Laba
Kaip mūsų mažiausieji auga?
Kažkaip apleidau aš SM. Miego trukumas, be to vis lekiam į kaimą. Adomas duodasi kieme, aš po daržą, šiltnamį, malkos. Aišku, su juo daug nepadarysi, jis vis kartu ir vis veržiasi padėti. Bet užtat man nereikia iš paskos vaikščioti ir saugoti, kad nuo šaligatvio nenukristų, kad į šuns kruvelę neiliptų.
Lace, Vaivutė mums pavyzdį rodo. Šaunuolė mergytė.
Mes su puodu jau padraugaujam, bet didelį reikalą nepagaunu. Pasislepia, padaro ir ateina man akis išpūtęs pranešti a-a-a. Mažus reikalus pagaunam, kartais. Laukiu šilumos. Lakstys vyriškis be sauskelnių.
Į darbą nenoriu. Mielai ji pakeisčiau. Jau ieškau. Nežinau ką daryti. Didiesiems iki 3 metų samdžiau auklę. Dviejų į darželį leisti man gaila. Ką jus darysit?
Žižma, davai sutariam ir atjunkom abi kartu. A? Dviese gal bus lengviau? Pasitardamos ir atjunkysim?
Uzeinu ir as i SM , bet nesiraso kazko
Sekmadieni buvo dickio sutvirtinimo sakramento svente , l. grazioj mokyklos baznycioj. Misios su mokyklos vaiku giesmem, vaiku skaitomom istraukom is biblijos
Vakar vaziavom i Dublina, keisti dickiui paso...l. grazus miestas
Orai geri , tai vaikai tik gryze is mokyklu dingsta lauke
Ai.. snd dicki sumuse vyresnis berniukas..uz nieka ...pasikalbejom, atsiprase , tikimes , kad daugiau nepasikartos......
Sveikos visos! Priimkite ir mane i savo buri! Neseniai istekejau antra karta ir mes su vyru norime susisaukti kudikio, kuris jam bus pirmasis, o man jau treciasis. Ir meteliu mums jau nemazai, man 39, jis siek tiek vyresnis. Planuoti pradesim is karto po mano dabartiniu mm, kaip jums sekasi ? Ar yra planuojanciu jau trecia ?
Sveikos
*Musu tie grazus orai niekaip nepasiekia - kaip +12, taip +12. Ir lietus kasdien. Savaitgali lyg zada siltesni... Mes susiruosem i Sampane ilgam savaitgaliui vaziuoti, tai atsilimas butu labai i tema.
** Chia mokykloje? O ka mokytojai? Isivaizduoju, kaip sirdi skauda ir nesmagu
Sveika prisijungusi As chia irgi trecia tai planuojanti, tai neplanuojanti Gal per siltaji sezona pavyks susiplanuoti - panasu, kad atostogos tinkamu metu bus
Sekmes tau planuojant
Lace, maciau kitoj temoj tavo nerta kepurele Nu labai grazu, o dar ant tokios zavios galveles Kiek tau trunka toki grozi nunerti? Tu pati rastus sumastai?
Kotryna, uzjauciu del "priesdarbinio" periodo. Oj kaip stenejau paskutines kelias savaites pries griztant Paskiau kazkaip isivaziuoji, bet mielai buciau namie, uzuot ejus i darba
Del darzelio, tai mano mergina nuo 2 metu ejo. Kelis menesius po pusdieni, o paskui palaipsniui pradejo visa diena. Mazylis pries kelis menesius pradejo po 3 pusdienius. Adelei gal 3 savaites uztruko, kol priprato, o Kostas po kokiu 5 kartu patenkintas tapo. Dabar abu su daina eina. Bet darzelis musu ne valstybinis. LT nezinau, ar tokius mazus leisciau. Gal nebent i 'Vaikystes soda', jei finansai leistu.
Saunuolis Adomelis, kad su puodeliu draugauja. Mano vyrukas kazkaip dar nelabai. Progresas tik tame, kad pridejes i sauskelnes pasisako. Bandau sodinti ant puodelio, bet nepripazsita. Geriau pasedi dangti pasidejes ant unitazo (is sesutes nusiziurejes), bet ka ten reikia daryti dar nelabai supranta. As irgi sakiau, kad kai (jei) atsils, leisiu be sauskelniu lakstyti.
