Liaba,
Sveikinam Paulytę ir jos mamytę su jų dviguba švente!!! Aukit didutės ir būkit laimingos!! Apkabinimai
Visos jūsų - skinkitės kiek širdis geidžia
Sveikiname Paulytę ir jos nuostabiąją Mamytę su jų švente
Aciu, brangiosios
Labas
Prie šio sveikinimo prisidedu ir aš. Būkit sveikos,mylimos ir laimingos
QUOTE(Tejaa @ 2012 02 12, 13:23)
Prie šio sveikinimo prisidedu ir aš. Būkit sveikos,mylimos ir laimingos
Ir mes visa šeimyna sveikiname mažąją Pauliną su jos pirmąją švente
Labas rytas
Pagaliau atšilo ir galėsim vėl dukti lauke.
Daivut, dar kartą sveikiname jus abi su gimtadieniu.
Kaip Tu jautiesi? Kaip sveikata?
Kaip mūsų -es jaučiasi? Kas liko dar? Žana, Rožė ir viskas?
Liūdesys.
Aš po truputi atprantu nuo šios temos. Adomas auga, nėštumo nebeplanuoju. Daugiau dabar bendrauju (kiek bendrauju ) UAB "Siaugusių" temoje. kam įdomu prašom prisijungti
Tiesa, šiandiena radau pas Adomą dar du krūminius dantukus, viršuje. Dabar turim viso 12 dantų. Kasdien vis gudrėja...
Pagaliau atšilo ir galėsim vėl dukti lauke.
Daivut, dar kartą sveikiname jus abi su gimtadieniu.
Kaip Tu jautiesi? Kaip sveikata?
Kaip mūsų -es jaučiasi? Kas liko dar? Žana, Rožė ir viskas?
Liūdesys.
Aš po truputi atprantu nuo šios temos. Adomas auga, nėštumo nebeplanuoju. Daugiau dabar bendrauju (kiek bendrauju ) UAB "Siaugusių" temoje. kam įdomu prašom prisijungti
Tiesa, šiandiena radau pas Adomą dar du krūminius dantukus, viršuje. Dabar turim viso 12 dantų. Kasdien vis gudrėja...
Su pirmuoju gimtadieniu Paulytę ir jos tėvelius
Ypač daug sveikatos ir kantrybės mamytei
Sveikos
Mes vėl bandom pratintis prie lauko, nes per tas savaites mažasis turbūt buvo pradėjęs galvoti, kad pasaulis ... sutelpa į mūsų butą Toks laimingas vakar lauke šūkavo, trepsėjo, kartojo visus jam žinomus žodelius. Bus šnekutis
Kotryna, jau daug dantų turit , kaip Adomas auginosi juos? Ar labai jautriai? Maniškis naktimis keliasi pazyst. Kokius 5-8 kartus. Tuoj turės visus 4 krūminius. Oi, lėėėtai jie lenda.
Kiek Adomas sveria? Mano burbulas tuoj svers visus 15kg. Sunkumėlis panešt lauke ar parduotuvėj Reikia eit į lauką, tai sėdžiu ir galvoju, kaip 'išsisukt' iš nešiojimo, nes po savaitgalio nugara maudžia...o jis tik prašosi ant rankų. Vežimely šalta, ilgai nepabūsim. Geriausia, kai jis pats eina.
Tiesą pasakius, man irgi kartais atrodo, kad ne toj temoj lankaus. Na, man smagu ir malonu ką nors patart ar šiaip pasidalinti savo kuklia patirtim ar šiaip kokiu įspūdžiu Bet kažin, ar dabar atitinku tiesioginį temos pavadinimą. Žinau, žinau,kad MES čia kalbam apie viską. Bet visgi esmė - planavimas ir t.t. Pasakysiu atvirai, - nežinau, ar dar kada planuosim. Šiandien nežinau. Kai būnu pervargus - ne, neplanuosim daugiau... o kai viskas lyg ir gerai, išsimeigu - pagalvoju, kad gal dar ne visai sukriošus esu...Ai. Man reiktų labai rimto daktaro-patarėjo. O kad rast vieną tokį, kuris turi bent kiek patirties dėl mano bėdų...
Reikės, aha, reikės netrukus užsukt į 'Sauaugusias'...nes jau ne viena miela dama kvietė. Bet kad nespėju. Paskaitau, - ten temos įdomio
Labas, mielosios
Aciu visoms uz sveikinumus
Kotryna, o kur ta tema? Bendarminciuose
Ir mes daugiau neplanuojam mazyliu. As irgi paskaitau, bet tik tiek. Uzsuku matyt is yprocio
Dantukai gyja gerai, tik temp. yra. Bet sako, gali ji but.
Visa savaitgaly sventem dviguba gimtadieni, tai MB sake, kad tos dvi dienos jam kaip darbo dienos buvo Visgi namie svecius priimineti, valgy gaminti-nekaifas seimininkams Bet viskas praejo gerai, fainai, pasibuvom su tevais, uosviais ir draugais
O ryt tetis vel gulasi operacijai :9 Nzn , gal jau kokia 17-ta bus
Aciu visoms uz sveikinumus
Kotryna, o kur ta tema? Bendarminciuose
Ir mes daugiau neplanuojam mazyliu. As irgi paskaitau, bet tik tiek. Uzsuku matyt is yprocio
Dantukai gyja gerai, tik temp. yra. Bet sako, gali ji but.
Visa savaitgaly sventem dviguba gimtadieni, tai MB sake, kad tos dvi dienos jam kaip darbo dienos buvo Visgi namie svecius priimineti, valgy gaminti-nekaifas seimininkams Bet viskas praejo gerai, fainai, pasibuvom su tevais, uosviais ir draugais
O ryt tetis vel gulasi operacijai :9 Nzn , gal jau kokia 17-ta bus
Laba diena
Kotryna, jau daug dantų turit , kaip Adomas auginosi juos? Ar labai jautriai? Maniškis naktimis keliasi pazyst. Kokius 5-8 kartus. Tuoj turės visus 4 krūminius. Oi, lėėėtai jie lenda.
Kiek Adomas sveria? Mano burbulas tuoj svers visus 15kg. Sunkumėlis panešt lauke ar parduotuvėj Reikia eit į lauką, tai sėdžiu ir galvoju, kaip 'išsisukt' iš nešiojimo, nes po savaitgalio nugara maudžia...o jis tik prašosi ant rankų. Vežimely šalta, ilgai nepabūsim. Geriausia, kai jis pats eina.
Adomui dantys dygsta lengvai. Tpfux3. Buna pažiūriu, yra . Naktį keliasi, buna vieną kartą, buna 3-4 kartus. Ypač paryčiais. Bet čia manau dėl to kad labai (.) myli. Diena kai užeina švelnumo poreikis, kiša ranką į užantį, o jei jau pradedu "lukštentis" tai krykščia balsu, kad gaus.
Sveria Adomas...10,5 kg Smulkmena mano. Ūgis 86 cm, o vat svorio nėr. Bet gydytoja sako norma, rankytės putlios, žvalus, gal jam užtenka.
Bet nešioti ir man sunku, todėl prigalvoju visokių žaidimų jam: kasam sniegą, grėbiam sniegą, krapštom, spardom sniegą, čiuožiam nuo čiuožyklos, arba statom senį (na kai sniegas lipo statėm kasdien po tris)
Taip, Bendarminčiuose
Sveikatos Tetukui.
Daivut, kokia operacija buvo Tau? Manęs laukia kaulo priauginimo operacija.
Adomui dabar aš pats periodas. Pats nori valgyti ir valgo. Vakar pats išvalgė sriubos dubenėlį, paskui padaviau žuvies su tarkuotais burokėliais irgi gražiai šaukšteliu išgraibė, kas netilpo į šaukštą, padėjo ranka. Geria iš puoduko irgi tik aš pats ir neleidžia užsukti dangtelio su snapeliu, turi būti paprastas puodelis kaip pas visus.
