Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas +\-35 m.

Sveikos,noriu jungtis prie planuojanciu,man 35 metukai siandien smile.gif uz menesiuko jau bus 36 smile.gif
turim vyresneli,kuriam jau 12 metu ir mazyte kuriai 1 ir 8 menesiai.ilgai svarste nusprendem dar pameginti smile.gif taigi planuojam nuo rugsejo menesiuko dar tiktai.tikiuosi kad Dievulis greit atsius mums dar viena angeliuka smile.gif
ir visoms Jums,kurios planuoja to linkiu kuo greiciau.o toms kurios augina tij smagiu dieneliu ir ramiu nakteliu smile.gif
Atsakyti
Man taip pat 35 smile.gif Įdomu kaip greit vyresnėm mamytėm pasiseka susiplanuot ? Mes bandom jau trečias ciklas.
Atsakyti
QUOTE(Tokata @ 2013 10 26, 17:12)
Man taip pat 35 smile.gif Įdomu kaip greit vyresnėm mamytėm pasiseka susiplanuot ? Mes bandom jau trečias ciklas.

Mums sekėsi sunkiai... ax.gif Po beviek metu planavimo sugavom savo zirni. smile.gif Dabar jam jau virs metuku smile.gif Noretume dar vieno, bet, panasu, kad nespesim, nes jau "ribinis" siam reikalui mano amzius. doh.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif , man 32 metai, trečias ciklas šis, ir jau matau testuke II wub.gif ND buvo atliekami labai ribotai, į ciklą 4 kartai kažkur
Atsakyti
QUOTE(Meirilė @ 2013 10 29, 12:23)
Mums sekėsi sunkiai... ax.gif Po beviek metu planavimo sugavom savo zirni. smile.gif Dabar jam jau virs metuku  smile.gif Noretume dar vieno, bet, panasu, kad nespesim, nes jau "ribinis" siam reikalui mano amzius. doh.gif

nenusimenam ir bandom smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif man uz lygiai menesiuko 36 ir meginu,kaip vyras sako i paskutini traukinio vagona isokti smile.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dulsyte @ 2013 10 29, 17:09)
nenusimenam ir bandom smile.gif 4u.gif  4u.gif  4u.gif  man uz lygiai menesiuko 36 ir meginu,kaip vyras sako i paskutini traukinio vagona isokti smile.gif  4u.gif  4u.gif

Perskaiciau jusu pasisakyma ir pagalvojau, kad lygiai taip pat i paskutini traukini suspejau. Laukiuosi antro, o kai gims man bus tik sueje 35. Sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dulsyte @ 2013 10 29, 16:09)
nenusimenam ir bandom smile.gif 4u.gif  4u.gif  4u.gif  man uz lygiai menesiuko 36 ir meginu,kaip vyras sako i paskutini traukinio vagona isokti smile.gif  4u.gif  4u.gif

Oi, tai jums tikrai ne paskutinis vagonas smile.gif irnesakyk.gif, as 38 gimdziau ir dar pasvajoju blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dulsyte @ 2013 10 29, 17:09)

Koks dar paskutinis vagonas? Mano pirmas vaikas gime kai buvau 38, antras gims jau 41. Pirmasis "pasigamino" per menesi. Del antrojo nezinau, nestuma pastebejau kai buvo jau 14 savaiciu. Neatmetu galimybes kad turesim ir trecia.
Atsakyti
QUOTE(solnyszko @ 2013 10 30, 08:47)
Koks dar paskutinis vagonas? Mano pirmas vaikas gime kai buvau 38, antras gims jau 41. Pirmasis "pasigamino" per menesi. Del antrojo nezinau, nestuma pastebejau kai buvo jau 14 savaiciu. Neatmetu galimybes kad turesim ir trecia.

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(solnyszko @ 2013 10 30, 06:47)

thumbup.gif Mano pirmoji gime, kai man buvo 35. Ja gaudem beveik 2 metus. Is tiesu "specialiai" negaudem, bet nesisaugojom ir tiek. Uz tai antras ir trecias uzkibo po keliu tokiu "nesisaugojimo" ciklu, kai baigiau maitinti pries tai buvusius. Zodziu, pagranduka gimdziau 40-ies. Visi nestumai buvo lengvi ir gimdymai taip pat. Taip kad is tiesu - kokie chia dar paskutiniai vagonai 4u.gif

Sekmes visoms gaudant zirniukus 4u.gif
Atsakyti
Aš dar bijau džiaugtis, bet trys dienos užsilaikymas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tokata @ 2013 10 30, 12:31)
Aš dar bijau džiaugtis, bet trys dienos užsilaikymas  bigsmile.gif

Pamatysi II 4u.gif
Atsakyti