Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas +\-35 m.

QUOTE(Kotryna @ 2012 01 30, 10:20)
Aušryte, kaip gyvenasi namuose? Kaip Mažoji priėmė namų aplinka. Kaip didžiosios?

Didžiosios labai myli ją. Mažė, kai pamatė, sako, Mamyte, nu kokia glazi ta mūsų sesytė!!! wub.gif Vis suka ir suka ratais aplink. O mažiukė vis miega ir miega lotuliukas.gif Matyt, gera namie wub.gif

Dar norėjau paklausti, vis dar dažnai ir skystai tuštinasi. Bet jei neverkia, tai gal dar normalu? g.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Aušryte, kaip smagu, kad viskas jums gerai. Ir vardas labai gražus, aš irgi apie tokį galvojau, tik, kad pažįstamą tokiu vardu turim, tai todėl atkrito. Maniškė irgi skystai tuštinasi, manau tai normalu.

Sveikinu ir Avonukę susitikus su dukryte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aušrytė @ 2012 01 30, 10:23)
Labas rytas
O vardas lyg ir Elzė Aušrinė. Čia tėtukas taip sugalvojo, aš tokia neapsisprendus lyg.. bet tikriausiai bus gerai, nes ir sesės jau ją vadina Elziuke. Įmečiau nuotraukėlę...  ax.gif

Labai grazus abu vardukai wub.gif

QUOTE(Aušrytė @ 2012 01 30, 10:38)
Didžiosios labai myli ją. Mažė, kai pamatė, sako, Mamyte, nu kokia glazi ta mūsų sesytė!!!  wub.gif Vis suka ir suka ratais aplink. O mažiukė vis miega ir miega  lotuliukas.gif Matyt, gera namie wub.gif

Dar norėjau paklausti, vis dar dažnai ir skystai tuštinasi. Bet jei neverkia, tai gal dar normalu?

Kaip miela wub.gif wub.gif

Tikrai normalu, gi peneli tevalgo.

Labuka 4u.gif
Atsakyti
Avonuke, sveikinimai su dukrele, aukit sveikutės greičiau sustiprėkit 4u.gif

Aušryte, gražuolė tavo mergytė, tokia pūstažandė, ir vardas nuostabus wub.gif

Eli, tik nepanikuok dėl Emilytės kalbėjimo, dar viskas normalu. Dorotėjos grupėje ji tik viena tokia čiauškutė. Kiti dar mažai kalba.

Man šiandien irgi toks nerimas Dorotėjos sysiukas ryte toks keistas kaip pabalintas pienu. Išvežiau į darželį o dabar sėdžiu kaip ant adatų. Prisiskaičiau internete visokių negerumų g.gif
Atsakyti
Ačiū ačiū.. 4u.gif

Dar pamiršau pasakyt, -ELI-, mano draugės mergytė jau 2,1m. sako tik žodelį 'ne', daugiau - nieko. Bet šiaip viskas tvarkoj. Jos mama normaliai kalbėt pradėjo būdama 5m.

Noriu paklaust dėl maitinimo, kiek laiko maždaug valgo lėliukas? Čia turbūt Tejaa šviežiausia blush2.gif

laimoru, lauksim žinių apie Dorotėją.. g.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aušrytė: 30 sausio 2012 - 12:28
Sveikos,
Aušryte, kerinti Tavo mergytė wub.gif , tokia putli, atrodo ne naujagimiškai, o visai kūdikiškai wub.gif
Laukiam pasirodant Avoniukės su savo mergyte bigsmile.gif
Tikiuos, kad sunkiausia praeity 4u.gif

Dorotėja ištysus. Blondinė visa wub.gif biggrin.gif

Maniškis šiandien neramus. Retai taip būna. Bet vis ant kelių, vis ant rankų prašosi.

Kotryna
, nededu pagalvės. Tik tokią simbolinę, kad galvytė truputį būtų aukščiau. Vartosi jis naktį, sukiojasi, tai net pavojinga būtų galvytę dėti ant pagalvės g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žižma: 30 sausio 2012 - 12:34
Labas, Paulyte miega ant pagalves, bet tai del refliukso unsure.gif

As vakar buvau pas kosmetologe thumbup.gif Po 8m pertraukos blush2.gif Kaip dziaugiuosi thumbup.gif
Einu vaikuciu paziureti.

Laimoru, nenoriu gasdinti, bet gali buti slapime baltymo. O tai blogai.
Siulau tyrima padaryti, bus ramiau.
Atsakyti
QUOTE(Aušrytė @ 2012 01 30, 13:27)
Ačiū ačiū.. 4u.gif

Dar pamiršau pasakyt, -ELI-, mano draugės mergytė jau 2,1m. sako tik žodelį 'ne', daugiau - nieko. Bet šiaip viskas tvarkoj. Jos mama normaliai kalbėt pradėjo būdama 5m.

