Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas +\-35 m.

QUOTE(Aušrytė @ 2012 04 10, 10:49)
Labas po švenčių 4u.gif

Avonuke, kaip Lėja? Ar jau siekia žaisliukų? Maniškė, tai tik daug šypsosi ir viską stebi. Ai, dar didžiulius seilių burbulus pučia  lotuliukas.gif

Sveikutes 4u.gif
Oi svenciu nenoriu ne prisimint unsure.gif Negalvojau , kad taip sunku bus. Sestadieny apie puodus visa diena doh.gif Sekmadieny lekem pas mano tevus, pirmadieny uosviai atvaziavo . Tai Lejai matyt per daug to visu tuzgymo, ispudziu ir zmoniu, nes naktim kelesi kas valanda , kai jau ismiegodavom visa nakty doh.gif Gavosi , kad dvi paras as beveik be miego blink.gif Galu gale vakar su SB susipykau. Cia tik isleidau uosvius o susigalvojo, kad draugai dar atleks doh.gif Neislaikiau pakeliau triuksma , rezultate nuo vakar nesisnekam schmoll.gif
Siandien parejo pietu tai demonstratyviai nevalgo mano taisyto maisto gun_bandana.gif . Tai dabar teks dar ir maista ismest , nes as kiausiniu , zirneliu ir panasiu dalyku bijau valgyt doh.gif

O kaip tu Ausryt dar maitini? Ar viska valgai?
Leja zaisliuku dar nesiekia smile.gif O burbulus tai pucia kaip reikalas doh.gif Per diena rengiames po n kartu doh.gif Sesute , kai buvo atejusi nepatikejo , kad tiek apsiseilioja , sako gal atpyle lotuliukas.gif

Ausryt na saunuole tavo dicke thumbup.gif

Beje atrodo Roze su mazyliu jau rytoj isleidzia wub.gif
Atsakyti
Labas vakaras

Ufff, sunkios tos šventės su mažais vaikais. Gal aš buvau jaunesnė kai dičkiai augo, gal tėveliai buvo jaunesni ir stipresni. Nežinau. Žodžiu, per šventes privargau kol visus aptupinėjau. Adomas vis apie kojas, prie (.) prašėsi. Neramu jam matyt, buvo kad Mamos taip ilgai negali apkabinti, Mama vis į jį nežiūri. smile.gif

Jungiamės prie sloguojančių doh.gif

Kaip smagu apie leliukus skaityti. wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
kaip laikosi sloguojantieji?
Kaaaip Adomas, Mariukas, Vaiva, Paulina?

Zana33, kaip tu, kaip mažiukas? ar vardą jau turit?

Aušryte, menininkė tavo didžioji bigsmile.gif biggrin.gif
Smagu mamai, kai jos, atrodo, dar nedidukas vaikas, o jau kažką laimi, toks malonus virpuliukas viduj drinks_cheers.gif

Avonuke, kaip reikalai, atsigavot po velykinio maratono? Mes pernai taip Velykas šventėm. Tai maniškis po to gal savaitę normaliai nemeigojo. Mat pirmą kartą važiavom pas senelius, o ten tetos, dėdės, - ...kiti kvapai, kiti balsai, kiti vaizdai doh.gif Man tai buvo gera susitikti su tėvais, seserim - visais...už tai sumokėjau beniegėm naktim. Už viską reikia mokėti, ką gi cool.gif

Gabrielius JAU pradeda bendrauti su vaikais ir eina ten, kur vedu, kur kviečiu eiti ...o ne ten, kur jis nori, trumpam duoda man rankytę...atsisėda pasikapsto smėly, net leidžiasi supamas. Chuuuuu, kaip jis man palengvino gyvenimą, tiksliau, ėjimus su juo į lauką. Nes prieš tai viskas buvo atvirkščiai blink.gif biggrin.gif

