Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas +\-35 m.

labas rytas 4u.gif

Mes gyvos mirksiukas.gif Ryte rodė -24. Kaimynė sakė, pas juos -26, bet pas juos termometras lauke, o pas mus prie lango. Ir vanduo pas juos užšalė blink.gif doh.gif

Rimtai, simut, ar neužpustė.. vakar per žinias kai rodė, tai baisu.. doh.gif

Avonuke, tavo mergytė panaši į tėvelį... Tokie skirtingi tie mažuliukai wub.gif

-ELI-, ačiū už patarimus. Dėjau medaus kompresus. Tikrai, tie mažučiai, tai kaip angeliukai.. žiūri žiūri ir atsižiūrėt negali. wub.gif wub.gif wub.gif

Tejaa, kaip jūs su Adeliuke? Jau apie 1,5 mėnesiuko turėtumėt būt.. g.gif

Kotryna, klausei dėl rankos, lyg taip ir neparašiau. doh.gif Gydytoja sakė, kad čia tik kraujagyslės sukietėjimas ir reikia išmasažuot ir šildyt, nes palikti niekas nieko negalėjo. Jeigu jau kartojuos, tai atsiprašau.. totali sklerozė doh.gif lotuliukas.gif

Pas mus pusryčiams karšti sumuštiniai orkaitėje tongue.gif

user posted image
Atsakyti
Nius, greitai atsikasam iš po pusnių g.gif Kas čia dabar? Užsalėt ar ką??

Merginos, kaži kiek dienų yra normalu kraujuoti po gimdymo? g.gif

Pietinė kavikė wink.gif
user posted image
Atsakyti
Labas 4u.gif

Pagaliau ir pas mus balta smile.gif Vakar visą dieną snigo,tai sniego kieme yra iki kauliukų thumbup.gif
Man tai labai patinka vaikščiot,kai sninga ir dar nėra didelio šalčio, na taip nedaug žemiau O...
Labai gražu wub.gif

Kraujavimas man rodos pas mane baigėsi po 3 savaičių pirmą kartą, antrą lyg trumpiau buvo g.gif Tiksliai neprisimenu... Čia va rasi daugiau:

http://www.tindirind...imas-pagimdzius

Kiek suprantu tai visoms skirtingai g.gif
Man pirmą kartą tai tęsėsi ir tas tepliojimas ilgokai...O šįkart kažkaip viskas greičiau... Tepliojimas buvo labai trumpas, kelios dienos ir viskas,o kraujavau gal tik 2 savaites g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -ELI-: 05 vasario 2012 - 12:30
Ačiū -ELI- 4u.gif Gerai jums - ir balta, ir nešalta thumbup.gif Pas mus galėtų būti kokiais 10 laipsnių šilčiau doh.gif
Atsakyti
[quote=Aušrytė,2012 02 05, 12:19]
Nius, greitai atsikasam iš po pusnių g.gif Kas čia dabar? Užsalėt ar ką??

Merginos, kaži kiek dienų yra normalu kraujuoti po gimdymo? g.gif

Pietinė kavikė wink.gif
user posted image
[/quote]
[/quote]

Labuka 4u.gif Kaip Ausryt sveikatele ?Kaip maziuke wub.gif ?

Brrr tie salciai..As kita penkt. su maze skrendu i LT , bijau kad nebutu uzpustyta, o dar mes ca tokie nepasiruose ziemai- nei batu , nei siltu kelniu doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Ačiū, darara. Aš jau gerai. Tai, kai skrisi, gal jau bus didieji šalčiai praėję. Čia kaip iš to filmuko.. matyt, kažkas stipriai susipyko su mama, kad taip šąla . lotuliukas.gif

Vakar maudėm mažiukę. Pradžioj rėkė, paskui sukluso, palaukė ir vėl rėkė doh.gif lotuliukas.gif Nu tikėkimės, kiti kartai bus linksmesni. Ir dičkės taip pat reagavo. O dabar viskas tinka bet kokiu šlapiu skystu pavidalu lotuliukas.gif