Batus nori pats autis ir aunasi. Krapštosi, krapštosi ir apsiauna. Kažkaip man per greitai jis auga. Kalba irgi jau vis aiškiau ir daugiau. Vakar buvom PC, ten jam patinka pasileisti kur akys mato, neklauso, neduoda rankytės. Aš pasitraukiau ir laukiu kas bus. Bėgo bėgo, atsisuko: nėr Mamos. Tada per visą koridorių ėmė šaukti : Mama, Mama, Mama. Aš neskubu, stoviu, jis manęs nemato. Girdžiu moterys kalbasi: žiūrėk, vaikiukas Mamą pametė, šaukia. O Adomas plyšauja: Mama, Mama, Mama. Patinka jam, gerai skamba, baimės nėra, tik linksmybės. Aš artyn, jis nuo manęs juokdamasis tolyn. Žodžiu taip ir linksminomės
QUOTE(Žižma @ 2012 02 13, 12:36)
Adomui dantys dygsta lengvai. Tpfux3. Buna pažiūriu, yra . Naktį keliasi, buna vieną kartą, buna 3-4 kartus. Ypač paryčiais. Bet čia manau dėl to kad labai (.) myli. Diena kai užeina švelnumo poreikis, kiša ranką į užantį, o jei jau pradedu "lukštentis" tai krykščia balsu, kad gaus.
Sveria Adomas...10,5 kg Smulkmena mano. Ūgis 86 cm, o vat svorio nėr. Bet gydytoja sako norma, rankytės putlios, žvalus, gal jam užtenka.
Bet nešioti ir man sunku, todėl prigalvoju visokių žaidimų jam: kasam sniegą, grėbiam sniegą, krapštom, spardom sniegą, čiuožiam nuo čiuožyklos, arba statom senį (na kai sniegas lipo statėm kasdien po tris)
QUOTE(daiva_z @ 2012 02 13, 13:20)
Taip, Bendarminčiuose
Sveikatos Tetukui.
Daivut, kokia operacija buvo Tau? Manęs laukia kaulo priauginimo operacija.
Adomui dabar aš pats periodas. Pats nori valgyti ir valgo. Vakar pats išvalgė sriubos dubenėlį, paskui padaviau žuvies su tarkuotais burokėliais irgi gražiai šaukšteliu išgraibė, kas netilpo į šaukštą, padėjo ranka. Geria iš puoduko irgi tik aš pats ir neleidžia užsukti dangtelio su snapeliu, turi būti paprastas puodelis kaip pas visus.
Batus nori pats autis ir aunasi. Krapštosi, krapštosi ir apsiauna. Kažkaip man per greitai jis auga. Kalba irgi jau vis aiškiau ir daugiau. Vakar buvom PC, ten jam patinka pasileisti kur akys mato, neklauso, neduoda rankytės. Aš pasitraukiau ir laukiu kas bus. Bėgo bėgo, atsisuko: nėr Mamos. Tada per visą koridorių ėmė šaukti : Mama, Mama, Mama. Aš neskubu, stoviu, jis manęs nemato. Girdžiu moterys kalbasi: žiūrėk, vaikiukas Mamą pametė, šaukia. O Adomas plyšauja: Mama, Mama, Mama. Patinka jam, gerai skamba, baimės nėra, tik linksmybės. Aš artyn, jis nuo manęs juokdamasis tolyn. Žodžiu taip ir linksminomės
Kotryna, kaip tu graziai moki rasyt Tave paskaicius, nzn kodel, bet jauciuosi, kazkaip keistai, nemoku pasakyt.
Myliu Pauluze, kas be ko. Bet tu tokia svelni, tokia mamiska, tokia rami O as
Nzn, kodel taip yra.
Mergins, na kada jus darot valgyt, tvarkotes ir visa kita.
Jus paskaicius atrodo, kad per mazai skiriu laiko mazutei
Siandien plaunu katila po bulviu koses, o Paulina tvarko jos virtuvini stalciu.
Atsisuku-sedi viduj ir tvarko Vos infarkto negavau
O siaop nzn kodel, bet kai reikia keistis papmpersa, arba rengtis-toks klykimas, toks rekimas, nesuprantu S IR GRAZIAI, IR SU ZAIDIMO FORMA, IR visaip, o ji rekia kaip skerdziama. Ar cia gali buti Charakteris
Su Valentino Diena
Ar svesit
Papildyta:
Del dantu.
man isrove du 8-tus. Vienas per 5 min., kitas chirurginis. Pjove, atvere kaula, skalde danti, trauke, siuvo. taip dare todel, kad jis augo ne stacias, o gulcias
Kas 2-3 vazineju keistis vaistu tamponu, kitaip skausmo neiskesciau, sugeriau antibus, laikosi temperatura dar iki siol. Ai vakar siulus istrauke. tai tiek.