Papildyta:
šiandien kava turkiškai smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žižma: 13 balandžio 2012 - 08:46
sveikutes 4u.gif
zizma- auga musu mazieji , protingeja wub.gif mano saule irgi tokia protinguole jau, viska supranta wub.gif, jau 2 savaites gyvenam be pampiu dienom, naktim dedu dar del viso pikto , bet pabunda sausa thumbup.gif

roze- sveiki sugryze namuciu , aukit ir stiprekit 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės mergaitės 4u.gif
Mes jau namučiuose,gera....
Nesigaudau dar laike,erdvėj ir t.t.bet euforija dar tęsiasi smile.gif
Miego trūksta labai,bet nieko,visvien negaliu atsižiūrėt į savo stebuklėlį...
Ne kartą norėjau sau įgnybt,ar tik nesapnuoju visko...pasirodo tikrai nesapnuoju... smile.gif
Viskas gerai,viskas praėjo,jeigu įveikėm sepsį,tai esam labai stiprūs...
Tik dar buvę košmarai vis dar išplaukia iš pasąmonės...reanimacija,visi aparatai,kateteriai,deguonis....noriu viską pamiršt.Per daug silpna esu,pasirodo...mes ten buvom patys stipriausi ir geriausi,kiek mačiau mažiukų,gimusių 24,28 savaičių...kokio stiprumo jų mamos...rymančios prie inkubatorių po kelis mėnesius,laukiančios,tikinčios...
Labai džiaugiuos,kad pagimdžiau pati,kad nereikėjo c.p.nors buvo be proto sunku,ir beprotiškai skausminga...ačiū gydytojui,kuris neklausė mano ,jau su aptęmusia sąmone,rėkiančios,kad operuotų... biggrin.gif
Nebūčiau galėjus lakstyti pas savo mažiuką per ilgus klinikų kolidorius perpjautu pilvu...
Ai,norėjau paklaust,kuriom yra siuvę plyšimus,kad gi tie siūlai ištirpsta...man jau trys savaitės ir dar jie tebėra....?
Nu,viskas,mano laisvo laiko limitas baigiasi... 4u.gif ,mažasis princas reiakalauja dėmesio jau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rožė 35 @ 2012 04 13, 19:07)
Sveikutės mergaitės 4u.gif
Mes jau namučiuose,gera....
Nesigaudau dar laike,erdvėj ir t.t.bet euforija dar tęsiasi smile.gif
Miego trūksta labai,bet nieko,visvien negaliu atsižiūrėt į savo stebuklėlį...
Ne kartą norėjau sau įgnybt,ar tik nesapnuoju visko...pasirodo tikrai nesapnuoju... smile.gif
Viskas gerai,viskas praėjo,jeigu įveikėm sepsį,tai esam labai stiprūs...
Tik dar buvę košmarai  vis dar išplaukia iš pasąmonės...reanimacija,visi aparatai,kateteriai,deguonis....noriu viską pamiršt.Per daug silpna esu,pasirodo...mes ten buvom patys stipriausi ir geriausi,kiek mačiau mažiukų,gimusių 24,28 savaičių...kokio stiprumo jų mamos...rymančios prie inkubatorių po kelis mėnesius,laukiančios,tikinčios...
Labai džiaugiuos,kad pagimdžiau pati,kad nereikėjo c.p.nors buvo be proto sunku,ir beprotiškai skausminga...ačiū gydytojui,kuris neklausė mano ,jau su aptęmusia sąmone,rėkiančios,kad operuotų... biggrin.gif
Nebūčiau galėjus lakstyti pas savo mažiuką per ilgus klinikų kolidorius perpjautu pilvu...
Ai,norėjau paklaust,kuriom yra siuvę plyšimus,kad gi tie siūlai ištirpsta...man jau trys savaitės ir dar jie tebėra....?
Nu,viskas,mano laisvo laiko limitas baigiasi... 4u.gif ,mažasis princas reiakalauja dėmesio jau smile.gif

Roze , pagaliau visi baisumai praeity, dabar tik aukit aukit aukit wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Rože smagu, kad jau namie ir kad sunkiausia jau praeityje 4u.gif O dabar jau bus viskas tik geryn, greitai sustiprės Vainiukas ir bendraamžius pasivys, juk tiek daug gauna mamytės meilės wub.gif
Atsakyti
Labas dienas

Rože, sveika pagrįžusi, sveiki abu pargrįžę. wub.gif Kaip smagu tave skaityti, atrodo vėl pati tai išgyvenu. Aukite stiprūs, sveiki ir jūsų namai būna pilni džiaugsmo ir meilės.

Orai geri, mes su Adomu lauke, kaime visokio darbelio atsirado tai vis ten. Todėl retai parašua, bet skaitau kasdien.

Slogą jau išsigydėm thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Mano Mariukui sloga baigėsi, o tada atėjo Velykos, aplankėm daug giminaičių, tai ir vėl susirgo sloga ir temperatūros turėjo, bet per kelias dienas vėl išsveiko, dar nosytė truputį teka, bet šiaip jau viskas gerai ax.gif

Rože, smagu kad vis kas jau praėjo, dabar tik sveikatos jums ir dar kartą sveikatos 4u.gif Mano krikšto sūnaus vardas Vainiukas wub.gif
Atsakyti
Labas,

Avonuke, aš jau senokai nebemaitinu. Tai ir valgau viską. mirksiukas.gif Juokauju, žinoma 4u.gif Užjaučiu dėl tokio maratono doh.gif Ale galėjo tie svečiai ir supratingesni būt.. Mes važiavom prosenelės sveikint, tai prie puodų iš vis neteko. O kadangi vaiko nieks netuzgino, tai visai viskas normaliai praėjo.Viskas kaip ir nieko.. bet tas ištisinis bardakas tai jau doh.gif Čia jau lyg apsitvarkei - tai vėl kuris išpylė, nudrėbė, pritrupino ir t.t.t. ir taip be galo.. doh.gif

Žižma, labai smagu. Ir jai pačiai smagu. Oi, kaip juokiaus tave paskaičius... "eina ten, kur vedu, kur kviečiu eiti ...o ne ten, kur jis nori" lotuliukas.gif Auga tie vaikai..

darara, šaunuolė tavo pupa. Ir pačiai smagiau be sauskelnių, be gumulo tarp kojų thumbup.gif

Rože35 wub.gif Dėl siūlų, tai lyg girdėjau, kad jie ilgokai tirpsta.. ar kažką maišau. g.gif

O mano katunskytei, man rodos, vit D trūksta. Nes kai paguldau ant pilviuko rankytes skleidžia į šonus, įsitempus visa. Avonuke, Tejaa, po kiek lašiukų jūs duodat?

user posted image
Atsakyti
Labas rytas,

Aušryte vit D daviau nuo 2 mėnesio po 2 lašiukus, o nuo 3 mėn. gydytoja liepė po 6 (3 ryte, 3 vakare), nes pakaušiukas nuplikęs.
Atsakyti
QUOTE(Aušrytė @ 2012 04 17, 07:30)
O mano katunskytei, man rodos, vit D trūksta. Nes kai paguldau ant pilviuko rankytes skleidžia į šonus, įsitempus visa. Avonuke, Tejaa, po kiek lašiukų jūs duodat?

Mano Lukniukas taip darydavo ir manau cia ne vitamino D trukumas, o gal biski itemti peciu juostos raumenukai , mes daremes masazus , manksteles 4u.gif

O as noriu pasidziaugt savo dickiu blush2.gif , pamenat rasiau , kad laiko vaikas egzamina i tokia mokykla, tai va vakar pasake kad ISTOJO!!!!!!!vis dar negalim patiket , nes sansu buvo nedaug. Nes net angliakalbioai vaikai sunkiai istoja(IS Eimanto klases tik 2 berniukai airiai istojo)

Oi labuka 4u.gif
Atsakyti