Na issiliejau uz visa tyleta laika
QUOTE(darara @ 2012 04 24, 22:38)
*Orai geri , tai vaikai tik gryze is mokyklu dingsta lauke
**Ai.. snd dicki sumuse vyresnis berniukas..uz nieka ...pasikalbejom, atsiprase , tikimes , kad daugiau nepasikartos......
**Ai.. snd dicki sumuse vyresnis berniukas..uz nieka ...pasikalbejom, atsiprase , tikimes , kad daugiau nepasikartos......
*Musu tie grazus orai niekaip nepasiekia - kaip +12, taip +12. Ir lietus kasdien. Savaitgali lyg zada siltesni... Mes susiruosem i Sampane ilgam savaitgaliui vaziuoti, tai atsilimas butu labai i tema.
QUOTE(Palaiminta @ 2012 04 25, 10:55)
Sveikos visos! Priimkite ir mane i savo buri! Neseniai istekejau antra karta ir mes su vyru norime susisaukti kudikio, kuris jam bus pirmasis, o man jau treciasis. Ir meteliu mums jau nemazai, man 39, jis siek tiek vyresnis. Planuoti pradesim is karto po mano dabartiniu mm, kaip jums sekasi ? Ar yra planuojanciu jau trecia ?
Sveika prisijungusi As chia irgi trecia tai planuojanti, tai neplanuojanti Gal per siltaji sezona pavyks susiplanuoti - panasu, kad atostogos tinkamu metu bus
Sekmes tau planuojant
Lace, maciau kitoj temoj tavo nerta kepurele Nu labai grazu, o dar ant tokios zavios galveles Kiek tau trunka toki grozi nunerti? Tu pati rastus sumastai?
Kotryna, uzjauciu del "priesdarbinio" periodo. Oj kaip stenejau paskutines kelias savaites pries griztant Paskiau kazkaip isivaziuoji, bet mielai buciau namie, uzuot ejus i darba
Del darzelio, tai mano mergina nuo 2 metu ejo. Kelis menesius po pusdieni, o paskui palaipsniui pradejo visa diena. Mazylis pries kelis menesius pradejo po 3 pusdienius. Adelei gal 3 savaites uztruko, kol priprato, o Kostas po kokiu 5 kartu patenkintas tapo. Dabar abu su daina eina. Bet darzelis musu ne valstybinis. LT nezinau, ar tokius mazus leisciau. Gal nebent i 'Vaikystes soda', jei finansai leistu.
Saunuolis Adomelis, kad su puodeliu draugauja. Mano vyrukas kazkaip dar nelabai. Progresas tik tame, kad pridejes i sauskelnes pasisako. Bandau sodinti ant puodelio, bet nepripazsita. Geriau pasedi dangti pasidejes ant unitazo (is sesutes nusiziurejes), bet ka ten reikia daryti dar nelabai supranta. As irgi sakiau, kad kai (jei) atsils, leisiu be sauskelniu lakstyti.
Na issiliejau uz visa tyleta laika
QUOTE(Kotryna @ 2012 04 24, 22:17)
Į darbą nenoriu. Mielai ji pakeisčiau. Jau ieškau. Nežinau ką daryti. Didiesiems iki 3 metų samdžiau auklę. Dviejų į darželį leisti man gaila. Ką jus darysit?
Žižma, davai sutariam ir atjunkom abi kartu. A? Dviese gal bus lengviau? Pasitardamos ir atjunkysim?
Sveikos,
ne, ten dar irgi nenoriu. Negražiai sakyčiau jie mane išleido...niūrios mintys apninka, kai pagalvoju, kad kaip ir vėl reikės bedrauti su tais pačiais žmonėmis. Man pats darbas patinka, bet va kolektyvas - Galvoju bent jau iki 2,5 metų pabūti su Gabrielium pati, paskui grįžti 0,5 etato iki kol jam sueis 3-eji.
Nuo 2 metų savo Aukso į darželį tikrai neleisiu. Nėra ir kur. Nebent į privatų ... su beprotiškom kainom Bet kad lėkti bėgti niekur nenoriu. Kažkada visur labai bėgau...O ir tokį darbą galiu dirbti namie. Ir dirbau, kol mažasis ilgai iegodavo. Dabar jau klausimas: kiek tas 'galiu' yra/bus realus
O mūsų rajono daržely pasakė, kad vietų nebus ir po metų...net neužrašinėjau.
Daaavai pabandom . Tikrai - vis ne po vieną O kaip? Šiąnakt va ritinėjosi ir (.)ieškojo. Kas valandą zyzė...Du dantukai lenda-tai 'nurašiau' viską jiems.
Jau gegužy tikrai reikės atpratinti, nes..na, jam ne valgyt norisi. O man jau per sunku....Nors ir kaip gaila ir liūdna.
darara, ...ar neskaudžiai, nes kitaip gal atsiprašymo būtų per maža?
maumyte, į valstybinį darželį 2mečio neleisčiau...o privatus,kaip rašiau, brangokas ir toli mum vežiot tokį pyplį
Sveika prisijungus, Paaiminta. Nuostabūs planai Čia trūksta planuojančių... mes dabar dar svaigstam nuo suplanuotų beveik dvimetinukų ir vyresnių...ir truputį jaunesnių.
QUOTE(Palaiminta @ 2012 04 25, 10:55)
Sveika prisijungusi AS savo trecia stebukla jau turiu, o tupiu cia, nes ..tiesiog cia gera...
QUOTE(Maumyte @ 2012 04 25, 11:30)
Sveikos
*na atsils ir pas jus kada nors (nors pas mus snd l. blogas oras). \grazaus jums savaitgalio
**Ne nemokykloj, prie namu lauke. Zaide su kiemo draugais, o aplink slankiojo kita kompanija vyresniu berniuku..neaisku kuo uzkliuvo musu dickis(nes ir jis ir draugai sake , kad niekuo ju neuzkliuvo)Pripuole is nugaros , parverte ir pradejo galva dauzyt , kitas bande filmuot(bet neradom filmuotos medziagos, gal spejo istrint), kiti reke musk...draugai ir pats bande gintis..pabego ....netoli yra jo trenerio klubas, jam paskambinom ir jis juos sugaude, o kadangi jis miesteli gerai zinomas , pazysta ir tu vaiku tevus ...tai jiems biski buvo baimes, puole atsiprasineti....nebesikreipem niekur...tikimes nebepasikartos, o ir dideliu sumusimu nera , tik kakta melyna....Siaip rajonas kuriame dabar gyvenam ne pats geriausias..per artimiausia menesi ruosiames issikelt kitur...
Papildyta:
Ne Zizma nera kazkokiu dideliu sumusimu , tai palikom taip...tikiuosi neapsirikom...
Del darbu - as visada tyliai dziaugiuosi , kad man nereik sukt galvos del darbo ir labiausia del to , kur det vaikus...dziaugiuosi atsiradusia galimybe but namie su mazaja dar pora metu
QUOTE(Maumyte @ 2012 04 25, 12:30)
Jei apie paskutiniąją airiškų nėrinių kepurytę klausi, tai šitą narpliojau ilgai, apie dvi savaites Paprastą kepurytę per porą vakarų padarau
Darara, gaila sūnaus Bet gal ir gerai, kad apsiribojot atsiprašymu, gal tiems vaikigaliams užteks tos apturėtos baimės ir kitą kartą pagalvos prieš darydami Nors aišku, dar labai priklauso, kas ten pas juos šeimose, ką tėvai sakė ir pan.
Labutės,senai bebuvau...
Nebelieka laiko niekam,tik mano mažajam princui
Negalim dar nei atsižiūrėt,nei atsidžiaugt...
Vakar buvo didelis jubiliejus-vienas mėnesiukas
Priaugom visą kilogramą su trupučiu ,ir iš kur,nesuprantu... Tas mano pienas toks jau liesas atrodo,net mėlynas...
labai skaudu man ,bet pieno nedaugėja nors tu ką...jau vieną maitinimą turiu mišinuku maitint,kad tuo savo pienuku padengčiu sekančių maitinimų trūkumą...ir valgau ir skysčių daug geriu,visvien nieko...bijau,kad visai nepasibaigtų,kaip su pirmu kad buvo.
