Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas +\-35 m.

Sveikos,

jungiuosi ir aš smile.gif, man 36, darbuotis planuojam pradėti rugpjūtį smile.gif, jau ir 37 bus, bet gi taip nesijaučiu smile.gif
Dukros pavyko iš pirmo ciklo, iš karto po KT nutraukimo, bet db jau seniai KT negeriu, tai kažkaip neramu kaip čia bus blush2.gif

Temutė nelabai gyva, bet vis dėl to - pasikalbam/paliūdim/pasidžiaugiam, ką?
bigsmile.gif
Atsakyti
Mes irgi siuo metu nieko neplanuojam. Turim dvieju menesiu suneli smile.gif
Atsakyti
Na mums dar nepavyko... pradėjau lankytis VK, darausi tyrimus. Hormonai jau ne pirmos jaunystės, tai tas truputį kiša koja. Na bet vistiek reik tikėti kad mums pavyks smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Man irgi jau ant nosies 36 meteliai... ir jau antri metai, kaipnepavyksta to gandro prisisaukt... Viena dukra turiu, kuri pries 15 metu pavyko is pirmo ciklo. Bet, matyt, metai daro savo - organizmas nebe tas, nors priezasciu nepastojimo gydytojai nerado... tad taip ir gyvenu "nuo-iki" blink.gif
Linkiu visoms planuojancioms kantrybes ir sekmes 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vitavita @ 2014 06 12, 19:19)
Sveikos  4u.gif
Man irgi jau ant nosies 36 meteliai... ir jau antri metai, kaipnepavyksta to gandro prisisaukt... Viena dukra turiu, kuri pries 15 metu pavyko is pirmo ciklo. Bet, matyt, metai daro savo - organizmas nebe tas, nors priezasciu nepastojimo gydytojai nerado... tad taip ir gyvenu "nuo-iki" blink.gif
Linkiu visoms planuojancioms kantrybes ir sekmes  4u.gif

vasario men turejau ir LP, kuri nieko blogo neparode... tad taip ir gyvenam laukimu...

kazin, kaip sekasi kitoms? 4u.gif
Atsakyti
Aš eisiu GN darytis, gal kas užsikimšo per tuos metus...
Atsakyti
QUOTE(Rutata @ 2014 06 05, 15:40)
jungiuosi ir aš smile.gif, man 36, darbuotis planuojam pradėti rugpjūtį smile.gif, jau ir 37 bus, bet gi taip nesijaučiu smile.gif

QUOTE(vitavita @ 2014 06 12, 19:32)
Man irgi jau ant nosies 36 meteliai...

Jaunos jus dar smile.gif Kaip jus planuojat? Tam tikrom ciklo dienom mylites? O jei pabandytumet tiesiog pasdziaugti vienas kitu kiekviena diena gal ir gandrai atskristu 4u.gif
Atsakyti
Mes jau nebedarom ND, tik mylimės. Na tom dienom žinoma dažniau, nes noras sukyla biggrin.gif Gal dar nelaikas mūsų angeliukui ateiti.
Atsakyti
na, tas musu planavimas tikiuosi bus irgi tik toks - kad nustosim saugotis smile.gif
Labai tikiuosi, kad tiek ir uzteks, nes is patirties esu tokia, kad pastoti galiu ir nuo paklodes, bet dabar - turiu draugiu, kurios pastoti negali, panasu, del amziaus, tai va ir neramu kaip cia bus, norisi is pirmo ciklo smile.gif, bet paziuresim ka Dievulis mums numate smile.gif

Atsakyti
Jungiuosi į būrį 4u.gif
Perkopiau 35-uosius ax.gif
Ir jau neužilgo bus metai laiko, kaip organizuojam savo septynmetei dukrai sesę ar brolį unsure.gif Ir... mums visai netikėtai..., susidūrėm su problema, lelius "nekimba" unsure.gif nors dukra pavyko iš pirmo karto thumbup.gif
Iš savo ginekologės gavau užduotį, ov testų pagalba, gaudyt ovuliaciją. Taip pat siuntimą pas endokrinologą unsure.gif Viltys dar neprarastos, laiko šiek tiek yra, tai tikimės ir laukiam nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos

As esu 36. Kai pradesime planuoti busiu 37, o mano busimas vyras 46. Planuojame planuoti nuo kitu metu sausio. Priimsite i buri? Tik nepazadu, kad busiu forume aktyvi. Esu pakankamai uzsiemusi vestuviu planavimu, 2 kelioniu planavimu + gyvenu uzsienyje, tai dar ir kalba mokinuosi savarankiskai.
Bet butu malonu karts nuo karto pabendrauti.

bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eguta @ 2014 06 27, 12:50)
Sveikos
As esu 36. Kai pradesime planuoti busiu 37, o mano busimas vyras 46. Planuojame planuoti nuo kitu metu sausio. Priimsite i buri? Tik nepazadu, kad busiu forume aktyvi. Esu pakankamai uzsiemusi vestuviu planavimu, 2 kelioniu planavimu + gyvenu uzsienyje, tai dar ir kalba mokinuosi savarankiskai.
Bet butu malonu karts nuo karto pabendrauti.

bigsmile.gif

Sveika, planuosite savo pirma leliuka ? ax.gif Pasiulyciau nelaukti ir planuoti dabar, nes procesas gali uztrukti ilgai, ypac jau kai 36 metai.
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2014 06 28, 08:39)
Sveika, planuosite savo pirma leliuka ? ax.gif Pasiulyciau nelaukti ir planuoti dabar, nes procesas gali uztrukti ilgai, ypac jau kai 36 metai.

Taip lelius pirmas. Planuojame povestuvine kelione i Havajus. Vien tik skrydis 24 valandos, tai nesinori jokiu problemu. O jei pastosiu is pirmo bandymo?
Atsakyti