Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas +\-35 m.

Laba,

kokie gražūs visų vaikučiai: Elzytė, Dorotėja, Luknytė, Vaivutė, Adomėlis wub.gif wub.gif wub.gif
Įkėliau Adelės nuotrakytę su broliu.
Aušryte papasakok daugiau kaip ten jums sekasi.
Atsakyti
Labas 4u.gif

Aš irgi baltai pavydžiu naujagimių ax.gif
Kaip Laimoru ir sako jausmas yra nerealus,kai paimi į rankas po to ilgo laukimo wub.gif
Atsakyti
Mergaites, ar vedat vaikus dieną i lauką dabar, kai lauke -17 C?

Atsakyti
Jetau, apsižliumbiau.. paskaičiau seną temą ir apsiašarojau wub.gif Skaičiau ir ligoninėj, nu bet ten kažkaip kitaip, o dar telefone doh.gif Dabar dar sykį.. ačiū, JUMS, mielosios, brangiosios už VISKĄ wub.gif 4u.gif Tokia laiminga esu.. blush2.gif

Kotryna, koks Adomėlis pasikeitęs... blondinu patapęs wub.gif Man atminty įstrigus foto, kur jūs Neringoj... taip ir stovi akyse, tas mažas berniukas. Pasirodo, tas berniukas, jau toks užaugęs.. doh.gif wub.gif Dėl lauko, tai sakyčiau, gal trupam...

laimoru, gerai, kad dukrytei viskas gerai. thumbup.gif Ir ji man akyse... taip noriu tokių plaukučių wub.gif Juliukės plaukai tokie lyg šviesesni. Įdomu, kaip bus su mažiuke.

Žan, ir tau jau nebedaug liko bigsmile.gif sekanti - tu wub.gif Tavo garbaniai nuostabūs thumbup.gif

Užregistravau šiandien mažylę. Ir gydytoja jau aplankė. Dabar vakare ko tais kniurksė buvo... Matyt, dėl vienos lankytojos... bet draugės pamokyta, buvau įsegus žiogelį ir dar tokį vieną atlikau... Tikiuos,viskas bus ir toliau gerai.

Kaip mūsų ligoniukai?

P.S. A matėt? Su praeita tema sumušėm temos lankomumo rekordus blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Pasigirsiu savo miesto medikais tongue.gif Ir man taip pat buvo nutikę. Prasidėjo pogimdyminis kraujavimas. Ir jau galvojo, kad reikės duoti narkozę ir tvarkyti, bet ačiū gyd.Anužiui. Viską pavyko stabilizuoti vaistais. Ir su Julyte man tas pats buvo. doh.gif
Medikai pusę paros kovėsi už gimdyvės gyvybę
Atsakyti
Labryt,
Uj šaltukas.
Mūsų langai siaubingai rasoja. Bėga nuo jų upeliais. Pavargau valyt unsure.gif
O radiatoriai ... tuoj išsilydys doh.gif
Aš kažkokia dabar nesusikaupus. Visai tongue.gif Gal kad jau antra savaitė ilgiau pamiegu ir gyvenu .. kaip čia pasakius, gyvenu tolėliau nuo kompiuterio... g.gif Dirbau iki pat naujųjų ir truputį po savo tą alia mokslinį darbelį. Aišku, naktimis. Padariau kažką, bet tik kažką. Pavargau ir nenoriu daugiau tokių darbų dabar dirbti, per sunku darosi. Parašiau savo vadovamas, kad atidėtų iki kol grįšiu. Ir pridėjau, kad ... atideda ne tokio svarbumo darbus... Nes čia reikia galvoti, galvoti, galvoti, o kai neišsimiegi ... jau va bus 1,5 metų, argi gali galva normaliai dirbti. Pridarau klaidų blink.gif Žinokit, net normaliai švenčių negalėjau švęst, nes liepė...paskubėt ...MB jau norėjo skambint mano vadovei ir pasikalbėt su ja vyrikškai doh.gif lotuliukas.gif

Aušryte drinks_cheers.gif wub.gif

user posted image

Nea, neinam į lauką, Kotryna. Jau savaitė tuoj bus kaip trinamės namie. jam taip trūksta pasivaikščiojimo. Neleidžia užtruakt ant burnytės šaliko. Per šalta. Kad saulė...

Mergaičių metai wub.gif . Trys iš eilės...Aušrytės, Avonutkes, Tejos
kaip ... užpernai (oi, tai taaip seniai doh.gif ) mūsų berniukai pabiro. Tarp jų įsiterpė Vaiva, paskui prisijungė Paulytė wub.gif
Pažiūrėjau nuotraukas - keičiasi vaikiukai neatpažįstamai bigsmile.gif
Einu įdėsiu savo jaunikaičio nuotraukų. Susigėdau...taip seniai dėjau.

laimoru, kaip tavo darbas. Jau pasinėrei, ar dar viena koja namie...?

