Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas +\-35 m.

QUOTE(daiva_z @ 2012 05 22, 10:50)
Maumyte, na kaip testas;teigiamas, teigiamas  bigsmile.gif

Lace, nu Vaiva  wub.gif Jau grozio mergina ir kokia drasi  thumbup.gif saunuole  thumbup.gif

Skaitau, kaip Kotrynos maziukas anksti keliasi ir dziaugiuosi, kad mano mergina , tfutfutfu,miega iki 8, 9, o moka ir iki 10.30  blink.gif ismiegot.
Bet geriaudia, kad pabudus, ji guli ir laukia kol as prabusiu  thumbup.gif
Kadangi as miegu tik su vaistais  verysad.gif , tai prabusti man labai sunku  doh.gif

Vel uzmirsau ryte testa pasidaryti doh.gif Si karta prisiminiau besiprausdama, bet jau buvo velu. Matyt, tikrai nestuke.gif , kad taip atmintis slubuoja.

Kokia teigiama tavo mergina - mano abu kelias 7 val kaip laikrodziai. Ir visai nelaukia, kol prabusime, o labai garsiai duoda apie save zinoti smile.gif

Siandien gavau skambuti del pokalbio del darbo doh.gif Ir kodel viskas turi buti is karto. Ir sedziu svarstau eiti neiti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maumyte @ 2012 05 22, 12:17)
Vel uzmirsau ryte testa pasidaryti doh.gif Si karta prisiminiau besiprausdama, bet jau buvo velu.

g.gif O kodėl per vėlu? Ne su viena testo nesidariau ryte... Tik nusipirkau ir pirmyn lotuliukas.gif

Dėl darbo tai net nežinau.. gal eik.. juk tik tik sužinojai.. tai laiko dar yra. g.gif
Atsakyti
Labas rytas, temute siek tiek atgijusi wub.gif Smagu , kad tokiu geru naujienu yra...
Maumyte kaip? ??? bigsmile.gif
Nykstute 4u.gif
Pas mus pagaliau viskas gerai rolleyes.gif Mama buvo labai apsirgusi verysad.gif , is lovos kuri laika nebepasikele verysad.gif Laksciau po ligonines , begdavau mazosios pamaitint ir vel i ligonines. Tiek meldziausi, kad nors kuriam laikui atsigautu , kad nors Leja kiek dar paaugtu, nes sunku be proto...
Dabar mamyte jau ir vaiksciot pradejo tai laiko daugiau turiu.
O jau mergaiciu grazumas wub.gif Su varle nuotraukos isvis thumbup.gif Dabar kokia drasuole, kazi uzaugus nebijos varliuku lotuliukas.gif
Leja auga atrodo jau valandom doh.gif , va tuoj ir keturi bus. Ismoko nuo nugarytes pasiverst ant soniuku, juokiasi jau balsu wub.gif Siaip smulkute mergyte matyt bus , triju menesiu sverem 5450g ir 61cm .
Pasirodom ir mes
user posted image

user posted image Seses

user posted image
Atsakyti
Laba,

Kokios gražios mūsų panelės: Vaivutė drąsuolė thumbup.gif Lėjos gražios žydros akytės 4u.gif Ir į sesutę panaši.

Mes sloguojam dar vis, todėl skiepą dar atidėjo. Mano mažiukė 5 mėn svėrė 6 kg ir 63 cm, bet gydytoja sako normaliai ir primaitinti dar net nesiūlė, todėl toliau laukiam šviežių bulvyčių.
Adelytė labai judri, ramiai nepaguli nei akimirkos: vartosi laisvai kur nori, bando šliaužti, bet dar rankytės per silpnos, bet dirba, stiangiasi biggrin.gif Jau nori sėstis, gultuke pati atsisėda, tik dar nelabai leidžiu sėdėti, nes sukumpus tokia kaip kabliukas.
Mėgstamiausias žaisliukas Lace padovanotas ančiukas su soskiuku, be jo niekur nekeliaujam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aušrytė @ 2012 05 22, 11:21)
*g.gif O kodėl per vėlu? Ne su viena testo nesidariau ryte... Tik nusipirkau ir pirmyn  lotuliukas.gif

**Dėl darbo tai net nežinau.. gal eik.. juk tik tik sužinojai.. tai laiko dar yra. g.gif

*Na chia man taip uzbangavo, kad reikia ryte darytis, kad tikriau butu ax.gif doh.gif Is tiesu tai ir vakare darytas pirmasis NT buvo gana ryskus. Bet vis tiek galutinai patikesiu tik pas gine po 2 savaiciu apsilankius.

** Mastau, gal nueiti i pokalbi del sportinio interesto. Gal ir nepatiksiu as jiems arba jie man. Pasisakysiu veliau, jeigu ka.

Avonuke, fainuoles merginos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Avonuke @ 2012 05 22, 11:31)
  Pasirodom ir mes
user posted image

braskyte wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Avonuke, kokia jau tavo mergytė didelė wub.gif Gražuolė wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
labai malooonios naujienos... taip seniai to reikėjo bigsmile.gif
Maumyte 4u.gif
nykštute 4u.gif laukėm tokių žinių cool.gif

Nuotaika pateisėt ir pasėjot baltą baltą, kaip tie byrantys obelų žiedlapiai, pavydu ax.gif blush2.gif

Lace, tikrai zdraica bigsmile.gif 4u.gif . Nei kiek nebijot varlės...nu, jie dar nežino, ko bijot, ale vistiek blink.gif Maniškis neseniai pačiupinėjo bitę (spėju, nes nermačiau), bet nesuprato, kas čia atsitiko...matėsi įkandimas, trynėm druska, tepėm tepaliuku. Neverkė, tik vis nešė man delnuką pabučiuot, rodė raudoną dėmelę.

