Laba...
Sunki diena kazkokia Mergina nuo vienuoliktos iki ketvirtos valandos kabojo tai ant (.)(.) tai ant ranku Pamiegojo 20 min dabar jau girdziu, kad jau lyg judinasi vel
QUOTE(Avonuke @ 2012 02 06, 16:28)
Laba...
Sunki diena kazkokia Mergina nuo vienuoliktos iki ketvirtos valandos kabojo tai ant (.)(.) tai ant ranku Pamiegojo 20 min dabar jau girdziu, kad jau lyg judinasi vel
Imk
Labas dienas.... vėl tylu čia..
Rože35, kaip laikaisi?
Avonuke, Tejaa kaip jūs?
Kaip kitos? Kuo gyvenat? Kuo kvėpuojat?
Rože35, kaip laikaisi?
Avonuke, Tejaa kaip jūs?
Labas rytas Tikrai , kad tylu Kur visos issilakste?
Ausryt ko taip trumpai? Kaip jus ten?
O as siandien , kad issimiegojau Mergina kelesi tik ketvirta , pavalgius vel tuoj luzo Ryte irgi rami , miega jau kokias 3 val tai ta proga kambariuose burdakus apsimeciau .
A siaip viskas gerai
Tik dabar biski giliuose apmastymuose Del tu visokiu socialiniu reikaliuku turiu abu alimentus prisiteist arba kazka kitka galvot Jau buvau kaip ir apsisprendus , pasiskambinau advokatui , bet po to jau vel susimeciau Kazkaip nelimpa man tie alimentai , tai gal cia zenytis tadu
O as siandien , kad issimiegojau Mergina kelesi tik ketvirta , pavalgius vel tuoj luzo Ryte irgi rami , miega jau kokias 3 val tai ta proga kambariuose burdakus apsimeciau .
A siaip viskas gerai
Tik dabar biski giliuose apmastymuose Del tu visokiu socialiniu reikaliuku turiu abu alimentus prisiteist arba kazka kitka galvot Jau buvau kaip ir apsisprendus , pasiskambinau advokatui , bet po to jau vel susimeciau Kazkaip nelimpa man tie alimentai , tai gal cia zenytis tadu
QUOTE(Avonuke @ 2012 02 08, 12:43)
Labas rytas Tikrai , kad tylu Kur visos issilakste?
A siaip viskas gerai
A siaip viskas gerai
Bus veselia,bus veselia....valioooooo
Papildyta:
QUOTE(Aušrytė @ 2012 02 08, 11:30)
Labas dienas.... vėl tylu čia..
Rože35, kaip laikaisi?
Avonuke, Tejaa kaip jūs?
Rože35, kaip laikaisi?
Avonuke, Tejaa kaip jūs?
Aš tai taip pat,be pokyčių... Gulinėju ir tiek.
Nu išmandrėjau biškį..dvi savaites sažiningai atgulėjau,dabar jau ir iki prduotuvės nuvariau...didelė pramoga čia man
O daugiau neturiu ko pasakot.Čia jūs,šviežios mamytės daug įspūdžių turit,tai ir plačiau prašom,kas ir kaip vyksta,kaip mažiukės,kaip didieji priima ir t.t.
QUOTE(Rožė 35 @ 2012 02 08, 15:58)
Bus veselia,bus veselia....valioooooo
Na as dar neapsispendziu
QUOTE(Avonuke @ 2012 02 08, 15:01)
Na as dar neapsispendziu
Tai spręsk greičiau...mes gi veselios pyrago norim...
Juokauju,aišku...čia tik judviejų reikalas,ir niekas kitas nepatars ką ir kaip.
Sveikos
ir šviežios mamos, ir jau ne taip kūdikių pienu kvepiančios
Mums jau trūksta gryno oro. Sakiau, jau savaitgalį eisim visi ant kalniuko. Pasiklausiau orų - vėl šaltis
Aušryte, jau sveika? Ačiūdie,be jokių uždegimų...
Avonuke, o jūs..hm, nesusituokę? Tai galit pasidaryt dvigubą šventę - ir krikštynos, ir tuoktuvės
Tejaa, kiek jau priaugot svorio?
