Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas +\-35 m.

QUOTE(solnyszko @ 2013 10 30, 14:18)
Pamatysi II  4u.gif

Labai labai to norėčiau. Planuojam trečias ciklas. Bet NT rodo tik I.
Atsakyti
QUOTE(Tokata @ 2013 10 30, 13:51)
Labai labai to norėčiau. Planuojam trečias ciklas. Bet NT rodo tik I.

Testas teisingai ima rodyti praejus mazdaug 10 dienu nuo turejusiu buti mmm. Anksciau gali neparodyti nieko
Atsakyti
solnyszko thumbup.gif

aciu uz linkejimus visoms,na matysim kaip bus.

Meirile,florida 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, man neuzilgo 36metai , bet vis dar planuojam pirmaji vaika, kazko jis visai neskuba pas mus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovitele78 @ 2013 10 31, 13:27)
Sveikos, man neuzilgo 36metai , bet vis dar planuojam pirmaji vaika, kazko jis visai neskuba pas mus  schmoll.gif

Kantrybės wink.gif Ateis angeliukas kai bus pats tinkamiausias laikas.
Man mmm užsilaikė jau savaitę, bet NT neigiamas.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

kažkaip netikėtai suradau jūsų temelę ir pagalvojau, kad ji man tiktų ax.gif
Pirmosios laukėm beveik 5metus, pagimdžau be poros mėnesių 30metų, praėjus metams nusprendėm ,kad norim ir antro leliuko wub.gif tikiuosi iki 40mečio dar sulaukti, dar ši riba man osichologiškai atrodo tinkama , turim tam 4 metus su trupučiuku unsure.gif
Kol buvau labai jauna biggrin.gif , visada galvojau ,kad norėčiau būti jauna mama ir kažkaip baisiai atrodė tuo metu seni klasiokų tėvai, bet dabar kai patys sunkiai sulaukėm pirmojo gandro , tai ir tas amžius atrodo dar tinkamas, dar neseni lotuliukas.gif

QUOTE(solnyszko @ 2013 10 30, 06:47)
Koks dar paskutinis vagonas? Mano pirmas vaikas gime kai buvau 38, antras gims jau 41. Pirmasis "pasigamino" per menesi. Del antrojo nezinau, nestuma pastebejau kai buvo jau 14 savaiciu. Neatmetu galimybes kad turesim ir trecia.

kaip smagu skaityti wub.gif
Atsakyti
Aš tokiau planuose, nes parsivilko mano mmm. Buvo anovuliacinis ciklas. Kaip ginė paaiškino, kuo vyresnis amžius tuo tokių ciklų bus daugiau.
Kažkaip keista pas gyytoją sėdėti ir klausyti neva esu vyresnio amžiaus, nors man tik 35 unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tokata @ 2013 11 11, 16:48)
Aš tokiau planuose, nes parsivilko mano mmm. Buvo anovuliacinis ciklas. Kaip ginė paaiškino, kuo vyresnis amžius tuo tokių ciklų bus daugiau.
Kažkaip keista pas gyytoją sėdėti ir klausyti neva esu vyresnio amžiaus, nors man tik 35  unsure.gif

Sveika, man irgi panasiai meteliu . biggrin.gif Planuojam leliu 3 men, kol kas nieko, vakar atejo mmm. Buvau pries men . pas ginekologe pasitikrinti, tai ji mane nuramino del amziaus, sake cia viskas ok. smile.gif Po pusmecio liepe pasirodyti , jeigu nepavyktu pastoti.

Nezinau , ar tikrai taip ilgai lauksiu, manau po poros menesiu su MB kartu lankysimes pas gydytojus.
Atsakyti
labas, jungiuosi ir as i dideliu mergaiciu ( man 38 m smile.gif ) gretas, noriu, beprotiskai noriu dukrytes wub.gif turim du sunelius 14 m ir 6 m , apie dukra svajoju jau nuo vaikystes biggrin.gif isivaizdavau, kaip kasytes pinsiu, labai tikiuosi kad mano svajone taps realybe, o jei ne...dziaugsiuosi kad turiu bernuzeliu armija biggrin.gif su pirmuoju pastojau 2 cikla, su antruoju, praktiskai is vieno karto biggrin.gif , o dabar ziuresim, kai Dievulis suplanuos, mmm katik baigesi, tad pradedam smile.gif
Atsakyti
Sveikutes! Stoju i jusu, planuojanciu leliukus, gretas.Siandien tik issiemiau spirale ir esu nepaprastai laiminga! Tai bus trecias nestumas ir man praeita menesi sukako tik 36:D. Jauciuosi tokia jauna . Net nespejau perskaityt visos temos, bet laiko dar daug. Tikiuosi maloniai pabendrausim, visoms linkiu didziausios sekmes!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flossy Lady: 25 lapkričio 2013 - 18:20
Malonu susipažinti su visomis 4u.gif Man ketvirtas ciklas gal bus sėkmingas smile.gif Ir aš dukrytės norėčiau, nes sūnų jau turiu visą vyrą septyniolikos metų. MB vaikų neturi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tokata: 25 lapkričio 2013 - 19:31
Mano dukrai- 16, o suneliui-6. Noreciau dar vieno berniuko, bet, aisku, labai mylesiu ir mergyte. Su abiem pastojau po puses metu, gal dabar ir vel taip pat bus, paziuresim:). Zadu pradet gert vitaminus nescioms, nes zinau, kad jie tinka ir planuojancioms.Mano drauge nescia 1 men, tai ji geria tik folio rugsti, tai net nezinau, kas cia geriau..O jus ,mamos, geriat kokius nors vitaminus?
Atsakyti