Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas +\-35 m.

QUOTE(Aušrytė @ 2012 02 15, 18:29)
*Ania? Ot nuraminai..  thumbup.gif O aš jau galvoju, nu nuo ko čia taip galėtų būti.

** Ir man liūdna. verysad.gif  Mano miesto lėliukų temos nėr, tik  nestuke.gif O daugiau kaip ir nėra kur pabendraut.

Gali bendrauti sausinukuose. Aš taip pat skaitau gruodinukus, kartais pabendrauju, bet nespeju su jų tempais smile.gif Ten leliukai visi vienodo amžiaus, aptaria daug aktualių klausimų.
Tačiau čia visos tokios savos, tokios artimos........
Atsakyti
QUOTE(Tejaa @ 2012 02 16, 17:18)
Gali bendrauti sausinukuose. Aš taip pat skaitau gruodinukus, kartais pabendrauju, bet nespeju su jų tempais smile.gif Ten leliukai visi vienodo amžiaus, aptaria daug aktualių klausimų.
Tačiau čia visos tokios savos, tokios artimos........

Paskaitau ir aš, bet, kaip sakai, jų tempai... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Pirmiausia sveikinu Daiva_Z ir Paulytę su jų praėjusia švente 4u.gif Taip esu darbuose paskendusi, kad jau bloga darosi, nebespėju blush2.gif

Kotryna, kai tave skaitau, tai iš viso jaučiuosi bloga mama verysad.gif Tu taip gražiai parašai. Mano Mariukas irgi smulkmena, apsirengęs sveria 10,4 kg, bet ūgį vaikinas turi mirksiukas.gif Tai sakau mama manikenės norėjo, tai gavo manikeną ax.gif
Atsakyti
Laba

Mergaites, na kodel mane skaitydamos jaučiatės blogomis Mamomis? unsure.gif
Aš juk nieko tokio nerašau. g.gif Rašau kaip kuičiamės per dienas su Adomu namie. Norečiau ir aš daugiau laiko su juo praleisti, žaisti, myluotis. Bet turiu dar du vaikus, vyrą, sergantį Tėtį, pavargusią Mamą. Tad irgi begu begu...
O kai pradėsiu dirbti laiko liks dar mažiau. O jus jau dirbat, Daiva_z siuna, Daivika dirba atsakingose pareigose.
Taip, aš labai mėgaujuosi bendravimu su mūsų pagranduku, wub.gif mes visi keturi mėgaujamės. Adomas auga mielas, švelnus ir linksmas vaikas. O aš vis pagaunu save galvojančią: ar sugebėsiu TAIP myleti anūkus? unsure.gif

Atsakyti
Labas 4u.gif

O man labai gražu,kaip Kotryna rašo apie save ir mažylį, bet aš tikrai nesijaučiu prasta mama g.gif
Galvoju,kad aš pati sau duočiau Motinos didvyrės medalį blush2.gif lotuliukas.gif Aš čia aišku juokauju.
O Kotryna tai labai brandi motinystė ir šiaip labai brandi asmenybė wub.gif

Tik norėjau parašyt,kad mes be reikalingai daug išvaistom laiko besilygindamos su kitomis moterimis ar šeimomis. Norėjau čia pacituoti protingo žmogaus mintis, bet dabar nerandu. Vienas dalykas yra tikras: KIEKVIENAS IŠ MŪSŲ YRA UNIKALUS, KITO TOKIO NĖRA. KIEKVIENAS IŠ MŪSŲ TURI TIKSLĄ IR KIEKVIENO JIS YRA SKIRTINGAS.
Taip,kad reikia žiūrėti savo šeimos ir jei jie yra laimingi,tai ko daugiau reikia. Vaikai,kaip ir mes irgi yra skirtingi, vieni labiau nori bendravimo, mylavimų nei kiti... Taip,kad daugiau nesilyginkite ir nesijauskite blogomis mamomis. Mano nuomone čia visos susirinkę moterys yra nuostabios mamos ir žmonos, vaikučiai visų labai laukti.
Atsakyti
QUOTE(Rožė 35 @ 2012 02 16, 12:11)
Papildyta:
Mažokai čia mūsų beliko,besilaukiančių...dar CLIVIA lyg buvo kažkada ...pabėgo kažkodėl g.gif .

Sveikutės 4u.gif
Nepabėgau, nepapabėgau. Labai smagu, kad dar prisimenat mirksiukas.gif Vis užsukdavu paskaityt, kaip jums sekasi, bet parašyt neprisiruošdavau. blush2.gif Bandžiau prie rugpjūtinukų jungtis, bet ten jų tempai doh.gif, dieną kitą nepaskaitai - pusė temos prirašyta. Niekaip su jaunom nespėjau smile.gif Darbe retai laiko turiu prisijungt, o namuose, pačios žinot... mirksiukas.gif Parleki po darbo - vakarienė, pamokos, namų ruoša ir nėra dienos. Be to, baisi miegalė pasidariau, televizorių ir mezginius visai užmečiau. Geriausiu atveju kelis puslapius knygos perskaitau ir labanakt ax.gif Matyt, nestuke.gif nuovargis didesnis, nors kitų požymių, apart siaurėjančių drabužių kol kas nepajaučiau.
Atsakyti
QUOTE(Tejaa @ 2012 02 10, 11:53)
Labas rytas 
Augam mes po truputėlį. Dėl svorio tai nežinau, labai lėtai jis didėja. Kartais atrodo, kad gal Adelė alkana, kad jau priprato tokia būti, kad tik pageria pienuko kol lengvai bėga, o riebesnio ir tingi traukti. Gal todėl taip dažnai ir maitinu. Paskui nusiraminu, juk vis tiek svoris didėja, mergytė linksma, šypsosi, bendrauja, turi būti viskas gerai. Po savaitės jau eisim TA, tai tikiuosi bent minimalią normą būsim priaugusios.

