Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas +\-35 m.

Labryt
user posted image

Aušryte, laikykis, viskas vienaip ar kitaip praeina 4u.gif . Tu pas mus gana optimistiška mergina mirksiukas.gif
Pasakysiu kaip man pirmą savaitę po gimdymo sakė gydytoja: organizmas patyrė didelį šoką, nereikia norėti iš karto gerai jaustis. Organizmas turėtų atsistatyti po 6-8 savaičių. Man taip ir buvo.
Paskui retkarčiais paskaudėdavo ir galvą, ir ypač stuburą (čia tai ilgai ir iki dabar verysad.gif ). Jaučiau silpnumą, bet jokių vaistų negėriau. Antroj dienos pusėj išsivaikščiodavau, kaip sakoma, ir iki vėlyvo vakaro jaučiaus visai gerai.
Stirprybės šaltinis buvo man glėbyje - mažytis žmogutis, kuris net ir miegodamas sugebėjo mane įkvėpti, pakelti ir pastatyti ant kojų. Iki šiol jis tai daro . wub.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
Rože, gražus vardas. Anksčiau buvo retas, o dabar jau girdžiu dažniau. Mano mergautinė pavardė buvo labai panaši į šitą vardą (vidury raidę pridėt tereikia ir galūnę biggrin.gif ).
Ne, nu vis tiek gražus mirksiukas.gif .
Kaip tu pati?
Atsakyti
Žižma,ačiū,geriau jau šiek tiek.Guliu sąžiningai smile.gif
Šiandie jau 25 savaitės,pradeda eiti 26...kiekvieną dieną užskaitau kaip laimėjimą... smile.gif
O su vardais kiekvienai skirtingai,vieniems vienas, kitiems kitas gali patikt ar nepatikt,arba būna,kad pažysti žmogų tokiu vardu,o žmogus nekoks...tai ir nelips tas vardas juk niekad...visokių variantų yra.Man kažkaip noris retesnio,kad nebūt vaikų klasėj po kelis tokiu pat vardu,bet kam kaip išeina.Sūnui pirmam išrinkom retesnį,lietuvišką,tai per visą 700 vaikų skaičių mokykloj tik du tokie tėra... smile.gif
Svarbiausia,kad vaikui pačiam patiktų jo vardas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rožė 35 @ 2012 02 02, 12:03)

O aš išrinkau savo mažiui varduką,ir jau taip vadinu ir turbūt nekeisiu jau...
VAINIUS.Atiduodu jūsų teismui smile.gif

Labai šaunus ir gražus vardas ir prasmė labai tinkanti. Kovokit abu ir pasiseks 4u.gif

QUOTE(Rožė 35 @ 2012 02 02, 12:31)

Svarbiausia,kad vaikui pačiam patiktų jo vardas smile.gif

Šiandien rašiau sąkaitą vienam žmogui... kaip jums skamba (Saulius Maulius) doh.gif . Vat čia tai tėvai ir į dantis gali gaut kai vaikas užauga tongue.gif .

Aušryte, viskas praeis susitvarkys. Sunki ta pradžia, kad ir su stebuklu ant rankų. Sustiprėsi ir pamirši tuos nepatogumus. Su krūtine man irgi buvo sukietėjimų ir panikavau truputį, bet kažkaip pavyko išsisukt be komplikacijų. Paskaičiau, kad matinant reikia kūdikį kartais maitint ne kaip įprastą, bet tiesiog pasikišt kojikes po pažasčia pvz. dešine ir duot dešinę krūtį, o ne kairę ir atvirkščiai taip labiau iš visur išsitraukia pienas. Man tikrai padėjo.
Žižma, dar nežinau dėl to naujo darbo ryt gal kažkas paaiškės, net nežinau kiek atlyginimo duos, tai būtų darbas jau ne privačiam sektoriuje.
Atsakyti
Sveikos...
Ausryte imk 4u.gif ir laikykis . Gal ziurek rytoj bus geresne diena, susitvarkys (.)(.) gal greit...
Man berods uzvakar vakare toks sunkumas uzejo , atrodo taip viskas isvargino , bet kita diena vel viskas gerai. Ner ko noret kai viskas taip pasikeicia . As vis dekoju D , kad vyra toki gavau . Padeda kiek gali, naktim atsikelia , nors ir tik lelyte atnest , bet atrodo tiek daug reiskia wub.gif Dienom darbe , bet vakarais vis tai panesioja , tai ismaudo , tai dar kazka , vat taip vis po truputi ir i prieky...
Pienuko irgi atsirado jau , dabar maitinu tik is (.)(.) . Viena irgi skaudanti jau , toks jausmas , kad sprogs doh.gif Is vienos maitini is kitos jau pienas bega doh.gif Truputi gaila, kad pinigeliu nemazai isleidom buteliukams , misineliui . Misinelio pora kart ir tedaviau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Rožė 35 @ 2012 02 02, 13:03)
VAINIUS.Atiduodu jūsų teismui smile.gif
Kažkaip jau seniai tas vardas man buvo užsikabinęs,prieš daug metų...o dar paskaičiau reikšmę,kad karys,kovotojas ir panašiai ...juk kovoja tas vakelis už vietą po saule...jau dabar.Tai va. smile.gif  smile.gif

Grazus vardukas, o dar ir su sitokia reiksme ... Nuomoniu gi visokiu bus , bet svarbiausia gi , kad jums patinka. As kai nuejau registruot merginos tai ten ta moteriske- oi kaip jus cia , juk zydiskas vardas, lietuvisko nenorejot kokio... Ai , man grazu , o visiems neitiksi schmoll.gif Beje mano mamai irgi labai uzkliuvo , kad Lėja pavadinom doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avonuke: 02 vasario 2012 - 12:14
QUOTE(Aušrytė @ 2012 02 02, 09:35)
Skauda galvą, žiauriai skauda (.)(.). Jau yra guzų. Tiesiog negaliu prisiliesti. Ir iš viso pasidariau ištižus verksnė  Pavargau  O dar tas žiaurus šaltis. Pasiguodžiau

Ausryte tu tik guoskis , kad tik lengviau tau butu console.gif, suprantamos ir tavo asaros ir nuovargis 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Rožė 35 @ 2012 02 02, 11:03)

O aš išrinkau savo mažiui varduką,ir jau taip vadinu ir turbūt nekeisiu jau...
VAINIUS.Atiduodu jūsų teismui

Labai grazus , su grazia prasme vardukas wub.gif

QUOTE(Avonuke @ 2012 02 02, 12:14)
Sveikos...

Leja...labai grazu wub.gif wub.gif wub.gif Saunuolis TB ,kad tiek padeda thumbup.gif

Labuciuka 4u.gif
Atsakyti
wub.gif
QUOTE(Žižma @ 2012 02 02, 12:14)
Labryt
Aušryte, laikykis, viskas vienaip ar kitaip praeina  4u.gif . Tu pas mus gana optimistiška mergina  mirksiukas.gif
Pasakysiu kaip man pirmą savaitę po gimdymo sakė gydytoja: organizmas patyrė didelį šoką, nereikia norėti iš karto gerai jaustis. Organizmas turėtų atsistatyti po 6-8 savaičių. Man taip ir buvo.
Paskui retkarčiais paskaudėdavo ir galvą, ir ypač stuburą (čia tai ilgai ir iki dabar  verysad.gif ). Jaučiau silpnumą, bet jokių vaistų negėriau. Antroj dienos pusėj išsivaikščiodavau, kaip sakoma, ir iki vėlyvo vakaro jaučiaus visai gerai.
Stirprybės šaltinis buvo man glėbyje - mažytis žmogutis, kuris net ir miegodamas sugebėjo mane įkvėpti, pakelti ir pastatyti ant kojų. Iki šiol jis tai daro . wub.gif  drinks_cheers.gif
Papildyta:
Rože, gražus vardas. Anksčiau buvo retas, o dabar jau girdžiu dažniau. Mano mergautinė pavardė buvo labai panaši į šitą vardą (vidury raidę pridėt tereikia ir galūnę  biggrin.gif ).
Ne, nu vis tiek gražus  mirksiukas.gif .
Kaip tu pati?

wub.gif wub.gif wub.gif Kaip gražu.

Aušryte man irgi pirmos dienos namie buvo labai sunkios. Tiesiog reikia laiko, kad viskas atsistotų į savo vietas. O juk ir tu dabar nusilpusi, stenkis daugiau pailsėti, būk tik su savo mažąja. Viskas susitvarkys 4u.gif Ir tik rašyk ir guoskis, mes palaikysim ir patarsim ir palaikysim.

