Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas +\-35 m.

QUOTE(Maumyte @ 2012 03 02, 19:05)
Panasu, kad teks man vienai planuoti nestuke.gif  verysad.gif

Padėsim mes tau suplanuot ir anoj- kitoj temoj mirksiukas.gif Kaip padėsim ir pagimdyt,bei užaugint wub.gif Tik neliūdėk,imk- 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-ELI- @ 2012 03 02, 22:10)
Padėsim mes tau suplanuot ir anoj- kitoj temoj mirksiukas.gif Kaip padėsim ir pagimdyt,bei užaugint wub.gif Tik neliūdėk,imk- 4u.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(-ELI- @ 2012 03 02, 21:10)

biggrin.gif thumbup.gif
Nezinau, kaip chia si menesi bus - MB kazkokia bakterija pasigavo - veidas istines, israudes, jau antra diena antibus geria, bet vizualiai jokiu pokyciu doh.gif Tik erzinantis niezulys dingo. Sakiau, kad gali dabar isivaizduoti, kaip po kokiu 15 -20 metu atrodys tongue.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Esu, ir paskaitau kiekvieną dieną.. bet kažkaip nuotaikos nėra. Ir su mb santykiai pašlįję, ir čia tylu. Bandžiau kitose temutėse, ten tempai doh.gif Net paskaityt nespėju. verysad.gif Žodžiu, liūdna visur. Bet užtai mano mažylė šypsosi atvira burna, kai tik pakalbini wub.gif wub.gif wub.gif Valgom jau tik mišinuką. Bet nė kiek nepergyvenu - užaugo didžiosios, užaugs ir pagrandukė. Valgo gana daug. Keliuosi kas dvi val. naktį. Rečiau - kas tris. Ilgiau dar nėra buvę. Bet tai kiek čia truks doh.gif Man jau dabar gaila, kad ji taip greitai auga. Nebūna taip, kad reiktų nešiot dėl to, kad rėkia. Gal porą sykių. Nors gal dėl to, kad ir taip dažnai nešioju.. LAbai gera priglaust tokį kukuliuką. wub.gif Sesės labai myli. Vieną kartą paklausiau dičkės, ar myli sesytę. Tai tokiom didelėm iš nuostabos akim į mane pažiūrėjo ir sako, nu čia dabar, mama, kodėl turėčiau nemylėt??? Vakar pirmą kartą pati į mokyklą nuvažiavo autobusu. Mb tik iki stotelės palydėjo. Sakė dabar visada pati važiuos. Nu lyg ir viską papasakojau. unsure.gif

