Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas +\-35 m.

Ausryte kokios grazios tavo mergytes wub.gif wub.gif wub.gif , o jau mazoji -burbuliuke , ilgakase wub.gif wub.gif wub.gif

smagu del Rozes ir jos mazylio wub.gif thumbup.gif

labuka 4u.gif
Atsakyti
Labas, mergytės. Sorriukas, visai nėr laiko užsukti čia blush2.gif Planuot planuojam, tik du mėnesiai praėjo be nieko. Man labai keista, kad labiausiai dėl to pergyvena MB rolleyes.gif Bet aš jį raminu, kad nereikia tikėtis iš pirmo karto. lotuliukas.gif
Na, tik pasirodžiau, kad gyva dar, ir vėl išjungiu kompą, nes kotletai baigia sudegt biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes, ar priimsit i savo kompanija? Nors matau ciabendravimas nelabai aktyviai vyksta, bet gal suaktyves... Noretume greitu metu planuot 3 vaikeli, vat folio rugsti gert pradejau. Gal zinote, kokia doze reiketu gerti, 400 ar 800?
Atsakyti
Labas rytas

Sveika prisijungusi Atlantida 4u.gif Oi kaip smagu kai jau trecias planuojamas wub.gif Papasakok daugiau apie save ax.gif

Ausryte o jau merginu grazumas bigsmile.gif Mazoji kokia ilgakase wub.gif Leja vis dar su tais paciais 5 plaukais, tik siek tiek paaugusiais lotuliukas.gif Viena bobute jau taikosi nuskust unsure.gif Vis su savo tais prietarais doh.gif

Musu Leja savaitgaly jau turejo pirma tokia rimtesne svente-krikstynas.

Kaip visos gyvenat? Kas naujo? Atostogaujat? bigsmile.gif
Papildyta:
Tiesa del folio tai as gerdavau 400 g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avonuke: 25 liepos 2012 - 09:12
Labas rytas 4u.gif

Atlantida 4u.gif Priimsim.. tik kad čia taaaaip raaaamuuuu... lotuliukas.gif Būtų smagu, kad forumiukas atsigautų... Su savo miesto mamom nespėju niekaip.. o ir kažkaip nelabai įdomu.. pasenau matyt doh.gif unsure.gif

Avonuke bigsmile.gif Kokia graži šventė thumbup.gif Norim įspūdžių vaizdžiai cool.gif mirksiukas.gif Avonuke, kaip Lėja? Ką veikiat? Ką valgot? bigsmile.gif

Mano dičkės gimtadienis penktadienį, o ji šian ėmė ir susirgo. Įtariu anginą - temperatūra aukšta ir gerklę labai skauda.. doh.gif

Maumyte, kaip tu? Jau pilvukas matosi? bigsmile.gif
Atsakyti
Malonu, kad priimat... Na apie save tai gyvenu mazam miestelyje, dirbu - bet nepersidirbu, nes turiu nepilna kruvi, - gal tai planuojant vaika negerai, nes pajamos mano bus vaiko prieziuros atostogose schmoll.gif , bet kur jau cia lauksi kol situacija pasitaisys, ne 20 gi. smile.gif Tiesa vaiko dar aktyviai neplanuojam, vat siandien isaiskejo, kad man teks ilgai gydyti viena danti... schmoll.gif Bet folio rugsti geriu, nepakenks. smile.gif
Papildyta:
Ausryte, gal dar pasveiks tavo dukryte iki gimtadienio? Labai to linkiu.
Atsakyti
Labuka 4u.gif

Avoniuke - sveikinimai su krikstuku wub.gif 4u.gif , laukiam foto bigsmile.gif

Ausryte - sveikateles dukrytei 4u.gif

Atlantida - sveika prisijungusi 4u.gif

Na ka vasara persirito i antra puse , o mes jos ne nepajutumo , istisai lyja verysad.gif, na bet turbut dziaugsimes siltu rudeniu smile.gif . Stengiames isnaudot visas grazias dieneles , o sekmadieniais vis lekiam aplankyt kokia grazesne vieta.

O didziausia naujiena ta, kad jau beveik savaitele kai atsisveikinom su MP.., lengvai ir is karto per viena diena, ..uzaugo mano mergyte wub.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Atlantida - sveika prisijungusi 4u.gif

Mes Nidoje vasara megaujames - taip pasiseke su orais thumbup.gif

Maziai laimingi is ryto smelyje prie juros bezaisdami ir laikas nuo laiko susipykdami, nes abu toje pat vietoje kasti nori doh.gif O po pietu palei marias visas zaidimu aiksteles apeiname + butinai pripuciamoje pilyje pasokinejame.

Gaila tik, kad tetukas turejo atgal i BE grizti. Tai as siandien ir ryt viena su zuikiais - ka galiu pasakyti, sunku ax.gif Vien iki juros vezima su jais nusistumti ka reiskia ax.gif Na bet kaip nors - ryt seneliai atvaziuos, tai atsigriebsiu. Jau su drauge vakare kur nors pasisedeti susiruosiau smile.gif

Pilvelis tai matosi, bet atrodo veikiau stora, nei nestuke.gif Pamenu, sis laikas iki kokios 18-20 savaites labai erzino, nes judesiuku nejauti, nestuke.gif nesijauti, o kg auga doh.gif Bet bent jau sleikstuliai praejo thumbup.gif

Po poros savaiciu laukia VVT, o tada jau, tikekimes, galesiu atsilpalaiduoti ir megautis nestuke.gif .
Atsakyti
Labutės smile.gif

nu ir karščiai.. Aš būsiu iš tų, kur burnoja, kai per karšta.. doh.gif tongue.gif Pas mus namie būt neįmanoma, naktį irgi žiauru doh.gif Martynai vakar jau antibiotikų ieškojau, nes taip vaiko gaila buvo. Verkė labiausiai. Jau ji pas mane iš kantriųjų. Gerklė visa išberta spuogiukais, tai nebekankinau. Šian jau visai kitas vaikas. Elzei Aušrinei jau pusmetukas, Važiuojam į TA. Turėtumėm sverti virš 8kg. Tai va tiek iš mano daržo.

darara, jau gal ir pas jus lietūs baigėsi? Luknytė išaugo kūdikystę.. wub.gif

Maumyte, kaip faina jums Nerijoj.. Pasižiūrėjau, tavo vaikiukai dar visai mažuliukai, o dar trečias pakeliui..Sunku įsivaizduoju. 4u.gif Į Neringą labai labai norėčiau. Na, bet šiemet niekaip.. Užtat kitą svtgl su SB plaukiam baidarėm thumbup.gif su sava kompanija be vaikų bigsmile.gif thumbup.gif

O dabar pasigirsiu pusmetuko proga.. tongue.gif
user posted image

O čia mūsų terasa.. kada nors bus mūsų su mb miegamasis lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikutes

Ausryte sveikinimai jums su pusmetuku
user posted image

Kokios jus jau dideles wub.gif O mano Leja tokia miniatiurine .
Lauksim ziniu is TA

O kuriam jus rajone gyvenat? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avonuke: 26 liepos 2012 - 12:29
QUOTE(Aušrytė @ 2012 07 26, 08:25)
Labutės smile.gif

nu ir karščiai.. Aš būsiu iš tų, kur burnoja, kai per karšta..  doh.gif  tongue.gif Pas mus namie būt neįmanoma, naktį irgi žiauru doh.gif Martynai vakar jau antibiotikų ieškojau, nes taip vaiko gaila buvo. Verkė labiausiai. Jau ji pas mane iš kantriųjų. Gerklė visa išberta spuogiukais, tai nebekankinau. Šian jau visai kitas vaikas. Elzei Aušrinei jau pusmetukas, Važiuojam į TA. Turėtumėm sverti virš 8kg. Tai va tiek iš mano daržo.

darara, jau gal ir pas jus lietūs baigėsi? Luknytė išaugo kūdikystę..  wub.gif

Maumyte, kaip faina jums Nerijoj.. Pasižiūrėjau, tavo vaikiukai dar visai mažuliukai, o dar trečias pakeliui..Sunku įsivaizduoju. 4u.gif  Į Neringą labai labai norėčiau. Na, bet šiemet niekaip.. Užtat kitą svtgl su SB plaukiam baidarėm  thumbup.gif su sava kompanija be vaikų bigsmile.gif  thumbup.gif

O dabar pasigirsiu pusmetuko proga.. tongue.gif
user posted image

O čia mūsų terasa.. kada nors bus mūsų su mb miegamasis  lotuliukas.gif
user posted image

Kokia grazi mergyte...

O miegamasis gerai, bet gaila, tada tokios puikios terasos nebeliks. Ech, na kodel nagali tureti visko? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Avonuke @ 2012 07 26, 13:27)
Sveikutes

Ausryte sveikinimai jums su pusmetuku

Kokios jus jau dideles  wub.gif  O mano Leja tokia miniatiurine .
  Lauksim ziniu is TA

O kuriam jus rajone gyvenat?  ax.gif

Ačiū už sveikinimus. Na, nemažos.. taip ir sakiau, kad virš 8kg - siekiam viršutinę ribą.. lotuliukas.gif Nu tai ką - valgom mėsą, kaip nebūsim tokios. Visa į mamą lotuliukas.gif Žodžiu, 8,1kg ir 65cm. O gyvenam, tai kai važiuoji čia, visada pravažiuoji pro mane tongue.gif Iš karto už Ginkūnų.

QUOTE(Atlantida @ 2012 07 26, 13:49)
Kokia grazi mergyte...

O miegamasis gerai, bet gaila, tada tokios puikios terasos nebeliks. Ech, na kodel nagali tureti visko?  biggrin.gif

Ačiū 4u.gif Tai va, kad negali visko turėti.. Bet jeigu išsipildys mano planai, tai vietoj šios vienos terasos - turėtų būti du nemaži balkonai viršuj, ir terasa apačioj unsure.gif
Atsakyti