Sveikos,
Nebūtų mergytė - supratingumas gi, šaunuolė
Paulina .
Aušryte, aha, mergina visa ę tave...kol kas
Nes mažasis iki metų buvo labaiu į mane, o dabar - tėčio vaikas. Taip pasikeitė
Gabrielius daug ką supranta, nepasakyčiau, kad viską, bet daro taip, kaip jam patinka - ima iš stalčių po vieną daiktą ir neša rikiuoja vidury kambario
. Uždraudžiu, nes ima dūžtančius dubenėlius, puodelius - protestas. Jau moka kristi ant žemės ir paverkti su pasispardymais. Užsispyrimas gi mažo vaiko
. Stengiuos nekreipt dėmesio, nes kitaip - bus dar garsiau...Šiandien poliklinikoj daktarė norėjo širdėlės, plaučių paklausyt, - nesileido
. Net nepatogu - paspardė gydytoją
QUOTE(Kotryna @ 2012 05 26, 17:32)
......?
Žižma, kaip jums sekasi atsijunkyti? Aš pabandžiau dieną mažiau duoti, tai dabar Adomas dar aršiau reikalauja (.). Dygsta apatiniai iltiniai, gal jam skauda?
Išdygs šie, bandysiu vėl mažinti. Kol kas palikom viską kaip yra.
Tas pats. Dabar dar kol sloguoja - maitinu vėl dažniau. Naktį dabar bunda ir 'prašo' tris-keturis-penkis kart
. Ne tiek valgyt kiek nusiramint. Jau buvo pradėjęs prabusti tik kartą...O dabar vėl. Ir dantys lenda- ir iltinis, ir krūminis.
QUOTE(Kotryna @ 2012 05 28, 15:17)
Žižma, Adomas vakar užmigo be (.), glostėmės glostėmės ir užmigo prisiglaudęs. Sakiau, kad man skauda, diena irgi be migdymosi nebeduodu. Gal kaip nors. Pieno iškart sumažėjo. Tiesa, naktį nebesikelia jau kuris laikas
vadinais gali ir be (.) užmiogt. Jam labiau mamos artumo reikia.
O Kaip dabar?, ar dar prašo, kaip užmiega?