QUOTE(Tejaa @ 2012 02 10, 11:53)
Labas rytas
Augam mes po truputėlį. Dėl svorio tai nežinau, labai lėtai jis didėja. Kartais atrodo, kad gal Adelė alkana, kad jau priprato tokia būti, kad tik pageria pienuko kol lengvai bėga, o riebesnio ir tingi traukti. Gal todėl taip dažnai ir maitinu. Paskui nusiraminu, juk vis tiek svoris didėja, mergytė linksma, šypsosi, bendrauja, turi būti viskas gerai. Po savaitės jau eisim TA, tai tikiuosi bent minimalią normą būsim priaugusios.
Darara kaip jums LT šaltukas?
Miela skaityt apie tavo mazute
Na ka vakar su mazaja gryzom namo
. Savaite LT praleke l. greit ir smagiai
Salcio didelio nebuvo, mazute pasidziauge sniegeliu.. Alankem draugus , gimines ir ....pirma kart gyvenime buvo gera pabut pas savo mama.....
QUOTE(Aušrytė @ 2012 02 12, 11:45)
Liaba,
Sveikinam Paulytę ir jos mamytę su jų dviguba švente!!! Aukit didutės ir būkit laimingos!! Apkabinimai
Paveluotai , bet ir mes norim pasveikint dvi grazias mergytes su sventem!!!!
QUOTE(Kotryna @ 2012 02 13, 12:09)
Labas rytas
Tiesa, šiandiena radau pas Adomą dar du krūminius dantukus, viršuje. Dabar turim viso 12 dantų. Kasdien vis gudrėja...
Mano Lukne irgi tik 12 dantuku turi. Uztat bebunant LT pradejo prasytis sisiuko ant puoduko
(kakucio jau senokai pasipraso)
QUOTE(Tejaa @ 2012 02 15, 12:39)
Tačiau yra išlikę jo šilti apsikabinimai ir pasakymas: myliu mamy
QUOTE(Aušrytė @ 2012 02 15, 14:14)
Aūū aūūūūū... Tai kad kalbinu kalbinu, o jūs kaip Marytės Melnikaitės
Taip gera apie tuos mažulius skaityti.
Ir apie jūsų dičkius
Mano "dičkė", (nu čia lyginant su jūsiškiais
) šiandien gavo pagyrimą iš mokyklos valdžios kaip drausmingiausias vaikas
Dabar lauke abi sesės duodas. Gal nesusirgs. Man vėl gerklę skauda siaubingai
Skauda galvą šiandien, pavargau nuo amžino bardako, o dar su sb susipykom
Kažkaip nesusikalbam paskutiniu metu.
Saunuole tavo dicke
QUOTE(-ELI- @ 2012 02 17, 19:56)
Tik norėjau parašyt,kad mes be reikalingai daug išvaistom laiko besilygindamos su kitomis moterimis ar šeimomis. Norėjau čia pacituoti protingo žmogaus mintis, bet dabar nerandu. Vienas dalykas yra tikras: KIEKVIENAS IŠ MŪSŲ YRA UNIKALUS, KITO TOKIO NĖRA. KIEKVIENAS IŠ MŪSŲ TURI TIKSLĄ IR KIEKVIENO JIS YRA SKIRTINGAS.
Taip,kad reikia žiūrėti savo šeimos ir jei jie yra laimingi,tai ko daugiau reikia. Vaikai,kaip ir mes irgi yra skirtingi, vieni labiau nori bendravimo, mylavimų nei kiti... Taip,kad daugiau nesilyginkite ir nesijauskite blogomis mamomis. Mano nuomone čia visos susirinkę moterys yra nuostabios mamos ir žmonos, vaikučiai visų labai laukti.
Del tobulu mamu- tokiu turbut nera
, bet jug mes visos stenmgiames tokiomis buti ir duoti savo vaikams viska kas geriausia..
Del bendravimo su dickiais- tai nzn ar ilgai , bet labai pasikeites mano dickis ,daug kalbames , nebesigedija ateit , apkabint ..
..Sapnus globos mažutes elfes, broliukai pasakele seks,O meilej puoseletos terpes pasaulyje visiems užteks.Trapi, lengva, švelni, mažute-Brangiausia Dievo dovana- atejusi i laiko buti,Kaip vasara tokia lengva. ...
http://www.youtube.c...c...oGrMsw&NR=1