Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

Apklausa: Vaikas kasosi odelę? (59 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(gliuka @ 2012 02 02, 21:11)
Sveikutes, noriu paklausti mamukai, gal kam vaikuciu taip buvo...musu maziui - sunkus Ad, jau trecia kart per pora men vienoje ausyje atsiranda tarsi puliu, na, bent jau panasios konsistencijos isskyru, kai pirma kart atsirado, labai issigandau, pagalvojau, kad truko ausies bugnelis - teka puliai, bet gyd nieko nemate ausyje, dejom tamponus su AB tepalu,. praejo, po to vel pasikartojo, dabar jau trecia karta - zodziu, be jokiu ausies skausmu, ausyje jokiu pakitimu lyg ir nera, galvoju, gal cia kazkas su AD susije, gal kazkokie pakitimai ir ausies landoje yra, nes gyd ivertino kaip uzdegima aplink bugneli ir tiek...
Ir dar norejau paklausti - kas siunciasi biogaia is Lenkijos, kiek zinau ir LT jau atsirado - koks kainu skirtumas LT ir PL?
Ir siaip - pablogejimas mums ryskus, ypac - taip smarkiai atsalus ir dar labiau pradejus patalpas sildyti - dar labiau issausejus joms verysad.gif Veidas nuolat raudonas, isburkes, nusetas sausom rausvom pleiskanelem verysad.gif

kaina biogaios - ta pati gaunasi - as pirkau pries pora savaiciu lenkijoje 40 zlotu, o kitos mamytes cia pirko eurovaistineje berods 33 litai.

mums irgi kazkas su ausytemis darosi - niezulis beprotiskas - tai kita savaite eisime pasidaryti ausies paseli - bijau kad ir ten stafilakokas nebutu apsigyvenes verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasara gimusi @ 2012 02 02, 14:17)
Matau,kad musu auros nesutampa

Taip, nesutampa ir jūs puikiai žinote kodėl. Todėl ir pasakiau - ignoruosiu. T.y. jei ir bendrausiu šioje temoje, tai nebendrausiu su jumis. To paties tikiuosi iš jūsų lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2012 02 03, 00:00)
Taip, nesutampa ir jūs puikiai žinote kodėl. Todėl ir pasakiau - ignoruosiu. T.y. jei ir bendrausiu šioje temoje, tai nebendrausiu su jumis. To paties tikiuosi iš jūsų  lotuliukas.gif  4u.gif

Varge,varge, ka as prarandu lotuliukas.gif ir uz ka man taip lotuliukas.gif
Atsakyti
LiloSun o kaip vadinasi ta gera rusiska knyga apie AD?smile.gif
Atsakyti
labas,mamytes.
Tai stai, pasirodo turim 3kl bulvems ir 1kl kiausiniams. Tikiuosi pageres maziuko odytes bukle atsisakius siu produktu.
Dar norejau paklausti, kuri cia mamyte tokia geradare parveza kam reikia protopico?mums reiktu. Arba gal kas turi atliekamo?kokia jo kaina?
Cerniauskas nelabai suzavetas elideliu, sake protopic saugesnis.o siaip sake tikrai nieko blogo, jei esant blogai bukle 1-2 kartus patepsim silpnuciu hormonu.
Vis dar laukiam mp paselio.
Prie visa ko, maziukas vakar sukarsciavo.sake skyriuje nemazai karsciuojanciu, buvo ir vejaraupiu atvejis.
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2012 02 03, 10:51)
labas,mamytes.
Tai stai, pasirodo turim 3kl bulvems ir 1kl kiausiniams. Tikiuosi pageres maziuko odytes bukle atsisakius siu produktu.
Dar norejau paklausti, kuri cia mamyte tokia geradare parveza kam reikia protopico?mums reiktu. Arba gal kas turi atliekamo?kokia jo kaina?
Cerniauskas nelabai suzavetas elideliu, sake protopic saugesnis.o siaip sake tikrai nieko blogo, jei esant blogai bukle 1-2 kartus patepsim silpnuciu hormonu.
Vis dar laukiam mp paselio.
Prie visa ko, maziukas vakar sukarsciavo.sake skyriuje nemazai karsciuojanciu, buvo ir vejaraupiu atvejis.

sveika smile.gif na matau toje ligonineje nesibaigia ligos - mes Roto virusa su temperatura parsigavom ir visa seima persirgo...

