Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas +\-35 m.

Laba,

Šiandien mums pusmetukas wub.gif Kaip greitai jis prabėgo. Vakare valgysim mano pačios gamintą tortą.
Prieš kelias dienas buvom TA, tai svoris 6420 g, ūgis 64 cm. Tikrai mažutė. Gydytoja sakė duoti daugiau košių, nes ji suvalgo tik apie 50 g, o sakė turi suvalgyti apie 150 g. Na ir ką, išviriau šiandien daugiau, bet ji vis tiek nesuvalgė, tik labiau makaluotis ir purkšti pradėjo. Atrodo nuo morkyčių beria g.gif
O jau judrumas vaiko doh.gif Niekur negaliu palikti, iš kėdutės verčiasi, ant grindų šliaužia, tai būtinai ten, kur gali užsigauti t.y. nei minutės nebūna viena doh.gif
Atsakyti
Tejaa - 4u.gif jums sukaktuviu proga. wub.gif Nesijaudink, kad mazute, uzaugs dar 4u.gif

Lace - nezinau, kad grazesne: suknele ar modeliukas smile.gif
Atsakyti
Maumyte ačiū 4u.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Panašu grįžta vasara smile.gif

O kur visos dingusios? Bent prisiduokit.
Daiva_z kaip Paulytė? Gal jau šneka?
Lace - kaip Vaivutė?
Avonuke - kaip jūs?
Aušryte - kaip Elzytė?
Maumyte - kaip jautiesi?
Nykštuke - kaip planavimai?
O kaip mūsų bernužėlių komanda laikosi?

O mes pasigirsim biggrin.gif Vakar Adelytė pati atsistojo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tejaa @ 2012 06 29, 09:16)
O mes pasigirsim  biggrin.gif Vakar Adelytė pati atsistojo  wub.gif

Oho blink.gif Šaunuolė Adeliukė thumbup.gif Nespėsi apsižiūrėti, lakstys tavo kruopa mirksiukas.gif

Mes puikiai gyvenam, net nežinau kuo čia pasigirti unsure.gif Vaiva gudrėja akyse, nemažai kalba, pasako beveik viską, kai ką truputį savaip, jau ima dėlioti atskirus žodelius į trumpus sakinius wub.gif Didelė mamos padėjėja, viską nori daryti kartu smile.gif Gražiai prašosi ant puodo, tik nakčiai dar dedu sauskelnes smile.gif

Va mano vyriausioji trečiadienį bakalauro diplomą gavo smile.gif Kartais net keista pasidaro, iš kur pas mane tokia didelė dukra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tejaa @ 2012 06 29, 08:16)
Laba

Saunuole mergyte thumbup.gif

QUOTE(Lace @ 2012 06 29, 09:00)
Va mano vyriausioji trečiadienį bakalauro diplomą gavo smile.gif Kartais net keista pasidaro, iš kur pas mane tokia didelė dukra  biggrin.gif

Sveikinimai dukrai 4u.gif

Mes gyvenam irgi gerai smile.gif Lukne tikra maza padauziuke , tik spek nusisukt tuoj ka iskrecia doh.gif - tai katino smelio deze isvercia zaidzia, tai meski sugalvoja ismaudyt , tai pasimatuot rubus, tai geles apskabyt, neuzrakinsi duru - isbega i lauka ...man rodos berniukai tokie pasiute nebuvo g.gif . Ir siaip tokia Princese - viskas yra MANO IR AS biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Tejaa @ 2012 06 29, 08:16)

Kaip greitai tie mazyliai auga wub.gif Saunuole mergina 4u.gif

QUOTE(darara @ 2012 06 29, 12:44)
Saunuole mergyte thumbup.gif
Sveikinimai dukrai 4u.gif

Mes gyvenam irgi gerai smile.gif Lukne tikra maza padauziuke , tik spek nusisukt tuoj ka iskrecia doh.gif - tai katino smelio deze isvercia zaidzia, tai meski sugalvoja ismaudyt , tai pasimatuot rubus, tai geles apskabyt, neuzrakinsi duru - isbega i lauka ...man rodos berniukai tokie pasiute nebuvo g.gif . Ir siaip tokia Princese - viskas yra MANO IR AS  biggrin.gif

Tikra princese wub.gif Tokia matyta aplinka - chia gal kuriame nors is ukiu, kur family entertainment'ai pridaryti?

O as ka - laukiu 12-tos savaites ir tiek. Nemalonus skonis burnoje laikosi, sleikstulys tai ateina, tai praeina. Tikiuosi, kad greitai baigsis. ax.gif Po 2 savaiciu laukia 12-os savaites scan'as. Kas dar, na puciuosi po truputi ax.gif

Ir nebesulaukiu atostoguuuuu. Kad tik orai pageretu LT...
Atsakyti
Šaunuolė Vaivutė, taip greitai ji auga 4u.gif Ir vyresnioji šaunuolė 4u.gif O tai kaip vydurinėlei sekasi atostogauti, gal į kokią stovyklą važiuoja?

