Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas +\-35 m.

QUOTE(Lace @ 2012 05 14, 16:06)
Darara, sveikinu su įkurtuvėm 4u.gif

Kaip gi mažiesiems sekasi su puodeliu draugauti? Vaiva jau dieną gyvena be sauskelnių, net pietų miegui nebededu  mirksiukas.gif O ir po nakties dažnai atsikelia sausa. Jau pasiprašo, porą dienų net ir apie rimtą reikalą informavo ir suspėjom iki puodulio nubėgti  thumbup.gif Labai džiaugiuosi savo gudrute  wub.gif

saunuolyte thumbup.gif , Luknyte jau visai atsisake sauskelniu thumbup.gif

mano dvimete wub.gif
]user posted image[/URL
Atsakyti
Labas dienas

Parlėkėm namo iš kaimo pietų miegui. O aš trumpam čia. smile.gif

QUOTE(daiva_z @ 2012 05 14, 10:40)
Kotryna, o kada tu darai valgyti  unsure.gif

Daivut, darau valgyti iš vakaro, iš ryto. Adomas keliasi anksti apie 6-7 val. Iki 10 pasikuičiam namie ir lekiam į kaimą. Ten iki 12-13 val, tada namo miegoti. Pamiega ir ten kai turiu ten darbo. Po pietų pavalgom ir vėl į kaimą, iki vakaro. Turėčiau savo kiemą... Gyventumėm lauke.
O Tu juk turi.

QUOTE(daiva_z @ 2012 05 14, 11:35)
Nei su vienu vaiku Mb nebuvo isejes miegot kitur  unsure.gif Musu lova 160 plocio, tai jei ir miegam kartu, tryse, tai kartu  unsure.gif
Turim ant lupu pulinuka. Ka daryt? Patepiau kamistadu, tai ji nulaize  doh.gif  lotuliukas.gif

Trise neišsimiegu aš blush2.gif . Man nelieka kaldros, man mažai vietos. MB krenta ir miega. Bet tai būtų nieko, bet kartais naktį Adomas nori, kad Tėtis jį nešiotų. taip po 0,5 h kartais ilgiau. Ypač jei ką skauda. O Tėčiui ryte į darbą. tad kol kas miegam taip.

Dėl spuogiuko. gal būt tai alergija? Herpesas buna vandeninga puslelė, dažniausiai ne viena. g.gif

QUOTE(Lace @ 2012 05 14, 16:06)
Kaip gi mažiesiems sekasi su puodeliu draugauti? Vaiva jau dieną gyvena be sauskelnių, net pietų miegui nebededu  mirksiukas.gif O ir po nakties dažnai atsikelia sausa. Jau pasiprašo, porą dienų net ir apie rimtą reikalą informavo ir suspėjom iki puodulio nubėgti  thumbup.gif Labai džiaugiuosi savo gudrute  wub.gif

Kokia šaunuolė 4u.gif Vaivutei trys balionai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Mama irgi šaunuolė.
Adomas nenoriai daro ant puoduko, bet supranta ko iš jo norim. Vakarais, taip nuo 18 val, gyvename be sauskelnių. Visada atbėga pasakyti kai reikalas jau kelnėse doh.gif Išanksto irgi kartais informuoja, bet nubėdę ant puoduko rezultato nesulaukiam. Nes trumpai pasedėjęs šoka ir sako: nėėėė. Arba juokiasi, suprask, pajuokavo rolleyes.gif
Didelis reikalas tik į kelnes ir tik pasislėpus. Ir nežinau ką daryt. Laukiu vasaros, gyvensim lauke be sauskelnių, išsinešim puodą į kiemą ir gaudysiu. Turim išmokti.

Žižma, maitinimų sakaičiaus nei kiek nesumažinom blush2.gif Nėr jėgų. Jaučiuosi labai pavargus, todėl dėl mūsų visų ramybės duodu kiek prašo. Naktį prašo tik vieną kartą. Diena prieš pietų miegą ir dar pora kartų šiaip pasimėgavimui, ypač vakarais.
Atsakyti
Dar pamiršau pasveikinti Dararą su įkurtuvėmis ir pasidžiaugti Luknyte. Labai graži mergytė. Tikra princėsė. Turbūt labai mylima abiejų brolių wub.gif
Atsakyti
Labryt,
Šaunuolės merginos bigsmile.gif drinks_cheers.gif 4u.gif , kad atsisako sauskelnių. Kaip visgi gerai, kai vaikas nuo pusantrų metų jaučia, ko nori ir prašosi ant puoduko. Jaučiuosi nemokša mama, nes abu mano bernai ilgai nepripažino/įsta puoduko. Vyresnysis tik nuo 2 metų atsisėdo tongue.gif , ir Gabrielius, žiūriu, klykia kai bandau sodinti. Atsistoja ir bėga rėkdamas. Su kelnėm atsisėda ir žiūri multikus, žaidžia, dainuoja biggrin.gif Didelio reikalo irgi eina užlįst už ko... lotuliukas.gif Susikaupia ten... pastovi ir jau ateina 'prašyt', kad eitume 'atia kaka; biggrin.gif
Kotryna, o kiek km iki jūsų kaimo. Netoli turbūt, jei spėjat keliskart per dieną sulakstyt g.gif Man irgi įdomu, o kada tu mažąjam išverdi valgyt? Ar jau nedarai atskirai. Nes, na, aš dar jam dažniau verdu atskirai: sriubytes ir daržovės su mėsa. Kartu valgom tai, kur nedėta pipirų, druskos, cukraus (arba l.mažai) unsure.gif

