Labryt per pietus
Du puodai kavos įveikti, tarsi atsibudau . Matyt, orai keisis. Toooks mieguistumas apsėdęs. Sužinoaju vakar tokį man visai naują dalyką - jeigu kavą geri reguliariai - organizmas prisitaiko ir kava neturi tokio dehidratacinio poveikio, kaip paprastai kad yra sakoma
Kotryna, tikrai, taip ramu tave paskaičius .
Ahaaa, dabar reikia pasistengti išlaikyti ryšį su vaikais. Savaime jo nebus. Kad pats vaikas ateitų pasipasakotų, paprašytų pagalbos. Ne kitų, o mamos, tėvo.
Kai gimė Gabrielius, jaučiu, tolsta nuo manęs vyresnysis. Dar visai neseniai gulėdavom abu ir krizenom. Traukiau po sakinį apie draugus, mokyklą. Jis nemėgsta pasakoti apie mokykos reikalus. Jam ten jokių problemų nėra. O kai nueinam į susirinkimą - gaunam visokių pastabų. Nors...kai kuriuos dalykus jų auklėtoja persūdo...MB nepatyli, - pakomentuoja, paprieštarauja. Tai jai nepatinka... Pastebim, kad sūnaus nemėgsta. Nepasisekė jiems su auklėtoja .
Merginos, aūūū, kur jūs Papasakokit, kai auga Elzė, Adelė, Lėja?
Maumyte, atrodo, buvo ir ... pabėgo
Kaip Tavo planavimai?
Kaip darara kelionė Lietuvon??
Ir dar. Man dar labai smalsu ir įdomu, merginos, kokius puodus ir keptuves naudojat maisto gaminimui? Praeitą savaitę gavau dvi keramikines Delimano keptuves ir Top shop'o. Ilgai rinkausi. Bet esu patenkinta. Lengvos ir greitai įkaista. Mėsą kepu ir troškinu be riebalų. Ir kas dar man nauja - kiekvienas produktas išlaiko SAVO skonį. Senose keptuvėse buvo kitaip...- pasikeisdavo arba net apkarsdavo
Pasiskaitinėjau apie keptuvių dangas - taip supratau, kad nekenkmingų nėra Kuo ilgiau naudoji - tuo labiau jos tampa toksiškos...patenka į maistą Ypač pavojingos tefloninės. Yra tik dvi medžiagos, kurios l.aukštoj tempertūroj niekaip nereaguoja su maistu - keramika ir stiklas.
Įdomi būtų jūsų nuomonė
Nes gi, ... ai, visur mus veikia reklama ir antireklama.
Kaip Tavo planavimai?
Ir dar. Man dar labai smalsu ir įdomu, merginos, kokius puodus ir keptuves naudojat maisto gaminimui? Praeitą savaitę gavau dvi keramikines Delimano keptuves ir Top shop'o. Ilgai rinkausi. Bet esu patenkinta. Lengvos ir greitai įkaista. Mėsą kepu ir troškinu be riebalų. Ir kas dar man nauja - kiekvienas produktas išlaiko SAVO skonį. Senose keptuvėse buvo kitaip...- pasikeisdavo arba net apkarsdavo
Pasiskaitinėjau apie keptuvių dangas - taip supratau, kad nekenkmingų nėra Kuo ilgiau naudoji - tuo labiau jos tampa toksiškos...patenka į maistą Ypač pavojingos tefloninės. Yra tik dvi medžiagos, kurios l.aukštoj tempertūroj niekaip nereaguoja su maistu - keramika ir stiklas.
Įdomi būtų jūsų nuomonė
Sveikos
niekur nepabegau - saziningai paskaitau, bet neistaikau laiko parasyti.
Praejusia savaite buvau pas savo gine apziurai ir paabejojau, ar chia man dar beplanuoti, tai buvau labai paskatinta ir padrasinta. Pasirodo, ji pati trecia mazyli 40-ies pasigimde.
