labas
Ausryt smagu , kad viskas i geraja puse Pas mus nelabai Mano Austejai skarlatina , man nuo tu nervu pieno apmazejo
Mes dabar dedam Huggies, bet is assorti uzsisakiau Pampers , tikiuos, kad tiks. Pas mus miestely neimanoma gaut 2 dydzio sauskelniu , nu absurdas kazkoks Siais laikais ...
Aspiratoriu nusipirkom Rhinomer , nu labai man jis
Sauskelnes naudojam Pampers su tinkleliu, 2 dydžio, perkam iš pampersiukai.lt
O tai kam tie aspiratoriai? ( gal tundra pasirodysiu )
Avonuke sveikatėlės tavo mergytei Prisimenu vaikystėje ir aš sirgau skarlatina, leido vaistus, tai oi kaip bijodavau ir vekdavau
O tai kam tie aspiratoriai? ( gal tundra pasirodysiu )
Avonuke sveikatėlės tavo mergytei Prisimenu vaikystėje ir aš sirgau skarlatina, leido vaistus, tai oi kaip bijodavau ir vekdavau
QUOTE(Avonuke @ 2012 03 04, 12:40)
* Ausryt smagu , kad viskas i geraja puse
**Mano Austejai skarlatina , man nuo tu nervu pieno apmazejo
*** Mes dabar dedam Huggies, bet is assorti uzsisakiau Pampers , tikiuos, kad tiks. Pas mus miestely neimanoma gaut 2 dydzio sauskelniu , nu absurdas kazkoks
**** Aspiratoriu nusipirkom Rhinomer , nu labai man jis
**Mano Austejai skarlatina , man nuo tu nervu pieno apmazejo
*** Mes dabar dedam Huggies, bet is assorti uzsisakiau Pampers , tikiuos, kad tiks. Pas mus miestely neimanoma gaut 2 dydzio sauskelniu , nu absurdas kazkoks
**** Aspiratoriu nusipirkom Rhinomer , nu labai man jis
*Tikėkimės
**Austėjai Ir kad mažylė nesusirgtų. O dėl nervų, tai jie man mačyjo labiausiai
***Mes jau 3 dydį naudojam. Bet kai pamačiau, kiek jų rūšių yra..
**** Kiek kainavo?
QUOTE(Tejaa @ 2012 03 04, 16:03)
*Sauskelnes naudojam Pampers su tinkleliu, 2 dydžio, perkam iš pampersiukai.lt
**O tai kam tie aspiratoriai? ( gal tundra pasirodysiu )
**O tai kam tie aspiratoriai? ( gal tundra pasirodysiu )
*Pas jus Vln paprasčiau. O čia provincijoj.. Nors mums gn davė Maximos kortelę su 20% nuolaidą sauskelnėms iki kol leliukui sueis metai.
**Aspiratorius, tai liaudiškai snargliatraukis Labai geras daiktas, kai slogytė kankina mažiuką.
QUOTE(Aušrytė @ 2012 03 04, 17:34)
**Aspiratorius, tai liaudiškai snargliatraukis Labai geras daiktas, kai slogytė kankina mažiuką.
Visokių nuomonių prisiskaičiau apie tuos snargliatraukius gruodinukuose: iš pradžių juos gyrė, o po to peikė. Kadangi mes neturim ir nebandėm, tai patarti negaliu. O nosytei valyti naudojau seną metodą, kurį nurodė gydytoja kai sūnų auginau t.y. prieš 16 m.
QUOTE(Tejaa @ 2012 03 04, 16:50)
Visokių nuomonių prisiskaičiau apie tuos snargliatraukius gruodinukuose: iš pradžių juos gyrė, o po to peikė. Kadangi mes neturim ir nebandėm, tai patarti negaliu. O nosytei valyti naudojau seną metodą, kurį nurodė gydytoja kai sūnų auginau t.y. prieš 16 m.
Nu ką aš žinau... O koks tas metodas? Prašom pasidalint
QUOTE(Aušrytė @ 2012 03 04, 18:34)
*Tikėkimės
**** Kiek kainavo?
*Pas jus Vln paprasčiau. O čia provincijoj.. Nors mums gn davė Maximos kortelę su 20% nuolaidą sauskelnėms iki kol leliukui sueis metai.
**** Kiek kainavo?
O tai nesupratau tadu kodel mes negavom jokios nuolaidu korteles Ligoninej tai toj pacioj buvom
O uz aspiratoriu sumokejau berods ar ne 31 lt.