Avonuke, žvali Tavo mergytė, jau pirščiukais turyrinėja pasaulį wub.gif

Aušryte, kaip jūsų moterų kolektyvas gyvuoja biggrin.gif g.gif

Mes sloguojam,. Aššš labiausiai verysad.gif .

nešu kavos ... TA PROGA ...ir ko nors stipresnio rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žižma: 23 gegužės 2012 - 09:15
QUOTE(Žižma @ 2012 05 23, 09:02)
Nuotaika pateisėt ir pasėjot baltą baltą, kaip tie byrantys obelų žiedlapiai, pavydu  ax.gif  blush2.gif

Taigi dar ne vakaras mirksiukas.gif

4u.gif sloguojantiems. Is kur tos slogos vasara ax.gif

Pasikartojau vakar NT, vel pamaciau dideli rysku +. Ne tai kad labai padejo patiketi doh.gif

Norejau paklausti, ar beprisimenate, iki kurios savaites normalius rubus nesiojote? Kazkaip man atrodo, kad su antru nestumu apie 10 savaite jau nelabai smagu buvo g.gif Mano nestumo rubai LT, o mes ten be liepos pabaigos nevaziuosime. Nauju pirkti irgi nesinori, bent jau ne vasarai...

Vakar uosviene pranese, kad MB brolio busimoji zmona laukiasi - dar tik apie 8 savaites. Ir jau musu vezimo uzsiprase. MB kazka numuilino doh.gif Nenorim niekam nieko sakyti iki 12 sav. Na, savo mamai po vizito pas gine prasinesiu.
Atsakyti
Vadinasi viskas galutinai pasitvirtino, beliko sėkmingai ir lengvai nešiot maumyte 4u.gif
Ne vakaras, ale kad pavakarys - jaučiu dažnokai blush2.gif . Ypač dabar, kai šalia laksto toks gyvas sidabras doh.gif bigsmile.gif .
Bet visgi, juk labai daug kas priklauso nu mūsų, moterų, savijautos, norų, nuotaikos, pasiryžimo, atkaklumo mirksiukas.gif Kai aš pvz., jaučiuosi (per)pavargus ar prastai ir tampa sunku sužiūrėt Gabrielių. Tuo metu neprisleidžiu net minčių apie planavimą ir t.t., oi neee schmoll.gif O kai savijauta thumbup.gif - mintys galvoj apsisuka bent 180laipsnių kampu.
Ir nėra ko apkaltinti, kas baisiausia, jeigu ką doh.gif lotuliukas.gif

Dėl platesnių drabužių nesukau sau galvos iki 16savaitės. Kadangi darbe nešiojau švarkelius ir neaptemptas palaidines, tai nepastebėjo niekas. Paskui nusipirkau keletą kelnių, bridžus, palaidinės, suknelę, kurios taip ir neužsivilkau. Palaidinės susiaurinau ir dabar nešioju. Na, jos tokios beformės, glamžytos medžiagos smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Žižma @ 2012 05 23, 09:02)
Sveikos,
Mes sloguojam,. Aššš labiausiai  verysad.gif .
nešu kavos ... TA PROGA ...ir ko nors stipresnio 
user posted image

sveikateles jums 4u.gif
vaisinuosi wub.gif

QUOTE(Maumyte @ 2012 05 23, 09:53)
Pasikartojau vakar NT, vel pamaciau dideli rysku +. Ne tai kad labai padejo patiketi doh.gif

wub.gif wub.gif wub.gif sveikinimai..

labuka, pagaliau ir pas mus saulyte, leksim i parka thumbup.gif
Atsakyti
Labas ax.gif

Avonuke, kokia gražuolė tavo mergytė wub.gif

Maumyte, kaip smagu thumbup.gif Lengvo tau nešiojimo wub.gif

o pas mane dabar parėjo mmm, labai noriu, kad jos būtų paskutinės šiais metais blush2.gif Net keista pačiai, kad pagaliau tas mano mb pasirašė lotuliukas.gif Kai pagalvoju, kad gali būt, kad mano Dukrytė jau po metų kitų bus ne mano mažoji, o mano dičkė, tai visai nesitiki lotuliukas.gif
Užpuolė Kotrytę kažkokia alergija doh.gif Niekad tokių problemų neturėjom. Prasidėjo viskas nuo antibiotikų. Labai tikiuosi, kad kaip staigiai prasidėjo, taip staigiai ir praeis. Gaila vaiko. Ji vis sako man- mamyte, nežinau, nuo ko mane beria... Ateina uogų metas, o gydytoja neleido mums jokių uogyčių valgyt unsure.gif Dar ir pūslytės karts nuo karto atsiranda, tai ant akytės, tai ant lūpytės. Dabar juk lygiai metai nuo pernykščio herpeso mūsų su reanimacijom. Tai kai tik pamatau kokią pūslytę, man net silpna pasidaro doh.gif Na, bet labai tikiuosi, kad viskas praeis smile.gif

Labai jau seniai rodėmės ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti