Labas rytas štai ir aš pargrįžau į šitus namučius.... Oi, seniai čia nebuvau, nespėjau net ir paskaitinėt, kaip jums sekasi... Bet aš sugrįžau. O sugrįžau dėl vienos labai labai svarbios priežasties- mes su MB planuojam leliuką!!!!!!! galvojau niekam nesakysiu, nesigirsiu... bet.... negaliu tylėt!
Vo brač, naujiena ant naujienos... Liuks, nykštute, sveikinu
Maumyte, vat taip dažniausiai ir būna - rodos tikrai nori, svajoji, o kai ta naujiena tarsi nukrenta iš dangaus, tokia sumaištis širdyje pasidaro Viskas susigulės, o tada ateis laimės jausmas, labai to linkiu Džiaugiuosi už tave ir net truputį baltai pavydžiu
nykštute, kokios puikios naujienos
nykštute, kokios puikios naujienos
Labas rytas,
Maumyte Nuosirdziausiai sveikinu
Nykstuke Sveikinu
Maumyte Nuosirdziausiai sveikinu
Nykstuke Sveikinu
Nykštuke, kaip šaunu
Vėl atgis temutė. Tik nedink, pasipasakok kaip sekasi.
Vėl atgis temutė. Tik nedink, pasipasakok kaip sekasi.
Sveikos
dekui uz sveikinimus ir palaikyma. Negaliu patiketi, kad nesusapnavau teigiamu NT rezultatu. O siandien ryte pamirsau pasikartoti. Mazieji sukilo anksciau, kol tas, kol anas, tik pusryciaudama prisiminiau. Kartosiu rytoj. Siaip pozymiu jokiu.
O prie "malonumu" - eilini karta pasigavau konjuktyvita Teks eiti pasakotis apie savo nestumus seimos gydytojui, ba tradicinis tepalas nesciosioms nerekomenduojamas
Reikia eiti folines rugsties pirkti ir pas gine po 2 savaiciu uzsirasyti. O mintis berikiuojant dirbti is viso nera kada
Baisu per daug isijausti, nes pirmaji karta pastojus turejau 7-ta savaite persileidima. Tai bandau save kazkaip tramdyti, bent jau iki vizito pas gine.
Nykstuke
dekui uz sveikinimus ir palaikyma. Negaliu patiketi, kad nesusapnavau teigiamu NT rezultatu. O siandien ryte pamirsau pasikartoti. Mazieji sukilo anksciau, kol tas, kol anas, tik pusryciaudama prisiminiau. Kartosiu rytoj. Siaip pozymiu jokiu.
O prie "malonumu" - eilini karta pasigavau konjuktyvita Teks eiti pasakotis apie savo nestumus seimos gydytojui, ba tradicinis tepalas nesciosioms nerekomenduojamas
Reikia eiti folines rugsties pirkti ir pas gine po 2 savaiciu uzsirasyti. O mintis berikiuojant dirbti is viso nera kada
Baisu per daug isijausti, nes pirmaji karta pastojus turejau 7-ta savaite persileidima. Tai bandau save kazkaip tramdyti, bent jau iki vizito pas gine.
Nykstuke
Labas dienas
Ooooohooo, kokios naujienos.
Maumyte, sveikinu
Nykštuke, lauksim žinių.
Ooooohooo, kokios naujienos.
Maumyte, sveikinu
Nykštuke, lauksim žinių.
Maumyte, labai džiaugiuosi dėl tavęs
Na o aš.. Ką aš... Man didžiausia šventė, kad MB pagaliau pasirašė. O toliau jau viskas Dievulio rankose, žiūrėsim, kaip čia bus. Nepažadu labai dažnai čia lankytis, nes per darbus nelabai spėju Na, bet pasižadu stengtis
Na o aš.. Ką aš... Man didžiausia šventė, kad MB pagaliau pasirašė. O toliau jau viskas Dievulio rankose, žiūrėsim, kaip čia bus. Nepažadu labai dažnai čia lankytis, nes per darbus nelabai spėju Na, bet pasižadu stengtis
Parodysiu savo zdraicą Čia taip lipdo plasteliną
O čia silpnesnių nervų geriau nežiūrėt
P.S. Šitai varlytei viskas baigėsi gerai... (nors buvo ir tokių, kurioms taip gerai nesibaigė, nespėjau atimti)
P.S. Šitai varlytei viskas baigėsi gerai... (nors buvo ir tokių, kurioms taip gerai nesibaigė, nespėjau atimti)
QUOTE(nykštutė @ 2012 05 21, 07:47)
Labas rytas štai ir aš pargrįžau į šitus namučius.... Oi, seniai čia nebuvau, nespėjau net ir paskaitinėt, kaip jums sekasi... Bet aš sugrįžau. O sugrįžau dėl vienos labai labai svarbios priežasties- mes su MB planuojam leliuką!!!!!!! galvojau niekam nesakysiu, nesigirsiu... bet.... negaliu tylėt!
labai smagu del jusu , kad tik greiciau pas jus atskristu gandrai
QUOTE(Lace @ 2012 05 21, 15:52)
Parodysiu savo zdraicą Čia taip lipdo plasteliną
Kokia Vaivute grazuolyte mergyte
QUOTE(Lace @ 2012 05 21, 15:52)
*Parodysiu savo zdraicą Čia taip lipdo plasteliną
**O čia silpnesnių nervų geriau nežiūrėt
**O čia silpnesnių nervų geriau nežiūrėt
*Tokia i save nuejusi ta plastelina lipdo
** Biologe auga - pasaulio pazinimas
Maniskis vakar bande karkvabali paimti - gerai, kad pamaciau. Atrode gresmingai, mazu dar kandziojasi.
Maumyte, na kaip testas;teigiamas, teigiamas
Lace, nu Vaiva Jau grozio mergina ir kokia drasi saunuole
Skaitau, kaip Kotrynos maziukas anksti keliasi ir dziaugiuosi, kad mano mergina , tfutfutfu,miega iki 8, 9, o moka ir iki 10.30 ismiegot.
Bet geriaudia, kad pabudus, ji guli ir laukia kol as prabusiu
Kadangi as miegu tik su vaistais , tai prabusti man labai sunku
Lace, nu Vaiva Jau grozio mergina ir kokia drasi saunuole
Skaitau, kaip Kotrynos maziukas anksti keliasi ir dziaugiuosi, kad mano mergina , tfutfutfu,miega iki 8, 9, o moka ir iki 10.30 ismiegot.
Bet geriaudia, kad pabudus, ji guli ir laukia kol as prabusiu
Kadangi as miegu tik su vaistais , tai prabusti man labai sunku