Maumyte tu tik planuok 4u.gif

Žana33, kaip tu? 4u.gif

Rože35? 4u.gif

Avonuke, Tejaa 4u.gif

Ir visom kitom, jei dar kas yra.. 4u.gif

P.S. Įmečiau Elzės Aušrinės nuotraukytę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aušrytė: 03 kovo 2012 - 08:20
Labas rytas
Vis paskaitau ilindusi, bet rasyt jau kazkaip ir ner kaip - nei nestuke, nei planiuke jau . Nors kai pagalvoju , kad cia jau tikrai paskutinis mano leliukas tai taip liudna liudna verysad.gif Tai ir as kaip Ausryte vis ciuciuju ciuciuju ... Mama vis burba, kad nepratinkit tiek ant ranku , a man gerai ir toks rankinukas smile.gif Kiek cia beliko, auga mergina taip sparciai . Tiesa buvom gi TA , tai sveriam jau 4300 ir 57 cm . Priaugom 1kg (ligoninej nemazai buvom pamete) ir 3 cm .
O vakar mano Austeja labai apsirgo doh.gif Taip staigiai , vakare viskas buvo gerai, o ryte atsikele tai siaubas blink.gif Nakty vis laksciau tai prie mazosios tai prie jos . Tiek bijau tu ligu, o jai temperatura auksta laikesi vis, vis tikrinau ar nepaberta. unsure.gif
Papildyta:
O jau Elzytes kasos kokioooos bigsmile.gif
Imeciau ir as savosios foto , pasirodom kokios uzaugom ax.gif
Atsakyti
Šaunuolė Lėja - gražiai augat 4u.gif Nesirkit wink.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Na ir auga jūsų lelytės wub.gif Jau mano Adelytę pralenkė, nors mes mėnesiuku vyresnės. Valgom tik MP, manau, kad jo užtenka, bet svoriukas tai lėtokai auga. Na, bet auga, o mažylė guvi, linksma, šypsosi, žaisliukus kalbina, bando verstis. Kartais būna neramu dėl to svorio, na bet gydytoja antrą mėnesiuką nieko nesakė, tai taip ir augam po truputį wub.gif
Avonuke suprantu tavo jausmą, kad tai galbūt jau paskutinis leliukas, kad daugiau nebepatirsiu to laukimo džiaugsmo, to nerimo, niekada neturėsiu tokio mažo angeliuko. Todėl dabar džiaugiuosi ir mėgaujuosi kiekviena diena, kiekviena akimirka wub.gif
Aušryte o tu rašyk, jei nenori kitoje temoje, rašyk čia. Manau visos dar čia užsuka paskaityti ir būtinai atrašys, pabendrausim. Tik nedink.
Aš kasdien čia ateinu, būtinai parašysiu. Ir linkiu, kad nuotaika ir santykiai su TB greičiau pasitaisytų 4u.gif
Maumyte sveikatos TB.
Atsakyti
QUOTE(Aušrytė @ 2012 03 03, 08:14)
Sveikutės 

Ausryte kas per liudesiukai?O su MB kas ? Nors taip jau buna pradioj kol isivaziuoja viskas 4u.gif Seses tavo saunuolesmergytes, pagalbininkes tavo wub.gif Ir mazyle sauniai auga wub.gif

QUOTE(Avonuke @ 2012 03 03, 09:35)
Labas rytas

Sauniai ir tavo mazute auga thumbup.gif Sveikateles jai daug daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Tejaa @ 2012 03 03, 10:45)

Aušryte o tu rašyk, jei nenori kitoje temoje, rašyk čia. Manau visos dar čia užsuka paskaityti ir būtinai atrašys, pabendrausim. Tik nedink.
Aš kasdien čia ateinu, būtinai parašysiu. Ir linkiu, kad nuotaika ir santykiai su TB greičiau pasitaisytų 

drinks_cheers.gif as ir kas dien cia , rasyk , kalbek , kad tik lengviau butu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Maumyte sveikateles TB 4u.gif

Begu ziuret mazyliu wub.gif
Atsakyti
Ačiū, mergytės 4u.gif

Aišku, aš jautri, pavargus ir t.t. O jam gal kantrybės mažiau. Nežinau, bet skaudu..
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Jetau, kaip gera išsimiegoti. Naktį tik du kartus kėliausi bigsmile.gif Ir kavos į lovą gavau ax.gif Ir saulutė pro langą šypsosi.. O dar jei kas triobą apkuoptų cool.gif

Mano mergytės vakar jau snieguolyčių parnešė, tai siunčiu ir jums 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aušrytė: 04 kovo 2012 - 08:41
Na va kaip gerai, taisosi po truputį situacija. O toliau bus dar geriau: daugiau saulytės ir nuotaika bus geresnė smile.gif
O kodėl jus tik mišinuką valgot? Juk rašei, kad pienuko daug yra.
Atsakyti
QUOTE(Tejaa @ 2012 03 04, 08:49)
O kodėl jus tik mišinuką valgot? Juk rašei, kad pienuko daug yra.

Baigėsi mp. Su visom man taip buvo. Ir taip rekordiškai mėnesį ir 3 dienas. Mažę išvis tik dvi savaites maitinau.

Va, prisiminiau doh.gif Norėjau paklausti, kokias sauskelnes ir aspiratorius naudojat. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aušrytė: 04 kovo 2012 - 09:03