Gražuolė, rimtuolė Luknytė wub.gif
Pamirštu paklaust, darara, kokiam jūs mieste gyvenat? ar keitėt būstą dėl to, kad norėjot didesnio? Gal tai jau nuosavas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žižma: 18 gegužės 2012 - 09:31
QUOTE(Žižma @ 2012 05 18, 09:27)
Labryt,

Gražuolė, rimtuolė Luknytė  wub.gif
Pamirštu  paklaust, darara, kokiam jūs mieste gyvenat?  ar keitėt būstą dėl to, kad norėjot didesnio? Gal tai jau nuosavas?

aciu uz pagyras mano princesytei wub.gif

Zizma, mes ne LT, mes Siaures Airijoje , nuomojames nama, baigesi seno namo sutartis, tai persikelem i kita -didesni, geresni ..

Del pampiu nepergyvenk , visi vaikuciai skirtingi, anksciau ar veliau ismoks daryt i puoduka. Maniskiai visi trys su lyg 2 m. buvo jau visai be pampiu ..
Atsakyti
Labryt,
Aūūū, aūūū nėr žmonių cool.gif
geriam kavą, einam ravėt daržų
rimuojasi tongue.gif
user posted image
Oras nuostabus. Va šitokio dabar ir reikia. Pripompavom pagaliau triračio pagangas - eisim išbandyti bigsmile.gif Namuose pasimokėm vairuot, t.y. laikytis UŽ VAIRO, o ne bet kur. Ai, ir gerai, kad šiandien niekur toli neišvažiuosim. Nes tas tašių dėliojimas doh.gif Ir vistiek ką nors pamirštu biggrin.gif

darara, žinau, kad jūs Airijoje, bet miesto - schmoll.gif Gal ir minėjai kada ax.gif
Aha, anksčiau ar vėliau TIKRAI nereikės sauskelnių, bet visigi geriau anksčiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žižma: 19 gegužės 2012 - 09:44
QUOTE(Žižma @ 2012 05 19, 09:39)
darara, žinau, kad jūs Airijoje, bet miesto -  schmoll.gif Gal ir minėjai kada  ax.gif
Aha, anksčiau ar vėliau TIKRAI nereikės sauskelnių, bet visigi geriau anksčiau  blush2.gif

Mes gyvenam laabai graziam miestelyje - Warrenpointe, CO down

Nu ir dar rodau Princese ax.gif user posted image

Aciu uz kavyte 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Darara, sveikinu persikelus i naujus namucius. O princese kokia miela wub.gif

Kotryna, kaip smagu skaityti apie tavo dienas - jauciasi, kaip megaujiesi motinyste wub.gif 4u.gif

Apie draugavima su puodeliais pasigirti negaliu - vyresnioji budama 2 metu ir 3 men per Kaledu savaite atprato, bet iki siol nakti su pampiu miega. Kartais su sausu atsikelia, bet dazniau su pilnu. Tai kol kas dar nesiryztu nuimti ax.gif O mazajam is viso ne iki puodelio ax.gif Pasedi, bet mieliau ant klozeto dangti uzsidejes, kaip sese, bet nesupranta paskirties. Taip kad su pamperiais, itariu, dar teks padraugauti.

O pabaigai... - sokinejo paskutine savaite nuotaikos ziauriai, vakar buvo turbut virsune. mmm kelias dienas velavo, bet kazkaip neatrode, kad ND ant vaisingu dienu pataikytu. Galiausiai is tu nervu pasidariau NT ir pamaciau dvi juosteles ax.gif Esu totaliame soke del n kvailu priezasciu... Ryt ryte darysiu dar viena NT is ryto uzsitvirtinti, o tada pradesiu del visko jaudintis doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maumyte @ 2012 05 20, 14:02)
Galiausiai is tu nervu pasidariau NT ir pamaciau dvi juosteles ax.gif Esu totaliame soke del n kvailu priezasciu... Ryt ryte darysiu dar viena NT is ryto uzsitvirtinti, o tada pradesiu del visko jaudintis  doh.gif .

thumbup.gif nu pagaliau wub.gif
Atsakyti
Maumyte sveikinu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Maumyte @ 2012 05 20, 13:02)
O pabaigai... - sokinejo paskutine savaite nuotaikos ziauriai, vakar buvo turbut virsune. mmm kelias dienas velavo, bet kazkaip neatrode, kad ND ant vaisingu dienu pataikytu. Galiausiai is tu nervu pasidariau NT ir pamaciau dvi juosteles ax.gif Esu totaliame soke del n kvailu priezasciu... Ryt ryte darysiu dar viena NT is ryto uzsitvirtinti, o tada pradesiu del visko jaudintis  doh.gif .

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Maumyte @ 2012 05 20, 14:02)
o tada pradesiu del visko jaudintis  doh.gif .

wub.gif Kaip panašu į mane.. lotuliukas.gif Tai norėjau, tai ne... o kai gavos - pasimečiau.. bet dabar esu pati laimingiausia 3 dukryčių mama... Apkabinu stipriai, Maumyt 4u.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti