Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas +\-35 m.

QUOTE(daiva_z @ 2012 02 20, 21:53)
-ELi-, keista is taves girdeti sita zodi  unsure.gif O kas jums neleidzia didinti seima  unsure.gif

Vyras neleidžia, o ir metai... Ir sveikata paskutiniu metu visiškai š.... Visą laiką geriu kokius nors vaistus... Ir aplamai nėra stabilumo niekame kame:hm Be to man ir su 2 vienai sunku, mano vyras man visai namie nepadeda. Vaikai, daktarai, visokių reikalų tvarkymas yra ant mano pečių... Ir man nuo to vienišumo kartais stogas čiuožia doh.gif Dabar va gerai,nes laukiu mamos kovo gale. Skaičiuoju savaites ir nuotaika gera smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
su blynų diena smile.gif essen.gif

user posted image

Šiandien ryte taip triukšmavo kažkokie paukščiai, - prisminė, kad kitą savaitę - taigi pavasaris clap.gif Pats žodis teikia gerų emocijų, na, pagaliau bus spalvų bigsmile.gif

Kyla minčių dėl dar vieno mažylio. Dažnai kyla. MB tarsi netyčia garsiai tarsteli :'Gabrieliui nėra su kuo augti...' Bet yra labai daug bet. Svarbiausias bet- mano sveikata. Amžius, hm, nelabai gąsdina. Dar nesijaučiu turint tiek, kiek pase parašyta ax.gif tongue.gif

-ELI-, laikykis, paaugs mažoji, pati žinai - bus vis lengviau. Kai viską iki smulkmenų turi daryti pati ir tik pati - sunku. Ar bandei apie tai pakalbėt su TB. Turbūt ne kartą...Juk be jo arti nieko daugiau neturi g.gif kad atlėktų pabūtų, padėtų, išklausytų..
Kad ir kaip tie vyrai darbuose nusikala...bet naktimis jie miega...Savaitgaliais - pailsi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žižma: 21 vasario 2012 - 11:54
Sveikos,

su uzgavenem 4u.gif Kepiau blynu su jogurtu. Jo dejom i tesla. Labai skanu. Paulinai nereikejo sakyt-am smile.gif Pati ziojosi thumbup.gif

Ausryte, auuuuuuuuuuuu. Kaip tu gyvuoji? Kaip mazute?
Ar labai sunku su trim unsure.gif

Avonuke, kaip jus?

Kotryna, Lace, kaip gyvenat?

Na islyskit, aaaa bigsmile.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif Su Uzgavenem visas!!!!!Kepsim vakare mielinius blynus thumbup.gif
Atsakyti
Su Užgavenėm visas 4u.gif

Dėl planavimo. Džiaugiuosi Adelytė ir žinoma norėčiau dar vieno kūdykėlio, bet, kaip Žižma sako, yra labai labai daug bet.......
Daiva_z o tai gal jūs ketvirtą planuojat?

Teks ir man šiandien blynus kepti. Gal kas gali kokį įdomesnį blynų receptuką pasakyti? O gal teks pabandyti su jogurtu. Daiva, o jogurtą tiesiog vietoj pieno pylei? Ar jogurtas natūralus ar su skoniu?

Atsakyti
Tejaa, jorugto 250-300 bet kokio i tesla.

O mes-nene, neplanuojam.
Tiesiog idomu kaip kiti masto rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutės,
linksmos ir sočios dienos, skanių blynų essen.gif
QUOTE(darara @ 2012 02 21, 12:14)
Labuka  4u.gif Su Uzgavenem visas!!!!!Kepsim vakare mielinius blynus thumbup.gif

O aš visą dieną planuoju, kaip kepsiu bulvinius blush2.gif Na, toks noras bulvinių patiekalų dabar nestuke.gif , kad neturiu kur dėtis. Valgyčiau pusryčiams, pietums ir vakarienei doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

su Uzgavenemis visas 4u.gif Mes irgi kepsime mielinius blynus vakare. Mano grazuole ryte dar pasitikrino, ar is darzelio gryzus blynai bus smile.gif Miltine ji pas mane wub.gif Broliukas irgi neatsilieka, ypac kai pats dabar smeigti ismoko. Tik svarbu kuo greiciau viska i burna susigrusti doh.gif

As siuo metu labai planuoju dar viena leliuka ir labai nelaukiu mmm si savaitgali. Bet kazkodel optimizmas blesta su kiekviena diena ax.gif O dar gripa pasigavau doh.gif

Skaniu visu rusiu blynu 4u.gif
Atsakyti
Labas,

Noriu paklaust tokio keisto klausimo: su kokia priemone skalbėt mažyliams rūbelius ir kiek maždaug kainuoja?
Klausiu,nes galvojam ar verta pirkt čia skalbiklį ir siųst į Lietuvą g.gif Aš čia pirkdavau tokį Fairy Non Bio skystį,tai jis buvo super g.gif Ten kūdikiams ir alergiškiems žmonėms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-ELI- @ 2012 02 22, 21:23)
Labas,

Noriu paklaust tokio keisto klausimo: su kokia priemone skalbėt mažyliams rūbelius ir kiek maždaug kainuoja?
Klausiu,nes galvojam ar verta pirkt čia skalbiklį  ir siųst į Lietuvą g.gif Aš čia pirkdavau tokį Fairy Non Bio skystį,tai jis buvo super g.gif Ten kūdikiams ir alergiškiems žmonėms smile.gif

Labas, pirkau miltelius Bobas, 1,5 kg per akciją apie 20 lt, šiaip 25 lt. Mačiau yra ir pigesnių, reikės išbandyti smile.gif
Atsakyti
Tai tada 3,6kg. miltelių už 50Lt. nėra labai brangu... Ir apsimokėtų pirkt g.gif

Tėja, kiek mažajai laiko jau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -ELI-: 22 vasario 2012 - 21:57
QUOTE(-ELI- @ 2012 02 22, 22:56)
Tai tada 3,6kg. miltelių už 50Lt. nėra labai brangu... Ir apsimokėtų pirkt g.gif

Tėja, kiek mažajai laiko jau?

Laba,

Adelytei jau 2 mėnesiukai ir 8 d. Auga ji tiesiog dienom, kiekvieną rytą ji vis kitokia, vis mus stebina. Visada būna geros nuotaikos, šypsosi, kalba wub.gif Šiaip ji labai judri, vis makaluojasi ir makaluojasi, ramiai nepaguli, nežinau kiek dar sąmoningai, bet ir rankytėm ir kojytėm siekia žaisliukus. Gulėdama ant nugaros taip riečiasi ir bando verstis ant pilvuko, bet dar nesigauna wub.gif Labai gražiai žaidžia su sese wub.gif
TA - praugom 840 g, tai dabar sveria 4560 ir +3 cm, tai dabar 55 cm. Palyginus su bendraamžiais ji smulkutė.
O namuose visi sergam: pirma MB, po to aš ir vaikai, tik dar Adelytė atrodo laikosi, bet ši naktis buvo nerami, tai turbūt ir jį neatlaikys.
Atsakyti