Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas +\-35 m.

Labryt per pietus smile.gif
user posted image

Du puodai kavos įveikti, tarsi atsibudau g.gif . Matyt, orai keisis. Toooks mieguistumas apsėdęs. Sužinoaju vakar tokį man visai naują dalyką - jeigu kavą geri reguliariai - organizmas prisitaiko ir kava neturi tokio dehidratacinio poveikio, kaip paprastai kad yra sakoma bigsmile.gif g.gif

Kotryna, tikrai, taip ramu tave paskaičius 4u.gif .
Ahaaa, dabar reikia pasistengti išlaikyti ryšį su vaikais. Savaime jo nebus. Kad pats vaikas ateitų pasipasakotų, paprašytų pagalbos. Ne kitų, o mamos, tėvo.
Kai gimė Gabrielius, jaučiu, tolsta nuo manęs vyresnysis. Dar visai neseniai gulėdavom abu ir krizenom. Traukiau po sakinį apie draugus, mokyklą. Jis nemėgsta pasakoti apie mokykos reikalus. Jam ten jokių problemų nėra. O kai nueinam į susirinkimą - doh.gif gaunam visokių pastabų. Nors...kai kuriuos dalykus jų auklėtoja persūdo...MB nepatyli, - pakomentuoja, paprieštarauja. Tai jai nepatinka... Pastebim, kad sūnaus nemėgsta. Nepasisekė jiems su auklėtoja schmoll.gif .

Merginos, aūūū, kur jūs lens.gif lens.gif lens.gif Papasakokit, kai auga Elzė, Adelė, Lėja?
Atsakyti
Maumyte, atrodo, buvo ir ... pabėgo verysad.gif
Kaip Tavo planavimai?
Kaip darara kelionė Lietuvon??

Ir dar. Man dar labai smalsu ir įdomu, merginos, kokius puodus ir keptuves naudojat maisto gaminimui? Praeitą savaitę gavau dvi keramikines Delimano keptuves ir Top shop'o. Ilgai rinkausi. Bet esu patenkinta. Lengvos ir greitai įkaista. Mėsą kepu ir troškinu be riebalų. Ir kas dar man nauja - kiekvienas produktas išlaiko SAVO skonį. Senose keptuvėse buvo kitaip...- pasikeisdavo arba net apkarsdavo blink.gif
Pasiskaitinėjau apie keptuvių dangas - taip supratau, kad nekenkmingų nėra blink.gif Kuo ilgiau naudoji - tuo labiau jos tampa toksiškos...patenka į maistą g.gif Ypač pavojingos tefloninės. Yra tik dvi medžiagos, kurios l.aukštoj tempertūroj niekaip nereaguoja su maistu - keramika ir stiklas.
Įdomi būtų jūsų nuomonė g.gif bigsmile.gif unsure.gif g.gif
Nes gi, ... ai, visur mus veikia reklama ir antireklama.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

niekur nepabegau - saziningai paskaitau, bet neistaikau laiko parasyti. ax.gif

Praejusia savaite buvau pas savo gine apziurai ir paabejojau, ar chia man dar beplanuoti, tai buvau labai paskatinta ir padrasinta. Pasirodo, ji pati trecia mazyli 40-ies pasigimde.

Taigi menesi pavyzdingai ND dareme, kaip tik per tinkamas dienas blush2.gif . Ziuresim, kas gausis. Reikia iki kitos savaites pabaigos palaukti ax.gif .

O siaip mergina mano kazkokia visa isberta, vesiu vakare pas gydytoja. Man panasu i raudoniuke, bet pediatras pasisako uz virusa. Ziuresim...

Kotryna, koks savarankiskas tavo mazylis thumbup.gif Maniskiam 18 menesiu, bet paciam saukstu pavalgti neiseina. O jei gauna sakute, tai reikia viska, kas yra leksteje, kuo greiciau i burna susigrusti, nes pats maisto pasmeigimo ir dejimo i burna procesas labai smagus. Rezultate paskiau viskas isspjaunama doh.gif

Daiva_Z - sveikinimai Paulytei ir stiprybes su tevais. Ir kaip jau buvo mineta, nepergyvenk del savo "netobulumo". Visoms visko pasitaiko - ir pabarimu, ir papykimu. Svarbiausia ties tuo neuzsiciklinti ir saves negrauzti. 4u.gif

Zizma, skani tavo 4u.gif Bet man nepadeda - miegociau ir miegociau. Pas mane ziema visada taip - turbut praejusiame gyvenime meska buvau smile.gif
O apie kermikines keptuves pirma karta is taves isgirdau blush2.gif Suintrigavai.
Atsakyti
Labas rytas,

Malonu Žižma, kad teiraujiesi smile.gif Adelytė gerai auga, kasdien vis kas nors naujo. Fainuolė ji mūsų wub.gif Vis daugiau ir daugiau šneka, nori bendrauti. Žiūri į žaisliukus, šypsosi. Naktį keliasi 2-3 kartus pavalgyti. Dieną valgo be skaičiaus smile.gif
Oras jau atšilo, reikės į lauką ruoštis, bet man taip sunku tą vežimą išsitempti nors ir iš antro aukšto, na nepavelku aš jo. Bet kaip nors. O daugiau tai nėra ką ir pasakoti, viskas pas mus gerai, džiaugiamės Adelyte visi. Sesė mėgsta su ja žaisti, perrengia kai reikia ir kai nereikia smile.gif Brolis paima panešioja, kalbina.
Su savo paaugliu man taip pat sunku susikalbėti. Dažnai pagaunu save, kad daugiau pamokslauju, o ne pagiriu ar palaikau. Na jis toks, atrodo viskas jam dzin, nesvarbu, kad pabėgo iš pamokų, kad gavo blogą pažymį. Ypač nemėgsta nusileisti ir būti neteisus, ginasi išsisukinėja kiek gali. Ypač daug problemų dabar dėl tvarkos, jam taip gerai kaip yra, o aš reikalauju ir lovą pasikloti ir drabužius susirinkti. Tačiau yra išlikę jo šilti apsikabinimai ir pasakymas: myliu mamy wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Maumyte @ 2012 02 15, 13:34)
Sveikos 4u.gif

Taigi menesi pavyzdingai ND dareme, kaip tik per tinkamas dienas blush2.gif

...

Zizma, skani tavo  4u.gif Bet man nepadeda - miegociau ir miegociau. Pas mane ziema visada taip - turbut praejusiame gyvenime meska buvau smile.gif
O apie kermikines keptuves pirma karta is taves isgirdau blush2.gif Suintrigavai.

Aha, žiūrėsim mirksiukas.gif Taip sąžinigai planuojat ax.gif . O kiek Tau?

Galiu dar daugiau pagąsdinti dėl tefloninių keptuvių doh.gif : http://www.technolog...straipsnis-6111
Atsakyti
QUOTE(Žižma @ 2012 02 15, 12:51)
Aha, žiūrėsim  mirksiukas.gif Taip sąžinigai planuojat  ax.gif . O kiek Tau?

Galiu dar daugiau pagąsdinti dėl tefloninių keptuvių doh.gifhttp://www.technolog...straipsnis-6111

Man 39 ax.gif

Na dabar teks keramikiknes keptuves ieskoti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Tejaa @ 2012 02 15, 13:39)
Labas rytas,

Malonu Žižma, kad teiraujiesi  smile.gif Adelytė gerai auga, kasdien vis kas nors naujo. Fainuolė ji mūsų  wub.gif Vis daugiau ir daugiau šneka, nori bendrauti. Žiūri į žaisliukus, šypsosi. Naktį keliasi 2-3 kartus pavalgyti. Dieną valgo be skaičiaus  smile.gif
Oras jau atšilo, reikės į lauką ruoštis, bet man taip sunku tą vežimą išsitempti nors ir iš antro aukšto, na nepavelku aš jo. Bet kaip nors. O daugiau tai nėra ką ir pasakoti, viskas pas mus gerai, džiaugiamės Adelyte visi. Sesė mėgsta su ja žaisti, perrengia kai reikia ir kai nereikia  smile.gif Brolis paima panešioja, kalbina.
Su savo paaugliu man taip pat sunku susikalbėti. Dažnai pagaunu save, kad daugiau pamokslauju, o ne pagiriu ar palaikau. Na jis toks, atrodo viskas jam dzin, nesvarbu, kad pabėgo iš pamokų, kad gavo blogą pažymį. Ypač nemėgsta nusileisti ir būti neteisus, ginasi išsisukinėja kiek gali. Ypač daug problemų dabar dėl tvarkos, jam taip gerai kaip yra, o aš reikalauju ir lovą pasikloti ir drabužius susirinkti. Tačiau yra išlikę jo šilti apsikabinimai ir pasakymas: myliu mamy  wub.gif