Buvau ir as pabandzius nusipirkt kelis pampersus 3 dydzio , bet mums per sonus prabega dar su jais . Nors jie buvo nuo 4-9 kg . Dabar siunciuos is assorti dar 94 vnt 2 dydzio , tikiuos dar spesim sunaudot. O tai 1 dydzio tai liko pusantros pakuotes
Metodas tinka skystai slogytei: iš vatos padaryti tokį suktuką ir su juo pakutenti vaikučiui nosytę, kad sukelti čiaudulį. Vaikutį laikyti truputėli žemyn galvyte (veiduku žemyn). O jau kai nusičiaudi, tai ir tie snargliukai lekia visi lauk patys.
QUOTE(Avonuke @ 2012 03 04, 16:52)
O tai nesupratau tadu kodel mes negavom jokios nuolaidu korteles Ligoninej tai toj pacioj buvom
Hmmm... mes tai gavom, jei neklystu, tris dovanas - viena iš jų, tokį nemažą žalią lagaminiuką "Kūdikiams ir jų tėveliams" - ten ir buvo Maximos vokas.
QUOTE(Tejaa @ 2012 03 04, 16:58)
Metodas tinka skystai slogytei: iš vatos padaryti tokį suktuką ir su juo pakutenti vaikučiui nosytę, kad sukelti čiaudulį. Vaikutį laikyti truputėli žemyn galvyte (veiduku žemyn). O jau kai nusičiaudi, tai ir tie snargliukai lekia visi lauk patys.
Niu va kaip naudinga
QUOTE(Aušrytė @ 2012 03 04, 08:40)
Labas rytas
Jetau, kaip gera išsimiegoti. Naktį tik du kartus kėliausi Ir kavos į lovą gavau Ir saulutė pro langą šypsosi.. O dar jei kas triobą apkuoptų
Jetau, kaip gera išsimiegoti. Naktį tik du kartus kėliausi Ir kavos į lovą gavau Ir saulutė pro langą šypsosi.. O dar jei kas triobą apkuoptų
Va kokios geros zinios
QUOTE(Aušrytė @ 2012 03 04, 08:57)
Baigėsi mp. Su visom man taip buvo. Ir taip rekordiškai mėnesį ir 3 dienas. Mažę išvis tik dvi savaites maitinau.
Va, prisiminiau Norėjau paklausti, kokias sauskelnes ir aspiratorius naudojat.
Va, prisiminiau Norėjau paklausti, kokias sauskelnes ir aspiratorius naudojat.
Mes naudojam pampers sauskelnes, o aspiratoriu irgi kaip Avoniuke turim , jau 2m . Man jis iki siol nepamainomas dalykas, Lukne dar nemoka ispust nosytes, tai su juo greit issitraukiam visus bobikiukus
QUOTE(Avonuke @ 2012 03 04, 12:40)
labas
Ausryt smagu , kad viskas i geraja puse Pas mus nelabai Mano Austejai skarlatina , man nuo tu nervu pieno apmazejo
Vajeiii sveikateles mazylei
Pas mus oras snd , buvom sendaikciu turguj, patinka man ten -galima visokio gerio uz kapeikas prisipirkt , paskui sustojom laaabai graziam miesteli , pasivaiksciojom, vaikai zaidimu aikstelej pazaide
QUOTE(darara @ 2012 03 04, 20:24)
Pas mus oras snd , buvom sendaikciu turguj, patinka man ten -galima visokio gerio uz kapeikas prisipirkt , paskui sustojom laaabai graziam miesteli , pasivaiksciojom, vaikai zaidimu aikstelej pazaide
Už super savaitgalį
Ir mes šį savaitgalį daug kur buvom: Kaziuko mugėje, partijų krepšinio varžybose (nes dukrytė šoko atidaryme), dar pas dieduką į svečius nulėkėm, kad Adelytė grįnam ore pamiegotų......
QUOTE(Tejaa @ 2012 03 04, 19:49)
Už super savaitgalį
Ir mes šį savaitgalį daug kur buvom: Kaziuko mugėje, partijų krepšinio varžybose (nes dukrytė šoko atidaryme), dar pas dieduką į svečius nulėkėm, kad Adelytė grįnam ore pamiegotų......
SU MUSU DIENA MAMUKAI!!!!!!