Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas +\-35 m.

Labas rytas 4u.gif

Siaubas, koks oras už lango doh.gif Dar vakar lauke miegojo ilgiausiai. Būtų dar miegojusi, bet rūpestingas tėtis liepė nešt į kambarį lotuliukas.gif bijojo, kad nesušaltų.

Jaučiat, mergai, koks gėris... namuose tylu bigsmile.gif TYLU thumbup.gif Negaliu atsidžiaugt.. lotuliukas.gif Dičkės vakar išvažiavo pas senelius. Mažiukė miega, židinys spragsi... Gėris wub.gif tongue.gif

user posted image
Atsakyti
Labas rytas ,oras pasibaisetinas doh.gif Ir lyg visa savaite toki zada, va tau ir pavasaris doh.gif Baisu laukan islyst, o man kaip tycia siandien tiek reikalu doh.gif
Isivaizduoju Ausryt koks geris ta ramuma lotuliukas.gif Pas mus gi tas pats, ale vakar vyresnioji isleke pas senelius tai irgi tylu. O tai joms neiseina dviese vienam kambary ramiai pabut. doh.gif

Laukiam siandien seseles ateinant unsure.gif Lejai ant nugarytes atsirado toks lyg apgamas, tik raudonas verysad.gif Jau savaitgaly puoliau skambint sesutei , ji itaria hemangioma , ateis apziuret verysad.gif

Labai dziaugiuosi, kad tokios geros naujienos is Rozes ir maziuko wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avonuke: 02 balandžio 2012 - 08:42
Labas rytas

Aušryte, SUPER ! Tyla ir židinys. thumbup.gif

Pas mane daug triūkšmo. Vaikams atostogos. Mažasis duodasi, vis kažką kalba savo kalba. Pėsčias senai nebevaikšto, visą laiką bėgte. doh.gif

Savaitgalį Velykos, nežinau ką gaminti.
Atsakyti
Sveikos, Paulinai tirsta, geltona sloga. Uzkosti.
Kuom gydyt? Kotryna, patark unsure.gif

O mano Velykos siemet bus cool.gif
Jau daug metu per velykas su seima vaziuojam pas vyro mociute, ten susirenka jo gimine.
Taciau, po pernai metu iykusiu dalyku, nusprebndziau su Paulina likti namie verysad.gif
Situacija tokia-dar nespejus mums islipti is auto, kazkas puola lupti mazyle is ranku. Visi nori palaikyti, panesioti, paniurkyti. O jai tai nepatinka. Ji net neina ant ranku pas mano tevus, nes juos mato labai labai retai, todel..................nepazysta unsure.gif O ka jau kalbeti, apie tuos giminaicius.
Pasakymas-nelyskit prie jos, nieko nereiskia doh.gif verysad.gif
O po keliu cerkuciu, kai kurie asmenys piktybiskai nori irodyti-kaip juos myli vaikai doh.gif
Todel visas laikas yra itampa, nervai, pyktis.

Pasakiau MB kad nevaziuosiu. Jo nelaiko. Lai pabuna su giminem.
Ka jus mano vietoje darytumete?
Atsakyti
Smagu, kad Rožei su sūneliu geryn thumbup.gif

QUOTE(daiva_z @ 2012 04 02, 10:47)
Sveikos, Paulinai tirsta, geltona sloga. Uzkosti.
Kuom gydyt? Kotryna, patark  unsure.gif

Daiva, kai sloga geltona/žalia (reiškia bakterinės kilmės), aš jau nebelaukiu, lašinu vaistukus su gentamicinu 4u.gif Vaivai padeda. Nes jei negydyti - viskas leidžiasi žemyn, prasideda kosuliai ir t.t. O tada jau neišvengiamai antibiotikai doh.gif Renkuosi mažesnę blogybę unsure.gif Tie vaistukai gaminami - jų reiktų ieškoti vaistinėse, kurios gamina vaistus pagal užsakymą. Tikrai yra Universiteto vaistinėje, Antakalnyje prie spec ligoninės, gal dar prospekte unsure.gif Tik vat nežinau, ar juos be recepto parduoda. Man tai gydytoja mūsų visada parašo unsure.gif

Mes vat ką tik tokią išsigydėm - viskas prasidėjo nuo paprasčiausios slogos, bet matyt pakeliui dar kažką pasidarė, po savaitės jau buvo tiršta žalia, su pakosėjimais. Nuvažiavom pas gydytoją, tai liepė tris dienas gerti sinupretą, kad skystintų ir nekabėtų ant gerklės ir lašinti tuos lašiukus. Kelios dienos ir jau sveika smile.gif

Atsakyti
Nuo 13 dirba gydytoja, skambinsiu.\Dekui, Lace 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daiva_z @ 2012 04 02, 10:47)
Taciau, po pernai metu iykusiu dalyku, nusprebndziau su Paulina likti namie  :

daiva_z, elgčiau lygiai taip pat. Nevažiuočiau. 4u.gif Nenoriu, kad mano vaiką tuzgintų ir tampytų. Ne lėlė. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Daiva_z labai jau slidus klausimas su tuo važiavimu ar nevažiavimu, daug klausimų iškyla į kuriuos reikia atsakyti: kaip giminei pasirodysi, ką jie pagalvos? Kaip TB jausis jei važiuos vienas arba jei nevažiuos dėl tavęs? Aišku, gali sakyti, kad tau dzin, ne mano tai giminė, bet bet....... Galų gale Paulytė jau didesnė, jai gal bus kaip tik gerai, tas dėmesys?
Atsakyti
Tajaa, man tikrai Dzin ka jie mano smile.gif
O Paulina juk va dara buvom pas mama, su gimtadieniu sveikinom. Neeina ji nei pas mama, nei pas teti doh.gif Verkia, bijo.
Atsakyti
O kaip reaguoja TB į tavo nevažiavimą? Ar jis važiuos vienas? Kaip jausis?
Atsakyti
Tajaa, kaip jausis nzn, bet db as sau esu labai svarbi, ir mano vaikai.
Zinoma ir B, kas be ko. Bet juk cie ne svieto pabaiga, kad vaziuos i kaima vienas, su Justuku unsure.gif
Atsakyti
O aš Daivut, galvoju, kad labai dažnai mes pamirštam kad irgi busim senos, kvailos, negrabios. Ir marčios mūsų nemylės, anūkų pamylėti ir kreivom nezgrabiom rankom priglausti nepatikės. unsure.gif
Nebijai šito, Daiva? Vieną marčią turėsi tikrai. Aš dvi. Todėl aš bijau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kotryna: 02 balandžio 2012 - 12:43