QUOTE(Aireda @ 2012 01 27, 22:49)
KRISTELA, labai dailiai atrodote su naujais pirkiniais Dzinsai puikiai tinka
Dzinsiukais labai dziaugiuosi ACIU Jums
QUOTE(simuxa @ 2012 01 27, 23:03)
Ir as prisijungiu prie KRISTELOS pagyrimu, viskas labai o kokia jusu Kristela apimtis per krutine? nes laukiu wildcat megztuko, bet uzsisakiau xs dydi, tai pradejau nerimauti bet graziai tas wildcat megztukas atrodo o visos taip pardavinejo....
Dekui, pas mane apie 88cm, bet jis laisvas man, nelygu kaip kuri megsta nesioti rubus Man to megztuko vienintelis netiketumas buvo, kad spalva tamsoka - foto atrode beveik balta. Bet apsivilkus likau labai patenjinta, ir derinti visai nesudetinga, tinka ptie bet kokios vienspalves apacios
Papildyta:
Sash skirt 2 dydis - dydis kaip tik, labai minkstas audinys, tikrai smagus sijonukas. Pasiuvimas labai nestandartinis, tad derinimas - fantazijos reikalas.
Sash dirza galima nuimti ir nesioti kita
Mergaites, grazu!
QUOTE(KRISTELA @ 2012 01 27, 23:09)
Dekui, pas mane apie 88cm, bet jis laisvas man, nelygu kaip kuri megsta nesioti rubus Man to megztuko vienintelis netiketumas buvo, kad spalva tamsoka - foto atrode beveik balta. Bet apsivilkus likau labai patenjinta, ir derinti visai nesudetinga, tinka ptie bet kokios vienspalves apacios
O man jo netiketumas - placios rankoves..as taip pat megstu laisvesnius megztukus, tad pasilikau S..
Kristela, dzinsai labiausiai patiko, tau ziaurai tinka Megstukas kaip megstukas, o va sitas sijonas, tai as jo rimtai nesuprantu, toks berysio, negraziai atrodo, o dar uz tokia kaina
O cia numatytasis sash skirt nesiojimo variantas Tik man dirzelis perilgas, vinioju ji du kartus, nes viena karta surisus galai kabo zemiau sijono (vienoje foto matosi). Virsuje - J.Crew Tippi megztukas bright dahlia spalvos
QUOTE(KRISTELA @ 2012 01 28, 00:21)
O cia numatytasis sash skirt nesiojimo variantas Tik man dirzelis perilgas, vinioju ji du kartus, nes viena karta surisus galai kabo zemiau sijono (vienoje foto matosi). Virsuje - J.Crew Tippi megztukas bright dahlia spalvos
Sis nesiojimo variantas graziausias O apie megztuka tai as jau nieko nebesakysiu
QUOTE(_Vikce_ @ 2012 01 27, 23:19)
KRISTELA, kaip visada viskas nerealiai grazu Tik galvoju ar Sash sijonukas netiktu jums 0 dydzio? Gal dar dailiau atrodytu
Aciu Manau, kad buciau tilpusi i 0, bet per klubus jis vistiek laisvas (toks ir turi buti), o liemuo gultu auksciau, dabar pora cm galiu zemiau paleisti ir man tas patinka
QUOTE(savita1 @ 2012 01 27, 23:19)
Kristela, dzinsai labiausiai patiko, tau ziaurai tinka Megstukas kaip megstukas, o va sitas sijonas, tai as jo rimtai nesuprantu, toks berysio, negraziai atrodo, o dar uz tokia kaina
Aga, dzinsai ir mane suzavejo
O sijonas, tai jis laaaabai keistai zavus yra, grozis subjektyvus dalykas, o man patinka spintoje viena kita ''nesamone'' tureti
QUOTE(KRISTELA @ 2012 01 27, 23:26)
Aga, dzinsai ir mane suzavejo
O kaip ju medziaga, ar minksti, tamprus? Noreciau tokiu
QUOTE(_Vikce_ @ 2012 01 27, 23:24)
Sis nesiojimo variantas graziausias O apie megztuka tai as jau nieko nebesakysiu
Aciu O del megztuko supratau
Ten sie dzinsai? http://www.jcrew.com...27487/27487.jsp
QUOTE(savita1 @ 2012 01 27, 23:28)
O kaip ju medziaga, ar minksti, tamprus? Noreciau tokiu
Tamprus, bet nera guminiai, kaip pvz turiu vienus is AX - kaip antra oda, judesiu nevarzantys - sie standoki. Kazkas panasaus i toothpick cord, tik gal minkstesni siek tiek
Papildyta:
QUOTE(savita1 @ 2012 01 27, 23:29)
Pavadinimas tas pats, atrodo taip pat, bet prekes kodas skiriasi Mano Style 27487 HO 10