Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas +\-35 m.

Laba...
Sunki diena kazkokia doh.gif Mergina nuo vienuoliktos iki ketvirtos valandos kabojo tai ant (.)(.) tai ant ranku doh.gif Pamiegojo 20 min dabar jau girdziu, kad jau lyg judinasi vel blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Avonuke @ 2012 02 06, 16:28)
Laba...
  Sunki diena kazkokia  doh.gif  Mergina nuo vienuoliktos iki ketvirtos valandos kabojo tai ant (.)(.) tai ant ranku  doh.gif  Pamiegojo 20 min dabar jau girdziu, kad jau lyg judinasi vel  blink.gif

Imk 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas dienas.... vėl tylu čia.. verysad.gif

Rože35, kaip laikaisi?

Avonuke, Tejaa kaip jūs?

Kaip kitos? Kuo gyvenat? Kuo kvėpuojat?

Atsakyti
Labas rytas smile.gif Tikrai , kad tylu g.gif Kur visos issilakste?
Ausryt ko taip trumpai? Kaip jus ten?

O as siandien , kad issimiegojau clap.gif Mergina kelesi tik ketvirta , pavalgius vel tuoj luzo bigsmile.gif Ryte irgi rami , miega jau kokias 3 val tai ta proga kambariuose burdakus apsimeciau .
A siaip viskas gerai smile.gif
Tik dabar biski giliuose apmastymuose g.gif Del tu visokiu socialiniu reikaliuku turiu abu alimentus prisiteist arba kazka kitka galvot doh.gif Jau buvau kaip ir apsisprendus , pasiskambinau advokatui , bet po to jau vel susimeciau doh.gif Kazkaip nelimpa man tie alimentai , tai gal cia zenytis tadu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Avonuke @ 2012 02 08, 12:43)
Labas rytas  smile.gif Tikrai , kad tylu  g.gif  Kur visos issilakste?
  Ausryt ko taip trumpai? Kaip jus ten?

O as siandien , kad issimiegojau  clap.gif  Mergina kelesi tik ketvirta , pavalgius vel tuoj luzo  bigsmile.gif  Ryte irgi rami , miega jau kokias 3 val tai ta proga kambariuose burdakus apsimeciau .
  A siaip viskas gerai  smile.gif 
Tik dabar biski giliuose apmastymuose  g.gif  Del tu visokiu socialiniu reikaliuku turiu abu alimentus prisiteist arba kazka kitka galvot  doh.gif  Jau buvau kaip ir apsisprendus , pasiskambinau advokatui , bet po to jau vel susimeciau  doh.gif  Kazkaip nelimpa man tie alimentai , tai gal cia zenytis tadu  ax.gif

Bus veselia,bus veselia....valioooooo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Aušrytė @ 2012 02 08, 11:30)
Labas dienas....  vėl tylu čia.. verysad.gif

Rože35, kaip laikaisi?

Avonuke, Tejaa kaip jūs?
Kaip kitos? Kuo gyvenat? Kuo kvėpuojat?

Aš tai taip pat,be pokyčių... smile.gif Gulinėju ir tiek.
Nu išmandrėjau biškį..dvi savaites sažiningai atgulėjau,dabar jau ir iki prduotuvės nuvariau...didelė pramoga čia man biggrin.gif
O daugiau neturiu ko pasakot.Čia jūs,šviežios mamytės daug įspūdžių turit,tai ir plačiau prašom,kas ir kaip vyksta,kaip mažiukės,kaip didieji priima ir t.t. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rožė 35 @ 2012 02 08, 15:58)
Bus veselia,bus veselia....valioooooo 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Na as dar neapsispendziu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Avonuke @ 2012 02 08, 15:01)
Na as dar neapsispendziu  blush2.gif

Tai spręsk greičiau...mes gi veselios pyrago norim... biggrin.gif
Juokauju,aišku...čia tik judviejų reikalas,ir niekas kitas nepatars ką ir kaip. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos
ir šviežios mamos, ir jau ne taip kūdikių pienu kvepiančios tongue.gif

Mums jau trūksta gryno oro. Sakiau, jau savaitgalį eisim visi ant kalniuko. Pasiklausiau orų - vėl šaltis doh.gif

Aušryte, jau sveika? Ačiūdie,be jokių uždegimų... mirksiukas.gif

Avonuke, o jūs..hm, nesusituokę? Tai galit pasidaryt dvigubą šventę - ir krikštynos, ir tuoktuvės 4u.gif bigsmile.gif

Tejaa, kiek jau priaugot svorio?

Pirmosios savaitės namie - prisipratinimo laikas. Tai toks ypatingas, gražus metas. Tiek šeimai, tiek mažyliui wub.gif Gaila, trumpas. Nors tuo metu atrodo, kad tik greičiau tie trys mėn. pralėktų, kad tik greičiau mažylis atsisėstų, kad greičiau atsistotų... Kai visa tai įvyksta, liūdesys ima, atrodo, kada gi jis spėjo...o aš vat unsure.gif nespėjau užfiksuot atminty gražiausių momentų, pasimėgaut tuo kamuolėliu-kūdikėliu, o jau lėkt paskui jį reikia...
Gabrielius dabar visur lipa. Atkakliai, viena akim į mane dėbteldamas arba į duris, į tą pusę, kur esu. Ant brolio lovos jau malasi, kaip nori, nes lova žema - užlipa be vargo...Šiandien dukart nusirito. Tarsi neskaudžiai, nes neverkė. Maniau, na, jau daugiau nelips. Kur gi. Dar labiau. Susitempė ten savo mėgstamus daiktus ir mėto, varto juos, pats ritinėjasi doh.gif . Kol žiūriu į jį - abiems linksma. Nusisuku ar nueinu, - bum doh.gif
Truputį prasikalė du apatiniai krūminiai dantukai. Jam, matyt, ir niežti, ir skauda, nes irzlus ir abi rankos burnytėj. Uch, gal jau tuoj išlįs ir vaikis geriau miegos. Nes naktimis vartaliojasi po kelias valandas zyzdamas. Arba atsisėda ir užsimerkęs kalba bigsmile.gif doh.gif
Tokios mūsų naujienos.