Taigi menesi pavyzdingai ND dareme, kaip tik per tinkamas dienas . Ziuresim, kas gausis. Reikia iki kitos savaites pabaigos palaukti .
O siaip mergina mano kazkokia visa isberta, vesiu vakare pas gydytoja. Man panasu i raudoniuke, bet pediatras pasisako uz virusa. Ziuresim...
Kotryna, koks savarankiskas tavo mazylis Maniskiam 18 menesiu, bet paciam saukstu pavalgti neiseina. O jei gauna sakute, tai reikia viska, kas yra leksteje, kuo greiciau i burna susigrusti, nes pats maisto pasmeigimo ir dejimo i burna procesas labai smagus. Rezultate paskiau viskas isspjaunama
Daiva_Z - sveikinimai Paulytei ir stiprybes su tevais. Ir kaip jau buvo mineta, nepergyvenk del savo "netobulumo". Visoms visko pasitaiko - ir pabarimu, ir papykimu. Svarbiausia ties tuo neuzsiciklinti ir saves negrauzti.
Zizma, skani tavo Bet man nepadeda - miegociau ir miegociau. Pas mane ziema visada taip - turbut praejusiame gyvenime meska buvau
O apie kermikines keptuves pirma karta is taves isgirdau Suintrigavai.
niekur nepabegau - saziningai paskaitau, bet neistaikau laiko parasyti.
Praejusia savaite buvau pas savo gine apziurai ir paabejojau, ar chia man dar beplanuoti, tai buvau labai paskatinta ir padrasinta. Pasirodo, ji pati trecia mazyli 40-ies pasigimde.
Taigi menesi pavyzdingai ND dareme, kaip tik per tinkamas dienas . Ziuresim, kas gausis. Reikia iki kitos savaites pabaigos palaukti .
O siaip mergina mano kazkokia visa isberta, vesiu vakare pas gydytoja. Man panasu i raudoniuke, bet pediatras pasisako uz virusa. Ziuresim...
Kotryna, koks savarankiskas tavo mazylis Maniskiam 18 menesiu, bet paciam saukstu pavalgti neiseina. O jei gauna sakute, tai reikia viska, kas yra leksteje, kuo greiciau i burna susigrusti, nes pats maisto pasmeigimo ir dejimo i burna procesas labai smagus. Rezultate paskiau viskas isspjaunama
Daiva_Z - sveikinimai Paulytei ir stiprybes su tevais. Ir kaip jau buvo mineta, nepergyvenk del savo "netobulumo". Visoms visko pasitaiko - ir pabarimu, ir papykimu. Svarbiausia ties tuo neuzsiciklinti ir saves negrauzti.
Zizma, skani tavo Bet man nepadeda - miegociau ir miegociau. Pas mane ziema visada taip - turbut praejusiame gyvenime meska buvau
Labas rytas,
Malonu Žižma, kad teiraujiesi Adelytė gerai auga, kasdien vis kas nors naujo. Fainuolė ji mūsų Vis daugiau ir daugiau šneka, nori bendrauti. Žiūri į žaisliukus, šypsosi. Naktį keliasi 2-3 kartus pavalgyti. Dieną valgo be skaičiaus
Oras jau atšilo, reikės į lauką ruoštis, bet man taip sunku tą vežimą išsitempti nors ir iš antro aukšto, na nepavelku aš jo. Bet kaip nors. O daugiau tai nėra ką ir pasakoti, viskas pas mus gerai, džiaugiamės Adelyte visi. Sesė mėgsta su ja žaisti, perrengia kai reikia ir kai nereikia Brolis paima panešioja, kalbina.
