Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas +\-35 m.

Sveikinimai Zanai 4u.gif Smagu tokia didele seimyna tureti thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas,

oi, Žanute , kaip smagu bigsmile.gif Nuoširdžiausi sveikinimai gimus mažuliui 4u.gif

O mano mažiuke kad duoda vaizdų... vakare užmigo apie pusę 10, valgyt kėlės tik pusę 6 ryte. Pavalgė ir dar tebemiega bigsmile.gif Kad taip visada tongue.gif lotuliukas.gif

Maumyte, kaip tavo planavimai?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aušrytė @ 2012 03 29, 07:41)
Labas rytas,

oi, Žanute , kaip smagu bigsmile.gif Nuoširdžiausi sveikinimai gimus mažuliui 4u.gif

O mano mažiuke kad duoda vaizdų... vakare užmigo apie pusę 10, valgyt kėlės tik pusę 6 ryte. Pavalgė ir dar tebemiega  bigsmile.gif Kad taip visada  tongue.gif  lotuliukas.gif

Maumyte, kaip tavo planavimai?

user posted image

Sveikos 4u.gif
noriu tokios kavos ax.gif
4u.gif kad ir toliau visa nakti miegotumete. Gal chia laiko persukimas teigiamai leliukus veikia g.gif Mano mazylis irgi dar parpe, kai iseidinejau i darba. Nors panelei tai persukimas ne persukimas - 7-a ryto gyva doh.gif Vyturys ji pas mane. Mamai peledai ne kas smile.gif doh.gif

Planavimai tai tokie nerimti - ND stadijoje smile.gif Ateinancia savaite gal susiimsime - pries Velykas maziau darbu, MB atostogaus, orai zada vesti... smile.gif
Siaip reiketu pirmiau nustoti del visko apinkui parintis, o tai jokie planavimai nepades... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maumyte @ 2012 03 29, 10:08)
*7-a ryto gyva doh.gif Vyturys ji pas mane. Mamai peledai ne kas smile.gif  doh.gif

**Siaip reiketu pirmiau nustoti del visko apinkui parintis, o tai jokie planavimai nepades... ax.gif

*Mūsų visa šeimyna vyturiai. Tai kažkaip vakare 8 val. jau ruošiamės miegui lotuliukas.gif Bent jau mažosios.

** drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laba rytuka 4u.gif

Zana-nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mano dickis siandien laiko egzamina..as turbut pergyvenu labiau uz ji doh.gif
Atsakyti
QUOTE(darara @ 2012 03 29, 10:41)
Laba rytuka 4u.gif

Zana-nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Sėkmės tavo dičkiui 4u.gif Oi kaip tave suprantu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Aušrytė @ 2012 03 29, 09:36)
*Mūsų visa šeimyna vyturiai. Tai kažkaip vakare 8 val. jau ruošiamės miegui  lotuliukas.gif Bent jau mažosios.

Maniskiai irgi apie 8-a miegoti eina. Bandziau veliau guldyti - atsikelia tuo paciu metu doh.gif Tai geriau jau anksciau guldyti - ir vaikas issimiega, ir tevai vakara sau turi.

QUOTE(darara @ 2012 03 29, 09:41)

4u.gif Sekmes egzaminuose. O ka laiko?
Atsakyti
QUOTE(Tejaa @ 2012 03 29, 09:47)
Sėkmės tavo dičkiui  4u.gif Oi kaip tave suprantu  drinks_cheers.gif

Aciu 4u.gif , taviskis irgi saunuolis neblogai islaike thumbup.gif

QUOTE(Maumyte @ 2012 03 29, 09:49)
Maniskiai irgi apie 8-a miegoti eina. Bandziau veliau guldyti - atsikelia tuo paciu metu doh.gif Tai geriau jau anksciau guldyti - ir vaikas issimiega, ir tevai vakara sau turi.
4u.gif Sekmes egzaminuose. O ka laiko?

