Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas +\-35 m.

Sveikos laaabai lietingą rytą blink.gif doh.gif
Mes vakar taip smagiai ir ilgai pasibuvom lauke. Šaligatviai nuvalyti, sniegas aptirpęs - Gabrieliui patiko. Žygiavo pirmyn atgal be kliūčių. Pasikalbėjau tuo tarpu su kitom mamom (kiek jų daug mūsų rajone,nu,net nustebau bigsmile.gif ), pasirodo, per tas trumpas šventes iš mūsų ir gretimos laiptinės pavogė kelis vežimėlius. Geresnius, senus paliko. Kadangi mūsų buvo prirakintas prie radiatoriaus, tai irgi paliko. O kitos net nerakino. Laiptinės durys dieną būna atlapos - mat kaimynai tingi jas užtrenkt, o eina pro šalį visokie, ir su kvapeliu, ir su keiksmais, ir apsi..žę. Ko gi nepaėmus gero naujo vežimo...gert tai kasdien reikia ... Žodžiu, gyventojai patys didžiąją dalimi kalti...Juolab ne pirma vagystė.

Tejaa, paskaičiau Tave, - dviejų mėnesių kūdikis wub.gif jau toks sužmogėjęs burbuliukas - mato veidus, jau daug ką gerai girdi wub.gif . Maniškis į veidus ir balsą atsisukdavo po poros savaičių. Gydytoja apžiūrinėdama jį kalba, o jis į ją galvytę atsuka. Sako, jis ką mane mato ir girdi g.gif bigsmile.gif .
Dėl ligų - tai mažiukai dažnai atsilaiko. Ypač maitinami (.).Dažnai, bet ne visada. Labai linkiu,kad Adelytė būtų iš tų stipriųjų 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Tejaa 4u.gif ir nesirkit.

Maumyte, lauksim gerų žinių nestuke.gif bigsmile.gif

Mes šian TA buvom. +1300g ir 3cm Tai esam 4400g ir 54cm wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aušrytė @ 2012 02 23, 13:05)
Sveikos,

Tejaa  4u.gif ir nesirkit.

Maumyte, lauksim gerų žinių nestuke.gif  bigsmile.gif

Sauniai augat wub.gif thumbup.gif

Adelyte wub.gif wub.gif wub.gif

Maumyte
- laikom kumscius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aušrytė @ 2012 02 23, 14:05)
Sveikos,

Tejaa  4u.gif ir nesirkit.

Maumyte, lauksim gerų žinių nestuke.gif  bigsmile.gif

Su šaunia TA 4u.gif Jūs beveik tokio dydžio kaip mes. Papasakok daugiau apie Elzytę, kaip valgo, kaip miega, kaip su sesemis bendrauja? Kaip pačiai sekasi? Ar ne persunku su trim?
Atsakyti
Ausryte, sauniai augat thumbup.gif

Pasirode mano mmm verysad.gif Na bet gal ir i gera - taip gripas suriete, kad nepamenu, kada tokia apsirgusi buvau doh.gif Grazuole mano is paskos, isskyrus kad jai temperaturos ne motais, duodasi su broliu kaip niekur nieko doh.gif O gydytoja sake ramiai laikyti doh.gif Ramybe tik jei filmukus leidziu ziureti. Tai ir leidziu... Tik nerimauju, kad nuspres, kad sirgti yra labai smagu.

Teks sveiktii ir toliau nd dayrti ax.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Tėja, kokią mažutę tu turi wub.gif

Mano didelė mažoji wub.gif Su vyru sakom: kokia Emilytė didelė mergytė, tai kai nueina į šoną, tai tyliai sakom vienas kitam: kokia dar maža biggrin.gif Tai nežinau ar didelė ar maža smile.gif
Bet irgi fantastiškas vaikas wub.gif Netikėjau,kad tokių būna... Šiandien man kursus perkėlė į kitą grupę, tai ėjom į naują vietą, jai ir lopšelis naujas. Tai vakar galvojau,kaip čia bus.... Kai nuėjom tai vienas berniukas labai verkė,tai iš pradžių glaudėsi prie manės... paskui kažkaip pamatė kažką įdomaus ir nuėjo prie to žaislo. Ir auklėtojos sakė: kad neverkė, viskas buvo gerai... Paskui kai jau pamatė tai nenulipo nuo rankų...
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Nei parašyt 4u.gif turiu ką,nei dar ką...
kažkokios monotoniškos ir neįdomios dienos užėjo doh.gif
AUŠRYTE ,mažutė tavo gerokai paaugo smile.gif ,apetitu nesiskundžia turbūt thumbup.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

O ko čia tokia tyla g.gif

Jei čia taip tylu, tai visos marš čia:
http://www.supermama...;#entry53771971

Planiukės aptilo, naujų nėra, tad nestuke.gif ir jaunos mamos kviečiamos į UAb mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -ELI-: 28 vasario 2012 - 12:57
Labuka mergytes 4u.gif AUUUUUU
Ausryte, TEjaa, Roze ir visos kaip gyvenate????
Atsakyti
Kaip matau šioje temoje jau niekas neberašo verysad.gif
Aušryte kaip Elzytė auga?
Daiva_z kaip Paulytė? Kaip tavo pačios sveikata, kaip darbeliai?
Lace seniai apie jus ką girdėjom.
Avonuke kaip tavo mažoji?
Atsakyti
Aha liudna siuose namuciuose verysad.gif Ausryte auuu pasiilgom !!!! Kaip mazyle?Kaip tu ?Kaip mergytes tavo ???
Atsakyti
Panasu, kad teks man vienai planuoti nestuke.gif verysad.gif
Atsakyti