Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas +\-35 m.

" Nebeprieinu nei prie kompo,nei prie telefono...valanda melziuos ta priespieni,lekiu pas Vainiuka,ten bendraujam mudu,keisiu pampi,sildau maistuka,valgom per du kartus,taip ir prabega visa diena"
va, žinios iš Rožės wub.gif
Atsakyti
Labai geros žinios iš Rožės. wub.gif
Atsakyti
Labas rytas

Lace, aš atskirai miegoti mokinu jau senai, bet nesėkmingai. Gal kad dar papinamės. Keliu į lovytę kas naktį, po kelis kartus. Bet finale miegam lovoje trise. doh.gif
Ant puoduko irgi mokomės. Vakarais sauskelnių jau nededu, gaudom sisių. Visaip buna. Bet gerai kad jaučia, kad padarius yra šlapias rezultatas kelnėse. Kaip nors iki vasaros išmoksim.

Sunkiai su tuo laiko sukiojimu mums šiemet. Adomas vis neprisitaiko. Pabunda anksti, nes keliasi vyresnėliai į mokyklą. Paskui visas piktas, neišmiegojęs vaikšto į koją isikibęs. Šiandien ėmiau ir užmigdžiau dar valandėlei kitai. Gal pamiegos bus geresnis. Ir vakare bus lengviau.
Praneša šilumą, rezgu mintį važiuoti į kaimą, kepsnių kokių išsikepti lauke.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kotryna: 28 kovo 2012 - 09:02
Laba,

auginu Adelytę be soskytės, nes nuo pat gimimo jos neimė, o dabar susidūrėm su problemėle. Atrado mažoji savo nykštuką smile.gif Na ir ką, pirštukas visada burnytėje. Ką daryti? Ar prie soskiuko pratinti ar kaip? Kol su manimi tai stengiuosi jos dėmesį nuo pirštuko nukreipti, bet kai viena tai vėl atranda....
Atsakyti
Laba,

Adomėliui 4u.gif Kad, greičiau priprastų prie laiko ir nebebūtų piktas..

Tejaa, net nežinau ką patart.. Manoji irgi kartais kumštelį pagraužia, bet mes dar su pirštinytėm. O šiaip tai mėgstam ir tiūtytę. Mano draugės mergytė nepripažino soskės nuo gimimo, tai irgi čiulpdavo nykštį, ir dabar jau būdama 2,5m. dar miegodama įsikiša.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aušrytė: 28 kovo 2012 - 09:46
Labas rytas, parslinkau ir as atgal blush2.gif Tikiuos neprisiplanuosiu unsure.gif tokioj temukej sededama lotuliukas.gif
Nu jau Ausryt tavo merginos plaukai thumbup.gif Tokia fainulka . Tai koks dabar svoris ir ugis? g.gif Pamirsau ir su 2 menesiukais jus pasveikint doh.gif blush2.gif Tai sveikinimai Elzytei dabar ax.gif
Mano Leja sloguot pradejo, sianakt jau lyg ir pakosejo tai einam po pietu gydytojai pasirodyt , prie to patie ir TA . Baisu, kad tik neapsirgtu rimciau cia ji man unsure.gif
Sianakt pirma kart ismiegojo visa nakty - nuo 11 vakaro iki 8 ryto. Nezinojau ne ka daryt kai gavau tiek pamiegot lotuliukas.gif Tai jau nakty buvau pradejus bludyt , pasedejau prie lovytes, bet zadint kazkaip gaila buvo taip ramiai miegojo... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avonuke: 28 kovo 2012 - 10:23
Aš pavasarinio tvarkymosi įkarštyje atrinkau maišelį žaisliukų, kažkur yra maudynių ratas, nešioklė, gal dar kažkas. Tejaa, gal tu norėtum visą šitą turtą priglaust?
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 03 28, 11:23)
Aš pavasarinio tvarkymosi įkarštyje atrinkau maišelį žaisliukų, kažkur yra maudynių ratas, nešioklė, gal dar kažkas. Tejaa, gal tu norėtum visą šitą turtą priglaust?

Žinoma priglausiu thumbup.gif Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tejaa @ 2012 03 28, 09:32)
Laba,

auginu Adelytę be soskytės, nes nuo pat gimimo jos neimė, o dabar susidūrėm su problemėle. Atrado mažoji savo nykštuką  smile.gif Na ir ką, pirštukas visada burnytėje. Ką daryti? Ar prie soskiuko pratinti ar kaip? Kol su manimi tai stengiuosi jos dėmesį nuo pirštuko nukreipti, bet kai viena tai vėl atranda....

Tejaa, maniskiai nei vienas ciulptuko nepripazino ir jokiems pratinimams nepasidave. Laikas nuo laiko nyksti i burna kisa, bet tikrai ne nuolat. Buvau irgi susijaudinus, bet isskaiciau, kad jei pas vaika nera kazkokiu emociniu problemu (baimiu, nesaugumo jausmo, etc.), tai apie 5-us metus savaime nustoja ciulpti nyksti. Taip kad stengiuosi nekreipti demesio. Manoji Adele smile.gif vis reciau ir reciau ji beprisimena thumbup.gif

Avonuke - smagu, kad miegate thumbup.gif Energija per krastus turetu lietis smile.gif

Ar daugiau ziniu is Rozes yra?

Mes gavome 3-chia ryta darzelyje mazyliui. Eina visai noriai. Kai tetukas nuveda, tai visai neverkia. Bet siandien as vedziau, tai buvo drama doh.gif Bet isejus paziurejau pro langa - jau ramiai sau zaide. Santazuotojas tikras ax.gif

O siaip pavasaris uz lango, po atotostogu, o nuotaikos nera sad.gif
Atsakyti
Tejaa, tokie maziukai jie visi rankytes į burnytę kiša. Pirštuką kiša. Ir Adomas kišo, kelios tetulės, net viena pardavėja protino mane: duokit vaikui čiulptuką, o tai pirštą čiulps.
Nieko jis nečiulpia. Tuo metu norėjosi tai ir paragavo. Vaikui turi būti nuobodu, neramu, kad čiulptų pirštuką.
Vėliau kai paaugo duodavau džiuvėsį, riestainį, agurką, obuolį pagraužti. Burnytė, rankytės užimtos ir nėra problemos.
Papildyta:
Tejaa, paskaitinek čia. Dėl ramumos širdies. mirksiukas.gif
Atsakyti
FB užmačiau, kad Žana šiandien pagimdė savo penktą vaikelį. wub.gif

Sveikinimai supermamytei!
Atsakyti
Prisijungiu prie sveikinimų 4u.gif
Atsakyti