Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas +\-35 m.

Sveikos 4u.gif

Ausryte - koks grozis wub.gif Matosi, kad gerai priziureta mergina smile.gif wub.gif

QUOTE(Kotryna @ 2012 05 28, 14:17)
Maumyte, kaip jautiesi? NT dar darei?

Nebedariau daugiau NT - patikejau pirmais dviem smile.gif Nors jauciuosi kaip niekur nieko. Na jeigu pradeciau labai gilintis i visus pojucius, tai gal maisto nelabai norisi, ypac saldumynu nebereikia. Ir gal nuovargis yra - bet kadangi miego as nuolat noriu, tai kaip ir esminio skirtumo nera. Bet is esmes, jei mmm nebutu dingusios, net demesio neatkreipciau, kad kazkas ne taip. Siaip kazkaip nesamoningai stengiuosi per daug neisijausti - turejau 7-oje savaiteje persileidima, tai turiu toki psichologini barjera. ax.gif

Atsakyti
O ką dėl to naujo darbo?

LAbas rytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aušrytė @ 2012 05 29, 09:54)
O ką dėl to naujo darbo?

Kol kas dar nieko nesigirdi, ba musuose buvo ilgas savaitgalis, ant kurio dar ir vasara ispuole smile.gif Tikiuosi, siandien rytoj ka nors isgirsiu.

Atsakyti
QUOTE(Aušrytė @ 2012 05 28, 10:47)

kokia grazute pustazande mergyte wub.gif wub.gif wub.gif

Labuka 4u.gif
Atsakyti
Labas,
Kotryna, kaip dziaugiuosi, kad tavo mazasis geriau miega nakty thumbup.gif Ir tu geriua jautiesi, ane?

Ausryte, kokia mazoji panasi i tave wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
Nebūtų mergytė - supratingumas gi, šaunuolė Paulina bigsmile.gif .
Aušryte, aha, mergina visa ę tave...kol kas biggrin.gif
Nes mažasis iki metų buvo labaiu į mane, o dabar - tėčio vaikas. Taip pasikeitė g.gif
Gabrielius daug ką supranta, nepasakyčiau, kad viską, bet daro taip, kaip jam patinka - ima iš stalčių po vieną daiktą ir neša rikiuoja vidury kambario biggrin.gif . Uždraudžiu, nes ima dūžtančius dubenėlius, puodelius - protestas. Jau moka kristi ant žemės ir paverkti su pasispardymais. Užsispyrimas gi mažo vaiko doh.gif . Stengiuos nekreipt dėmesio, nes kitaip - bus dar garsiau...Šiandien poliklinikoj daktarė norėjo širdėlės, plaučių paklausyt, - nesileido schmoll.gif . Net nepatogu - paspardė gydytoją doh.gif
QUOTE(Kotryna @ 2012 05 26, 17:32)
......?

Žižma, kaip jums sekasi atsijunkyti? Aš pabandžiau dieną mažiau duoti, tai dabar Adomas dar aršiau reikalauja (.). Dygsta apatiniai iltiniai, gal jam skauda? g.gif  Išdygs šie, bandysiu vėl mažinti. Kol kas palikom viską kaip yra.

Tas pats. Dabar dar kol sloguoja - maitinu vėl dažniau. Naktį dabar bunda ir 'prašo' tris-keturis-penkis kart doh.gif . Ne tiek valgyt kiek nusiramint. Jau buvo pradėjęs prabusti tik kartą...O dabar vėl. Ir dantys lenda- ir iltinis, ir krūminis.

QUOTE(Kotryna @ 2012 05 28, 15:17)

Žižma, Adomas vakar užmigo be (.), glostėmės glostėmės ir užmigo prisiglaudęs. Sakiau, kad man skauda, diena irgi be migdymosi nebeduodu. Gal kaip nors. Pieno iškart sumažėjo. Tiesa, naktį nebesikelia jau kuris laikas thumbup.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif vadinais gali ir be (.) užmiogt. Jam labiau mamos artumo reikia.
O Kaip dabar?, ar dar prašo, kaip užmiega?
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Elzytė tikra burbuliukė, minkyčiau ir minkyčiau wub.gif O jau plaukučių kiek daug wub.gif
Mes augam gerai, vakar gavom skiepą kuris 4 mėn priklausė, bet dėl slogų vis atkeldavom, tai šiandien irzlesnė mažiukė. Kol kas valgo tik MP ir jau ruošiamės pirmai košytei. Savaitgalį važiuosim pas dieduką bulvyčių ieškoti biggrin.gif
Kai paskaitau kaip sunku tuos mažulėlius atjunkyti, tai vis susimastau kaip čia mums reikės? Planavau iki metų maitinti, bet juk bus žiema, virusai, ligos, tai jaučiu iki pavasario reikės tempti. Kiek pamenu mano vyresnioji 11 mėn pati (.) atsisakė, gal ir Adelė taip nuspręs g.gif
Atsakyti
Ar naudojote savo mažyliams daugkartines sauskelnes?
Atsakyti
QUOTE(Tejaa @ 2012 05 31, 15:08)

Aš ne schmoll.gif Esu tinginė, man su vienkartinėm buvo patogiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tejaa @ 2012 05 31, 14:08)

As irgi ne - nemanau, kad yra esminis skirtumas aplinkai ar mazyliui. Ir turint du mazius sauskenese vienu metu tai perspekyva su jomis zaisti neikvepia. Greiciausiai savo tingejima pateisinu irgi smile.gif
Atsakyti
Labryt,
Nea, daugkartinių nenaudoju. Pabandžiau, bet nepatiko. Matyt, irgi esu pritinginti blush2.gif Skirtumo labai nepastebėjau, tik darbo daugiau ax.gif Šiaip tik gal porą kartų po ilgenių kelionių yra tekę tepliot paraudusį užpakaliuką.

Gabrielius jau supranta, kur yra syyysiai, rodo, kai būna tik su kelnėm, kad padarė...bet puoduko dar nepripažįsta schmoll.gif

Tejaa, nuo savų daržovių pradėt - drinks_cheers.gif jau turėsit, man teko pradėt nuo pirktinių bulvių. MB pirko ekologiškų skyriuje, bet manau - tas pats pas mus, ar eko, ar ne... Bet nieko, iki dabar bulves kerta mielai. Su mėsa, žuvim, kiaušiniu bigsmile.gif Tik makaronų kažkodėl visiškai atsisakė g.gif O tai toks patogus maistas g.gif

user posted image
Atsakyti
Aš tai savo Vaiva noriu pasidžiaugti - jau kuris laikas sauskelnes dedu tik nakčiai. Net ir į lauką, miestą, svečius einam kaip didelės mergaitės, su triusikėliais wub.gif Dažniausiai pasiprašo, jei ne namie, stengiuosi pasiūlyti, kad užsimiršus nepražiopsotų reikiamo momento smile.gif Nakčiai jau turbūt irgi reiktų pasiryžti nebedėti, nes dažniausiai atsikelia sausa unsure.gif Nu bet kol migruoja tarp savo lovytės ir mūsų lovos, man truputį nesaugu dar. unsure.gif Galvoju nusipirkti neperšlampamų paklodžių ir baigti tą sauskelnių reikalą ant visai smile.gif
Atsakyti