Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

Apklausa: Vaikas kasosi odelę? (59 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(wytaute69 @ 2012 02 05, 19:52)
mano vaikas visa savaite sirgo. Na sloga, temperatura ir pan. Visa savaite nevalge nieko tik MP. NU isgrazejo ne tas zodis biggrin.gif O mamka aisku viska valgo  blush2.gif Vatr koks grozio eliksyras mano papukuose tongue.gif
Tai dabar reiks atsekt nuo ko gi blogeja  g.gif
ai dar pora dienu hedelixo daviau ir pora kart vibrocilio ilasinau. Nu kai uzraudo zandai  doh.gif Dabar vel suku galva ka su skiepais daryt....nu neskiepysim, susirgs (tfutfutfu) tai ka su vaistais reiks daryt  doh.gif

mums hedelix visai netiko - tik sudaviau , iskart aplink lupas israudo, o vat brontex - tiko.
Atsakyti
lilosun, tame ir esme, kad ligonineje galima sakyti hormonu beveik ir negavom.pirma diena pacias baisiausias vietas patepe hidrokortizonu. Veliau tik drekino. Antra diena patepe kazkokiais antibijotikais ir esexu, tragiskai uzraudo maziukas, tai daugiau net savo kremais ligonine nebetepe. Tepliojo musu emolium ir vitelos su cinku ruriukiui, bei meliu kur reikejo. Savaime viskas praejo. Tai tada galima daryti prielaida, kad tiko mums ligonines aplinka ir maistas ten duodamas??

Beatka, mums sake, kad protopico ant slapiuojanciu vietu tepti negalima.pirmiau patepti meliu, po to karta silpnuciu hormonu ir kai uzsitraukia, tik tada protopika.
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2012 02 05, 19:59)
o tas tepimas privalomas? as tai noriu kad isvis niekuo mano vaiko neteptu. Turim mes savo physiogeli ir sekmingai naudojam kai paberia kur. Visai nenoriu nieko keist ir makaluot. Manau galima taip ane? mums gi tik tyrimu reikia....
tikiuosi kad dar po savaites atsigulsim smile.gif dabar dar pabijojau nuo pirmadienio...vistik iskart po ligos, kosti dar visa...bandysim nuo dar kitos savaites.

aisku galite teptis savo kremukais, tik reikia sakyti - netyleti ax.gif kadangi mes ir name tepames su essexu - tai sutikau kad teptu ju turimu esexxu - savo pataupem mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2012 02 05, 19:00)
lilosun, tame ir esme, kad ligonineje galima sakyti hormonu beveik ir negavom.pirma diena pacias baisiausias vietas patepe hidrokortizonu. Veliau tik drekino. Antra diena patepe kazkokiais antibijotikais ir esexu, tragiskai uzraudo maziukas, tai daugiau net savo kremais ligonine nebetepe. Tepliojo musu emolium ir vitelos su cinku ruriukiui, bei meliu kur reikejo. Savaime viskas praejo. Tai tada galima daryti prielaida, kad tiko mums ligonines aplinka ir maistas ten duodamas??

Jei valgote ta pati ka ligoninei ir asirado didesniu berimu, tada ta bifovala isimkit, niekuom kol kas nekeiskit,dar yra tikimybe kad aplinkoj kazkas netinka.
Klauset kaip uzsikreciama AS, dazniausiai pirmomis gyvenimo dienomis gimdimo namuose, tik vieniem tas itakoja berimus, kitiem kitokias problemas.
Atsakyti
mamytes - dar noriu jusu patarimu blush2.gif pries kelias savaites suzinojau kad laukiuos antro vaikelio blush2.gif bigsmile.gif labai zinoma apsidziaugiau , bet kartu ir sunerimau, kad ir antras nebutu alergiskas (pas mus seimoje nieks nieks neturi jokiu alergiju - tik musu pirmagimis verysad.gif )

patarkite - ka daryti, gal kazkaip galiu itakoti kad antras vaikas neturetu alergiju? g.gif negersiu jokiu vitaminu - nes su pirmu visa nestuma geriau ir Elevit ir Mamavit, ir gelezies preparatus... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2012 02 05, 19:12)
Jei valgote ta pati ka ligoninei ir asirado didesniu berimu, tada ta bifovala isimkit, niekuom kol kas nekeiskit,dar yra tikimybe kad aplinkoj kazkas netinka.
Klauset kaip uzsikreciama AS, dazniausiai pirmomis gyvenimo dienomis gimdimo namuose, tik vieniem tas itakoja berimus, kitiem kitokias problemas.

valgiau dar avizu koses,pieno, bet jiems mums alergijos nerode. Taip pat agurka. Daugiau ta pati ka ligonineje.

Tai tada vis tik gal verta gydyti AS? Kaip elgtumetes mano atveju?gerti bakteriofaga tik paciai, ar kartu ir vaikui duoti?

Norint namu aplinka sutvarkyti, visas geles turbut reiktu nesti lauk?

Beatka, dideli sveikinimai. Kokia dziugi naujiena.!tikiu, kad neramu ir sunku apsispresti kaip elgtis.vienur raso, kad esant tikimybei, jog gali gimti alergiskas vaikas, nestukei reiktu laikytis hipoalergines dietos, t.y. Vengti didziuju alergenu, nes taip neva daznai dar pilvuke budami leliukai ijautrinami.
Atsakyti
QUOTE(beatka1983 @ 2012 02 05, 19:13)
patarkite - ka daryti, gal kazkaip galiu itakoti kad antras vaikas  neturetu alergiju? g.gif  negersiu jokiu vitaminu - nes su pirmu visa nestuma geriau ir Elevit ir Mamavit, ir gelezies preparatus... doh.gif

didziausi sveikinimai 4u.gif

gal mamos kurios turi kelis vaikucius tures naudingesniu patarimu. As tai daryciau taip, atsisakyciau visu abejotinos kokybes produktu maisto, kosmetikos, ir t.t. jokiu vitaminu, zodziu eko gyvenimo stilius. Dietos tai ir taip laikysites i kompanija vaikuciui mirksiukas.gif Bet kiek tai tures naudos rolleyes.gif vienas Dievas zino, tiesiog tiketis kad viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu mamyte uz sveikinimus - kolkas tyliai dziaugiuos nes tik 13 vasario pas gydytoja eisiu apziurai:geda2:
blogiausiai - kad taip man norisi dabar valgyti tokio blogio - siandien negalejau pro Coca cola praeiti maximoje, nu negalejau atsisakyti ir nenupirkti doh.gif isgeriau maza buteliuka su tokiuuuu malonumu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beatka1983: 05 vasario 2012 - 19:37
QUOTE(~Serpentine~ @ 2012 02 05, 19:28)
valgiau dar avizu koses,pieno, bet jiems mums alergijos nerode. Taip pat agurka. Daugiau ta pati ka ligonineje.

Tai tada vis tik gal verta gydyti AS? Kaip elgtumetes mano atveju?gerti bakteriofaga tik paciai, ar kartu ir vaikui duoti?

Norint namu aplinka sutvarkyti, visas geles turbut reiktu nesti lauk?

niu piena ir pieno produktus irgi ismesciau, nesvarbu kad nerodo klasiu. O ir agurkas gi maximinis, nieko gero is jo. smile.gif Jum tik piene rado o maziuko zarnyne nebuvo?

Mes gydem, maziukei girdziau, nezinau kiek tai padejo.
Matai as net nezinau kiek paveiks bakeriofgas ta AS piene g.gif Kai zarnyne ar ant odos ti aisku viskas o cia, gali pabandyti, bet brangiai iseis tau tas kursas.
Papildyta:
QUOTE(beatka1983 @ 2012 02 05, 19:36)
aciu mamyte uz sveikinimus - kolkas tyliai dziaugiuos nes tik 13 vasario pas gydytoja eisiu apziurai:geda2: 
blogiausiai - kad taip man norisi dabar valgyti tokio blogio - siandien negalejau pro Coca cola praeiti maximoje, nu negalejau atsisakyti ir nenupirkti doh.gif  isgeriau maza buteliuka su tokiuuuu malonumu blush2.gif

