Ausryte kokios grazios tavo mergytes , o jau mazoji -burbuliuke , ilgakase
smagu del Rozes ir jos mazylio
labuka
Labas, mergytės. Sorriukas, visai nėr laiko užsukti čia Planuot planuojam, tik du mėnesiai praėjo be nieko. Man labai keista, kad labiausiai dėl to pergyvena MB Bet aš jį raminu, kad nereikia tikėtis iš pirmo karto.
Na, tik pasirodžiau, kad gyva dar, ir vėl išjungiu kompą, nes kotletai baigia sudegt
Na, tik pasirodžiau, kad gyva dar, ir vėl išjungiu kompą, nes kotletai baigia sudegt
Sveikutes, ar priimsit i savo kompanija? Nors matau ciabendravimas nelabai aktyviai vyksta, bet gal suaktyves... Noretume greitu metu planuot 3 vaikeli, vat folio rugsti gert pradejau. Gal zinote, kokia doze reiketu gerti, 400 ar 800?
Labas rytas
Sveika prisijungusi Atlantida Oi kaip smagu kai jau trecias planuojamas Papasakok daugiau apie save
Ausryte o jau merginu grazumas Mazoji kokia ilgakase Leja vis dar su tais paciais 5 plaukais, tik siek tiek paaugusiais Viena bobute jau taikosi nuskust Vis su savo tais prietarais
Musu Leja savaitgaly jau turejo pirma tokia rimtesne svente-krikstynas.
Kaip visos gyvenat? Kas naujo? Atostogaujat?
Papildyta:
Tiesa del folio tai as gerdavau 400
Sveika prisijungusi Atlantida Oi kaip smagu kai jau trecias planuojamas Papasakok daugiau apie save
Ausryte o jau merginu grazumas Mazoji kokia ilgakase Leja vis dar su tais paciais 5 plaukais, tik siek tiek paaugusiais Viena bobute jau taikosi nuskust Vis su savo tais prietarais
Musu Leja savaitgaly jau turejo pirma tokia rimtesne svente-krikstynas.
Kaip visos gyvenat? Kas naujo? Atostogaujat?
Papildyta:
Tiesa del folio tai as gerdavau 400
Labas rytas
Atlantida Priimsim.. tik kad čia taaaaip raaaamuuuu... Būtų smagu, kad forumiukas atsigautų... Su savo miesto mamom nespėju niekaip.. o ir kažkaip nelabai įdomu.. pasenau matyt
Avonuke Kokia graži šventė Norim įspūdžių vaizdžiai Avonuke, kaip Lėja? Ką veikiat? Ką valgot?
Mano dičkės gimtadienis penktadienį, o ji šian ėmė ir susirgo. Įtariu anginą - temperatūra aukšta ir gerklę labai skauda..
Maumyte, kaip tu? Jau pilvukas matosi?
Atlantida Priimsim.. tik kad čia taaaaip raaaamuuuu... Būtų smagu, kad forumiukas atsigautų... Su savo miesto mamom nespėju niekaip.. o ir kažkaip nelabai įdomu.. pasenau matyt
Avonuke Kokia graži šventė Norim įspūdžių vaizdžiai Avonuke, kaip Lėja? Ką veikiat? Ką valgot?
Mano dičkės gimtadienis penktadienį, o ji šian ėmė ir susirgo. Įtariu anginą - temperatūra aukšta ir gerklę labai skauda..
Maumyte, kaip tu? Jau pilvukas matosi?
Malonu, kad priimat... Na apie save tai gyvenu mazam miestelyje, dirbu - bet nepersidirbu, nes turiu nepilna kruvi, - gal tai planuojant vaika negerai, nes pajamos mano bus vaiko prieziuros atostogose , bet kur jau cia lauksi kol situacija pasitaisys, ne 20 gi. Tiesa vaiko dar aktyviai neplanuojam, vat siandien isaiskejo, kad man teks ilgai gydyti viena danti... Bet folio rugsti geriu, nepakenks.
Papildyta:
Ausryte, gal dar pasveiks tavo dukryte iki gimtadienio? Labai to linkiu.
Papildyta:
Ausryte, gal dar pasveiks tavo dukryte iki gimtadienio? Labai to linkiu.
Labuka
Avoniuke - sveikinimai su krikstuku , laukiam foto
Ausryte - sveikateles dukrytei
Atlantida - sveika prisijungusi
Na ka vasara persirito i antra puse , o mes jos ne nepajutumo , istisai lyja , na bet turbut dziaugsimes siltu rudeniu . Stengiames isnaudot visas grazias dieneles , o sekmadieniais vis lekiam aplankyt kokia grazesne vieta.
O didziausia naujiena ta, kad jau beveik savaitele kai atsisveikinom su MP.., lengvai ir is karto per viena diena, ..uzaugo mano mergyte
Avoniuke - sveikinimai su krikstuku , laukiam foto
Ausryte - sveikateles dukrytei
Na ka vasara persirito i antra puse , o mes jos ne nepajutumo , istisai lyja , na bet turbut dziaugsimes siltu rudeniu . Stengiames isnaudot visas grazias dieneles , o sekmadieniais vis lekiam aplankyt kokia grazesne vieta.
O didziausia naujiena ta, kad jau beveik savaitele kai atsisveikinom su MP.., lengvai ir is karto per viena diena, ..uzaugo mano mergyte
Sveikos
Mes Nidoje vasara megaujames - taip pasiseke su orais
Maziai laimingi is ryto smelyje prie juros bezaisdami ir laikas nuo laiko susipykdami, nes abu toje pat vietoje kasti nori O po pietu palei marias visas zaidimu aiksteles apeiname + butinai pripuciamoje pilyje pasokinejame.
