Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 41 tema

Ir as prisijungiu prie KRISTELOS pagyrimu, viskas labai wub.gif o kokia jusu Kristela apimtis per krutine? 4u.gif nes laukiu wildcat megztuko, bet uzsisakiau xs dydi, tai pradejau nerimauti ax.gif bet graziai tas wildcat megztukas atrodo thumbup.gif o visos taip pardavinejo....
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2012 01 27, 22:49)
KRISTELA, labai dailiai atrodote su naujais pirkiniais wub.gif Dzinsai puikiai tinka thumbup.gif

Dzinsiukais labai dziaugiuosi thumbup.gif ACIU Jums 4u.gif

QUOTE(simuxa @ 2012 01 27, 23:03)
Ir as prisijungiu prie KRISTELOS pagyrimu, viskas labai  wub.gif  o kokia jusu Kristela apimtis per krutine?  4u.gif  nes laukiu wildcat megztuko, bet uzsisakiau xs dydi, tai pradejau nerimauti  ax.gif  bet graziai tas wildcat megztukas atrodo  thumbup.gif  o visos taip pardavinejo....

Dekui, pas mane apie 88cm, bet jis laisvas man, nelygu kaip kuri megsta nesioti rubus mirksiukas.gif Man to megztuko vienintelis netiketumas buvo, kad spalva tamsoka - foto atrode beveik balta. Bet apsivilkus likau labai patenjinta, ir derinti visai nesudetinga, tinka ptie bet kokios vienspalves apacios thumbup.gif
Papildyta:
Sash skirt 2 dydis - dydis kaip tik, labai minkstas audinys, tikrai smagus sijonukas. Pasiuvimas labai nestandartinis, tad derinimas - fantazijos reikalas.
user posted image
Sash dirza galima nuimti ir nesioti kita
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti

Mergaites, grazu! thumbup.gif

QUOTE(KRISTELA @ 2012 01 27, 23:09)

Dekui, pas mane apie 88cm, bet jis laisvas man, nelygu kaip kuri megsta nesioti rubus mirksiukas.gif  Man to megztuko vienintelis netiketumas buvo, kad spalva tamsoka - foto atrode beveik balta. Bet apsivilkus likau labai patenjinta, ir derinti visai nesudetinga, tinka ptie bet kokios vienspalves apacios thumbup.gif

O man jo netiketumas - placios rankoves..as taip pat megstu laisvesnius megztukus, tad pasilikau S..
Atsakyti
KRISTELA, kaip visada viskas nerealiai grazu wub.gif Tik galvoju ar Sash sijonukas netiktu jums 0 dydzio? Gal dar dailiau atrodytu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Kristela, dzinsai labiausiai patiko, tau ziaurai tinka wub.gif Megstukas kaip megstukas, o va sitas sijonas, tai as jo rimtai nesuprantu, toks berysio, negraziai atrodo, o dar uz tokia kaina unsure.gif
Atsakyti
O cia numatytasis sash skirt nesiojimo variantas smile.gif Tik man dirzelis perilgas, vinioju ji du kartus, nes viena karta surisus galai kabo zemiau sijono (vienoje foto matosi). Virsuje - J.Crew Tippi megztukas bright dahlia spalvos wub.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2012 01 28, 00:21)
O cia numatytasis sash skirt nesiojimo variantas smile.gif  Tik man dirzelis perilgas, vinioju ji du kartus, nes viena karta surisus galai kabo zemiau sijono (vienoje foto matosi). Virsuje - J.Crew Tippi megztukas bright dahlia spalvos wub.gif
user posted image

Sis nesiojimo variantas graziausias wub.gif bigsmile.gif O apie megztuka tai as jau nieko nebesakysiu blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Vikce_: 27 sausio 2012 - 23:24
QUOTE(_Vikce_ @ 2012 01 27, 23:19)
KRISTELA, kaip visada viskas nerealiai grazu  wub.gif  Tik galvoju ar Sash sijonukas netiktu jums 0 dydzio? Gal dar dailiau atrodytu  ax.gif  4u.gif

Aciu mirksiukas.gif 4u.gif Manau, kad buciau tilpusi i 0, bet per klubus jis vistiek laisvas (toks ir turi buti), o liemuo gultu auksciau, dabar pora cm galiu zemiau paleisti ir man tas patinka mirksiukas.gif

QUOTE(savita1 @ 2012 01 27, 23:19)
Kristela, dzinsai labiausiai patiko, tau ziaurai tinka wub.gif Megstukas kaip megstukas, o va sitas sijonas, tai as jo rimtai nesuprantu, toks berysio, negraziai atrodo, o dar uz tokia kaina unsure.gif

Aga, dzinsai ir mane suzavejo wub.gif
O sijonas, tai jis laaaabai keistai zavus yra, grozis subjektyvus dalykas, o man patinka spintoje viena kita ''nesamone'' tureti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2012 01 27, 23:26)
Aga, dzinsai ir mane suzavejo wub.gif 

O kaip ju medziaga, ar minksti, tamprus? Noreciau tokiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(_Vikce_ @ 2012 01 27, 23:24)
Sis nesiojimo variantas graziausias  wub.gif  bigsmile.gif  O apie megztuka tai as jau nieko nebesakysiu  blush2.gif  biggrin.gif

Aciu 4u.gif O del megztuko supratau blush2.gif
Atsakyti
Ten sie dzinsai? http://www.jcrew.com...27487/27487.jsp
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2012 01 27, 23:28)
O kaip ju medziaga, ar minksti, tamprus? Noreciau tokiu wub.gif

Tamprus, bet nera guminiai, kaip pvz turiu vienus is AX - kaip antra oda, judesiu nevarzantys - sie standoki. Kazkas panasaus i toothpick cord, tik gal minkstesni siek tiek g.gif
Papildyta:
QUOTE(savita1 @ 2012 01 27, 23:29)

Pavadinimas tas pats, atrodo taip pat, bet prekes kodas skiriasi g.gif Mano Style 27487 HO 10
Atsakyti