Mergaitės, pamenat mūsų temoj buvo tokia Afroditė69? Jai labai reikia pagalbos. 4u.gif
Pagalba Afrodite69
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aušrytė: 06 vasario 2012 - 10:28
Labas rytas,

brrrr kaip šalta, jau nebegaliu..... namie visi prisirengę kaip kopūstai. Noriu vasaros.
Adelytė auga, vis daugiau šypsosi kalbinama, pati bando kalbėti. Na su ja vis įdomiau kas dieną wub.gif Valgom MP ir gan dažnai, tik porą kartų leido naktį išmiegoti 4 val, o šiaip keliamės kas 2-3. Jau pripratau prie tokio ritmo smile.gif
Aušryte po gimdymo aš kraujavau apie mėnesį, jau buvau sunerimus, kad per ilgai, bet kažkaip staigiai viskas baigėsi net be ilgų tepliojimų. O kaip tavo sveikata? Kaip Elzytė auga? Kaip valgo? Kaip sesutės?
Darara oooo, laukiam sugrįžtant. Geros kelionės. Kiek laiko būsit LT? Kokiam mieste būsi?
Avonuke o kaip jūs?
Kaip smagu visos trys panelės vienodo amžiaus smile.gif Turės mūsų bernužėliai pasirinkimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aušrytė @ 2012 02 06, 10:26)
Labas rytas  4u.gif

Ačiū, darara. Aš jau gerai. Tai, kai skrisi, gal jau bus didieji šalčiai praėję. Čia kaip iš to filmuko.. matyt, kažkas stipriai susipyko su mama, kad taip šąla . lotuliukas.gif

Vakar maudėm mažiukę. Pradžioj rėkė, paskui sukluso, palaukė ir vėl rėkė  doh.gif  lotuliukas.gif Nu tikėkimės, kiti kartai bus linksmesni. Ir dičkės taip pat reagavo. O dabar viskas tinka bet kokiu šlapiu skystu pavidalu lotuliukas.gif

Mergaitės, pamenat mūsų temoj buvo tokia Afroditė69? Jai labai reikia pagalbos.  4u.gif
Pagalba Afrodite69

Smagu , kad tau jau geriau thumbup.gif
Pripras mazoji maudoma , kur dings biggrin.gif

Butiinai prisidesiu kiek galesiu....

QUOTE(Tejaa @ 2012 02 06, 11:18)
Labas rytas,

brrrr kaip šalta, jau nebegaliu..... namie visi prisirengę kaip kopūstai. Noriu vasaros.
Adelytė auga, vis daugiau šypsosi kalbinama, pati bando kalbėti. Na su ja vis įdomiau kas dieną  wub.gif Valgom MP ir gan dažnai, tik porą kartų leido naktį išmiegoti 4 val, o šiaip keliamės kas 2-3. Jau pripratau prie tokio ritmo smile.gif
Aušryte po gimdymo aš kraujavau apie mėnesį, jau buvau sunerimus, kad per ilgai, bet kažkaip staigiai viskas baigėsi net be ilgų tepliojimų. O kaip tavo sveikata? Kaip Elzytė auga? Kaip valgo? Kaip sesutės?
Darara oooo, laukiam sugrįžtant. Geros kelionės. Kiek laiko būsit LT? Kokiam mieste būsi?
Avonuke o kaip jūs?
Kaip smagu visos trys panelės vienodo amžiaus smile.gif Turės mūsų bernužėliai pasirinkimo smile.gif

Kokios mielos tos pirmosios sypseneles wub.gif Mano Lukne ilgai nesisypsojo, gal iki 6 men, o svetimiems iki siol nera nusisypsojusi..

LT busiu tik 9d. , Klaipedoje 4u.gif

Labuka mergytes 4u.gif
Atsakyti
Labas, as jau po "operacijos". Gryzau, nublioviau, ikaliau vaistu. Nelinksma .........

Ausryte, dziaugiuosi, kad tau geriau 4u.gif

Tejja, tos kudikiskos sypsenos-nepakartojamos wub.gif
Atsakyti
daiva_z, užjaučiu 4u.gif laikykis mirksiukas.gif
Atsakyti

QUOTE(daiva_z @ 2012 02 06, 14:31)
Labas, as jau po "operacijos". Gryzau, nublioviau, ikaliau vaistu. Nelinksma .........

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Nenušalėt?
Kažkaip AMBER ir SIMUTĖS man čia trūksta... ax.gif
DARARA,gero jums skrydžio 4u.gif
DAIVA_Z,laikykis,viskas susitvarkys 4u.gif
Papildyta:
Paskaičiau AFRODITĖS istoriją...
Sužavėjo žmogaus stiprybė...
Labai labai linkiu,kad svajonė išsipildytų...ir svarbiausia,kad pasitrauktų ta baisi liga...
Būtinai prisidėsiu.
AUŠRYTE,gerai kad užrodei 4u.gif 4u.gif
Atsakyti