Labas dienas
Parlėkėm namo iš kaimo pietų miegui. O aš trumpam čia.
QUOTE(daiva_z @ 2012 05 14, 10:40)
Kotryna, o kada tu darai valgyti
Daivut, darau valgyti iš vakaro, iš ryto. Adomas keliasi anksti apie 6-7 val. Iki 10 pasikuičiam namie ir lekiam į kaimą. Ten iki 12-13 val, tada namo miegoti. Pamiega ir ten kai turiu ten darbo. Po pietų pavalgom ir vėl į kaimą, iki vakaro. Turėčiau savo kiemą... Gyventumėm lauke.
O Tu juk turi.
QUOTE(daiva_z @ 2012 05 14, 11:35)
Nei su vienu vaiku Mb nebuvo isejes miegot kitur
Musu lova 160 plocio, tai jei ir miegam kartu, tryse, tai kartu
Turim ant lupu pulinuka. Ka daryt? Patepiau kamistadu, tai ji nulaize
Trise neišsimiegu aš
. Man nelieka kaldros, man mažai vietos. MB krenta ir miega. Bet tai būtų nieko, bet kartais naktį Adomas nori, kad Tėtis jį nešiotų. taip po 0,5 h kartais ilgiau. Ypač jei ką skauda. O Tėčiui ryte į darbą. tad kol kas miegam taip.
Dėl spuogiuko. gal būt tai alergija? Herpesas buna vandeninga puslelė, dažniausiai ne viena.
QUOTE(Lace @ 2012 05 14, 16:06)
Kaip gi mažiesiems sekasi su puodeliu draugauti? Vaiva jau dieną gyvena be sauskelnių, net pietų miegui nebededu
O ir po nakties dažnai atsikelia sausa. Jau pasiprašo, porą dienų net ir apie rimtą reikalą informavo ir suspėjom iki puodulio nubėgti
Labai džiaugiuosi savo gudrute
Kokia šaunuolė
Vaivutei trys balionai
Mama irgi šaunuolė.
Adomas nenoriai daro ant puoduko, bet supranta ko iš jo norim. Vakarais, taip nuo 18 val, gyvename be sauskelnių. Visada atbėga pasakyti kai reikalas jau kelnėse
Išanksto irgi kartais informuoja, bet nubėdę ant puoduko rezultato nesulaukiam. Nes trumpai pasedėjęs šoka ir sako: nėėėė. Arba juokiasi, suprask, pajuokavo
Didelis reikalas tik į kelnes ir tik pasislėpus. Ir nežinau ką daryt. Laukiu vasaros, gyvensim lauke be sauskelnių, išsinešim puodą į kiemą ir gaudysiu. Turim išmokti.
Žižma, maitinimų sakaičiaus nei kiek nesumažinom
Nėr jėgų. Jaučiuosi labai pavargus, todėl dėl mūsų visų ramybės duodu kiek prašo. Naktį prašo tik vieną kartą. Diena prieš pietų miegą ir dar pora kartų šiaip pasimėgavimui, ypač vakarais.