O kodel tau bus ta operacija
Del tevelio. Vakar verke abu su mama. Paskutini karta operavo pries 3 men. Anksciau kas puse metu.
Bet as sakau, kad ji operuoja, bet jis gyvas, jis su mumis.
Operuoja, nes reikia. Reikia susitaikyti ir taip jau yra.
O mama isterikoj
Myliu Pauluze, kas be ko. Bet tu tokia svelni, tokia mamiska, tokia rami O as
Nzn, kodel taip yra.
Mergins, na kada jus darot valgyt, tvarkotes ir visa kita.
Jus paskaicius atrodo, kad per mazai skiriu laiko mazutei
Siandien plaunu katila po bulviu koses, o Paulina tvarko jos virtuvini stalciu.
O siaop nzn kodel, bet kai reikia keistis papmpersa, arba rengtis-toks klykimas, toks rekimas, nesuprantu S IR GRAZIAI, IR SU ZAIDIMO FORMA, IR visaip, o ji rekia kaip skerdziama. Ar cia gali buti Charakteris
Su Valentino Diena
Ar svesit
Papildyta:
Del dantu.
man isrove du 8-tus. Vienas per 5 min., kitas chirurginis. Pjove, atvere kaula, skalde danti, trauke, siuvo. taip dare todel, kad jis augo ne stacias, o gulcias
Kas 2-3 vazineju keistis vaistu tamponu, kitaip skausmo neiskesciau, sugeriau antibus, laikosi temperatura dar iki siol. Ai vakar siulus istrauke. tai tiek.
Del tevelio. Vakar verke abu su mama. Paskutini karta operavo pries 3 men. Anksciau kas puse metu.
Bet as sakau, kad ji operuoja, bet jis gyvas, jis su mumis.
Operuoja, nes reikia. Reikia susitaikyti ir taip jau yra.
O mama isterikoj
Labvakar
Su nesibaigiančios MEILĖS diena
Kotryna,oho, koks tavo Adomas savarankiškas - pats su šaukštu sau į burnytę 'maistą nunešą' - Šaunuolis. Skirtingai vaikai auga ir mokosi. Maniškis su šaukštu tik pabaksnoja į bliūdelį, pamakaluoja ir apvertęs šaukštą jį aplaižo. Arba kabina ir viską krečia ant grindų - smagu gi kaip. Svarbu jau susigaudo, kam daiktas rieklingas. Bandau parodyti, bet jam tai nepatinka stumia mano rankas, mane, kad netrukdyčiau. Gabrielius dar valgo po vieną patiekalą. Kitokio skonio maisto neįkiši. Jeigu sriuba - tai tik sriuba. Verdu tokią tirštą su mėsa. Po to tik truputį paragauja 'Miau' varškytės ar jogurto. Mėgsta atskirai pagraužti duonos, baronkyčių, duoniukų ar obuolį. Rodo, kad duočiau neluptą. Jeigu nulupu - meta,neima Prašo ir duoda su žodeliu 'aaasiu'. Taip švelniai tą žodelį taria .
Vyresniojo sūnaus pirmieji žodžiai buvo kitokie Atrodo. Kad nepamenu
Kotryna, kaip tavo didysis gyvena, ar labai jau didelis, kaip jam mokslai?
Maniškis išaugo, žiūriu iš apačios į jį ir dar vis netikiu, kad čia tas pats berniukas...Ir charakteris keičiasi. Vis dažniau sunkiai susikalbam. Dažnai aš neturiu kontrargumentų, kai jis ima ką nors neigti, atsikalbinėti Tokiais momentais susigūžiu ir galvoju, kad visai nežinau, ką reiškai būti gera ir teisinga mama...iš viso, kaip reikia kalbėti su paaugliu
daiva_z, visos mes labai skirtingos. Ir moterys, ir mamos. Skirtingai ir vaikus auginam. Viską mes darom, t.y. aš darau, tik ne apie viską čia parašau. Kai būna laiko ir noro parašyti. Pasidalinti epizodais, įvykiais (ištrauktais iš konteksto, aišku) susijusiais, aišku, su pačiu mažiausiuoju žmogiuku. O visa kita ... - būna visko. Ir paverkia mažasis, ir paklykia rengiamas, o ypač, kai plaunu-valau nosį. Gaila vaiko, bet ... jau taip nebegraužiu savęs. Bent kiek lai parėkia, 'prasirėkia plaučius', kaip mamo mama sako. Būna, išeinu į kitą kambarį. Pati nusiraminu.Paskui toliau gyvenam. Būna, migdau jį 1h, o miega 20 min. Babudęs verkia - imu ir vėl migdau 1h. Nespėju jam išvirti maisto...imu iš šaldytuvo Hippo stiklainėlį ir sumaitinu.