Aciukas 4u.gif Siemet dickis baigioa pradine mokykla UK ir toliau renkasi mokykla. Musu miesteli yra mokykla, na mokykla kaip mokykla , kazkas panasaus i LT pagrindines mokyklas, o snd lanke egzaminus i berniuku mokykla kitam mieste ( ji gerokai aukstesnio lygio). Mano dickiui vieninteliam is uzsienieciu vaiku buvo suteiktas sansas laikyti egzamina , nes net patys airiai sunkiai ten istoja . Na ka dickis sake , kad buvo nesunku , o ar istojom suzinosim tik geguze . Labai tikimes, bet sansai tokie 50 ant 50.
Atsakyti
Sveikos,
Bent jau čiuo metu ši tema dar turi gyventi. Būtinai. Gėda, kad apleidau. Man čia patinka. Dėl planavimų .... mes dar didžiuosiuose svarstymuose. O dėl vaikų auginimo - thumbup.gif ir dėl mūsų, tų, kurios čia atėjo seniai seniai 4u.gif mirksiukas.gif

Sveikinimai ir apkabinimai šaunuolei mūsų Žanai drinks_cheers.gif 4u.gif Argi ne šaunuolė - jau 5-as vaikelis. Man gėda pasidarė...kai padejuoju dėl dviejų, tiksliau, vieno visko norinčio-siekiančio-lipančio doh.gif ax.gif

darara
, sėkmės didžiausios tavo vyriausiajam 4u.gif Tikiuosi, bus kietas ir pateks geresnę mokyklą drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Žižma @ 2012 03 30, 13:35)
Sveikos,
Bent jau čiuo metu ši tema dar turi gyventi. Būtinai. Gėda, kad apleidau. Man čia patinka. Dėl planavimų .... mes dar didžiuosiuose svarstymuose. O dėl vaikų auginimo -  thumbup.gif  ir dėl mūsų, tų, kurios čia atėjo seniai seniai  4u.gif  mirksiukas.gif

darara
, sėkmės didžiausios tavo vyriausiajam 4u.gif Tikiuosi, bus kietas ir pateks geresnę mokyklą drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif

aciu labai 4u.gif , mes irgi labai tikimes, bet bus kaip bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(darara @ 2012 03 29, 21:57)
Mano dickiui vieninteliam is uzsienieciu vaiku buvo suteiktas sansas laikyti egzamina , nes net patys airiai sunkiai ten istoja .

Šaunuolis dičkis 4u.gif

[quote=Žižma,2012 03 30, 14:35]
Sveikos,
Bent jau čiuo metu ši tema dar turi gyventi. Būtinai. Gėda, kad apleidau. Man čia patinka. Dėl planavimų .... mes dar didžiuosiuose svarstymuose. O dėl vaikų auginimo - thumbup.gif ir dėl mūsų, tų, kurios čia atėjo seniai seniai 4u.gif mirksiukas.gif

Ir man čia labai patinka... Kažkaip Suaugusiose neįsipaišau.. matyt, dar ne visai suaugus lotuliukas.gif tongue.gif Iki tų filosofinių temų man kaip iki mėnulio doh.gif Kitą kartą gal ir norisi pasakyt, bet kažkaip bus lyg ne į temą.. nu ir va.. Labai noriu, kad neišsilakstytumėm. Kad ir simutė, ir Amber, ir kitos žodelį kitą brūkšteltų. 4u.gif Juk ir čia ne visada tik apie vaikus 4u.gif Užtat reikia greičiau baigt tą temą ir, kaip Kotryna sakė, eisim į bendraminčius... Nors iš esmės, taigi nieko nekeičia 4u.gif

Labas rytas... jetau, jaučiuos kaip maišu trenkta doh.gif Nors naktį miega gerai, bet per diena visos taip nuvaro, kad doh.gif Ačiūdie, šiandien dičkės išvažiuoja pas senelius thumbup.gif

Rožė ir mažylis vis geryn ir geryn.. traukiasi visos infekcijos po truputį. Pati pavargusi, nu bet tokia kaina.. Grįš namolio, sustiprės - namučiai gydo. Tada jau ir nerimas atsitrauks. 4u.gif

Visai pamiršau - juk šiandien Verbų sekmadienis ir Melagių diena biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aušrytė: 01 balandžio 2012 - 09:18
Labuka 4u.gif, su balandzio 1-aja visas 4u.gif Mane jau siryt MB apgavo ,o as ir sese ir ji apgavau biggrin.gif . Oras pas mus pasaka, silta, grazu wub.gif

Labai dziugu del Rozes ir mazylio wub.gif

Ausryte - 4u.gif
Atsakyti