Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas +\-35 m.

Sveikos būsimos ir esamos mamytės.
Man 36 m., auginam 10-metį (greit bus 11) ir norim pagranduko. Kažkaip garsiai nekalbam ir jei pavyks, laikysim paslaptyje kol pilvelis išlys, bet kolkas tik dirbam ta kryptim ir lauksim ar bus mm ar ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(litanija @ 2012 09 12, 09:31)
Sveikos būsimos ir esamos mamytės.
Man 36 m., auginam 10-metį (greit bus 11) ir norim pagranduko. Kažkaip garsiai nekalbam ir jei pavyks, laikysim paslaptyje kol pilvelis išlys, bet kolkas tik dirbam ta kryptim ir lauksim ar bus mm ar ne smile.gif

Sveika, o kodel tai laikytumet paslaptyje? Ar buve kokiu problemu su pirmuoju nestumu?

As tai tikrai nuo nieko per daug neslepciau, nes sitaip gali pati to nenoredama izeisti zmones. Stai, pamenu, labai nesmagiai pasijauciau, kai gera drauge man apie savo nestuma pasake koki 5 men. (tada buvom dar ir nesimate, bet palaikem rysi) - kazkaip galvoji, nepasitiki matyt...
Atsakyti
QUOTE(Atlantida @ 2012 09 12, 14:30)
Sveika, o kodel tai laikytumet paslaptyje? Ar buve kokiu problemu su pirmuoju nestumu?

na pas mane tokia žiauri statistika:
4 nėštumai, 2 gimdymai, ankstyvas persileidimas, vėlyvas persileidimas ir naujagimio mirtis doh.gif ir viskas atrodo puiku idealu ir te tau boba devintinės.
be galo laiminga, kad šalia turiu vieną. Širdyje visus keturis verysad.gif
Iš prigimties kovotoja, tad tikiu, kad laimėsiu mūšį, nes jame esu ne viena, šeimoje yra palaikymas smile.gif .
Tad tiesiog saugosim savo aplinkinius, aišku ir vaiką, nes jis labiausia pergyvena ir sako, kodėl Dievas toks neteisingas...
Manau su pastojimu problemų nebus, patirties yra nemažai ir daktarus renkantis, tad šį kart tikiu laiminga pabaiga ir tikiu, kad bus ilgai ir laimingai kartu gyveno smile.gif
Atsakyti
QUOTE(litanija @ 2012 09 12, 15:12)
na pas mane tokia žiauri statistika:
4 nėštumai, 2 gimdymai, ankstyvas persileidimas, vėlyvas persileidimas ir naujagimio mirtis  doh.gif  ir viskas atrodo puiku idealu ir te tau boba devintinės.
be galo laiminga, kad šalia turiu vieną. Širdyje visus keturis verysad.gif
Iš prigimties kovotoja, tad tikiu, kad laimėsiu mūšį, nes jame esu ne viena, šeimoje yra palaikymas  smile.gif .
Tad tiesiog saugosim savo aplinkinius, aišku ir vaiką, nes jis labiausia pergyvena ir sako, kodėl Dievas toks neteisingas...
Manau su pastojimu problemų nebus, patirties yra nemažai ir daktarus renkantis, tad šį kart tikiu laiminga pabaiga ir tikiu, kad bus ilgai ir laimingai kartu gyveno smile.gif

Oi oi, tikrai tada puikiai suprantu tave. Sekmes tau didziausios, mieloji.

As kol kas tik folio rugsti geriau, padariau kraujo tyrimus (bendra, del skydliaukes), dantis susitaisiau... Planuot gal po kokiu dvieju menesiuku pradesim (per sias menesines reiks issimt spirale). Bet gine sako - geriau pastoti ne is karto, biski palaukt (po varines spirales isemimo).
Atsakyti
Labuka tustiems namuciams verysad.gif 4u.gif L. idomu kaip auga mazyliai , kaip mamytems sekasi ? unsure.gif

Pas mus viskas gerai-vel gyvenam normalu mokslo metu gyvenima biggrin.gif . As ant ratu , kol isvezioji , suvezioji ..Mokiklinukams mano sekasi gerai -mazius eina su dideliu, dickis jau su mazesniu noru biggrin.gif ..Dickiui sunku -nauja mokykla, didelis kruvis, bet manau atlaikys smile.gif
Mazute lelyte irgi gerai-pasiutele mergyte wub.gif , dicke jau...kalbet nlb nori , bet soka ir dainuoja thumbup.gif Buvom dviese su dukriuku islekusios pailset- tai buvo pirmos atostogos siltuose krastuose ir jos buvo thumbup.gif wub.gif .Taupysim pinigelius ir tikiuosi kitamet galesim kur isvaziuot su visa seimyna...

Tai tiek....orai pas mus visokie, bet dazniausiai lyja....

Pasirodykit ka kuri ..auuuu...
Atsakyti
Labas, as pasirodau, nors kazkaip nepritinku siai temai, mat ups... sustojo mano planavimas... ruosiuos, bet nesiskubinu, taip smagu dabar - vaikai paauge, mama (t.y. AS) jau pagaliau gali istrukti i laisve, skirti laiko sau... Tai galvoju, nu nors dar biski pasidziaugsiu... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atlantida: 09 spalio 2012 - 18:50
Laba,

Su pirmuoju tikru sniegu 4u.gif
Kažkaip apleista temukė. Ei, kaip gyvenat?
Atsakyti
Sveikutes , mergaites kur cia tas sniegas blink.gif Pas mus zolyte zaliuoja lotuliukas.gif

litanija 4u.gif

Tuscia cia temutej labai . Ausryte kaip jus begyvenat ? 4u.gif Taip senai nieko negirdejom is jusu. Mazaja su nesenai suejusiais 9 menesiukais 4u.gif

O mes siandien svenciam 9 men ir pasirodom smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avonuke: 28 spalio 2012 - 20:22
Sveikinam mažąją Lėją 4u.gif O jau kokia gražuolė wub.gif
O sviegas Viniuje. Vaikai kieme besmegenių pristatė jau smile.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif

Sveikinimai mazai grazuolytei wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba,

Lėja, Luknytė wub.gif O Adeliukės jau seniausiai nemačiau, o juk jau ir metukai ant nosytės 4u.gif

Per greitai tie mūsų pagrandukai auga, oi per greitai.. verysad.gif Šiaip kaip ir nieko viskas. Gyvenam laukime... mano tėtis labai stipriai rimtai susirgo. Vis dar negali patvirtint diagnozės, bet be stiprių nuskausminamųjų neišsiverčia. Ryt į Vln pakartotinei kepenų biopsijai. Mb važiuoja į vakarus dirbti, nes nebeišsiverčiam. Va taip aš gyvenu.

Mano trijulė

user posted image
user posted image
Atsakyti
Matau Maumyte, kaip tu? bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti