Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas +\-35 m.

QUOTE(Eguta @ 2014 06 28, 12:38)
Taip lelius pirmas. Planuojame povestuvine kelione i Havajus. Vien tik skrydis 24 valandos, tai nesinori jokiu problemu. O jei pastosiu is pirmo bandymo?

Sveikos, as ir visa laika galvojau kad pastosiu is pirmo bandymo. Eina jau atri metai... man 35. Siulyciau visgi nedelsti, bet kiekviena daro savaip. Man idomu ar yra kas is vyresniu megaiciu kurios pastojo is pirmo karto? g.gif atsiliepkit jei esat 4u.gif
Atsakyti
Va, kad būtų galima žinot, kaip bus...
Aš jau kaip buvau minėjus, su pirmąja pastojau iškarto, po pirmo bandymo. Nespėjom net pajust to planavimo, laukimo kada užkibs ir pan. Buvau 27-erių. Po tokios patirties antrąjam buvo parinktas laikas, kada turėtų išvyst pasaulį, ir štai bac... jau metai, kaip intensyvioj gamyboj, o rezultatų jokių dar.Dabar esu 35-erių.
Atsakyti
QUOTE(Apsė @ 2014 06 28, 15:12)
Va, kad būtų galima žinot, kaip bus...
Aš jau kaip buvau minėjus, su pirmąja pastojau iškarto, po pirmo bandymo. Nespėjom net pajust to planavimo, laukimo kada užkibs ir pan. Buvau 27-erių. Po tokios patirties antrąjam buvo parinktas laikas, kada turėtų išvyst pasaulį, ir štai bac... jau metai, kaip intensyvioj gamyboj, o rezultatų jokių dar.Dabar esu 35-erių.

Tai va kad.. man atrodo kai tau 20 su kapeikom tai is pirmo/ antro karto gal ir lengva pasigauti ta gandra bet kai jau apie 35 tai ne taip lengvai ir gaunas.. As pradejau planuoti ir 'dirbti' 33, sakiau kad iki 35 turiu butinai pasigimdyti, o va dabar jau meldziu kad iki 37 iseitu pasigaut ta gandra..
Atsakyti
Sveikutės. Aš su pirmu pastojau iš 3-io karto. Buvau tada 22 m. Su antra per 5 mėn. Iki to laiko buvo keli pastojimai, bet nesėkmingi. Tada man buvo 32 m. O su trečiu- 10 mėnesių myliukų prireikė smile.gif Man tada buvo 38m smile.gif
Atsakyti
Tai va zmogau, kad zinotum kada ir kaip, tai ir nesvarstytume, vaziuoti i povestuvine kelione ir ar saugotis.... Bet gi nezinome. Vis galvojame, man tai taip nebus, as is pirmo karto pastosiu. Dedu ranka prie sirdies ir sakau - as galvoju, kad pastosiu is pirmo karto. Man bus 37. Nu bet kas to nenori (pastoti is pirmo karto)? Ar ne teisybe? O paskui jau buna kaip buna.
Linkiu visoms nenukabinti nosies. 4u.gif (Kaip lengva kitieks patarineti, kol nezinau kaip bus su manim...) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eguta @ 2014 06 29, 13:58)
Tai va zmogau, kad zinotum kada ir kaip, tai ir nesvarstytume, vaziuoti i povestuvine kelione ir ar saugotis.... Bet gi nezinome. Vis  galvojame, man tai taip nebus, as is pirmo karto pastosiu. Dedu ranka prie sirdies ir sakau - as galvoju, kad pastosiu is pirmo karto. Man bus 37. Nu bet kas to nenori (pastoti is pirmo karto)? Ar ne teisybe? O paskui jau buna kaip buna.
Linkiu visoms nenukabinti nosies.  4u.gif  (Kaip lengva kitieks patarineti, kol nezinau kaip bus su manim...)  g.gif

As ir buvau naivi, maniau is pirmo karto viskas ivyks, kyst myst ir jau su pilvu. Esu sveika, sportuojanti ir sveikai gyvenanti , bet deja .... jau puse metu planuojam , jokiu rezultatu. Pamazu su MB tiriames gal kas ne taip, gal kokiu problemu yra. Nes naivu tiketis ir sedeti rankas sudejusi kazko laukiant kai tau 30+, reikia rupintis cia ir dabar.

O moteru virs 30m pastojusios is pirmo karto yra vienetai, deja tokia statistika.
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2014 06 29, 15:02)
As ir buvau naivi, maniau is pirmo karto viskas ivyks, kyst myst ir jau su pilvu. Esu sveika,  sportuojanti ir sveikai gyvenanti , bet deja .... jau puse metu planuojam , jokiu rezultatu. Pamazu su MB tiriames gal kas ne taip, gal kokiu problemu yra. Nes naivu tiketis ir sedeti rankas sudejusi kazko laukiant kai tau 30+, reikia rupintis cia ir dabar.

O moteru virs 30m  pastojusios  is pirmo karto yra vienetai, deja tokia statistika.

O kiek paciai meteliu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eguta @ 2014 06 29, 15:21)
O kiek paciai  meteliu?  ax.gif

Man 35, vyrui 41. 4u.gif Pagal Lietuvos standartus gal ir skaitomes netinkamo amziaus planuoti pirma vaika, bet pagal skandinavu ir kitas salis , tai labai normalus amzius. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2014 06 29, 16:02)
O moteru virs 30m  pastojusios  is pirmo karto yra vienetai, deja tokia statistika.

Tada as absoliutus vienetas biggrin.gif Mano pirmas vaikas gime kai buvau 38, antras 41. Pirmasis "pasigamino" per menesi. Del antrojo nezinau, daugiau negu dvejus metus maitinau pirmaji, mmm nebuvo, nestuma pastebejau kai buvo jau 14 savaiciu. Neatmetu galimybes kad turesim ir trecia.
Atsakyti
QUOTE(solnyszko @ 2014 06 29, 17:28)
Tada as absoliutus vienetas biggrin.gif Mano pirmas vaikas gime kai buvau 38, antras 41. Pirmasis "pasigamino" per menesi. Del antrojo nezinau, daugiau negu dvejus metus maitinau pirmaji, mmm nebuvo, nestuma pastebejau kai buvo jau 14 savaiciu. Neatmetu galimybes kad turesim ir trecia.

Šaunu, kad esat ta išimtis mirksiukas.gif

Planuojam antrą (tiksliau tiesiog laukiam) jau 6 metai ir .... o , bet, tačiau... norėtųsi iki 40 mečio dar vieno, bet bus kaip bus ...
Atsakyti
QUOTE(solnyszko @ 2014 06 29, 16:28)

Jums labai pasiseke. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2014 06 29, 21:45)
Jums labai pasiseke. 4u.gif

Visoms turi pasisekti. Pasiskaičiau delfyje straipsnį apie moteris, kurioms 35 ir ar ne mamos blink.gif Lietuvoje labai jaučiamas tas amžiaus pabrėžimas visur ir visada... visai kitaip užsienyje. Prirašyta progasdinta visaip kaip...lyg jaunoms negali nieko blogo nutikti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tokata: 29 birželio 2014 - 20:15