Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas +\-35 m.

QUOTE(Tokata @ 2014 06 29, 20:14)
Visoms turi pasisekti. Pasiskaičiau delfyje straipsnį apie moteris, kurioms 35 ir ar ne mamos  blink.gif  Lietuvoje labai jaučiamas tas amžiaus pabrėžimas visur ir visada... visai kitaip užsienyje. Prirašyta progasdinta visaip kaip...lyg jaunoms negali nieko blogo nutikti.

Aha skaiciau ir as ta straipsni, nekreipiu demesio visiskai, nesveikus vaikus gimdo tiek jaunos tiek vyresnes. Mano vyro aplinkoje , tiek darbe , tiek gimineje ( jis ne lietuvis ) visos moterys 35-45 susilauke sveiku vaiku.
Atsakyti
mes pagaliau pabandem, sulaukėm tos džiaugsmingos dienos smile.gif, ov isgaudem testais ir - ziuresim ar pavyko is pirmo karto. Testa darytis dar anksti, dar savaite iki numatomu (tikiuosi neimanomu) mmm, nescia as jau jauciuosi smile.gif - ir krutine, ir pilvo maudimas ir nugaros skaudejimas - ir dar taip, kad nesuprantu - ar cia jau mano amzius toks biggrin.gif ar tiesiog nebeatsimenu as tokiu pojuciu smile.gif
O gal tie pojuciai is to didelio noro tik g.gif
Zodziu - arteja testo diena .... tikiu, kad pavyko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutata @ 2014 08 05, 13:51)
mes pagaliau pabandem, sulaukėm tos džiaugsmingos dienos smile.gif, ov isgaudem testais ir - ziuresim ar pavyko is pirmo karto. Testa darytis dar anksti, dar savaite iki numatomu (tikiuosi neimanomu) mmm, nescia as jau jauciuosi smile.gif - ir krutine, ir pilvo maudimas ir nugaros skaudejimas - ir dar taip, kad nesuprantu - ar cia jau mano amzius toks  biggrin.gif  ar tiesiog nebeatsimenu as tokiu pojuciu smile.gif
O gal tie pojuciai is to didelio noro tik  g.gif
Zodziu - arteja testo diena .... tikiu, kad pavyko  wub.gif

Tikrai pavyko smile.gif Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutata @ 2014 08 05, 13:51)
...
Zodziu - arteja testo diena .... tikiu, kad pavyko  wub.gif

Sėkmės jums 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Kaip sekasi planuojancioms? As tai laukiu, nesulaukiu kada pradesime planuoti. Tik jauciu siokia tokia baime.. Vis gi tiek metu nugyventa be vaiku. Maniskis sake, kad jis nejaucia baimes. As jam juokdamasi sakau, tai tu tik malonuma pajausi... lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Tema nepajuda is vietos, keliu i virsu.
Ar jau visos +/-35 m susiplanavo?
4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eguta @ 2014 09 11, 18:04)
Tema nepajuda is vietos, keliu i virsu.
4u.gif  biggrin.gif

nesiseka deja...
Netikeėau kaip taip gali būti... jau daugiau nei metai.... Pirminiai tyrimai geri, vakar ginė pasiūlė ištirt vyrą ir tada imtis manęs rimčiau, judėt link ovuliacijos skatinimo... (priminisiu, kad pirmas vaikas pavyko iš pirmo ciklo)
Atsakyti
As tai labaiausiai bijau, kad vaikas gims nesveikas. O del pastojimo, kazkaip tikiu, kad pastosiu greit. Kai planuosime man bus 37. Pirmas vaikas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eguta @ 2014 09 11, 19:04)
4u.gif  biggrin.gif

Man 36 metai, 2-ą planuojam nuo gegužės ax.gif

QUOTE(Eguta @ 2014 09 12, 12:57)
As tai labaiausiai bijau, kad vaikas gims nesveikas.

Ir mane ši mintis labiausiai gąsdina unsure.gif
Atsakyti
Jaunos jūs dar, mergaitės mirksiukas.gif Ir ypač planuojant jau antrą vaiką tikrai nereikėtų bijoti schmoll.gif Viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Ir mes jau virš metų planuojame. Tikiuosi, kad vistik sulauksim savo stebukliuko smile.gif Dar mėnesiuką palauksiu ir judėsiu link ovuliacijos skatinimo manau.
Atsakyti
prisiduodu - nebuvo tas testas teigiamas sad.gif
oi, kaip baisu taip noreti ir laukti ....
bet kaip nuo to atsiriboti ?
pirmi du vaikai pavyko is pirmu ciklu, bet po KT nutraukimo, tai gal tas suitakojo g.gif
nesinori amziui kazkokiam nurasyti, as gi dar tokia jauna ax.gif
Atsakyti