Gaila tik, kad tetukas turejo atgal i BE grizti. Tai as siandien ir ryt viena su zuikiais - ka galiu pasakyti, sunku Vien iki juros vezima su jais nusistumti ka reiskia Na bet kaip nors - ryt seneliai atvaziuos, tai atsigriebsiu. Jau su drauge vakare kur nors pasisedeti susiruosiau
Pilvelis tai matosi, bet atrodo veikiau stora, nei Pamenu, sis laikas iki kokios 18-20 savaites labai erzino, nes judesiuku nejauti, nesijauti, o kg auga Bet bent jau sleikstuliai praejo
Po poros savaiciu laukia VVT, o tada jau, tikekimes, galesiu atsilpalaiduoti ir megautis .
Mes Nidoje vasara megaujames - taip pasiseke su orais
Maziai laimingi is ryto smelyje prie juros bezaisdami ir laikas nuo laiko susipykdami, nes abu toje pat vietoje kasti nori O po pietu palei marias visas zaidimu aiksteles apeiname + butinai pripuciamoje pilyje pasokinejame.
Gaila tik, kad tetukas turejo atgal i BE grizti. Tai as siandien ir ryt viena su zuikiais - ka galiu pasakyti, sunku Vien iki juros vezima su jais nusistumti ka reiskia Na bet kaip nors - ryt seneliai atvaziuos, tai atsigriebsiu. Jau su drauge vakare kur nors pasisedeti susiruosiau
Pilvelis tai matosi, bet atrodo veikiau stora, nei Pamenu, sis laikas iki kokios 18-20 savaites labai erzino, nes judesiuku nejauti, nesijauti, o kg auga Bet bent jau sleikstuliai praejo
Po poros savaiciu laukia VVT, o tada jau, tikekimes, galesiu atsilpalaiduoti ir megautis .
Labutės
nu ir karščiai.. Aš būsiu iš tų, kur burnoja, kai per karšta.. Pas mus namie būt neįmanoma, naktį irgi žiauru Martynai vakar jau antibiotikų ieškojau, nes taip vaiko gaila buvo. Verkė labiausiai. Jau ji pas mane iš kantriųjų. Gerklė visa išberta spuogiukais, tai nebekankinau. Šian jau visai kitas vaikas. Elzei Aušrinei jau pusmetukas, Važiuojam į TA. Turėtumėm sverti virš 8kg. Tai va tiek iš mano daržo.
darara, jau gal ir pas jus lietūs baigėsi? Luknytė išaugo kūdikystę..
Maumyte, kaip faina jums Nerijoj.. Pasižiūrėjau, tavo vaikiukai dar visai mažuliukai, o dar trečias pakeliui..Sunku įsivaizduoju. Į Neringą labai labai norėčiau. Na, bet šiemet niekaip.. Užtat kitą svtgl su SB plaukiam baidarėm su sava kompanija be vaikų
O dabar pasigirsiu pusmetuko proga..
O čia mūsų terasa.. kada nors bus mūsų su mb miegamasis
nu ir karščiai.. Aš būsiu iš tų, kur burnoja, kai per karšta.. Pas mus namie būt neįmanoma, naktį irgi žiauru Martynai vakar jau antibiotikų ieškojau, nes taip vaiko gaila buvo. Verkė labiausiai. Jau ji pas mane iš kantriųjų. Gerklė visa išberta spuogiukais, tai nebekankinau. Šian jau visai kitas vaikas. Elzei Aušrinei jau pusmetukas, Važiuojam į TA. Turėtumėm sverti virš 8kg. Tai va tiek iš mano daržo.
Maumyte, kaip faina jums Nerijoj.. Pasižiūrėjau, tavo vaikiukai dar visai mažuliukai, o dar trečias pakeliui..Sunku įsivaizduoju. Į Neringą labai labai norėčiau. Na, bet šiemet niekaip.. Užtat kitą svtgl su SB plaukiam baidarėm su sava kompanija be vaikų
QUOTE(Aušrytė @ 2012 07 26, 08:25)
Labutės
Kokia grazi mergyte...
O miegamasis gerai, bet gaila, tada tokios puikios terasos nebeliks. Ech, na kodel nagali tureti visko?
QUOTE(Avonuke @ 2012 07 26, 13:27)
Sveikutes
Ausryte sveikinimai jums su pusmetuku
Kokios jus jau dideles O mano Leja tokia miniatiurine .
Lauksim ziniu is TA
O kuriam jus rajone gyvenat?
Ausryte sveikinimai jums su pusmetuku
Kokios jus jau dideles O mano Leja tokia miniatiurine .
Lauksim ziniu is TA
O kuriam jus rajone gyvenat?
Ačiū už sveikinimus. Na, nemažos.. taip ir sakiau, kad virš 8kg - siekiam viršutinę ribą.. Nu tai ką - valgom mėsą, kaip nebūsim tokios. Visa į mamą Žodžiu, 8,1kg ir 65cm. O gyvenam, tai kai važiuoji čia, visada pravažiuoji pro mane Iš karto už Ginkūnų.
QUOTE(Atlantida @ 2012 07 26, 13:49)
Kokia grazi mergyte...
O miegamasis gerai, bet gaila, tada tokios puikios terasos nebeliks. Ech, na kodel nagali tureti visko?
Ačiū Tai va, kad negali visko turėti.. Bet jeigu išsipildys mano planai, tai vietoj šios vienos terasos - turėtų būti du nemaži balkonai viršuj, ir terasa apačioj