oj gausi bart mamyte TOKIO s.... jau tikrai REIKIA atsisakyt doh.gif
Atsakyti
Sveikinam del antrojo 4u.gif . Esu anksciau rasius, kad vitaminai mano manymu yra mitas. KAi laukiausi pirmos mergaites vitaminus geriau beveik visa nestuma, nes mano gydytoja taip liepe. Jinai buvo alergiska, bet nestipriai berdavo rankytes ir kojytes. Alergiska buvo mesai - kiaulienai ir vistienai - 2 klase, sokoladui. o kai laukiausi antrosios, prisiskaiciau apie vitaminus ir alergijas ir vitaminu nebegeriau nors reikejo. I nestumo pabaiga kraujas nusilpo. Mazoji dabar turi alergija ir labai stipria. beria nuo visko. be to negerdama vitaminu, tada kai jau buvo tyrimai ir buvo aisku kad reikia, pasidariau sau baisia paslauga. gimdymo metu labai smarkiai nukraujavau, teko pilti krauja po to, gerti gelezies tabletes ir panasiai. manau, kad jei tyrimai rodo, kad reikia vitaminu, tada ir vartokit. be reikalo aisku nereikia. 4u.gif mano atvejis ir beje daug kitu mamu patvirtins, kad vitaminu gerimas su alergija tikrai nera taip tiesiogiai susijes. manau vitaminus reikia gert jei yra poreikis. mano manymu dar didesne tikimybe, kad vaikas bus alergiskas jei jus busite nusilpusi. Cia grynai mano nuomone... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2012 02 05, 19:59)
o tas tepimas privalomas? as tai noriu kad isvis niekuo mano vaiko neteptu. Turim mes savo physiogeli ir sekmingai naudojam kai paberia kur. Visai nenoriu nieko keist ir makaluot. Manau galima taip ane? mums gi tik tyrimu reikia....
tikiuosi kad dar po savaites atsigulsim smile.gif dabar dar pabijojau nuo pirmadienio...vistik iskart po ligos, kosti dar visa...bandysim nuo dar kitos savaites.

jei guldami i stacionara paskyrtas tyrimai ir gydimas tai jie kazkaip privalo gydyti ir tai israsuose rasyti:)) kai mes gulejome tai viena mamyte savo krema nesdavosi ir tepdavo jie juo ten smile.gif
Atsakyti
QUOTE(beatka1983 @ 2012 02 05, 20:36)
blogiausiai - kad taip man norisi dabar valgyti tokio blogio - siandien negalejau pro Coca cola praeiti maximoje, nu negalejau atsisakyti ir nenupirkti doh.gif  isgeriau maza buteliuka su tokiuuuu malonumu blush2.gif

as butent ja kaltinu del savo mergytes alergijos. Turiu du sunelius, ne vienas nealergiskas.....o va su mergyte nestumo metu tikrai papiktnuadziaudavau coca ir pepsi....vitaminu jokiu negeriau. Dar atkreipk demesi i visokius E. Kuo daugiau gamink pati, skaityt etiketes del tu E.
Papildyta:
QUOTE(sirdukele @ 2012 02 05, 21:18)
jei guldami i stacionara paskyrtas tyrimai ir gydimas tai jie kazkaip privalo gydyti ir tai israsuose rasyti:)) kai mes gulejome tai viena mamyte savo krema nesdavosi ir tepdavo jie juo ten smile.gif

matai nelabai mus ten pagydysi... AD pas mus praktiskai ner. Pas mus yra alergija stipri. Na jau sakaiu kai ta anafilaksini turejom del zuvies. Tai va Astrauskaite guldo tyrimams kad pameginti suzinoti kam dar galim tureti tokia stipria reakcija...na bet savo kremuka tai vesimes butinai. Yra dar keli plemukai ant kojyciu. Bet kaip ir rasiau - po MP dietos ir tie sumazejo thumbup.gif
Atsakyti