Kotryna, brangioji, blogai mane supratai
Vyro mociute nuostabi As ne apie ja, ar Paulinos senelius.
Yra kitu zmoniu. Dedes
Ir ne del negrabumo. Tiesiog ima per nevaliui ta vaika, tuso..........O jai nepatinka.
Matyt nemoku parasyt
Aišku. Į didelius susibūrimus su mažu vaiku nevažiuoju. Išvargstam abu, o naudos nulis.
Nors labai noreciau but su visa seima, bet manau nieks labai nuo to nepasikeis.
QUOTE(Kotryna @ 2012 04 02, 14:40)
O aš Daivut, galvoju, kad labai dažnai mes pamirštam kad irgi busim senos, kvailos, negrabios. Ir marčios mūsų nemylės, anūkų pamylėti ir kreivom nezgrabiom rankom priglausti nepatikės.
Nebijai šito, Daiva? Vieną marčią turėsi tikrai. Aš dvi. Todėl aš bijau.
Nebijai šito, Daiva? Vieną marčią turėsi tikrai. Aš dvi. Todėl aš bijau.
Kotryna,aš tris turėsiu, tai patikėk kaip bijau
Sveikos
labuka
Sveikos gyvos. Ar į kiemą tokiu oru su vaikščiojančiais mažyliais einate?
Mes šiandiena buvome. Buvome miške. Radom žibučių.
Man tai gėda prisipažinti, bet aš nelabai einu į lauką su Vaiva Dar kai važiuojam sesės iš mokyklos parsivežt, tai nuvažiuojam anksčiau ir pavaikštome, o specialiai tai vis nesigauna
QUOTE(Kotryna @ 2012 04 03, 17:12)
Sveikos gyvos. Ar į kiemą tokiu oru su vaikščiojančiais mažyliais einate?
Mes beveik kas dien einame i lauka, jei ne pugos ir baisus lietus . O Lukne pietuku visada TIK lauke vezimuke miega , net paciu blogiausiu oru{tada su lietaus apsauga}
Siom dienom i lauka neinam, nes sergam.
O siaip labai stengiuosi iseti i lauka, biskuti pavezioju vezima, ir Paulina miega lauke.
Bet jau kai oras bjaurus-tai neinam Gerai isvedinu kambary, ir miegam namie.
O man vel liudesys. Atsiskaitau su turimais uzsakymais, ir kazkuriam laikui stabdysiu siuvima, arba siusiu letai, letai
Per sunku viska suderinti
Nu va siandien: dienos metu siuti nesigauna visai.
Vakare gryzo vyras, padariau plova rytojui, tada isviriau kose Paulina, tada iskepiau apkepa visai seimai ir ka jau po 20 Pasiuvau gal valanda. Argi cia darbas
Nors psichologe pataria nemesti sio uzsiemimo, bet kazkaip viskas labai sudetingai gaunasi
O siaip labai stengiuosi iseti i lauka, biskuti pavezioju vezima, ir Paulina miega lauke.
Bet jau kai oras bjaurus-tai neinam Gerai isvedinu kambary, ir miegam namie.
O man vel liudesys. Atsiskaitau su turimais uzsakymais, ir kazkuriam laikui stabdysiu siuvima, arba siusiu letai, letai
Per sunku viska suderinti
Nu va siandien: dienos metu siuti nesigauna visai.
Vakare gryzo vyras, padariau plova rytojui, tada isviriau kose Paulina, tada iskepiau apkepa visai seimai ir ka jau po 20 Pasiuvau gal valanda. Argi cia darbas
Nors psichologe pataria nemesti sio uzsiemimo, bet kazkaip viskas labai sudetingai gaunasi
Aciu nuosirdziai uz sveikinimus!