Dėl naktipuodžio. Mes niekaip dar jo nenaudojam. Žaidžia, atisėda. Žaislus ten sumeta ir neša man.
Gabrieliui dabar kaip žaidimo dalis išjungti kompiuterį doh.gif Vakar jau bariau. Nes veržiasi prie mygtukų su ašarom. Nežinau jau kaip užsitverti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žižma: 01 vasario 2012 - 10:07
QUOTE(Aušrytė @ 2012 02 01, 09:28)
Labas rytas  4u.gif

Pasigirsiu savo miesto medikais tongue.gif Ir man taip pat buvo nutikę. Prasidėjo pogimdyminis kraujavimas. Ir jau galvojo, kad reikės duoti narkozę ir tvarkyti, bet ačiū gyd.Anužiui. Viską pavyko stabilizuoti vaistais. Ir su Julyte man tas pats buvo. doh.gif
Medikai pusę paros kovėsi už gimdyvės gyvybę

doh.gif vajei kaip baisu , Aciu D, kad tau ir tai kitai mamytei viskas gerai baigesi 4u.gif

Labuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kotryna @ 2012 01 31, 14:49)

Dorotėja, nepaparastai graži mergytė. Laimoru, jus abi nuostabios. Tu labai išgražėjai.

Ačiū Kotryna už komplimentus . Apžiūrėjau tavo vyruką daros visai nebepanašus į ankstesnį save, buvo lyg į tave labiau panašus dabar panašus į tetuką. Gražus vaikis užaugs, jeigu ką imsiu į žentus smile.gif . O tu kaip visada ta pati jauniklė, ką reiškia būt kūdai ax.gif . Šaunuolis tavo vaikis kad jau pats valgo, nes mano Dorotėja tai darželį tik pramoko savarnkiškai valgyt, o namie dar ir dabar paprašo- pamaitink mane doh.gif . Miegam mes vis dar kartu, jos lovelės kraštas nuimtas tai jeigu nori nusirita į savo lovą, o užsinori parkeliauja atgal. Jaučiu taip iki mokyklos ir bus doh.gif .

QUOTE(darara @ 2012 01 31, 15:51)
Smagu , kad tavo baimes nepasitvirtino  , saunuole tavo Raudonkepuraite

Tai tavo tikra raudonkepuraitė bigsmile.gif . Kokia graži mergytė wub.gif

QUOTE(Tejaa @ 2012 01 31, 16:34)
Laba,

Įkėliau Adelės nuotrakytę su broliu.

Kokia meilė wub.gif

QUOTE(Aušrytė @ 2012 02 01, 00:53)

laimoru, gerai, kad dukrytei viskas gerai.  Ir ji man akyse... taip noriu tokių plaukučių  Juliukės plaukai tokie lyg šviesesni. Įdomu, kaip bus su mažiuke.

O aš norėjau kad maniškė būt tamsi, ale iš kur bus jei aplink vien blondinai giminėj. Gimė tai labai tamsi o dabar jau lietuvaitė. Na bet ne bėda merginos visada gali nusidažyt jeigu ką mirksiukas.gif

QUOTE(Aušrytė @ 2012 02 01, 10:28)
Labas rytas  4u.gif

Pasigirsiu savo miesto medikais  Ir man taip pat buvo nutikę.

Jetus kaip baisu, ačiū dievui kad viskas sėkmingai baigėsi.

QUOTE(Žižma @ 2012 02 01, 10:51)
Aš kažkokia dabar nesusikaupus. Visai 
laimoru, kaip tavo darbas. Jau pasinėrei, ar dar viena koja namie...?

Gabrieliui dabar kaip žaidimo dalis išjungti kompiuterį  Vakar jau bariau. Nes veržiasi prie mygtukų su ašarom. Nežinau jau kaip užsitverti 

Reikia gi žmogui ir pailsėt, siaubas 1,5 nedamėgoti, aš taip negalėčiau doh.gif .
Dėl darbo tai jau pasinėriau, viskas susitvarkė, atsirado papildomų darbų, įvyko šiokių tokių pasikeitimų ir atmosfera kaip ir atšilo... ir ką manot? Atrodo, jog tuoj gausiu pasiūlymą visai į kitą darbą g.gif . Žodžiu, vėl neramu kaip reiks apsispręst. Tada kai ieškojau daug kur kreipiausi ir palikau savo duomenis tai dabar ir paskambino. Žodžiu vėl nerimas toks širdy, kad net nežinau.
Dorotėjai kompas tai labai patinka, ji tetuko darbus neišsaugotus uždarinėja. Duodas su klaviatūra ir pele į visas puse kol tik pavyksta ką nuveikt. Visai kompo nebijo, ką nepasakyčiau apie save, kai pirmą kart teko prisėst blush2.gif .
Labukas visoms
Gabrielius irgi blondinas, toks rimtas vyriukas, ir tas man į žentus tiktų smile.gif . Nesvarbu kad jaunesnis dabar tai labai madinga biggrin.gif
Atsakyti
Labas dienas

Aušryte, kaip tavo ranka ? Ar sukietėjimas išnyko? g.gif

Laimoru, Adomas tėčio vaikas. Toks nuo gimimo buvo. Bet... mūsų vaikai maži visi trys buvo panašūs į Tetį, o užaugę pasidaro panašūs į mane. Mistika. tongue.gif

Žižma, aprašei kaip apie mus. Adomui išjungti kompiuterį garbės reikalas. Išjungia ir pasiploja sau: koks šaunuolis. biggrin.gif O dar atrado prailgintuvo mygtuką kuris išjungia viską: internetą, visus kompiuterius. Išjungia internetą pakimba televizorius ir t.t. doh.gif

Apie neišmiegojimą. Aš nežinau nuo ko, bet jau kokį mėnesį krenta svoris, sukudau, pajuodau doh.gif
Įtariu maitinimas krūtimi irgi savo daro. Nusipirkau vitaminų maitinančioms, abu su Adomu geriam žuvų taukus. Kaip nors iki pavasario reikia išgyventi.

