labas rytas
Mes gyvos Ryte rodė -24. Kaimynė sakė, pas juos -26, bet pas juos termometras lauke, o pas mus prie lango. Ir vanduo pas juos užšalė
Rimtai, simut, ar neužpustė.. vakar per žinias kai rodė, tai baisu..
Avonuke, tavo mergytė panaši į tėvelį... Tokie skirtingi tie mažuliukai
-ELI-, ačiū už patarimus. Dėjau medaus kompresus. Tikrai, tie mažučiai, tai kaip angeliukai.. žiūri žiūri ir atsižiūrėt negali.
Tejaa, kaip jūs su Adeliuke? Jau apie 1,5 mėnesiuko turėtumėt būt..
Kotryna, klausei dėl rankos, lyg taip ir neparašiau. Gydytoja sakė, kad čia tik kraujagyslės sukietėjimas ir reikia išmasažuot ir šildyt, nes palikti niekas nieko negalėjo. Jeigu jau kartojuos, tai atsiprašau.. totali sklerozė
Pas mus pusryčiams karšti sumuštiniai orkaitėje
Nius, greitai atsikasam iš po pusnių Kas čia dabar? Užsalėt ar ką??
Merginos, kaži kiek dienų yra normalu kraujuoti po gimdymo?
Pietinė kavikė
Pietinė kavikė
Labas
Pagaliau ir pas mus balta Vakar visą dieną snigo,tai sniego kieme yra iki kauliukų
Man tai labai patinka vaikščiot,kai sninga ir dar nėra didelio šalčio, na taip nedaug žemiau O...
Labai gražu
Kraujavimas man rodos pas mane baigėsi po 3 savaičių pirmą kartą, antrą lyg trumpiau buvo Tiksliai neprisimenu... Čia va rasi daugiau:
http://www.tindirind...imas-pagimdzius
Kiek suprantu tai visoms skirtingai
Man pirmą kartą tai tęsėsi ir tas tepliojimas ilgokai...O šįkart kažkaip viskas greičiau... Tepliojimas buvo labai trumpas, kelios dienos ir viskas,o kraujavau gal tik 2 savaites
Pagaliau ir pas mus balta Vakar visą dieną snigo,tai sniego kieme yra iki kauliukų
Man tai labai patinka vaikščiot,kai sninga ir dar nėra didelio šalčio, na taip nedaug žemiau O...
Labai gražu
Kraujavimas man rodos pas mane baigėsi po 3 savaičių pirmą kartą, antrą lyg trumpiau buvo Tiksliai neprisimenu... Čia va rasi daugiau:
http://www.tindirind...imas-pagimdzius
Kiek suprantu tai visoms skirtingai
Man pirmą kartą tai tęsėsi ir tas tepliojimas ilgokai...O šįkart kažkaip viskas greičiau... Tepliojimas buvo labai trumpas, kelios dienos ir viskas,o kraujavau gal tik 2 savaites
Ačiū -ELI- Gerai jums - ir balta, ir nešalta Pas mus galėtų būti kokiais 10 laipsnių šilčiau
[quote=Aušrytė,2012 02 05, 12:19]
Pietinė kavikė
[/quote]
[/quote]
Labuka Kaip Ausryt sveikatele ?Kaip maziuke ?
Brrr tie salciai..As kita penkt. su maze skrendu i LT , bijau kad nebutu uzpustyta, o dar mes ca tokie nepasiruose ziemai- nei batu , nei siltu kelniu
Pietinė kavikė
[/quote]
[/quote]
Labuka Kaip Ausryt sveikatele ?Kaip maziuke ?
Brrr tie salciai..As kita penkt. su maze skrendu i LT , bijau kad nebutu uzpustyta, o dar mes ca tokie nepasiruose ziemai- nei batu , nei siltu kelniu
Labas rytas
Ačiū, darara. Aš jau gerai. Tai, kai skrisi, gal jau bus didieji šalčiai praėję. Čia kaip iš to filmuko.. matyt, kažkas stipriai susipyko su mama, kad taip šąla .
Vakar maudėm mažiukę. Pradžioj rėkė, paskui sukluso, palaukė ir vėl rėkė Nu tikėkimės, kiti kartai bus linksmesni. Ir dičkės taip pat reagavo. O dabar viskas tinka bet kokiu šlapiu skystu pavidalu
Mergaitės, pamenat mūsų temoj buvo tokia Afroditė69? Jai labai reikia pagalbos.
Pagalba Afrodite69
Ačiū, darara. Aš jau gerai. Tai, kai skrisi, gal jau bus didieji šalčiai praėję. Čia kaip iš to filmuko.. matyt, kažkas stipriai susipyko su mama, kad taip šąla .