Darara kaip jums LT šaltukas?

Miela skaityt apie tavo mazute wub.gif

Na ka vakar su mazaja gryzom namo wub.gif . Savaite LT praleke l. greit ir smagiai thumbup.gif Salcio didelio nebuvo, mazute pasidziauge sniegeliu.. Alankem draugus , gimines ir ....pirma kart gyvenime buvo gera pabut pas savo mama.....

QUOTE(Aušrytė @ 2012 02 12, 11:45)
Liaba,

Sveikinam Paulytę ir jos mamytę su jų dviguba švente!!! Aukit didutės ir būkit laimingos!! Apkabinimai 

Paveluotai , bet ir mes norim pasveikint dvi grazias mergytes su sventem!!!! 4u.gif

QUOTE(Kotryna @ 2012 02 13, 12:09)
Labas rytas
Tiesa, šiandiena radau pas Adomą dar du krūminius dantukus, viršuje. Dabar turim viso 12 dantų. Kasdien vis gudrėja...

bigsmile.gif thumbup.gif Mano Lukne irgi tik 12 dantuku turi. Uztat bebunant LT pradejo prasytis sisiuko ant puoduko thumbup.gif (kakucio jau senokai pasipraso)

QUOTE(Tejaa @ 2012 02 15, 12:39)
Tačiau yra išlikę jo šilti apsikabinimai ir pasakymas: myliu mamy

wub.gif

QUOTE(Aušrytė @ 2012 02 15, 14:14)
Aūū aūūūūū... Tai kad kalbinu kalbinu, o jūs kaip Marytės Melnikaitės

Taip gera apie tuos mažulius skaityti. wub.gif Ir apie jūsų dičkius wub.gif  Mano "dičkė", (nu čia lyginant su jūsiškiais tongue.gif) šiandien gavo pagyrimą iš mokyklos valdžios kaip drausmingiausias vaikas wub.gif Dabar lauke abi sesės duodas. Gal nesusirgs. Man vėl gerklę skauda siaubingai doh.gif

Skauda galvą šiandien, pavargau nuo amžino bardako, o dar su sb susipykom  verysad.gif Kažkaip nesusikalbam paskutiniu metu.

Saunuole tavo dicke wub.gif
4u.gif

QUOTE(-ELI- @ 2012 02 17, 19:56)
Tik norėjau parašyt,kad mes be reikalingai daug išvaistom laiko besilygindamos su kitomis moterimis ar šeimomis. Norėjau čia pacituoti protingo žmogaus mintis, bet dabar nerandu. Vienas dalykas yra tikras: KIEKVIENAS IŠ MŪSŲ YRA UNIKALUS, KITO TOKIO NĖRA. KIEKVIENAS IŠ MŪSŲ TURI TIKSLĄ IR KIEKVIENO JIS YRA SKIRTINGAS. 
Taip,kad reikia žiūrėti savo šeimos ir jei jie yra laimingi,tai ko daugiau reikia. Vaikai,kaip ir mes irgi yra skirtingi, vieni labiau nori bendravimo, mylavimų nei kiti... Taip,kad daugiau nesilyginkite ir nesijauskite blogomis mamomis. Mano nuomone čia visos susirinkę moterys yra nuostabios mamos ir žmonos, vaikučiai visų labai laukti.

drinks_cheers.gif

Del tobulu mamu- tokiu turbut nera biggrin.gif , bet jug mes visos stenmgiames tokiomis buti ir duoti savo vaikams viska kas geriausia..

Del bendravimo su dickiais- tai nzn ar ilgai , bet labai pasikeites mano dickis ,daug kalbames , nebesigedija ateit , apkabint .. wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

Darara, as visika sklerotike doh.gif Gali priminti-jus planuojat ketvirta ax.gif

kazkaip tema mirus. Reikia kazko...............

Tai noriu paklausti jau suplanavusiu ir susilaukusiu savo mazuleliu mamyciu-ar tai taskas?. Nekyla minciu apie dar viena mazyli unsure.gif

Na cia siaip, tiesiog idomu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daiva_z @ 2012 02 20, 16:17)
Sveikos,

Darara, as visika sklerotike  doh.gif Gali priminti-jus planuojat ketvirta  ax.gif

kazkaip tema mirus. Reikia kazko...............

Tai noriu paklausti jau suplanavusiu ir susilaukusiu savo mazuleliu mamyciu-ar tai taskas?. Nekyla minciu apie dar viena mazyli  unsure.gif

Na cia siaip, tiesiog idomu  ax.gif

zinok nezinau blush2.gif lyg ir neplanuojam , bet lyg ir noretusi ...kazkada ..gal ant 40-mecio..Kazkaip ir as nlb cia planuojanciu temoj tinku g.gif , reiks jungtis i UAB-a biggrin.gif

Atsakyti
Nene , lik 4u.gif
As tik pasitikslinau blush2.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Darara, linkiu,kad neplanuojant susiplanuotų mirksiukas.gif Dar viena dukrytė... tada šeimoje būtų lygybė smile.gif

Kaip aš visoms baltai pavydžiu kurios augina tris ar daugiau vaikų. Man taip gražu didelės šeimos wub.gif
Atsakyti
-ELi-, keista is taves girdeti sita zodi unsure.gif O kas jums neleidzia didinti seima unsure.gif
Atsakyti