinis atkuriamasis kremas /Cicalfate Antibacterial Repair Cream
Cicalfate kremas turi antibakterinių cinko ir vario druskų bei specifinės medžiagos sukralfato, kurios nuramina odą ir paskatina audinių atsinaujinimą. Kremas padeda užgydyti nešlapiuojančius naujagimių, vaikų ir suaugusiųjų odos pažeidimus bei apsaugoti nuo bakterijų.
Indikacijos: šis kremas skirtas nešlapiuojantiems sudirgusios, uždegiminės odos pažeidimams šalinti (naujagimiams, vaikams ir suaugusiesiems). Tinka naudoti po dermatologinių procedūrų.
Naudojimas: švelniais masažuojamaisiais judesiais tepkite 1 ar 2 kartus per dieną ant pažeistų vietų (prieš tai gerai nuvalę ir nusausinę odą). .

Ačiū už aprašymą.
mūsų atveju randasi ne spuogeliai, o nušerpetojusios vietos, kurios per kelias minutes parausta, pradeda aižėti ir virsta keistais dariniais. Kažkas tarp šlapiuojančios žaizdos ir beveik nudžiuvusio šašo.
Atsakyti
klausykit, o kur ten vaziuot i ta ligonine einant? Ten pat kur poliklinika, na kur einam pas alergologus ar kur kitur? Nenoriu klaidziot nes vienos atvaziuosim...apsirgo mano dickis tai nenoriu tempt su temperatura tai pati vaziuosiu...
Atsakyti
iejimas ten toliau - pamatysi uzrasa STACIONARAS - ir pamatysi PRIIMAMASIS. tai eikit i priimamasis - ten dokumentus jums supildys ir nuves i skyriu.
turekite vaiko gimimo liudijima
Atsakyti
labas vakaras...

mergaites, ar gali buti, kad misinys dar labiau sukelia alergija???

Nes kai visada nauudojom Aptamil hipoalregene - lyg nieko...tada pabandem Alergy care - netiko, nes atpilinejo ir lyg kaip dabar pagalvoju pablogejo..O dbr bandom Aptamil digestive alergy care - tai po nakties vaikas atsikele tragiskos bukles....Ar gali nuo dvieju kartu taip sureguoti odele vaiko????? g.gif
Atsakyti
QUOTE(2Lviename @ 2012 01 29, 22:51)
labas vakaras...

Nes kai visada nauudojom Aptamil hipoalregene - lyg nieko...tada pabandem Alergy care - netiko, nes atpilinejo ir lyg kaip dabar pagalvoju pablogejo..O dbr bandom Aptamil digestive alergy care - tai po nakties vaikas atsikele tragiskos bukles....Ar gali nuo dvieju kartu taip sureguoti odele vaiko????? g.gif

Tai gal jau grisit prie MP? smile.gif aisku kad galejo sureaguoti.
Papildyta:
QUOTE(beatka1983 @ 2012 01 29, 21:15)
iejimas ten toliau - pamatysi uzrasa STACIONARAS - ir pamatysi PRIIMAMASIS. tai eikit i priimamasis - ten dokumentus jums supildys ir nuves i skyriu.
turekite vaiko gimimo liudijima

Aisku. Aciu.
Ar salta palatose?
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2012 01 29, 23:09)
Tai gal jau grisit prie MP? smile.gif aisku kad galejo sureaguoti.

Mes jau senai grize prie MP tongue.gif...Tik as nakti duodu misini, nes matyt nera sotus mano pienas ir ji man kas 1,5-2val keliasi...O su misiniu miega po 4val....Ir gauna ji tik 22val ir po to 2val..O daugiau kai keliasi apie 5-6val ir toliau - tik MP....
Atsakyti
QUOTE(2Lviename @ 2012 01 29, 21:51)
labas vakaras...

Mano manymu, gali.
Atsakyti