Su savo paaugliu man taip pat sunku susikalbėti. Dažnai pagaunu save, kad daugiau pamokslauju, o ne pagiriu ar palaikau. Na jis toks, atrodo viskas jam dzin, nesvarbu, kad pabėgo iš pamokų, kad gavo blogą pažymį. Ypač nemėgsta nusileisti ir būti neteisus, ginasi išsisukinėja kiek gali. Ypač daug problemų dabar dėl tvarkos, jam taip gerai kaip yra, o aš reikalauju ir lovą pasikloti ir drabužius susirinkti. Tačiau yra išlikę jo šilti apsikabinimai ir pasakymas: myliu mamy
Malonu Žižma, kad teiraujiesi Adelytė gerai auga, kasdien vis kas nors naujo. Fainuolė ji mūsų Vis daugiau ir daugiau šneka, nori bendrauti. Žiūri į žaisliukus, šypsosi. Naktį keliasi 2-3 kartus pavalgyti. Dieną valgo be skaičiaus
Oras jau atšilo, reikės į lauką ruoštis, bet man taip sunku tą vežimą išsitempti nors ir iš antro aukšto, na nepavelku aš jo. Bet kaip nors. O daugiau tai nėra ką ir pasakoti, viskas pas mus gerai, džiaugiamės Adelyte visi. Sesė mėgsta su ja žaisti, perrengia kai reikia ir kai nereikia Brolis paima panešioja, kalbina.
Su savo paaugliu man taip pat sunku susikalbėti. Dažnai pagaunu save, kad daugiau pamokslauju, o ne pagiriu ar palaikau. Na jis toks, atrodo viskas jam dzin, nesvarbu, kad pabėgo iš pamokų, kad gavo blogą pažymį. Ypač nemėgsta nusileisti ir būti neteisus, ginasi išsisukinėja kiek gali. Ypač daug problemų dabar dėl tvarkos, jam taip gerai kaip yra, o aš reikalauju ir lovą pasikloti ir drabužius susirinkti. Tačiau yra išlikę jo šilti apsikabinimai ir pasakymas: myliu mamy
QUOTE(Maumyte @ 2012 02 15, 13:34)
Sveikos
Taigi menesi pavyzdingai ND dareme, kaip tik per tinkamas dienas
...
Taigi menesi pavyzdingai ND dareme, kaip tik per tinkamas dienas
...
Aha, žiūrėsim Taip sąžinigai planuojat . O kiek Tau?
Galiu dar daugiau pagąsdinti dėl tefloninių keptuvių : http://www.technolog...straipsnis-6111
QUOTE(Žižma @ 2012 02 15, 12:51)
Aha, žiūrėsim Taip sąžinigai planuojat . O kiek Tau?
Galiu dar daugiau pagąsdinti dėl tefloninių keptuvių : http://www.technolog...straipsnis-6111
Man 39
Na dabar teks keramikiknes keptuves ieskoti
QUOTE(Tejaa @ 2012 02 15, 13:39)
Labas rytas,
Nu va kaip smagu, kad gražiai augat
ir kaip vis delto gerai, kai yra tų vyresnių vaikų - vis leidžia mamai atsitraukti, ramiau kažką iki galo pasidaryti .
O mes į lauką dažniau ėjom su lopšeliu, bet tokio šalčio pernai nebuvo. O dabar vežimą prirakinu 1aukšto koridoriuj prie radiatoriaus, nebesitampau į 5-ą aukštą
Sveikos,
as su antru puodu kavos, bet pabudau jau seniai 9, o mazoji po 10.15
As naudoju Berghoff puodus, ir keptuve
Tajaa, uzjauciu del vezimo tampymo
Buvau vel klinikoj, ir vel uzdejo vaistu O nuo ju taip slykstu burnoj, jau kaip atsibodo, negaliu Ir ta 37 temperatura- fui. Istisai salta
Lace, kaip jus gyvenat?
Ausryte, auuuu
as su antru puodu kavos, bet pabudau jau seniai 9, o mazoji po 10.15
As naudoju Berghoff puodus, ir keptuve
Tajaa, uzjauciu del vezimo tampymo
Buvau vel klinikoj, ir vel uzdejo vaistu O nuo ju taip slykstu burnoj, jau kaip atsibodo, negaliu Ir ta 37 temperatura- fui. Istisai salta
Lace, kaip jus gyvenat?
Ausryte, auuuu
Aūū aūūūūū... Tai kad kalbinu kalbinu, o jūs kaip Marytės Melnikaitės
Taip gera apie tuos mažulius skaityti. Ir apie jūsų dičkius Mano "dičkė", (nu čia lyginant su jūsiškiais ) šiandien gavo pagyrimą iš mokyklos valdžios kaip drausmingiausias vaikas Dabar lauke abi sesės duodas. Gal nesusirgs. Man vėl gerklę skauda siaubingai
daiva_z, nė kiek tu ne blogesnė mama už kitas Ir niekada taip negalvok apie save. Gerai Žižma sako Aišku, ir man užeina tokie savęs graužimo periodai, kad per mažai dėmesio skiriu, bet paskui vėl praeina Kaip tėvelis?
Maumyte, smagu, kad vėl planuojat
O aš kavos negaliu gerti.. nu taip rytą noriu, o pasidarau ir negaliu.. nu neskanu ir viskas
Puodai ir keptuvės pas mane seni, surinkti iš visos parapijos Vis pagalvoju, kad labai norėčiau naujų, bet taip ir nebeišeina.
Mažiukei skruostukus išbėrė tokiais pūlinukais, bet jie kažkokie kieti. Prausiamės lakišių arbata, lyg ir padeda. Priaugom jau visą kg. Labai domimės pasauliu, stebim viską atidžiai ir bandom skirti balsiukus. Ypač kai mažoji sesė pakalbina. Niu va kiek prirašiau.. kažkaip padrikai, nu bet suprasit gal. Skauda galvą šiandien, pavargau nuo amžino bardako, o dar su sb susipykom Kažkaip nesusikalbam paskutiniu metu.
Taip gera apie tuos mažulius skaityti. Ir apie jūsų dičkius Mano "dičkė", (nu čia lyginant su jūsiškiais ) šiandien gavo pagyrimą iš mokyklos valdžios kaip drausmingiausias vaikas Dabar lauke abi sesės duodas. Gal nesusirgs. Man vėl gerklę skauda siaubingai
daiva_z, nė kiek tu ne blogesnė mama už kitas Ir niekada taip negalvok apie save. Gerai Žižma sako Aišku, ir man užeina tokie savęs graužimo periodai, kad per mažai dėmesio skiriu, bet paskui vėl praeina Kaip tėvelis?
Maumyte, smagu, kad vėl planuojat
O aš kavos negaliu gerti.. nu taip rytą noriu, o pasidarau ir negaliu.. nu neskanu ir viskas
Puodai ir keptuvės pas mane seni, surinkti iš visos parapijos Vis pagalvoju, kad labai norėčiau naujų, bet taip ir nebeišeina.
Mažiukei skruostukus išbėrė tokiais pūlinukais, bet jie kažkokie kieti. Prausiamės lakišių arbata, lyg ir padeda. Priaugom jau visą kg. Labai domimės pasauliu, stebim viską atidžiai ir bandom skirti balsiukus. Ypač kai mažoji sesė pakalbina. Niu va kiek prirašiau.. kažkaip padrikai, nu bet suprasit gal. Skauda galvą šiandien, pavargau nuo amžino bardako, o dar su sb susipykom Kažkaip nesusikalbam paskutiniu metu.
Aušryte nesijaudink dėl bėrimo. Ir mums taip buvo. Pasirodo tai kūdikiams normalu. Tie spuogeliai atsiranda ir pranyksta per kelias dienas, bet vėl kitoj vietoj iškyla. Bet po kokio mėnesio praeis visai
Daiva_z imk Tikiuosi tau greitai praeis visi negerumai. Kaip tėvelis? O kaip santykiai su mama, gal pasitaisė?