Pirmosios savaitės namie - prisipratinimo laikas. Tai toks ypatingas, gražus metas. Tiek šeimai, tiek mažyliui Gaila, trumpas. Nors tuo metu atrodo, kad tik greičiau tie trys mėn. pralėktų, kad tik greičiau mažylis atsisėstų, kad greičiau atsistotų... Kai visa tai įvyksta, liūdesys ima, atrodo, kada gi jis spėjo...o aš vat nespėjau užfiksuot atminty gražiausių momentų, pasimėgaut tuo kamuolėliu-kūdikėliu, o jau lėkt paskui jį reikia...
Gabrielius dabar visur lipa. Atkakliai, viena akim į mane dėbteldamas arba į duris, į tą pusę, kur esu. Ant brolio lovos jau malasi, kaip nori, nes lova žema - užlipa be vargo...Šiandien dukart nusirito. Tarsi neskaudžiai, nes neverkė. Maniau, na, jau daugiau nelips. Kur gi. Dar labiau. Susitempė ten savo mėgstamus daiktus ir mėto, varto juos, pats ritinėjasi . Kol žiūriu į jį - abiems linksma. Nusisuku ar nueinu, - bum
Truputį prasikalė du apatiniai krūminiai dantukai. Jam, matyt, ir niežti, ir skauda, nes irzlus ir abi rankos burnytėj. Uch, gal jau tuoj išlįs ir vaikis geriau miegos. Nes naktimis vartaliojasi po kelias valandas zyzdamas. Arba atsisėda ir užsimerkęs kalba
Tokios mūsų naujienos.
Mėgaukis, Rože, galimybe patinginiaut ir pagulėt į valias . Nes tuoj tuoj tai tebus tik mielas prisiminimas.
O ir reikia gulėt. Saugotis. Kad ir gali kažką padaryti. Gal nereikėtų
Ech, ilgiuos to pilvūzinio laiko, tikrai .
ir šviežios mamos, ir jau ne taip kūdikių pienu kvepiančios
Mums jau trūksta gryno oro. Sakiau, jau savaitgalį eisim visi ant kalniuko. Pasiklausiau orų - vėl šaltis
Aušryte, jau sveika? Ačiūdie,be jokių uždegimų...
Avonuke, o jūs..hm, nesusituokę? Tai galit pasidaryt dvigubą šventę - ir krikštynos, ir tuoktuvės
Tejaa, kiek jau priaugot svorio?
Pirmosios savaitės namie - prisipratinimo laikas. Tai toks ypatingas, gražus metas. Tiek šeimai, tiek mažyliui Gaila, trumpas. Nors tuo metu atrodo, kad tik greičiau tie trys mėn. pralėktų, kad tik greičiau mažylis atsisėstų, kad greičiau atsistotų... Kai visa tai įvyksta, liūdesys ima, atrodo, kada gi jis spėjo...o aš vat nespėjau užfiksuot atminty gražiausių momentų, pasimėgaut tuo kamuolėliu-kūdikėliu, o jau lėkt paskui jį reikia...
Gabrielius dabar visur lipa. Atkakliai, viena akim į mane dėbteldamas arba į duris, į tą pusę, kur esu. Ant brolio lovos jau malasi, kaip nori, nes lova žema - užlipa be vargo...Šiandien dukart nusirito. Tarsi neskaudžiai, nes neverkė. Maniau, na, jau daugiau nelips. Kur gi. Dar labiau. Susitempė ten savo mėgstamus daiktus ir mėto, varto juos, pats ritinėjasi . Kol žiūriu į jį - abiems linksma. Nusisuku ar nueinu, - bum
Truputį prasikalė du apatiniai krūminiai dantukai. Jam, matyt, ir niežti, ir skauda, nes irzlus ir abi rankos burnytėj. Uch, gal jau tuoj išlįs ir vaikis geriau miegos. Nes naktimis vartaliojasi po kelias valandas zyzdamas. Arba atsisėda ir užsimerkęs kalba
Tokios mūsų naujienos.
Mėgaukis, Rože, galimybe patinginiaut ir pagulėt į valias . Nes tuoj tuoj tai tebus tik mielas prisiminimas.
O ir reikia gulėt. Saugotis. Kad ir gali kažką padaryti. Gal nereikėtų
Ech, ilgiuos to pilvūzinio laiko, tikrai .
QUOTE(Avonuke @ 2012 02 08, 11:43)
A siaip viskas gerai
A siaip viskas gerai
Saunuole mergyte leidzia mamytei atsipust
Nu gal tadu zenytis
QUOTE(Rožė 35 @ 2012 02 08, 14:01)
Aš tai taip pat,be pokyčių... Gulinėju ir tiek.