Darara, o tavo tai tikra princesė, taip ir turi būti: mažiausia, jauniausia tarp dviejų brolių 4u.gif

O gal kas turi žinių iš Rožės, kaip jie auga?
Atsakyti
Laba

Mažai bunu prie kompo. Vasara visgi, lekiam į kiemą kasdien, na nebent labai lija. Adomo negaliu nulaikyti namie. Ima batus, aunasi ir stovi prie durų. doh.gif

Adeliukė kokia šaunuolė, kaip greitai bėga laikas.

Maumytė, jau 10 savaičių. Ech, koks geras jausmas širdi suvirpėjo wub.gif , greičiau tos 12 savaičių. Ko tikytės? ax.gif

Su Adomu pratinamės puodą, tualetą. Diena jau gyvename be sauskelnių, nakčiai dedamės, bet nenoriai, matyt patiko būti be. Manau koki pora savaičių ir pasivysim Vaivutę. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
seniai sėdu rašyt, bet kai vieną prirašytą paklodę Gabrielius 'ištrynė' ohmy.gif Antros tokios vis neprisiruošiu g.gif
Paskaitau dėl draugystės su puodukais ir kaip gražiqi Vaiva prašosi anrt puodo ir vėl man nusvyra rankos. Maniškis niekaip jo nepripažįsta. Dabar vyksta puodo mėtymas - ant lovos užmeta, į savo lovytę, į balkoną išmeta biggrin.gif . Ar jis taip 'protestuoja', ar parodo, kad kažką suvokia ir nenori 'paklusti'. Nežinau. Bet dabar darom pertrauką. Paslėpiau ir po savaitės vėl ištrauksiu...Bandysim iš naujo. Palieku namuose palakstyti be nieko - jau penkiskart apysiojo fotelį doh.gif - eina ten sėdasi ir ... kaip į wc.

Tejaa, tvirta tavo mergina wub.gif - eit pradės anksčiau, nei ropinėt bigsmile.gif

Maumyte, kaip dabar savijauta?

Kurgi pradingo mūsų nykštutė, ar planuoji??

darara, gražuolė mergina wub.gif . Mėgsta pasipuošti.
Maniškis pakankamai pasiutęs.KUo toliau - tuo labiau. Sunku auginti berniukus. Kiek stebiu - sunkiau, nei mergaites.Jis vis daugiau suvokia, kad kažką su kažkuo galima padaryti - akmenukus mėtyti, lazda daužyti, vandenį semti ir pilti doh.gif . Man tik baisu, kad ko nors sau ant galvos neuživerstų, nes siekia kuo didesnio daikto doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Zizma, zinok musuose ta pati istorija su puduoku. Su tuo skirtumu, kad maniskis keliais menesiais vyresnis. Ir as nesiryztu jo be pampersu paleisti. Ant puoduko tai siaip megsta pasedeti, paziuri, kaip sese ant WC padaro, pasedi ant jos dangcio, o paskiau atsistoja salia ir pavaro doh.gif Na matyt dar ne laikas ax.gif Bet baltai pavydu apie Adomelio ir Vaivutes pasiekimus skaityti 4u.gif

Nesutinku, kad berniukus sunkiau auginti, pas mus yra kaip tik priesingai. Gal chia del to, kad mano mergina padauza. Mazasis daug ramesnis, nors savo dali isdaigu irgi padaro. Kai vyresnioji uzgrudino, tai kazkaip man nebaisu palyginus atrodo smile.gif

O savijauta tokia vidutine - atsiimu uz pirmus lengvus nestumus doh.gif Sleikstulys ir nemalonus skonis burnoje pavalgius vis dar pakamuoja, tai nuolat kramtau ka nors doh.gif Svoris auga ax.gif O vakar labai reikejo cepelinu su spirguciais. Tai nuo tu spirguciu skrandis iki dabar stovi. Visas imanomas arbateles jau sugeriau ir Renu suciulpiau doh.gif Aj, nu kaip nors. Gal greitu laiku viskas pageres.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maumyte: 04 liepos 2012 - 14:40
Laba diena.. blush2.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Pasirodom, kad dar gyvos..

Maumyte, kaip savijauta? 4u.gif

nykštute, a-ūūūū mirksiukas.gif

Lace, darara - gražuolės jūsų mergaitės wub.gif

Žižma, taip juokiausi iš jūsų "wc", nigaliuuu.. tongue.gif

Adeliukė šaunuolė wub.gif thumbup.gif Maniškė jau vartosi po visą lovą.. jau ir nusivarčius buvo doh.gif . Tai gerai, kad nuo mūsų - ji žema. Ačiūdie, užteko išgasčio unsure.gif

Rožė gerai gyvena. Vainiukas jau baigia išaugti diegliukus. Vyrukas tvirtas sveria jau virš 7kg blink.gif thumbup.gif
Atsakyti