Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas +\-35 m.

QUOTE(Flossy Lady @ 2013 11 25, 21:17)
Mano dukrai- 16, o suneliui-6. Noreciau dar vieno berniuko, bet, aisku, labai mylesiu ir mergyte. Su abiem pastojau po puses metu, gal dabar ir vel taip pat bus, paziuresim:). Zadu pradet gert vitaminus nescioms, nes zinau, kad jie tinka ir planuojancioms.Mano drauge nescia 1 men, tai ji geria tik folio rugsti, tai net nezinau, kas cia geriau..O jus ,mamos, geriat kokius nors vitaminus?

sveikos visos prisijungusios,as geriu dabar zuvu taukus ir folio rugsti,vyras irgi taip pat.leliu planuojam jau 3 ciklas bet vel neuzkibo,lauksim ir meginsim toliau smile.gif smile.gif iki 40 turiu dar 4 metelius smile.gif sunui jau 12 mazajai princesei metai ir 9 menesiai wink.gif
sekmes visoms kuo greiciau isvysti II nestuke.gif
Atsakyti
Aš folio rūgštį geriu, mb kitus papildus.
Atsakyti
QUOTE(Flossy Lady @ 2013 11 25, 20:17)
Mano dukrai- 16, o suneliui-6. Noreciau dar vieno berniuko, bet, aisku, labai mylesiu ir mergyte. Su abiem pastojau po puses metu, gal dabar ir vel taip pat bus, paziuresim:). Zadu pradet gert vitaminus nescioms, nes zinau, kad jie tinka ir planuojancioms.Mano drauge nescia 1 men, tai ji geria tik folio rugsti, tai net nezinau, kas cia geriau..O jus ,mamos, geriat kokius nors vitaminus?

tik folio rugsti wink.gif
Atsakyti
laba diena,
smagu skaityti jusu zinutes ir nesijausti "per sena" planavimui, kaip kad cia rase viena moteris ax.gif
mes jau pusantru metu ieskom antro vaikelio ir vis nepavyksta. Bet, zinoma, neprarandu vilties, nors vyras tai kazkodel gana ramiai i visa tai ziuri... gruodzio vidury man paskirta GN pratekamumui nustatyt, o po jos LP... bet vis naiviai tikiuosi (kaip ir kieviena menesi, deja...), kad nereiks jokiu operaciju ir uz savaites nesulauksiu "savo dienu"...
Linkiu visoms pacios didziausios sekmes 4u.gif
Atsakyti
Stresas labai neigiamai veikia.

Jei suprantat angliskai, siulau pasiklausyti 4u.gif
natural solutions to infertility
Atsakyti
QUOTE(sweet ♥ @ 2013 12 04, 16:56)
Stresas labai neigiamai veikia.

Jei suprantat angliskai, siulau pasiklausyti  4u.gif
natural solutions to infertility

O ką daryt, kai darbe kasdien stresas ? Esu atsakinga už įmonės finansus, tai ar šitam darbe, ar kitam - visur tas pats bus.
Atsakyti
Sveikos, jei čia yra "gyvų" 4u.gif
Kažkaip, įlindau į planuojančių skyrelį ir žiūriu-mūsų tema dar yra smile.gif Tiesa, niekas nebeplepa. Planiukės naujos atsiradusios wub.gif Kaip sekasi?

Kaip "senolės" gyvena? Kotryna, Eli, Laima, Simutė, Aušrytė, Rožytė, Nykštutė ir kitos? Kaip mažieji/mažosios (ir didieji) auga? TOOOKIA smagi ir šilta temutė buvo wub.gif Tokia nostalgija užėjo šiai temai... planavimui...nėštumui...

Gal užeisit kuri g.gif
Atsakyti
QUOTE(Urtytė_mergytė @ 2014 03 26, 17:04)

Kaip "senolės" gyvena? Kotryna, Eli, Laima, Simutė, Aušrytė, Rožytė, Nykštutė ir kitos? Kaip mažieji/mažosios (ir didieji) auga? TOOOKIA smagi ir šilta temutė buvo  wub.gif  Tokia nostalgija užėjo šiai temai... planavimui...nėštumui...

Gal užeisit kuri  g.gif

Labas bigsmile.gif Užsukau smile.gif Kaip tu????? Aš gerai, auginu sūnelį 5 mėnesių smile.gif Prisiplanavau pagaliau smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nykštutė @ 2014 03 26, 22:57)
Labas  bigsmile.gif  Užsukau smile.gif Kaip tu????? Aš gerai, auginu sūnelį 5 mėnesių smile.gif Prisiplanavau pagaliau smile.gif  wub.gif

thumbup.gif
Aha, buvau kažkurioje temoje užmačiusi, kad turi mažiuką wub.gif Sveikinu 4u.gif Kaip sekasi auginti? Vyras turbūt 9-am danguj biggrin.gif ? Kaip Kotrynėlė? Ar spėji dar tortų iškepti? smile.gif

Aš gerai smile.gif Mano mažajam jau 3. Auga kaip ant mielių. Tik, aišku, pradėjo eiti į darželį nuo rudens, tai serga ir serga doh.gif Va dabar irgi serga doh.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Aš nesu iš senbuvių, bet vistiek jau senokai planuoju. Dar nepavyko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tokata @ 2014 03 29, 08:14)
Labas rytas,

Aš nesu iš senbuvių, bet vistiek jau senokai planuoju. Dar nepavyko  unsure.gif

console.gif mes irgi bandom jau penki metai, spėju sesės ar brolio nebeturėsim verysad.gif
Atsakyti
Aš dar 7 ciklus planuoju ir manau, kad tikrai susiplanuosiu smile.gif
Nosiuką auktšyn tik, viskas prasideda nuo teigiamų minčių 4u.gif
Atsakyti