Nu išmandrėjau biškį..dvi savaites sažiningai atgulėjau,dabar jau ir iki prduotuvės nuvariau...didelė pramoga čia man
Na ir saunuole , taip ir toliau
QUOTE(Žižma @ 2012 02 08, 16:45)
Pirmosios savaitės namie - prisipratinimo laikas. Tai toks ypatingas, gražus metas. Tiek šeimai, tiek mažyliui Gaila, trumpas. .
Gabrielius dabar visur lipa. Atkakliai, viena akim į mane dėbteldamas arba į duris, į tą pusę, kur esu. Ant brolio lovos jau malasi, kaip nori, nes lova žema - užlipa be vargo...Šiandien dukart nusirito.
Ech, ilgiuos to pilvūzinio laiko, tikrai
Gabrielius dabar visur lipa. Atkakliai, viena akim į mane dėbteldamas arba į duris, į tą pusę, kur esu. Ant brolio lovos jau malasi, kaip nori, nes lova žema - užlipa be vargo...Šiandien dukart nusirito.
Ech, ilgiuos to pilvūzinio laiko, tikrai
Oi tie lipaliukai musu , uz visus bum Lukne tai jau laisvai laiptais pirmyn atgal laipioja , sumasto pati iseina i antra auksta pazaisti
As irgi
Labas rytas
Augam mes po truputėlį. Dėl svorio tai nežinau, labai lėtai jis didėja. Kartais atrodo, kad gal Adelė alkana, kad jau priprato tokia būti, kad tik pageria pienuko kol lengvai bėga, o riebesnio ir tingi traukti. Gal todėl taip dažnai ir maitinu. Paskui nusiraminu, juk vis tiek svoris didėja, mergytė linksma, šypsosi, bendrauja, turi būti viskas gerai. Po savaitės jau eisim TA, tai tikiuosi bent minimalią normą būsim priaugusios.
Gaila, kad taip šalta, tai net į laukutį negalim išeiti, jau užsisėdėjom namie visiškai.
Labai labai laukiam pavasario.
Kaip Elzytė ir Lėja ?
Rože smagu, kad viskas gerai pas jus
Daiva_z kaip savijauta, ar jau atsigavai po operacijos?
Darara kaip jums LT šaltukas?
Augam mes po truputėlį. Dėl svorio tai nežinau, labai lėtai jis didėja. Kartais atrodo, kad gal Adelė alkana, kad jau priprato tokia būti, kad tik pageria pienuko kol lengvai bėga, o riebesnio ir tingi traukti. Gal todėl taip dažnai ir maitinu. Paskui nusiraminu, juk vis tiek svoris didėja, mergytė linksma, šypsosi, bendrauja, turi būti viskas gerai. Po savaitės jau eisim TA, tai tikiuosi bent minimalią normą būsim priaugusios.
Gaila, kad taip šalta, tai net į laukutį negalim išeiti, jau užsisėdėjom namie visiškai.
Labai labai laukiam pavasario.
Kaip Elzytė ir Lėja ?
Rože smagu, kad viskas gerai pas jus
Daiva_z kaip savijauta, ar jau atsigavai po operacijos?
Darara kaip jums LT šaltukas?
Labas,
Dekui, Tejaa. Dar visai nera gerai, nes turiu temperaturos, vazineju keisti vaistus, o jie tokieeeeeeeee slykstus, kad numirt gali
Bet moraliskai mes ruosiames Didziajai Musu sventei
Smagu skaityti, kad Adelytei viskas gerai, kad sypsosi O kaip tu pati jautiesi?
Ausryte, Avonuke, kaip jus?
Dekui, Tejaa. Dar visai nera gerai, nes turiu temperaturos, vazineju keisti vaistus, o jie tokieeeeeeeee slykstus, kad numirt gali
QUOTE(daiva_z @ 2012 02 10, 13:55)
Labas,
Man tai viskas gerai Na eisiu po savaitės į polikliniką pasirodyti, tikiuosi irgi viskas bus gerai. O šiaip tai ką, sėdžiu namie, nesiskundžiu, bet jau po biški pradedu jausti, kad trūksta oro, kad reikia prasiblaškyti. Nu bet žinokit, kad taip jau sunku su leliuku man išsiruošti, turbūt senatvė Na dar turiu vilties, kad pavasarį atsigausiu