Maumyte kaip smagu Laukiam rezultatų?
Rože35 o kaip jūs?
Ir aš jau kuris laikas planuoju tefloninę keptuvę keisti, tik nežinau į kokią
Labai gaila, kad planuojančių mažėja, o susiplanavusios jau vis rečiau čia užsuka. O naujos mamytės pasirodo, prisistato ir dingsta. Liūdna kažkaip.....
Daiva_z imk Tikiuosi tau greitai praeis visi negerumai. Kaip tėvelis? O kaip santykiai su mama, gal pasitaisė?
Maumyte kaip smagu Laukiam rezultatų?
Rože35 o kaip jūs?
Ir aš jau kuris laikas planuoju tefloninę keptuvę keisti, tik nežinau į kokią
Labai gaila, kad planuojančių mažėja, o susiplanavusios jau vis rečiau čia užsuka. O naujos mamytės pasirodo, prisistato ir dingsta. Liūdna kažkaip.....
QUOTE(Tejaa @ 2012 02 15, 15:34)
*Aušryte nesijaudink dėl bėrimo. Ir mums taip buvo. Pasirodo tai kūdikiams normalu. Tie spuogeliai atsiranda ir pranyksta per kelias dienas, bet vėl kitoj vietoj iškyla. Bet po kokio mėnesio praeis visai
**Labai gaila, kad planuojančių mažėja, o susiplanavusios jau vis rečiau čia užsuka. O naujos mamytės pasirodo, prisistato ir dingsta. Liūdna kažkaip.....
**Labai gaila, kad planuojančių mažėja, o susiplanavusios jau vis rečiau čia užsuka. O naujos mamytės pasirodo, prisistato ir dingsta. Liūdna kažkaip.....
*Ania? Ot nuraminai.. O aš jau galvoju, nu nuo ko čia taip galėtų būti.
** Ir man liūdna. Mano miesto lėliukų temos nėr, tik O daugiau kaip ir nėra kur pabendraut.
QUOTE(Žižma @ 2012 02 15, 13:17)
Maumyte, atrodo, buvo ir ... pabėgo
Kaip Tavo planavimai?
Įdomi būtų jūsų nuomonė
Kaip Tavo planavimai?
Įdomi būtų jūsų nuomonė
Nu jei apie puodus,tai pas mane zepteriai ...kaina aišku,kosminė,bet kai gavau dovanų,tai .Tik pas mane buvo ne tai kad keptuvė,o troškintuvė,tai neidavo gražiai blynų,bulvių iškept,tai nusipirkau keptuvę pati,tai ten išvis jokios dangos nėra,metalas išvien,tik toks kaip korėtas.Bet tai juos gali drožt ten ir su peiliu ,šveist su drotukais,nieko nebijo,man patinka.Nes ,kai turėjau tą tefloninę,ti saugot be proto reikėjo,paskui vistiek nudrožiau,po to kermikinė nusipirkau,irgi nudrožiau,ir pradėjo maistas labai kibti,nu žodžiu,stebūklų nėr...Tikiuos,kad tie zepteriai gal neturi tų toksiškų medžiagų,ti tik vienas minusas-kaina.
O šiais laikais dauguma džiaugiasi apskritai,turėdami ką įdėt į tą puodą...nesvarbu,koks jis.
Ir visai norėčiau gaut tokią keptuvę,kur mūsų tėvai ir seneliai naudodavo...tokios špižinės,rusiškos turbūt jos buvo.
Papildyta:
MAUMYTE,sėkmės ,spaudžiu kumščius,kad pasisektų kuo greičiau.
Mažokai čia mūsų beliko,besilaukiančių...dar CLIVIA lyg buvo kažkada ...pabėgo kažkodėl .
Aš vis taip pat,su pasigązdinimais,su visokiais skausmeliais ir baimėm,kaip visada
Gal po biškiuką ir išlauksiu