Atsakyti
Aha, man irgi visad į akis krinta Kortynos kūūūdumas flirt.gif . Pavydėtinas kūno sudėjimas - nors ir valgai, sakai, normaliai, bet niekas neužsilieka. Paveldėta, kaip berods sakei kažkada.
Iki pirmojo sūnaus gimimo aš visąlaik norėjau sustorėti (.)-ų beveik nebuvo Bet kiek bevalgyčiau - būdavo tas pats.
O paskui jau pamačiau ant savo liemens tą 'viską valgau ir nestorėju'.
Dabar dar labiau matyti. Turiu + 6-7 kg. Per daug nieko nedarau. suverčiu kaltę hormonams ir tam, kad dar maitinu...Bet gi sportuot galiu. Ai.
Apetitas šokinėja, Dieną galiu valgyt tik obuolius, o vakare doh.gif , pvz., 1-2h nakties turiu eit rimčiau ką užvalgyt, nes neužmigsiu. O pienui tereikia gerti. Ai. ir vėl ai. Man jau motyvacijos trūksta. Reikia ir bizūno, aišku.

Reikia gi žmogui ir pailsėt, siaubas 1,5 nedamėgoti, aš taip negalėčiau  doh.gif .
Dėl darbo tai jau pasinėriau, viskas susitvarkė, atsirado papildomų darbų, įvyko šiokių tokių pasikeitimų ir atmosfera kaip ir atšilo... ir ką manot? Atrodo, jog tuoj gausiu pasiūlymą visai į kitą darbą  g.gif . Žodžiu, vėl neramu kaip reiks apsispręst. Tada kai ieškojau daug kur kreipiausi ir palikau savo duomenis tai dabar ir paskambino. Žodžiu vėl nerimas toks širdy, kad net nežinau.
Dorotėjai kompas tai labai patinka, ji tetuko darbus neišsaugotus uždarinėja. Duodas su klaviatūra ir pele į visas puse kol tik pavyksta ką nuveikt. Visai kompo nebijo, ką nepasakyčiau apie save, kai pirmą kart teko prisėst  blush2.gif .
Gabrielius irgi blondinas, toks rimtas vyriukas, ir tas man į žentus tiktų  smile.gif . Nesvarbu kad jaunesnis dabar tai labai madinga  biggrin.gif

Maitinančios mamos juk kaip zuikiai tebemiega, ar ne? Aš čia apie tokį nepilnavertį miegą. Kai tarsi miegi, bet su n-kėlimuisi...Juk tu pati ilgai maitinai Dorotėją, naktimis tas maitinimas ir buvo labiausias?
Vadinasi vYsks tvarkoj, jau įsisukai ior net pasiūlymą gavai mirksiukas.gif O gal kas nors geresnio? kada į pokalbį?
Blondinas, aha, bet dar gali keistis. Tada kažin, ar imtum į žentus lotuliukas.gif
Vyresnis sūnus pirmoj klasėj patamsėjo.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

user posted image

Kotryna, dar yra. Vis masažuoju masažuoju, bet dar yra. Tik tiek gerai, kad gyd. nuramino, jog ne jokia adata ar koks kitas svetimkūnis.

Skauda galvą, žiauriai skauda (.)(.). Jau yra guzų. Tiesiog negaliu prisiliesti. Ir iš viso pasidariau ištižus verksnė doh.gif Pavargau verysad.gif O dar tas žiaurus šaltis. doh.gif Pasiguodžiau tongue.gif

Avonuke, kaip tu? Kaip pienelis, susitvarkė?

Tiesa, Kotryna, vis pamirštu pasakyt, kad kėdutė jau pas mane ir ačiū už dovanėlę 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Aušryte,neištižus tu...o tokia būsena po gimdymo,ne juokas gi,tokį darbą atlikt smile.gif
Viskas bus gerai,sustiprėsi,atsigausi ir praeis 4u.gif
O aš išrinkau savo mažiui varduką,ir jau taip vadinu ir turbūt nekeisiu jau...
VAINIUS.Atiduodu jūsų teismui smile.gif
Kažkaip jau seniai tas vardas man buvo užsikabinęs,prieš daug metų...o dar paskaičiau reikšmę,kad karys,kovotojas ir panašiai ...juk kovoja tas vakelis už vietą po saule...jau dabar.Tai va. smile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožė 35: 02 vasario 2012 - 11:04