as galiu pagelbeti Protopico gauti blush2.gif Cia as su Cerniausku ilgai diskutavau apie Elideli ir Protopika, apie hormonus - ka geriau naudoti - tas mazesnis blogis... Priejome isvados kad liekam prie protopico, nes jis silpniausiai ax.gif Tik man nepatiko kad sitas gydytojas pasake kad nereikia gydyti auksinio stafilakoko - gyvenkite ir toliau kaip gyvenote - tai reiskia ir toliau bukite isberti doh.gif

Atsakyti
sveikos mamytes,
norejau paklausti uzisakiau emu taukus kur irunia nuoroda buvo imetus ir pastininke atnese siandien i namus ir taukai buvoo uzsale nes lauke -20 buvo kai ji atnese ir bala zino kiek ji su tais taukais lakste blink.gif dabar ar jie nebus prarade savo svybiu?
Atsakyti
Mamytes - jeigu dar yra norinciu Protopico (jau 2 mamytes paprase jo atvezti is Lenkijos) - tai vienu vezimu noreciau kas dar nori uzsakyti. Mano pazystamas i Lietuva atvaziuoja 2 kartus i menesi, tai galeciau jo prasyti protopico kad atveztu, bet reikia receptuko, paprasto, kad butu parasyta pavadinimas ir susedamoji dalys:

Protopic 0,03%
Takrolimus jednowodny

Beja - kai man skubiai reikejo , o pas alergologe mano negalejau gaut talonelio,, as paprasciausiai nuejau pas savo seimos gydytoja ir paaiskinau situacija ir ji be problemu israse ta paprasta balta receptuka ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sirdukele @ 2012 02 03, 10:19)
sveikos mamytes,
norejau paklausti uzisakiau emu taukus kur irunia nuoroda buvo imetus ir pastininke atnese siandien i namus ir taukai buvoo uzsale nes lauke -20 buvo kai ji atnese ir bala zino kiek ji su tais taukais lakste blink.gif dabar ar jie nebus prarade savo svybiu?

Pas mus irgi buvo uzsale. Nieko tokio mirksiukas.gif visi aliejai keicia savo konsistencija priklausomai nuo temp. Kokosu aliejus pvz. Jei tik silta-suskysteja, jei salta, sukieteja. Nieko jiems nenutiko.nebijokit wink.gif
Mes irgi uzsisakem, galesim pasidelint ar padeda...
Papildyta:
QUOTE(beatka1983 @ 2012 02 03, 10:37)
Mamytes - jeigu dar yra norinciu Protopico (jau 2 mamytes paprase jo atvezti is Lenkijos) - tai vienu vezimu noreciau kas dar nori uzsakyti. Mano pazystamas i Lietuva atvaziuoja 2 kartus i menesi, tai galeciau jo prasyti protopico kad atveztu, bet reikia receptuko, paprasto, kad butu parasyta pavadinimas ir susedamoji dalys:

Protopic 0,03%
Takrolimus jednowodny

Beja - kai man skubiai reikejo , o pas alergologe mano negalejau gaut talonelio,, as paprasciausiai nuejau pas savo seimos gydytoja ir paaiskinau situacija ir ji be problemu israse ta paprasta balta receptuka ax.gif  bigsmile.gif

Parasiau jums i az del Protopico 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sirdukele @ 2012 02 03, 11:19)
sveikos mamytes,

man atrodo saltis maziau kenkia nei didesnis karstis, nes kaitinant prie kokiu 60C jau pradeda irti kaikurie komponentai.
Gundo ir mane tie EMU smile.gif kai pabaigsiu sviestmedi -uzsisakysiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssaule: 03 vasario 2012 - 11:11
Ka tik gavau smsa is Lenkijos - kad tas mano pazystamas jau si pirmadieni atvaziuoja i Vilniu, tai kad jau nespesiu jam issiusti receptuku- bet jis pazadejo pabandyti gauti 3vnt Protopico ''savo keliais'' ir be receptu bigsmile.gif

Soncuk, ~Serpentine~, ir sirdukele(jus dar man pasakysite ar reikes jums) - pirmadieni jums parasysiu kokia situacija - o gal turesiu jau ir Protopica jums trims bigsmile.gif
Atsakyti
jau uzmaciau knygos pavadinima, reikes perskaityti..mes padareme kiekybiniu ismatu paseli, rado gausiai candida tropicalis, vartojom daktarina 10 d. bet neisnaukinom, dabar geriam miltelius labai kartus vel kursas 10 d. daktare sake kad sis grybas sunkiai pasiduoda, perksiaciau apie candidoze, tai dabar dedu viltis kad tai galetu butu musu bedu priezastis, jau taip noreciau rasti taikiny/priesa gun_bandana.gif , nes tas AD tai kas niekas gyveni ir lauki stebuklo
Atsakyti