Rože labai gražus vardukas.

Avonuke gražus ir jūsų vardukas ir TB šaunuolis thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Dėl vardų, tai jeigu tik tėveliams gražu 4u.gif

Esu leisgyvė... miriau visą dieną ir visą naktį. Su 39,2 doh.gif Galva plyšo. Dabar jau šiek tiek geriau. Bet temperatūros dar vis turiu. Nusižliumbiau už pusę metų doh.gif

Ačiū, kad galiu pasiguosti. 4u.gif Tai gerai, kad mažylė leido pailsėt, tik pavalgo ir miega.
Atsakyti
QUOTE(Aušrytė @ 2012 02 03, 09:34)
Labas rytas 4u.gif

Dėl vardų, tai jeigu tik tėveliams gražu  4u.gif

Esu leisgyvė... miriau visą dieną ir visą naktį. Su 39,2  doh.gif Galva plyšo. Dabar jau šiek tiek geriau. Bet temperatūros dar vis turiu. Nusižliumbiau už pusę metų  doh.gif

Ačiū, kad galiu pasiguosti. 4u.gif Tai gerai, kad mažylė leido pailsėt, tik pavalgo ir miega.

Oi Aušryte, kas čia tau? Gal dėl (.) (.)? Nematuok dabar temperatūros pažastyje, nes rodys didesnę. Sveikatėlės tau, greičiau sveik 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aušrytė @ 2012 02 03, 08:34)
Labas rytas 4u.gif

Dėl vardų, tai jeigu tik tėveliams gražu  4u.gif

Esu leisgyvė... miriau visą dieną ir visą naktį. Su 39,2  doh.gif Galva plyšo. Dabar jau šiek tiek geriau. Bet temperatūros dar vis turiu. Nusižliumbiau už pusę metų  doh.gif

ojeiii vargsiuke verysad.gif , laikykis mamuk ir sveik 4u.gif 4u.gif 4u.gif

labuka 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Aušryte, dauguma tave užjaučiam...Žinom žinom tą skausmą... gerai tik,kad jis laikinas reiškinys.
O tu jei labai krūtys degs bandyk užsidėt kopūsto lapą, pvz.: nakčiai... Dieną tai aš eidavau kelis kartus į dušą... man tokie ale karšto vandens masažai padėdavo...
Kitos mamos tepa krūtis medum irgi sako-gerai veikia g.gif

Viskas praeis... pasižiūrėk į tą mažą grožį ir skausmas atlėgs...
Dėl tų mažiukų viską gali ištverti mirksiukas.gif

Laikykis, imk- 4u.gif ir oro_buckis.gif

Vardus leliukams visos labai gražius sugalvojote thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -ELI-: 03 vasario 2012 - 16:30
Sveikos 4u.gif

Ar visos gyvos? Niekas neužšalo??? cool.gif

Simute, kaip pajūrys laikosi, žinios sako, kad jus dar ir užpustė unsure.gif

Aušryte, laikykis console.gif Tik stebėk save, neduok dieve infekcija prasidėtų, kaip man kad buvo, jeigu temperatūra nekrenta ir skausmas tampa tiesiog nepakeliamas reikia kreiptis į gydytojus, į tą ligoninę kur gimdei. Jie 6 sav. dar gimdyves prižiūri.

Pasižiūrėjau nuotraukas tai likau pritrenkta kaip išaugo Dorotėja, tokia gražutė wub.gif Beje mama irgi atrodo žaviai.

Mano bernužėlis jau irgi didelis, kai susikelsiu nuotraukas į kompą, tai pasirodysim ir mes.

Rože, mano krikštasūnio vardas Vainius, kai rinko vardą, klausė ir mūsų nuomonės, tai man jis patiko. Aš kaip matot ir krikšto vaiką turiu berniuką doh.gif Kai laukėsi MB sesuo, labai tikėjausi, kad bus nors krikštaduktė rolleyes.gif
Atsakyti
Jau net nebepamenu ar siandien sveikinaus doh.gif Visiska skleroze ir jokios laiko nuovokos doh.gif Jeigu ka tai labu visoms blush2.gif Ausryte kaip tu?
Ikeliau pora Lėjos nuotraukyciu ax.gif
Atsakyti