Noriu paklaust dėl maitinimo, kiek laiko maždaug valgo lėliukas? Čia turbūt Tejaa šviežiausia blush2.gif

laimoru, lauksim žinių apie Dorotėją..  g.gif  unsure.gif

Oi Aušryte gal geriau patyrusių mamyčių klausti, kurios metus ir ilgiau maitina. Nes pas mus tai būna visaip: pavalgo per 8-10 min, atsirūgsta, tada dar vėl smaguriauja, tai gaunasi viso apie 30 min. Naktį, kai (.) dideli, tai per 10 min ir užmiega. O būna ir ilgiau. Buvo, kad 3 val ištisai maitinau, nes atrodė, kad pienuko nėra, o Adelė nerami būvo. Tai pas mus jokios tvarkos su valgymu nėra. O ir duodu, tada, kada nori.

Laimoru tikiuosi, kad tokia spalva tiesiog nuo suvalgyto maisto, kad daugiau tikrai nieko rimto. 4u.gif
Atsakyti
Aušryte, linkėjimai tau ir mažajai Elzytei Aušrinei 4u.gif Dėl dažno kakojimo nepergyvenk - kol pienuką valgo, gali tuštintis skystai ir po kiekvieno valgymo mirksiukas.gif Dėl maitinimo - nesiprogramuok, galvok geriau, kad šį kartą pienuko bus taip ilgai, kaip tik norėsis mirksiukas.gif Dar klausei, kiek laiko valgo mažiai - čia labai individualiai, jei pienukas lengvai bėga, pasisotina jie greitai, per kelias minutes, bet būna, kad "kabo ant papo" žymiai ilgiau, gal raminasi, gal ieško šilumos, artumo, gal pieno trūksta, tai tas nuolatinis čiunkymas skatina gamybą. Mažiau galvok apie tai kaip "turi būti", tiesiog leisk mažylei kol kas pareguliuoti jūsų gyvenimą wub.gif

Avonukei irgi sveikinimai dideliausi 4u.gif Laukiu pasirodant mirksiukas.gif

Rože, gerai, kad jau namie 4u.gif Ilsėkis, nesinervuok, dabar tai tavo svarbiausia misija smile.gif Mėnesiuką kaip nors ištempk 4u.gif

Kotryna, mano Vaiva vis dar miega su mumis kartu blush2.gif Ir be pagalvės, nebent kartais ant maniškės užsirita biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
O jau Vaivutės kasos... Baltapūkė, kaip man gražu.. wub.gif

Ačiū, mergytės, už patarimus.. Taip ir aš galvoju, bet kelios nuomonės visada geriau 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Avonukei sveikinimai sulaukus dukrytės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Eli,tikrai neverta panikuot,suprantu,kai turi blogos patirties ,visko prisigalvoji...
mano aplinkoj dabar daug mažų giminaičių,tai vieni sulaukę dviejų metų išvis paukščių kalba šnekėjo,kiti išvis nešnekėjo smile.gif ,o paskui staigiai atsirišo žodynas,šneka nesustodami biggrin.gif .Taip kad viskas tvarkoj tavo mergytei.
O aš parsivežiau iš klinikų zarazą kažkokią...mažiausiai čia jos man reikėjo... doh.gif .sloga baisulinė,gerklė dega,dar ir temperatūros biškį yra...
Jau taip viskas krūvoj...dar biškį pateplioja kartais...
Vienu žodžiu,pilnas komplektas.Norėčiau,kaip meška,mėnesiuką kokį žiemos miegu pamiegot smile.gif .O lauke taip gražu...norėčiau išeit biškiuką,bet bijau,teks gulėt.
Papildyta:
Pas mane pramoga nauja... smile.gif kadangi atšalo taip,prisirinko paukščių į lesyklą,dar lašinių prikabinom ant medžių,tai pulkais skrenda smile.gif
Tik kad rūšis vienoda..nusibodo...zylės ir zylės biggrin.gif ,pernai priskrisdavo sniegenų,dar kažkokių,ir geniai pastoviai lankydavosi.Nu gal dar atlėks.Katinui vargas...žiūri akis pastatęs,ant palangės palipęs...bet pasiekt niekaip...per stiklą,kankinasi visą dieną biggrin.gif
Atsakyti
Oi, Rože, kad puola tave visokios zarazos.. doh.gif Laikykis 4u.gif O paukščiukai - tai gėris.. pas mus irgi visada lesyklėlė pilna. Bet irgi tik zylutės. Buvo vieną kartą atskridę svirbelių. Labai gražūs paukščiai.

O pas mane bajeris... rodos, kad kažkas liko rankoje nuo kateterio... nes jaučiu svetimkūnį ir skauda.Ilgis maždaug 3cm. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aušrytė: 30 sausio 2012 - 15:52