Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

Labas rytas mielosios 4u.gif Keistuoliu teatro daina Aciu,kad ziurejot jau paste ax.gif Kai turesiu daugiau laiko,nusiusiu dar ka i pastuka.Dabar menesio pabaiga,ataskaitas visokiausias rengiu...Siandien pas mus puse mokinuku tik.Saltukas nosis kanda biggrin.gif O mums dirbti reikia...
Norejau pasiteirauti,ar dalyvaujate akcijose gerveliu lankstymo ir popiereliu klijavimo i viena kilima? ax.gif
Atsakyti
Sveikos. Ar nesušalot? Smagu, kai atsiranda neplanuotos atostogos.
Norėjau paklausti tų, kurios dalyvaujat saldainių popierėlių kilimo konkurse. Ant kokio popieriaus klijuojat? Kuo klijuojat? Jaučiu, kad klijais vargu ar lips visi popierėliai. o lipnia juosta tai labai ilgas ir varginantis darbas. pasidalinkite patirtimi. Ačiū.
Atsakyti
Sveikutes ir vel.. siandien pasniukstinejau po savo metodikos skrynele ir parinkus ka naudingesnio permeciau i jusu didziaja lobiu skrynia.. labai tikiuosi kad kas nors tiks ir panaudosite.. Noreciau suzinoti ar viskas jus pasieke: scenarijai, uzduociu lapai, planai ir t.t. .... ax.gif

Siom dienom dar surinkineju tekstu kompiuteriu apie saugaus eismo smagia pamokele pirmokeliams smile.gif ir daug kitu ideju ... kai tik bus paruosta ikelsiu smile.gif

Atsakyti
na va jau po darbu.is 19 vaiku atejo 8.manau ir rytoj taip bus.dar studentes gavom pirmakurses,tai ziuri didelem akim kaip cia viskas vyksta.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif . Šiandien pas mane iš 19 buvo 13 vaikų, dirbome normaliai, kiti turės pasivyti ax.gif . Mergaitės, gal kuri turite eilių kūrimo paruoštukų (pvz. užduotys, kur reikia prikurti eilučių pabaigas ir pan.). Reikia rytojui, kažkur turėjau mokykloje, bet kai krausčiausi, matyt kažkur įgrūdau ir dabar nerandu doh.gif . Gal kas pagelbės blush2.gif ...
Papildyta:
Ir dar žinau kad egzistuoja įrašas, kuriame A.Matutis skaito savo eilėraščius. Neturite blush2.gif ?
Atsakyti
Ka tik pabaigiau parasyti scenariju skirta pirmokams " saugaus eismo popiete"
Imesiu i jusu skrynia , gal pravers...
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2012 01 30, 12:47)
Norėjau paklausti tų, kurios dalyvaujat saldainių popierėlių kilimo konkurse. Ant kokio popieriaus klijuojat? Kuo klijuojat? Jaučiu, kad klijais vargu ar lips visi popierėliai. o lipnia juosta tai labai ilgas ir varginantis darbas. pasidalinkite patirtimi. Ačiū.

Aš popierių pirkau kancialiarinėje parduotuvėje, tokį apie kurį rašė nurodymuose -pigus, rudas, vyniojamas už 1m. po 50ct. mokėjau. Plotis yra 103cm. O klijuojame su lipnia juostele. Siaip vargo yra, bet manau, kad suspėsim - turim daug pagalbininkų smile.gif O Jūs ar užsiregistavot? Registracija iki sausio 31d. mirksiukas.gif

Žiema kaip reikalas , didysis speigas dar priešaky doh.gif Brrr... scare.gif
Atsakyti
Donatuke, dėkojam už idėjas 4u.gif
mano klasė taip išauklėta, kad šiandien nė vieno mokinio nebuvo biggrin.gif Tai spėjau "popierinius" darbus pasidaryt biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Maniškiai labai mokytis norėjo, tad iš 21 sulaukiau 13. Darbavomės iš peties rolleyes.gif

QUOTE(*Perla* @ 2012 01 30, 11:58)
Labas rytas mielosios 4u.gif Keistuoliu teatro daina Aciu,kad ziurejot jau paste ax.gif Kai turesiu daugiau laiko,nusiusiu dar ka i pastuka.Dabar menesio pabaiga,ataskaitas visokiausias rengiu...Siandien pas mus puse mokinuku tik.Saltukas nosis kanda biggrin.gif O mums dirbti reikia...
Norejau pasiteirauti,ar dalyvaujate akcijose gerveliu lankstymo ir popiereliu klijavimo i viena kilima? ax.gif

Dėl gervelių , tai radau įrašą, kad registracija baigta, nebeturi popieriaus, nebent iš savojo daryti bet kokios spalvos. Nors aš užsiregistravau savaitgalį, tad įdomu kaip čia gausis g.gif

O dėl to kilimo buvau visai pamiršus. Gal kur informacija yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 30 sausio 2012 - 15:22
QUOTE(zuzanele @ 2012 01 30, 15:21)

Zuzanele, visa informacija 1-ame pašte. Ieškok prie konkursai, seminarai. Laišką atsiuntė Šarkka 2011-12-21 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 01 30, 17:21)
Sveikos 4u.gif
Maniškiai labai mokytis norėjo, tad iš 21 sulaukiau 13. Darbavomės iš peties rolleyes.gif
Dėl gervelių , tai radau įrašą, kad registracija baigta, nebeturi popieriaus, nebent iš savojo daryti bet kokios spalvos. Nors aš užsiregistravau savaitgalį, tad įdomu kaip čia gausis g.gif

del kilimo, o ant kokio pigaus tapeto nebutu patogu klijuoste popierelius .. ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2012 01 30, 15:12)
Donatuke, dėkojam už idėjas  4u.gif
mano klasė taip išauklėta, kad šiandien nė vieno mokinio nebuvo  biggrin.gif Tai spėjau "popierinius" darbus pasidaryt  biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Ašura @ 2012 01 29, 23:05)
Šalčius pranašauja visom penkiom dienom, kaip bus - žiūrėsim smile.gif
drinks_cheers.gif
Aišku į darbą eisim, sveikatos  4u.gif .

Naujokėlei irgi balionas  4u.gif .
Viską skaitau, tik rašau mažai  biggrin.gif , aš su jumis smile.gif .

Atsakyti