Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas +\-35 m.

Labas rytas

QUOTE(Tejaa @ 2012 08 08, 14:37)
Linkiu, kad nebūtų  4u.gif

Dėkui. Vakar mmm nebuvo... Šiandien ryte prabudau nuo baisiausio pykinimo, galvos ir nugaros skausmo doh.gif Bet.... Pasidariau testą- neigiamas. Nei menkiausio vaiduokliuko nėra verysad.gif O testą perku vieną iš jautriausių, Easy Cup. Nelabai suprantu, nuo ko tada mane šitaip pykina...
Atsakyti
Sveikos,
nykštute, kaip tu? 4u.gif

Atlantida, Maumyte g.gif 4u.gif

Kaip kitos? 4u.gif
Atsakyti
labuka 4u.gif auuuu mergytes lyskit i eteri ..pasiilgom!!!!

Na ka vasarele(nors silumos mes gavom gal tik nepilnas 2 savaites doh.gif )baigiasi ...uniformoos vaikams supirktos ...jau du mano mokyklinukai iskeliaus i mokyklele..tiesa sakan t laukiu..kazkaip kai ta vasara tokia kai istisai lyja tai jau vaiku gaila , neturi kuo uzsiimt , o ir paciai jau norisi nuo ju pailset blush2.gif ..nooooooriu atostogu !!!!!!butu gerai negyvenamoj saloj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aušrytė @ 2012 08 16, 11:15)
Sveikos,
nykštute, kaip tu? 4u.gif

Atlantida, Maumyte  g.gif  4u.gif

Kaip kitos? 4u.gif

Labas. Kolkas niekaip. MMM nėra... Testo dar nedariau, nes pirmadienį buvo neigiamas. Gal ryt ryte pasidarysiu... Jei tik šiandien nepamiršiu nusipirkt biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės visos 4u.gif
Nugi,užėjau po ilgos pertraukos čia... smile.gif

Aušrtyte,tavo mergaitės gražuolės visos thumbup.gif
Dararos princesė irgi labai faina.
Ir krikštukė labai labai graži thumbup.gif
Mes irgi jau po krikšto...kažkaip man tik vasarą atrodo pas geriausias laikas tokiom šventėm.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Prisiduodu- lygiai po savaitės doh.gif vėlavimo, parėjo mano mmm...
Atsakyti
QUOTE(nykštutė @ 2012 08 19, 08:49)
Sveikos  4u.gif
Prisiduodu- lygiai po savaitės  doh.gif  vėlavimo, parėjo mano mmm...

Zinok, buna taip vasara. Gal del klimato kaitos - juk tai karsta, tai salta.

O as jau po atostogu... Liudna, rytoj i darba.
Atsakyti
hi.gif

Kaip gyvenat? Jaučiat artėjant rudenėlį?

user posted image
Atsakyti
Jauciam, jauciam, orai tiesiai sviesiai parodo. smile.gif
Atsakyti
Su rugsejo pirmaja, mielosios, tikriausiai musu tarpe yra susijusiu su ta didzia data, ar bent jau turime vaikiuku-mokinuku, mano jau abu mokinukai, tik mazius dar priesmokyklinukas (bet priesmokykline grupe - mokykloje).
Atsakyti
Su rudenelio pradzia visas!!!!

As siemet jau du mokinukus turesiu, liksim su Princesyte dviese namuciuose smile.gif

Sekmes visiems vaikiukams mokyklelej , o ju mamytems kantrybes smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(darara @ 2012 09 02, 22:40)
Su rudenelio pradzia visas!!!!

As siemet jau du mokinukus turesiu, liksim su Princesyte dviese namuciuose  smile.gif

Sekmes visiems vaikiukams mokyklelej , o ju mamytems kantrybes smile.gif  4u.gif

Ot ir mamoms gerai, pailses biski nuo vaiku... biggrin.gif Maniskis nulinukas su tokia gera nuotaika pasiliko, net smagu... wub.gif . Aisku, vaikai tie patys, su kuriais ejo i darzeli, tai ne taip baisu...
Atsakyti