Sveikos,noriu jungtis prie planuojanciu,man 35 metukai siandien uz menesiuko jau bus 36
turim vyresneli,kuriam jau 12 metu ir mazyte kuriai 1 ir 8 menesiai.ilgai svarste nusprendem dar pameginti taigi planuojam nuo rugsejo menesiuko dar tiktai.tikiuosi kad Dievulis greit atsius mums dar viena angeliuka
ir visoms Jums,kurios planuoja to linkiu kuo greiciau.o toms kurios augina tij smagiu dieneliu ir ramiu nakteliu
Man taip pat 35 Įdomu kaip greit vyresnėm mamytėm pasiseka susiplanuot ? Mes bandom jau trečias ciklas.
QUOTE(Tokata @ 2013 10 26, 17:12)
Man taip pat 35 Įdomu kaip greit vyresnėm mamytėm pasiseka susiplanuot ? Mes bandom jau trečias ciklas.
Mums sekėsi sunkiai... Po beviek metu planavimo sugavom savo zirni. Dabar jam jau virs metuku Noretume dar vieno, bet, panasu, kad nespesim, nes jau "ribinis" siam reikalui mano amzius.
sveikos , man 32 metai, trečias ciklas šis, ir jau matau testuke II ND buvo atliekami labai ribotai, į ciklą 4 kartai kažkur
QUOTE(Meirilė @ 2013 10 29, 12:23)
Mums sekėsi sunkiai... Po beviek metu planavimo sugavom savo zirni. Dabar jam jau virs metuku Noretume dar vieno, bet, panasu, kad nespesim, nes jau "ribinis" siam reikalui mano amzius.
nenusimenam ir bandom man uz lygiai menesiuko 36 ir meginu,kaip vyras sako i paskutini traukinio vagona isokti
QUOTE(dulsyte @ 2013 10 29, 17:09)
nenusimenam ir bandom man uz lygiai menesiuko 36 ir meginu,kaip vyras sako i paskutini traukinio vagona isokti
Perskaiciau jusu pasisakyma ir pagalvojau, kad lygiai taip pat i paskutini traukini suspejau. Laukiuosi antro, o kai gims man bus tik sueje 35. Sekmes jums
QUOTE(dulsyte @ 2013 10 29, 16:09)
Oi, tai jums tikrai ne paskutinis vagonas , as 38 gimdziau ir dar pasvajoju
QUOTE(dulsyte @ 2013 10 29, 17:09)
Koks dar paskutinis vagonas? Mano pirmas vaikas gime kai buvau 38, antras gims jau 41. Pirmasis "pasigamino" per menesi. Del antrojo nezinau, nestuma pastebejau kai buvo jau 14 savaiciu. Neatmetu galimybes kad turesim ir trecia.
QUOTE(solnyszko @ 2013 10 30, 08:47)
Koks dar paskutinis vagonas? Mano pirmas vaikas gime kai buvau 38, antras gims jau 41. Pirmasis "pasigamino" per menesi. Del antrojo nezinau, nestuma pastebejau kai buvo jau 14 savaiciu. Neatmetu galimybes kad turesim ir trecia.
QUOTE(solnyszko @ 2013 10 30, 06:47)
Mano pirmoji gime, kai man buvo 35. Ja gaudem beveik 2 metus. Is tiesu "specialiai" negaudem, bet nesisaugojom ir tiek. Uz tai antras ir trecias uzkibo po keliu tokiu "nesisaugojimo" ciklu, kai baigiau maitinti pries tai buvusius. Zodziu, pagranduka gimdziau 40-ies. Visi nestumai buvo lengvi ir gimdymai taip pat. Taip kad is tiesu - kokie chia dar paskutiniai vagonai
Sekmes visoms gaudant zirniukus
Aš dar bijau džiaugtis, bet trys dienos užsilaikymas
QUOTE(Tokata @ 2013 10 30, 12:31)
Aš dar bijau džiaugtis, bet trys dienos užsilaikymas
Pamatysi II