Mėgaukis, Rože, galimybe patinginiaut ir pagulėt į valias mirksiukas.gif . Nes tuoj tuoj tai tebus tik mielas prisiminimas.
O ir reikia gulėt. Saugotis. Kad ir gali kažką padaryti. Gal nereikėtų g.gif
Ech, ilgiuos to pilvūzinio laiko, tikrai rolleyes.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žižma: 08 vasario 2012 - 16:53

QUOTE(Avonuke @ 2012 02 08, 11:43)
O as siandien , kad issimiegojau  Mergina kelesi tik ketvirta , pavalgius vel tuoj luzo  Ryte irgi rami , miega jau kokias 3 val tai ta proga kambariuose burdakus apsimeciau .
  A siaip viskas gerai 
Tik dabar biski giliuose apmastymuose  Del tu visokiu socialiniu reikaliuku turiu abu alimentus prisiteist arba kazka kitka galvot  Jau buvau kaip ir apsisprendus , pasiskambinau advokatui , bet po to jau vel susimeciau  Kazkaip nelimpa man tie alimentai , tai gal cia zenytis tadu 

Saunuole mergyte leidzia mamytei atsipust thumbup.gif

Nu gal tadu zenytis biggrin.gif wub.gif

QUOTE(Rožė 35 @ 2012 02 08, 14:01)
Aš tai taip pat,be pokyčių... smile.gif Gulinėju ir tiek.
Nu išmandrėjau biškį..dvi savaites sažiningai atgulėjau,dabar jau ir iki prduotuvės nuvariau...didelė pramoga čia man

Na ir saunuole , taip ir toliau 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Žižma @ 2012 02 08, 16:45)
Pirmosios savaitės namie - prisipratinimo laikas. Tai toks ypatingas, gražus metas. Tiek šeimai, tiek mažyliui  Gaila, trumpas. .

Gabrielius dabar visur lipa. Atkakliai, viena akim į mane dėbteldamas arba į duris, į tą pusę, kur esu. Ant brolio lovos jau malasi, kaip nori, nes lova žema - užlipa be vargo...Šiandien dukart nusirito.

Ech, ilgiuos to pilvūzinio laiko, tikrai 

drinks_cheers.gif

Oi tie lipaliukai musu doh.gif , uz visus bum 4u.gif Lukne tai jau laisvai laiptais pirmyn atgal laipioja , sumasto pati iseina i antra auksta pazaisti smile.gif

As irgi wub.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Augam mes po truputėlį. Dėl svorio tai nežinau, labai lėtai jis didėja. Kartais atrodo, kad gal Adelė alkana, kad jau priprato tokia būti, kad tik pageria pienuko kol lengvai bėga, o riebesnio ir tingi traukti. Gal todėl taip dažnai ir maitinu. Paskui nusiraminu, juk vis tiek svoris didėja, mergytė linksma, šypsosi, bendrauja, turi būti viskas gerai. Po savaitės jau eisim TA, tai tikiuosi bent minimalią normą būsim priaugusios.
Gaila, kad taip šalta, tai net į laukutį negalim išeiti, jau užsisėdėjom namie visiškai.
Labai labai laukiam pavasario.

Kaip Elzytė ir Lėja ?

Rože smagu, kad viskas gerai pas jus 4u.gif

Daiva_z kaip savijauta, ar jau atsigavai po operacijos?

Darara kaip jums LT šaltukas?
Atsakyti
Labas,

Dekui, Tejaa. Dar visai nera gerai, nes turiu temperaturos, vazineju keisti vaistus, o jie tokieeeeeeeee slykstus, kad numirt gali doh.gif
Bet moraliskai mes ruosiames Didziajai Musu sventei bigsmile.gif

Smagu skaityti, kad Adelytei viskas gerai, kad sypsosi wub.gif O kaip tu pati jautiesi?

Ausryte, Avonuke, kaip jus?

Atsakyti
QUOTE(daiva_z @ 2012 02 10, 13:55)
Labas,

Dekui, Tejaa. Dar visai nera gerai, nes turiu temperaturos, vazineju keisti vaistus, o jie tokieeeeeeeee slykstus, kad numirt gali  doh.gif
Bet moraliskai mes ruosiames Didziajai Musu sventei  bigsmile.gif

Smagu skaityti, kad Adelytei viskas gerai, kad sypsosi  wub.gif O kaip tu pati jautiesi?

Ausryte, Avonuke, kaip jus?

Man tai viskas gerai smile.gif Na eisiu po savaitės į polikliniką pasirodyti, tikiuosi irgi viskas bus gerai. O šiaip tai ką, sėdžiu namie, nesiskundžiu, bet jau po biški pradedu jausti, kad trūksta oro, kad reikia prasiblaškyti. Nu bet žinokit, kad taip jau sunku su leliuku man išsiruošti, turbūt senatvė doh.gif Na dar turiu vilties, kad pavasarį atsigausiu smile.gif
Atsakyti