Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas +\-35 m.

Nu čia dabar. Kas taip kaltina?
Atsakyti
Aušryte, mes ten tavęs laukiam nesulaukiam 4u.gif Kraustykis greičiau ir nesispyriok - visa mūsų kompanija ten jau sėdi, tik tavęs ir trūksta smile.gif Greitai, greitai lėk 4u.gif

O tavo mažoji - wub.gif pasaka wub.gif
Atsakyti
Laba diena ir čia 4u.gif

Aušryte, kokia gražuolė Tavo pagrandukė. Plaukučiai garbanojasi?

Lace, papasakok prašau kaip atpratinai Vaivutę nuo (.)? Labai domina. Aš dar vargstu. Nors koks čia vargas, pripratau jau. Ir neturiu jėgų ką nors keisti. Bet jau reikia.
Atsakyti
Adomui kalnuose išdygo iltiniai dantukai, viršuje. Aštrūs kaip adatos. Kai įkanda tai jau lieka žymės. Kanda ir iš meilės, ypač kai pamato plika kūną, ir iš pykčio, jei ko neleidžiu. Kanda tik man. unsure.gif Šiandiena plaunu pasilenkus grindis, nugara plika, tik jaučiu apkabino, priglaudė ir įkando. doh.gif Nei vienas iš vyresniųjų nesikandžiodavo, o vat Adomas kanda. Nesuprantu kodėl. g.gif

Atsakyti
Labas rytas,

parsinešu šmutkes atgal lotuliukas.gif

Kotryna, tai gal jis iš meilės kanda? g.gif

Buvom su Elze Aušrine TA, tai gavom skiepą. Pasunkėjom 1200g ir 2cm priaugom. Plaukučiai tokie, nu ką aš žinau, pasibangavę.. nėra lygūs, ypač kai šlapi wub.gif

user posted image
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Gal yra žinių iš Rožės?
Atsakyti
Dar šian nekalbėjau..
Atsakyti
Jei šlapi banguoti, vadinasi garbanosis. thumbup.gif Adomo plaukai irgi garbanojasi didelėmis garbanomis. Dar nekirpau, gražu man wub.gif Brolis vis liepia kirpti, sako: Mama jis juk į mergytę panašus. biggrin.gif

Laukiam žinių iš Rožės.

LACE, labai laukiu Tavo smulkaus aprašymo kaip atpratinai Vaivutę nuo kruties. Tepei? Klijavai?
Atsakyti
QUOTE(Aušrytė @ 2012 03 27, 08:52)
Labas rytas,

parsinešu šmutkes atgal  lotuliukas.gif

Kotryna, tai gal jis iš meilės kanda?  g.gif

Buvom su Elze Aušrine TA, tai gavom skiepą. Pasunkėjom 1200g ir 2cm priaugom. Plaukučiai tokie, nu ką aš žinau, pasibangavę.. nėra lygūs, ypač kai šlapi  wub.gif

user posted image

mmm kokia kava wub.gif ,laba ryt 4u.gif

Ausryte thumbup.gif auga tavo mazyle wub.gif

Kotryna- sunku pasakyt kas tiem maziukam atrodo g.gif , maniskiai gal ir yra bande kast, bet pabarimas padedavo ir tuo baigdavosi. Net dabar mazoji su pilna burna dantu maitinant nera ikandusi(na gal karteli koki netycia ir nestipriai). Apie savo nujunkyma as berods rasiau-as klijavau pkeistriukus .
Atsakyti
Tai apie leliukinius reikalus kol kas čia kalbam? g.gif

QUOTE(Kotryna @ 2012 03 27, 10:24)
LACE, labai laukiu Tavo smulkaus aprašymo kaip atpratinai Vaivutę nuo kruties. Tepei? Klijavai?

Tai kad nėra ką labai aprašinėti. unsure.gif Dieniniai maitinimai kažkaip savaime nunyko, būdavo dar prisimena kartais, bet tada dėmesį nukreipdavau kažkuo kitu arba pasiūlydavau eiti pienuko iš šaldytuvo pasišildyti mirksiukas.gif Naktim buvo blogiau, jinai to pieno reikalaudavo kaip reikiant neatsibudusi, tai jokie susitarimai ar dėmesio nukreipimai tiesiog neveikdavo schmoll.gif Klykdavo ir draskydavosi, būdavo, kad neišlaikydavau ir duodavau - tada jau aš galėjau klykti, tik iš skausmo, nes speneliai buvo gyva žaizda pasidarę. Galiausiai sau griežtai pasakiau, kad nebeduosiu, nes gaudavosi ir vaiko kankinimas (tai duodi, tai vėl nebe), ir man baisus skausmas doh.gif Dieną vis parodydavau, kad skauda, kad žaizdos, tai būdavo pati prieina, paglosto, sako "popa". Nieko netepiau, neklijavau, naktim tiesiog neduodavau, paverkdavo kažkiek ir miegodavo toliau. Taip ir atpratinau unsure.gif

Atsakyti
Taip kol kas kalbam čia. Užbaigsim šią temą, sukursiu temą bendraminčiuose.

Ačiū, Lace, už patirtį. Čiulptuką Vaivutė naudoja dar?
Su dieniniu maitinimu ir aš susitvarkyčiau, bet naktį. doh.gif Kaip Tu ir rašai, neprabudęs ieško (.). Įsikanda pažinda 1-3 min ir užmiega. Kartais žinda iki pieno, t.y. kol atleidžia pieną ir tik ištuštinęs užmiega. Bandysiu klijuoti. Neras ką įsikasti gal nebereiks.
Per kiek laiko išmokot užmigti be (.)? Ar Vaiva su čiulptuku užmiega?
Adomas nei čiulptuku, nei buteliuko neima. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kotryna @ 2012 03 27, 14:06)
Taip kol kas kalbam čia. Užbaigsim šią temą, sukursiu temą bendraminčiuose.

Ačiū, Lace, už patirtį. Čiulptuką Vaivutė naudoja dar?
Su dieniniu maitinimu ir aš susitvarkyčiau, bet naktį.  doh.gif  Kaip Tu ir rašai, neprabudęs ieško (.). Įsikanda pažinda 1-3 min ir užmiega. Kartais žinda iki pieno, t.y. kol atleidžia pieną ir tik ištuštinęs užmiega. Bandysiu klijuoti. Neras ką įsikasti gal nebereiks.
Per kiek laiko išmokot užmigti be (.)? Ar Vaiva su čiulptuku užmiega?
Adomas nei čiulptuku, nei buteliuko neima.  schmoll.gif

Čiulptuko Vaiva nenaudoja nuo dviejų mėnesių schmoll.gif tada buvo stipriai suslogavusi, tai čiupltuko nebegalėjo žįsti - paskui pasveiko, o čiulptuko taip ir nebepasigedo biggrin.gif Buteliuko irgi nenaudojam schmoll.gif Dabar tai jau pati iš puodelio gražiai geria, tai man atrodė kažkoks absurdas pusantrų metų paną mokyti gerti iš buteliuko ir tik tam, kad naktinę ramybę turėti doh.gif Vaivai užmigimui (.) nereikėdavo, ji užmigdavo tik supama vežime, pasigesdavo tik naktį nubudus unsure.gif Dabar jau kelios dienos nebepatinka vežimas, tai vargstu, kol nulaužiu doh.gif O tas naktinio valgymo nutraukimas man pavyko maždaug per savaitę unsure.gif Dabar dar irgi būna, kad atsibunda kokį kartą per naktį ir verkia, bet (.) jau nebeieško unsure.gif

Dabar turiu kitą tikslą - po truputį pripratinti savo lovytėje miegoti unsure.gif O rudenį gal jau pas sesę į kitą kambarį kraustyti unsure.gif Tiksliau du - vis kaupiuosi principingai užsiimti pratinimu prie puodo unsure.gif
Atsakyti