Aišku,jei pats žystų,gal gamintusi to pieno daugiau,bet tai kad niekaip,vis kišu jam kišu,o jisai tik nervuojasi,raudonuoja visas ir burbuliuoja... ,nepatenkintas,nors pienas per barzdą varva,visvien netraukia
Būtų pilnai išnešiotas,stipresnis,galvos nesukčiau,užaugtų ir ant mišinukų,o dabar norisi kuo natūraliau.
Va taip mes ir gyvenam
Lankytojai vis nori brautis jau pažiūrėt...o aš visai dar nenoriu,ir gyd.patarė dar nieko nepriiminėt,anksti dar,mažiukas juk.Bet tai kaip žmonės nesupranta patys,kad čia ne tas pats.kai gimsta dideli ,išnešioti vaikai...o ne toks coliukas,jam tik saviškių reikia dar.Galvoja ,kad mes tiek susireikšminę,jog nepriimam
Nebelieka laiko niekam,tik mano mažajam princui
Negalim dar nei atsižiūrėt,nei atsidžiaugt...
Vakar buvo didelis jubiliejus-vienas mėnesiukas
Priaugom visą kilogramą su trupučiu ,ir iš kur,nesuprantu... Tas mano pienas toks jau liesas atrodo,net mėlynas...
labai skaudu man ,bet pieno nedaugėja nors tu ką...jau vieną maitinimą turiu mišinuku maitint,kad tuo savo pienuku padengčiu sekančių maitinimų trūkumą...ir valgau ir skysčių daug geriu,visvien nieko...bijau,kad visai nepasibaigtų,kaip su pirmu kad buvo.
Aišku,jei pats žystų,gal gamintusi to pieno daugiau,bet tai kad niekaip,vis kišu jam kišu,o jisai tik nervuojasi,raudonuoja visas ir burbuliuoja... ,nepatenkintas,nors pienas per barzdą varva,visvien netraukia
Būtų pilnai išnešiotas,stipresnis,galvos nesukčiau,užaugtų ir ant mišinukų,o dabar norisi kuo natūraliau.
Va taip mes ir gyvenam
Lankytojai vis nori brautis jau pažiūrėt...o aš visai dar nenoriu,ir gyd.patarė dar nieko nepriiminėt,anksti dar,mažiukas juk.Bet tai kaip žmonės nesupranta patys,kad čia ne tas pats.kai gimsta dideli ,išnešioti vaikai...o ne toks coliukas,jam tik saviškių reikia dar.Galvoja ,kad mes tiek susireikšminę,jog nepriimam
Sveikos
noriu tokiu pusryciu - tiksliau ne tiek pusryciu, kiek peizazo Pas mus debesys ranka pasiekiami, pilka, vejas Depresija ...
Darara, labai mielos nuotraukos
Roze, smagu tave skaityti. Nesijaudink labai del to pieno - svarbiausia, kad maziaus svoris auga. Kiek bus MP, tiek gerai. Zinoma, kuo daugiau, tuo geriau, bet ir ant misinuku vaikai uzuaga
O del lankytoju - ramiai pasakyciau, kad dar nepasiruose bendravimams. Kai jau manysi, kad laikas, tai juk pati pasikviesi. Is tiesu keista, kad zmones patys nesusipranta
noriu tokiu pusryciu - tiksliau ne tiek pusryciu, kiek peizazo Pas mus debesys ranka pasiekiami, pilka, vejas Depresija ...
Darara, labai mielos nuotraukos
Roze, smagu tave skaityti. Nesijaudink labai del to pieno - svarbiausia, kad maziaus svoris auga. Kiek bus MP, tiek gerai. Zinoma, kuo daugiau, tuo geriau, bet ir ant misinuku vaikai uzuaga
O del lankytoju - ramiai pasakyciau, kad dar nepasiruose bendravimams. Kai jau manysi, kad laikas, tai juk pati pasikviesi. Is tiesu keista, kad zmones patys nesusipranta