Nesuk tu sau galvos ir nesilygink su niekuo . Kitaip - galima įsivaryt nepilvertiškumo kompleksą. Nes atrodo, kad kitos žino, kada ką ir kaip reikia daryti, viską spėja, žodžiu tobulos, tik aš va tokia anokia, niekam tikus, nespėju...nemoku. Be to, tai, kas yra parašyta - tik trumpa gyvenimo akimirka.
Nešvaistyk laiko tokiems lyginimams. Esi atsakinga trijų vaikų mama . Nesigėdyk savęs pagirti. Jeigu tavo šeima laiminga, ar dar reikia kažkur į kažką dairytis?
Stiprybės tavo tėčiui Mamai irgi reikia tavo palaikymo
Su nesibaigiančios MEILĖS diena
Kotryna,oho, koks tavo Adomas savarankiškas - pats su šaukštu sau į burnytę 'maistą nunešą' - Šaunuolis. Skirtingai vaikai auga ir mokosi. Maniškis su šaukštu tik pabaksnoja į bliūdelį, pamakaluoja ir apvertęs šaukštą jį aplaižo. Arba kabina ir viską krečia ant grindų - smagu gi kaip. Svarbu jau susigaudo, kam daiktas rieklingas. Bandau parodyti, bet jam tai nepatinka stumia mano rankas, mane, kad netrukdyčiau. Gabrielius dar valgo po vieną patiekalą. Kitokio skonio maisto neįkiši. Jeigu sriuba - tai tik sriuba. Verdu tokią tirštą su mėsa. Po to tik truputį paragauja 'Miau' varškytės ar jogurto. Mėgsta atskirai pagraužti duonos, baronkyčių, duoniukų ar obuolį. Rodo, kad duočiau neluptą. Jeigu nulupu - meta,neima Prašo ir duoda su žodeliu 'aaasiu'. Taip švelniai tą žodelį taria .
Vyresniojo sūnaus pirmieji žodžiai buvo kitokie Atrodo. Kad nepamenu
Kotryna, kaip tavo didysis gyvena, ar labai jau didelis, kaip jam mokslai?
Maniškis išaugo, žiūriu iš apačios į jį ir dar vis netikiu, kad čia tas pats berniukas...Ir charakteris keičiasi. Vis dažniau sunkiai susikalbam. Dažnai aš neturiu kontrargumentų, kai jis ima ką nors neigti, atsikalbinėti Tokiais momentais susigūžiu ir galvoju, kad visai nežinau, ką reiškai būti gera ir teisinga mama...iš viso, kaip reikia kalbėti su paaugliu
daiva_z, visos mes labai skirtingos. Ir moterys, ir mamos. Skirtingai ir vaikus auginam. Viską mes darom, t.y. aš darau, tik ne apie viską čia parašau. Kai būna laiko ir noro parašyti. Pasidalinti epizodais, įvykiais (ištrauktais iš konteksto, aišku) susijusiais, aišku, su pačiu mažiausiuoju žmogiuku. O visa kita ... - būna visko. Ir paverkia mažasis, ir paklykia rengiamas, o ypač, kai plaunu-valau nosį. Gaila vaiko, bet ... jau taip nebegraužiu savęs. Bent kiek lai parėkia, 'prasirėkia plaučius', kaip mamo mama sako. Būna, išeinu į kitą kambarį. Pati nusiraminu.Paskui toliau gyvenam. Būna, migdau jį 1h, o miega 20 min. Babudęs verkia - imu ir vėl migdau 1h. Nespėju jam išvirti maisto...imu iš šaldytuvo Hippo stiklainėlį ir sumaitinu.
Nesuk tu sau galvos ir nesilygink su niekuo . Kitaip - galima įsivaryt nepilvertiškumo kompleksą. Nes atrodo, kad kitos žino, kada ką ir kaip reikia daryti, viską spėja, žodžiu tobulos, tik aš va tokia anokia, niekam tikus, nespėju...nemoku. Be to, tai, kas yra parašyta - tik trumpa gyvenimo akimirka.
Nešvaistyk laiko tokiems lyginimams. Esi atsakinga trijų vaikų mama . Nesigėdyk savęs pagirti. Jeigu tavo šeima laiminga, ar dar reikia kažkur į kažką dairytis?
Stiprybės tavo tėčiui Mamai irgi reikia tavo palaikymo
QUOTE(daiva_z @ 2012 02 14, 13:00)
*Mergins, na kada jus darot valgyt, tvarkotes ir visa kita.
**Siandien plaunu katila po bulviu koses, o Paulina tvarko jos virtuvini stalciu.
***... Ar cia gali buti Charakteris
**Siandien plaunu katila po bulviu koses, o Paulina tvarko jos virtuvini stalciu.
***... Ar cia gali buti Charakteris
*Oi, Daivut, o kas gi padarys valgyt? Darau. Atrodo iš virtuvės neišeinu Sūnus paauglys, visad alkanas. Dukra pareina apie 15 val, peralkus. MB pietauti grįžta namo, Adomui visokie varškėtukai, dičkukuliai, kotletukai...
Aš dirbu, Adomas tuo metu siaučia per kamabrius arba duodasi po mano stalčius. Virtuvė baisi, spintelės nučiupinėtos, stiklai, sienos irgi rankyčių anspaudai... Ai, bet aš jau pripratau. Nematau Karts nuo karto susiimu išsivalau, kokiam pusvalandžiui
**
Šaunuolė Paulytė, matyt vaikai mato Mamas vis su puodais užsiėmusias ir patys ima puodais žaisti.
Adomo mylimiausias žaislas: mažas geltonas puodas. Susiranda ji, tada ieško dangčio ir būtinai ima tą geltoną, tada pasiima medinį šaukštą ir "verda", maišo
O šiandien radau bekraustantį indaują, jau visą lentyną taurių buvo išėmęs ir surikiavęs ant grindų Nei viena spintelė stalčius mūsų namuose niekaip neužsirakina ir neužsideda apsaugos nuo vaikų. Žodžiu, yra ką veikti. Na bet Tu juk žinai.
*** O taip tai CHARAKTERIS! Įmk balioną
*** Buvo užpuliavęs viršutinis žandikaulis, t.y. susidarė pūlinys virš viršutinių priekinių dantų. Važiavau į Vilnių, išvalė, užgydė be antibiotikų (Žemai lenkiuosi gydytojai, supratusiai ir padėjusiai). Tada apžiūrėjo, kad būtent virš tų priekinių dantų ištirpęs kaulas. O gruodžio mėnesį man staiga būtent ten ėmė darytis tarpdantė
Dabar reikia ryžtis ir operuotis. Bijau. Be to noriu nebemaitinti, nes antibiotikų tikrai reikės.
Žižma,, kodėl tie mūsų paaugliai taip greitai auga? Žiūriu į savo kasdien vyriškėjantį paauglį ir netikiu, kad tai mano berniukas. Bet, kaip ten sako: iš visų berniukų išauga vyrai...
Atsirado ir mūsų bendravime pasikeitimų. Tapo atšiauresnis, nebeprieisi bet kada ir neapsikabinsi. Bet... poreikis pakalbėti liko. Žiūrėk nei iš šio nei iš to ima pasakoti, tada tik reikia sukaupti visą dėmesį ir klausytis. Metu viską į šalį ir kalbamės. Klausinėju, atsargiai taip, kad neišgąsdinti.
Aš tokia Mama, aš noriu žinoti kuo mano vaikai gyvena. Esu FB faktiškai vien dėl vaikų. Kiek ten visko galima sužinoti
Nežinau ar esu gera teisinga Mama, darau kaip man protas ir širdis liepia. Buna susiimam nejuokais. Parėkauju būna
Tiesa, mokslai neblogai. Tpfux3. 9,4 vidurkis. O jei dar mokytusi...