Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas +\-35 m.

Labas rytas biggrin.gif štai ir aš pargrįžau į šitus namučius.... Oi, seniai čia nebuvau, nespėjau net ir paskaitinėt, kaip jums sekasi... blush2.gif Bet aš sugrįžau. O sugrįžau dėl vienos labai labai svarbios priežasties- mes su MB planuojam leliuką!!!!!!! bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif galvojau niekam nesakysiu, nesigirsiu... bet.... negaliu tylėt! ax.gif
Atsakyti
Vo brač, naujiena ant naujienos... thumbup.gif Liuks, nykštute, sveikinu wub.gif
Atsakyti
Maumyte, vat taip dažniausiai ir būna - rodos tikrai nori, svajoji, o kai ta naujiena tarsi nukrenta iš dangaus, tokia sumaištis širdyje pasidaro smile.gif Viskas susigulės, o tada ateis laimės jausmas, labai to linkiu 4u.gif Džiaugiuosi už tave ir net truputį baltai pavydžiu blush2.gif

nykštute, kokios puikios naujienos thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Maumyte wub.gif Nuosirdziausiai sveikinu 4u.gif

Nykstuke thumbup.gif Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Nykštuke, kaip šaunu thumbup.gif
Vėl atgis temutė. Tik nedink, pasipasakok kaip sekasi.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

dekui uz sveikinimus ir palaikyma. Negaliu patiketi, kad nesusapnavau teigiamu NT rezultatu. O siandien ryte pamirsau doh.gif pasikartoti. Mazieji sukilo anksciau, kol tas, kol anas, tik pusryciaudama prisiminiau. Kartosiu rytoj. Siaip pozymiu jokiu.

O prie "malonumu" - eilini karta pasigavau konjuktyvita doh.gif Teks eiti pasakotis apie savo nestumus seimos gydytojui, ba tradicinis tepalas nesciosioms nerekomenduojamas ax.gif

Reikia eiti folines rugsties pirkti ir pas gine po 2 savaiciu uzsirasyti. O mintis berikiuojant dirbti is viso nera kada smile.gif

Baisu per daug isijausti, nes pirmaji karta pastojus turejau 7-ta savaite persileidima. Tai bandau save kazkaip tramdyti, bent jau iki vizito pas gine.

Nykstuke 4u.gif
Atsakyti
Labas dienas

Ooooohooo, kokios naujienos.

Maumyte, sveikinu 4u.gif

Nykštuke, lauksim žinių. wub.gif
Atsakyti
Maumyte, labai džiaugiuosi dėl tavęs wub.gif

Na o aš.. Ką aš... Man didžiausia šventė, kad MB pagaliau pasirašė. O toliau jau viskas Dievulio rankose, žiūrėsim, kaip čia bus. Nepažadu labai dažnai čia lankytis, nes per darbus nelabai spėju doh.gif Na, bet pasižadu stengtis smile.gif
Atsakyti
Parodysiu savo zdraicą smile.gif Čia taip lipdo plasteliną biggrin.gif

user posted image

O čia silpnesnių nervų geriau nežiūrėt mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

P.S. Šitai varlytei viskas baigėsi gerai... (nors buvo ir tokių, kurioms taip gerai nesibaigė, nespėjau atimti) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nykštutė @ 2012 05 21, 07:47)
Labas rytas  biggrin.gif  štai ir aš pargrįžau į šitus namučius.... Oi, seniai čia nebuvau, nespėjau net ir paskaitinėt, kaip jums sekasi...  blush2.gif  Bet aš sugrįžau. O sugrįžau dėl vienos labai labai svarbios priežasties- mes su MB planuojam  leliuką!!!!!!!  bigsmile.gif  thumbup.gif  wub.gif galvojau niekam nesakysiu, nesigirsiu...  bet....  negaliu tylėt!  ax.gif

thumbup.gif labai smagu del jusu wub.gif , kad tik greiciau pas jus atskristu gandrai 4u.gif

QUOTE(Lace @ 2012 05 21, 15:52)
Parodysiu savo zdraicą smile.gif Čia taip lipdo plasteliną  biggrin.gif

user posted image

O čia silpnesnių nervų geriau nežiūrėt  mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

P.S. Šitai varlytei viskas baigėsi gerai... (nors buvo ir tokių, kurioms taip gerai nesibaigė, nespėjau atimti) doh.gif

Kokia Vaivute grazuolyte mergyte wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 05 21, 15:52)
*Parodysiu savo zdraicą smile.gif Čia taip lipdo plasteliną  biggrin.gif

**O čia silpnesnių nervų geriau nežiūrėt  mirksiukas.gif

*Tokia i save nuejusi ta plastelina lipdo wub.gif smile.gif

** Biologe auga - pasaulio pazinimas smile.gif

Maniskis vakar bande karkvabali paimti doh.gif - gerai, kad pamaciau. Atrode gresmingai, mazu dar kandziojasi.
Atsakyti
Maumyte, na kaip testas;teigiamas, teigiamas bigsmile.gif

Lace, nu Vaiva wub.gif Jau grozio mergina ir kokia drasi thumbup.gif saunuole thumbup.gif

Skaitau, kaip Kotrynos maziukas anksti keliasi ir dziaugiuosi, kad mano mergina , tfutfutfu,miega iki 8, 9, o moka ir iki 10.30 blink.gif ismiegot.
Bet geriaudia, kad pabudus, ji guli ir laukia kol as prabusiu thumbup.gif
Kadangi as miegu tik su vaistais verysad.gif , tai prabusti man labai sunku doh.gif
Atsakyti