Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas +\-35 m.

labas
Ausryt smagu , kad viskas i geraja puse 4u.gif Pas mus nelabai verysad.gif Mano Austejai skarlatina , man nuo tu nervu pieno apmazejo doh.gif verysad.gif
Mes dabar dedam Huggies, bet is assorti uzsisakiau Pampers , tikiuos, kad tiks. Pas mus miestely neimanoma gaut 2 dydzio sauskelniu , nu absurdas kazkoks blink.gif Siais laikais ...
Aspiratoriu nusipirkom Rhinomer , nu labai man jis thumbup.gif
Atsakyti
Sauskelnes naudojam Pampers su tinkleliu, 2 dydžio, perkam iš pampersiukai.lt
O tai kam tie aspiratoriai? ( gal tundra pasirodysiu doh.gif )
Avonuke sveikatėlės tavo mergytei 4u.gif Prisimenu vaikystėje ir aš sirgau skarlatina, leido vaistus, tai oi kaip bijodavau ir vekdavau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Avonuke @ 2012 03 04, 12:40)
* Ausryt smagu , kad viskas i geraja puse  4u.gif 

**Mano Austejai skarlatina , man nuo tu nervu pieno apmazejo  doh.gif  verysad.gif

*** Mes dabar dedam Huggies, bet is assorti uzsisakiau Pampers , tikiuos, kad tiks.  Pas mus miestely neimanoma gaut 2 dydzio sauskelniu , nu absurdas kazkoks  blink.gif 

**** Aspiratoriu nusipirkom Rhinomer , nu labai man jis  thumbup.gif

*Tikėkimės drinks_cheers.gif

**Austėjai 4u.gif Ir kad mažylė nesusirgtų. O dėl nervų, tai jie man mačyjo labiausiai verysad.gif

***Mes jau 3 dydį naudojam. Bet kai pamačiau, kiek jų rūšių yra.. blink.gif doh.gif

**** Kiek kainavo? g.gif

QUOTE(Tejaa @ 2012 03 04, 16:03)
*Sauskelnes naudojam Pampers su tinkleliu, 2 dydžio, perkam iš pampersiukai.lt

**O tai kam tie aspiratoriai? ( gal tundra pasirodysiu  doh.gif )

*Pas jus Vln paprasčiau. O čia provincijoj.. Nors mums gn davė Maximos kortelę su 20% nuolaidą sauskelnėms iki kol leliukui sueis metai.

**Aspiratorius, tai liaudiškai snargliatraukis tongue.gif Labai geras daiktas, kai slogytė kankina mažiuką. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aušrytė @ 2012 03 04, 17:34)

**Aspiratorius, tai liaudiškai snargliatraukis  tongue.gif Labai geras daiktas, kai slogytė kankina mažiuką.  4u.gif

Visokių nuomonių prisiskaičiau apie tuos snargliatraukius gruodinukuose: iš pradžių juos gyrė, o po to peikė. Kadangi mes neturim ir nebandėm, tai patarti negaliu. O nosytei valyti naudojau seną metodą, kurį nurodė gydytoja kai sūnų auginau t.y. prieš 16 m.
Atsakyti
QUOTE(Tejaa @ 2012 03 04, 16:50)
Visokių nuomonių prisiskaičiau apie tuos snargliatraukius gruodinukuose: iš pradžių juos gyrė, o po to peikė. Kadangi mes neturim ir nebandėm, tai patarti negaliu. O nosytei valyti naudojau seną metodą, kurį nurodė gydytoja kai sūnų auginau t.y. prieš 16 m.

Nu ką aš žinau... g.gif O koks tas metodas? Prašom pasidalint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aušrytė @ 2012 03 04, 18:34)
*Tikėkimės  drinks_cheers.gif

**Austėjai  4u.gif Ir kad mažylė nesusirgtų. O dėl nervų, tai jie man mačyjo labiausiai verysad.gif

***Mes jau 3 dydį naudojam. Bet kai pamačiau, kiek jų rūšių yra..  blink.gif  doh.gif

**** Kiek kainavo? g.gif
*Pas jus Vln paprasčiau. O čia provincijoj.. Nors mums gn davė Maximos kortelę su 20% nuolaidą sauskelnėms iki kol leliukui sueis metai.

O tai nesupratau tadu kodel mes negavom jokios nuolaidu korteles g.gif Ligoninej tai toj pacioj buvom g.gif
O uz aspiratoriu sumokejau berods ar ne 31 lt. g.gif
Buvau ir as pabandzius nusipirkt kelis pampersus 3 dydzio , bet mums per sonus prabega dar su jais . Nors jie buvo nuo 4-9 kg . Dabar siunciuos is assorti dar 94 vnt 2 dydzio , tikiuos dar spesim sunaudot. O tai 1 dydzio tai liko pusantros pakuotes doh.gif
Atsakyti
Metodas tinka skystai slogytei: iš vatos padaryti tokį suktuką ir su juo pakutenti vaikučiui nosytę, kad sukelti čiaudulį. Vaikutį laikyti truputėli žemyn galvyte (veiduku žemyn). O jau kai nusičiaudi, tai ir tie snargliukai lekia visi lauk patys.
Atsakyti
QUOTE(Avonuke @ 2012 03 04, 16:52)
O tai nesupratau tadu kodel mes negavom jokios nuolaidu korteles  g.gif  Ligoninej tai toj pacioj buvom  g.gif

Hmmm... mes tai gavom, jei neklystu, tris dovanas - viena iš jų, tokį nemažą žalią lagaminiuką "Kūdikiams ir jų tėveliams" - ten ir buvo Maximos vokas.

QUOTE(Tejaa @ 2012 03 04, 16:58)
Metodas tinka skystai slogytei: iš vatos padaryti tokį suktuką ir su juo pakutenti vaikučiui nosytę, kad sukelti čiaudulį. Vaikutį laikyti truputėli žemyn galvyte (veiduku žemyn). O jau kai nusičiaudi, tai ir tie snargliukai lekia visi lauk patys.

Niu va kaip naudinga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aušrytė @ 2012 03 04, 08:40)
Labas rytas  4u.gif

Jetau, kaip gera išsimiegoti. Naktį tik du kartus kėliausi bigsmile.gif Ir kavos į lovą gavau ax.gif Ir saulutė pro langą šypsosi.. O dar jei kas triobą apkuoptų cool.gif

Va kokios geros zinios thumbup.gif

QUOTE(Aušrytė @ 2012 03 04, 08:57)
Baigėsi mp. Su visom man taip buvo. Ir taip rekordiškai mėnesį ir 3 dienas. Mažę išvis tik dvi savaites maitinau.

Va, prisiminiau  doh.gif  Norėjau paklausti, kokias sauskelnes ir aspiratorius naudojat. g.gif

Mes naudojam pampers sauskelnes, o aspiratoriu irgi kaip Avoniuke turim , jau 2m thumbup.gif . Man jis iki siol nepamainomas dalykas, Lukne dar nemoka ispust nosytes, tai su juo greit issitraukiam visus bobikiukus smile.gif

QUOTE(Avonuke @ 2012 03 04, 12:40)
labas
Ausryt smagu , kad viskas i geraja puse  4u.gif  Pas mus nelabai  verysad.gif  Mano Austejai skarlatina , man nuo tu nervu pieno apmazejo  doh.gif  verysad.gif

Vajeiii verysad.gif sveikateles mazylei 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Pas mus oras snd thumbup.gif , buvom sendaikciu turguj, patinka man ten -galima visokio gerio uz kapeikas prisipirkt thumbup.gif , paskui sustojom laaabai graziam miesteli , pasivaiksciojom, vaikai zaidimu aikstelej pazaide thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(darara @ 2012 03 04, 20:24)

Pas mus oras snd thumbup.gif , buvom sendaikciu turguj, patinka man ten -galima visokio gerio uz kapeikas prisipirkt thumbup.gif , paskui sustojom laaabai graziam miesteli , pasivaiksciojom, vaikai zaidimu aikstelej pazaide thumbup.gif

Už super savaitgalį 4u.gif

Ir mes šį savaitgalį daug kur buvom: Kaziuko mugėje, partijų krepšinio varžybose (nes dukrytė šoko atidaryme), dar pas dieduką į svečius nulėkėm, kad Adelytė grįnam ore pamiegotų......
Atsakyti
QUOTE(Tejaa @ 2012 03 04, 19:49)
Už super savaitgalį  4u.gif

Ir mes šį savaitgalį daug kur buvom: Kaziuko mugėje, partijų krepšinio varžybose (nes dukrytė šoko atidaryme), dar pas dieduką į svečius nulėkėm, kad Adelytė grįnam ore pamiegotų......

thumbup.gif
Atsakyti
SU MUSU DIENA MAMUKAI!!!!!!user posted image
Atsakyti