Vakar maudėm mažiukę. Pradžioj rėkė, paskui sukluso, palaukė ir vėl rėkė Nu tikėkimės, kiti kartai bus linksmesni. Ir dičkės taip pat reagavo. O dabar viskas tinka bet kokiu šlapiu skystu pavidalu
Pagalba Afrodite69
Labas rytas,
brrrr kaip šalta, jau nebegaliu..... namie visi prisirengę kaip kopūstai. Noriu vasaros.
Adelytė auga, vis daugiau šypsosi kalbinama, pati bando kalbėti. Na su ja vis įdomiau kas dieną Valgom MP ir gan dažnai, tik porą kartų leido naktį išmiegoti 4 val, o šiaip keliamės kas 2-3. Jau pripratau prie tokio ritmo
Aušryte po gimdymo aš kraujavau apie mėnesį, jau buvau sunerimus, kad per ilgai, bet kažkaip staigiai viskas baigėsi net be ilgų tepliojimų. O kaip tavo sveikata? Kaip Elzytė auga? Kaip valgo? Kaip sesutės?
Darara oooo, laukiam sugrįžtant. Geros kelionės. Kiek laiko būsit LT? Kokiam mieste būsi?
Avonuke o kaip jūs?
Kaip smagu visos trys panelės vienodo amžiaus Turės mūsų bernužėliai pasirinkimo
brrrr kaip šalta, jau nebegaliu..... namie visi prisirengę kaip kopūstai. Noriu vasaros.
Adelytė auga, vis daugiau šypsosi kalbinama, pati bando kalbėti. Na su ja vis įdomiau kas dieną Valgom MP ir gan dažnai, tik porą kartų leido naktį išmiegoti 4 val, o šiaip keliamės kas 2-3. Jau pripratau prie tokio ritmo
Aušryte po gimdymo aš kraujavau apie mėnesį, jau buvau sunerimus, kad per ilgai, bet kažkaip staigiai viskas baigėsi net be ilgų tepliojimų. O kaip tavo sveikata? Kaip Elzytė auga? Kaip valgo? Kaip sesutės?
Darara oooo, laukiam sugrįžtant. Geros kelionės. Kiek laiko būsit LT? Kokiam mieste būsi?
Avonuke o kaip jūs?
Kaip smagu visos trys panelės vienodo amžiaus Turės mūsų bernužėliai pasirinkimo
QUOTE(Aušrytė @ 2012 02 06, 10:26)
Labas rytas
Pagalba Afrodite69
Pagalba Afrodite69
Smagu , kad tau jau geriau
Pripras mazoji maudoma , kur dings
Butiinai prisidesiu kiek galesiu....
QUOTE(Tejaa @ 2012 02 06, 11:18)
Labas rytas,
Avonuke o kaip jūs?
Avonuke o kaip jūs?
Kokios mielos tos pirmosios sypseneles Mano Lukne ilgai nesisypsojo, gal iki 6 men, o svetimiems iki siol nera nusisypsojusi..
LT busiu tik 9d. , Klaipedoje
Labuka mergytes
Labas, as jau po "operacijos". Gryzau, nublioviau, ikaliau vaistu. Nelinksma .........
Ausryte, dziaugiuosi, kad tau geriau
Tejja, tos kudikiskos sypsenos-nepakartojamos
Ausryte, dziaugiuosi, kad tau geriau
Tejja, tos kudikiskos sypsenos-nepakartojamos
daiva_z, užjaučiu laikykis
QUOTE(daiva_z @ 2012 02 06, 14:31)
Labas, as jau po "operacijos". Gryzau, nublioviau, ikaliau vaistu. Nelinksma .........
Sveikutės
Nenušalėt?
Kažkaip AMBER ir SIMUTĖS man čia trūksta...
DARARA,gero jums skrydžio
DAIVA_Z,laikykis,viskas susitvarkys
Papildyta:
Paskaičiau AFRODITĖS istoriją...
Sužavėjo žmogaus stiprybė...
Labai labai linkiu,kad svajonė išsipildytų...ir svarbiausia,kad pasitrauktų ta baisi liga...
Būtinai prisidėsiu.
AUŠRYTE,gerai kad užrodei
Nenušalėt?
Kažkaip AMBER ir SIMUTĖS man čia trūksta...
DARARA,gero jums skrydžio
DAIVA_Z,laikykis,viskas susitvarkys
Papildyta:
Paskaičiau AFRODITĖS istoriją...
Sužavėjo žmogaus stiprybė...
Labai labai linkiu,kad svajonė išsipildytų...ir svarbiausia,kad pasitrauktų ta baisi liga...
Būtinai prisidėsiu.
AUŠRYTE,gerai kad užrodei