Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas +\-35 m.

QUOTE(nykštutė @ 2012 05 24, 10:59)
Labas  ax.gif

Labai jau seniai rodėmės  ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Vajei kaip paaugus bigsmile.gif , grazuolyte tavo dukryte wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Nykštutės mergina kokia ūgtelėjusi, jau visa pana wub.gif O kaip sūnus, gal vėl su tavim? unsure.gif
Atsakyti
ne. Ir šitos temos nenoriu liesti. Nebepajėgiu.
Atsakyti
Atsiprašau, kad skaudžią temą užkabinau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nykstuke, kokia jau dicke thumbup.gif O kokia grazi wub.gif
Linkiu, kad kitas menesis Jums butu sekmingas mirksiukas.gif

o as vis noriu pasigirti bigsmile.gif Negaliu atsidziaugti, kad atrodytu 1m 3men dar visai nedaug, bet Paulina jau viska supranta thumbup.gif ka jai pasakai.
O labiausiai mama dziugina, kad ryte abi iskraudinejam indaplove thumbup.gif Ji man isemus paduoda stalo irankius, o as juos dedu i stalciu ir vis sakau: aaaaaaciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 05 24, 15:09)
Atsiprašau, kad skaudžią temą užkabinau 4u.gif  4u.gif  4u.gif

nieko tokio 4u.gif

QUOTE(daiva_z @ 2012 05 24, 15:15)
o as vis noriu pasigirti

oho, kokia šaunuolė Paulytė thumbup.gif tikra mamos padėjėja smile.gif

apžiūrėjau mūsų albumiuką ax.gif Jau kai kurių ir nepažįstu, jei neparašyta, kas ten blush2.gif Ir save pabandžiau parodyt blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nykštutė: 24 gegužės 2012 - 15:05
Nykstuke, kokia jau didele mergina wub.gif

O as grizau is pokalbio del darbo ax.gif Bais noreciau pakeisti dabartini ir patiko man siulomo darbo pobudis, ir potencialus virsininkas, ir pati imone. Dar du pokalbiai turetu buti. Jei praeisiu iki treciojo, gausiu pasisakyti, kad nestuke.gif doh.gif Nezinau, ko tikiuosi... Kas nores imi pusei metu, kai paskui pusmeciui dingsiu verysad.gif Bet viltis mirsta paskutine.

Musuose tikra vasara - pagaliau vakaroti lauke galima thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

QUOTE(Avonuke @ 2012 05 22, 11:31)
Pas mus pagaliau viskas gerai  rolleyes.gif  [...]

Super thumbup.gif
Kokia graži tavo mergytė. Pasiilgau tokio mažumo vaikiukų wub.gif
Kaip jie greitai užauga.

QUOTE(daiva_z @ 2012 05 24, 14:15)
o as vis noriu pasigirti  bigsmile.gif Negaliu atsidziaugti, kad atrodytu 1m 3men dar visai nedaug, bet Paulina jau viska supranta  thumbup.gif ka jai pasakai.
O labiausiai mama dziugina, kad ryte abi iskraudinejam indaplove  thumbup.gif Ji man isemus paduoda stalo irankius, o as juos dedu i stalciu ir vis sakau: aaaaaaciu  biggrin.gif

thumbup.gif
Mes su Adomu irgi kartu išrenkam indaplovę, bet aš leidžiu ir lėkštes išiminėti. Labai jam tai patinka, ima po vieną lėkštę ir duoda man, o aš su "ačiū" imu ir dedu į lentyną. Abiems gerai. O parsidėjo viskas kai aš vieną rytą išrinkinėjau indaplovę, senai jau, nepamenu kada, Adomas pripuolė ir ėmė traukti lėkštes. Bet mes beveik viską darom kartu. Aš plaunu grindis, jis šalia su skudurėliu trina. Jei ką išpila, bėga į virtuvę ima skudurėli ir eina valyti. Kaži ar ilgai? g.gif biggrin.gif

Maumyte, kaip jautiesi?

Žižma, kaip jums sekasi atsijunkyti? Aš pabandžiau dieną mažiau duoti, tai dabar Adomas dar aršiau reikalauja (.). Dygsta apatiniai iltiniai, gal jam skauda? g.gif Išdygs šie, bandysiu vėl mažinti. Kol kas palikom viską kaip yra.
Atsakyti
Sveikos,

Maumyte, kaip jauties?

darara, nykštute - gražuolės jūsų mergytės 4u.gif

Avonuke wub.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Aušryte, kokia taviškė burbuliukė wub.gif Taip ir prašosi paniurkoma biggrin.gif Ir man labai į tave panaši mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū, Lace.. Va taip diena ir prabėga, nes negaliu nustot niurkyt lotuliukas.gif wub.gif

O Vaivutė tikra gamtos mylėtoja lotuliukas.gif lotuliukas.gif wub.gif Žinok, ir man mama pasakojo apie varles hahaha.. Dabar net nupurto.. doh.gif
Atsakyti
Laba diena

Kokia į Mamytę panaši Elzytė-Aušrinė. wub.gif Matosi mergina rimtai žiūri į maistą smile.gif . Žandukai kokie gražūs wub.gif

Maumyte, kaip jautiesi? NT dar darei?

Žižma, Adomas vakar užmigo be (.), glostėmės glostėmės ir užmigo prisiglaudęs. Sakiau, kad man skauda, diena irgi be migdymosi nebeduodu. Gal kaip nors. Pieno iškart sumažėjo. Tiesa, naktį nebesikelia jau kuris laikas thumbup.gif

Atsakyti