Nu va kaip smagu, kad gražiai augat 4u.gif
ir kaip vis delto gerai, kai yra tų vyresnių vaikų - vis leidžia mamai atsitraukti, ramiau kažką iki galo pasidaryti drinks_cheers.gif .
O mes į lauką dažniau ėjom su lopšeliu, bet tokio šalčio pernai nebuvo. O dabar vežimą prirakinu 1aukšto koridoriuj prie radiatoriaus, nebesitampau į 5-ą aukštą doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
as su antru puodu kavos, bet pabudau jau seniai 9, o mazoji po 10.15 blink.gif

As naudoju Berghoff puodus, ir keptuve ax.gif

Tajaa, uzjauciu del vezimo tampymo doh.gif

Buvau vel klinikoj, ir vel uzdejo vaistu doh.gif O nuo ju taip slykstu burnoj, jau kaip atsibodo, negaliu doh.gif verysad.gif Ir ta 37 temperatura- fui. Istisai salta cool.gif

Lace, kaip jus gyvenat?

Ausryte, auuuu unsure.gif
Atsakyti
Aūū aūūūūū... Tai kad kalbinu kalbinu, o jūs kaip Marytės Melnikaitės tongue.gif

Taip gera apie tuos mažulius skaityti. wub.gif Ir apie jūsų dičkius wub.gif Mano "dičkė", (nu čia lyginant su jūsiškiais tongue.gif) šiandien gavo pagyrimą iš mokyklos valdžios kaip drausmingiausias vaikas wub.gif Dabar lauke abi sesės duodas. Gal nesusirgs. Man vėl gerklę skauda siaubingai doh.gif

daiva_z, nė kiek tu ne blogesnė mama už kitas 4u.gif Ir niekada taip negalvok apie save. Gerai Žižma sako drinks_cheers.gif Aišku, ir man užeina tokie savęs graužimo periodai, kad per mažai dėmesio skiriu, bet paskui vėl praeina ax.gif lotuliukas.gif Kaip tėvelis?

Maumyte, smagu, kad vėl planuojat thumbup.gif

O aš kavos negaliu gerti.. nu taip rytą noriu, o pasidarau ir negaliu.. nu neskanu ir viskas doh.gif
Puodai ir keptuvės pas mane seni, surinkti iš visos parapijos lotuliukas.gif Vis pagalvoju, kad labai norėčiau naujų, bet taip ir nebeišeina.
Mažiukei skruostukus išbėrė tokiais pūlinukais, bet jie kažkokie kieti. Prausiamės lakišių arbata, lyg ir padeda. Priaugom jau visą kg. Labai domimės pasauliu, stebim viską atidžiai ir bandom skirti balsiukus. Ypač kai mažoji sesė pakalbina. Niu va kiek prirašiau.. kažkaip padrikai, nu bet suprasit gal. doh.gif Skauda galvą šiandien, pavargau nuo amžino bardako, o dar su sb susipykom verysad.gif Kažkaip nesusikalbam paskutiniu metu. doh.gif

Atsakyti
Aušryte nesijaudink dėl bėrimo. Ir mums taip buvo. Pasirodo tai kūdikiams normalu. Tie spuogeliai atsiranda ir pranyksta per kelias dienas, bet vėl kitoj vietoj iškyla. Bet po kokio mėnesio praeis visai 4u.gif

Daiva_z imk 4u.gif Tikiuosi tau greitai praeis visi negerumai. Kaip tėvelis? O kaip santykiai su mama, gal pasitaisė?

Maumyte kaip smagu 4u.gif Laukiam rezultatų?

Rože35 o kaip jūs?

Ir aš jau kuris laikas planuoju tefloninę keptuvę keisti, tik nežinau į kokią g.gif

Labai gaila, kad planuojančių mažėja, o susiplanavusios jau vis rečiau čia užsuka. O naujos mamytės pasirodo, prisistato ir dingsta. Liūdna kažkaip.....
Atsakyti
QUOTE(Tejaa @ 2012 02 15, 15:34)
*Aušryte nesijaudink dėl bėrimo. Ir mums taip buvo. Pasirodo tai kūdikiams normalu. Tie spuogeliai atsiranda ir pranyksta per kelias dienas, bet vėl kitoj vietoj iškyla. Bet po kokio mėnesio praeis visai  4u.gif

**Labai gaila, kad planuojančių mažėja, o susiplanavusios jau vis rečiau čia užsuka. O naujos mamytės pasirodo, prisistato ir dingsta. Liūdna kažkaip.....

*Ania? Ot nuraminai.. thumbup.gif O aš jau galvoju, nu nuo ko čia taip galėtų būti.

** Ir man liūdna. verysad.gif Mano miesto lėliukų temos nėr, tik nestuke.gif O daugiau kaip ir nėra kur pabendraut.
Atsakyti
QUOTE(Žižma @ 2012 02 15, 13:17)
Maumyte, atrodo, buvo ir ...  pabėgo  verysad.gif
Kaip Tavo planavimai?
Kaip darara kelionė Lietuvon??

Ir dar. Man dar labai smalsu ir įdomu, merginos, kokius puodus ir keptuves naudojat  maisto gaminimui? Praeitą savaitę gavau dvi keramikines Delimano keptuves ir Top shop'o. Ilgai rinkausi. Bet esu patenkinta. Lengvos ir greitai įkaista. Mėsą kepu ir troškinu be riebalų. Ir kas dar man nauja - kiekvienas produktas išlaiko SAVO skonį. Senose keptuvėse buvo kitaip...- pasikeisdavo arba net apkarsdavo  blink.gif
Pasiskaitinėjau apie keptuvių dangas - taip supratau, kad nekenkmingų nėra  blink.gif Kuo ilgiau naudoji - tuo labiau jos tampa toksiškos...patenka į maistą  g.gif Ypač pavojingos tefloninės. Yra tik dvi medžiagos, kurios l.aukštoj tempertūroj niekaip nereaguoja su maistu - keramika ir stiklas.
Įdomi būtų jūsų nuomonė  g.gif  bigsmile.gif  unsure.gif  g.gif
Nes gi, ... ai, visur mus veikia reklama ir antireklama.

Nu jei apie puodus,tai pas mane zepteriai ...kaina aišku,kosminė,bet kai gavau dovanų,tai thumbup.gif .Tik pas mane buvo ne tai kad keptuvė,o troškintuvė,tai neidavo gražiai blynų,bulvių iškept,tai nusipirkau keptuvę pati,tai ten išvis jokios dangos nėra,metalas išvien,tik toks kaip korėtas.Bet tai juos gali drožt ten ir su peiliu ,šveist su drotukais,nieko nebijo,man patinka.Nes ,kai turėjau tą tefloninę,ti saugot be proto reikėjo,paskui vistiek nudrožiau,po to kermikinė nusipirkau,irgi nudrožiau,ir pradėjo maistas labai kibti,nu žodžiu,stebūklų nėr...Tikiuos,kad tie zepteriai gal neturi tų toksiškų medžiagų,ti tik vienas minusas-kaina.
O šiais laikais dauguma džiaugiasi apskritai,turėdami ką įdėt į tą puodą...nesvarbu,koks jis.
Ir visai norėčiau gaut tokią keptuvę,kur mūsų tėvai ir seneliai naudodavo...tokios špižinės,rusiškos turbūt jos buvo.
Papildyta:
MAUMYTE,sėkmės 4u.gif ,spaudžiu kumščius,kad pasisektų kuo greičiau.
Mažokai čia mūsų beliko,besilaukiančių...dar CLIVIA lyg buvo kažkada ...pabėgo kažkodėl g.gif .
Aš vis taip pat,su pasigązdinimais,su visokiais skausmeliais ir baimėm,kaip visada doh.gif
Gal po biškiuką ir išlauksiu smile.gif
Atsakyti