Labas rytas mielosios Keistuoliu teatro daina Aciu,kad ziurejot jau paste Kai turesiu daugiau laiko,nusiusiu dar ka i pastuka.Dabar menesio pabaiga,ataskaitas visokiausias rengiu...Siandien pas mus puse mokinuku tik.Saltukas nosis kanda O mums dirbti reikia...
Norejau pasiteirauti,ar dalyvaujate akcijose gerveliu lankstymo ir popiereliu klijavimo i viena kilima?
Sveikos. Ar nesušalot? Smagu, kai atsiranda neplanuotos atostogos.
Norėjau paklausti tų, kurios dalyvaujat saldainių popierėlių kilimo konkurse. Ant kokio popieriaus klijuojat? Kuo klijuojat? Jaučiu, kad klijais vargu ar lips visi popierėliai. o lipnia juosta tai labai ilgas ir varginantis darbas. pasidalinkite patirtimi. Ačiū.
Norėjau paklausti tų, kurios dalyvaujat saldainių popierėlių kilimo konkurse. Ant kokio popieriaus klijuojat? Kuo klijuojat? Jaučiu, kad klijais vargu ar lips visi popierėliai. o lipnia juosta tai labai ilgas ir varginantis darbas. pasidalinkite patirtimi. Ačiū.
Sveikutes ir vel.. siandien pasniukstinejau po savo metodikos skrynele ir parinkus ka naudingesnio permeciau i jusu didziaja lobiu skrynia.. labai tikiuosi kad kas nors tiks ir panaudosite.. Noreciau suzinoti ar viskas jus pasieke: scenarijai, uzduociu lapai, planai ir t.t. ....
Siom dienom dar surinkineju tekstu kompiuteriu apie saugaus eismo smagia pamokele pirmokeliams ir daug kitu ideju ... kai tik bus paruosta ikelsiu
Siom dienom dar surinkineju tekstu kompiuteriu apie saugaus eismo smagia pamokele pirmokeliams ir daug kitu ideju ... kai tik bus paruosta ikelsiu
na va jau po darbu.is 19 vaiku atejo 8.manau ir rytoj taip bus.dar studentes gavom pirmakurses,tai ziuri didelem akim kaip cia viskas vyksta.
Sveikutės . Šiandien pas mane iš 19 buvo 13 vaikų, dirbome normaliai, kiti turės pasivyti . Mergaitės, gal kuri turite eilių kūrimo paruoštukų (pvz. užduotys, kur reikia prikurti eilučių pabaigas ir pan.). Reikia rytojui, kažkur turėjau mokykloje, bet kai krausčiausi, matyt kažkur įgrūdau ir dabar nerandu . Gal kas pagelbės ...
Papildyta:
Ir dar žinau kad egzistuoja įrašas, kuriame A.Matutis skaito savo eilėraščius. Neturite ?
Papildyta:
Ir dar žinau kad egzistuoja įrašas, kuriame A.Matutis skaito savo eilėraščius. Neturite ?
Ka tik pabaigiau parasyti scenariju skirta pirmokams " saugaus eismo popiete"
Imesiu i jusu skrynia , gal pravers...
Imesiu i jusu skrynia , gal pravers...
QUOTE(Iruciukass @ 2012 01 30, 12:47)
Aš popierių pirkau kancialiarinėje parduotuvėje, tokį apie kurį rašė nurodymuose -pigus, rudas, vyniojamas už 1m. po 50ct. mokėjau. Plotis yra 103cm. O klijuojame su lipnia juostele. Siaip vargo yra, bet manau, kad suspėsim - turim daug pagalbininkų O Jūs ar užsiregistavot? Registracija iki sausio 31d.
Žiema kaip reikalas , didysis speigas dar priešaky Brrr...
Donatuke, dėkojam už idėjas
mano klasė taip išauklėta, kad šiandien nė vieno mokinio nebuvo Tai spėjau "popierinius" darbus pasidaryt
mano klasė taip išauklėta, kad šiandien nė vieno mokinio nebuvo Tai spėjau "popierinius" darbus pasidaryt
Sveikos
Maniškiai labai mokytis norėjo, tad iš 21 sulaukiau 13. Darbavomės iš peties
Dėl gervelių , tai radau įrašą, kad registracija baigta, nebeturi popieriaus, nebent iš savojo daryti bet kokios spalvos. Nors aš užsiregistravau savaitgalį, tad įdomu kaip čia gausis
O dėl to kilimo buvau visai pamiršus. Gal kur informacija yra?
QUOTE(*Perla* @ 2012 01 30, 11:58)
Labas rytas mielosios Keistuoliu teatro daina Aciu,kad ziurejot jau paste Kai turesiu daugiau laiko,nusiusiu dar ka i pastuka.Dabar menesio pabaiga,ataskaitas visokiausias rengiu...Siandien pas mus puse mokinuku tik.Saltukas nosis kanda O mums dirbti reikia...
Norejau pasiteirauti,ar dalyvaujate akcijose gerveliu lankstymo ir popiereliu klijavimo i viena kilima?
Dėl gervelių , tai radau įrašą, kad registracija baigta, nebeturi popieriaus, nebent iš savojo daryti bet kokios spalvos. Nors aš užsiregistravau savaitgalį, tad įdomu kaip čia gausis
QUOTE(zuzanele @ 2012 01 30, 15:21)
Zuzanele, visa informacija 1-ame pašte. Ieškok prie konkursai, seminarai. Laišką atsiuntė Šarkka 2011-12-21
QUOTE(zuzanele @ 2012 01 30, 17:21)
Sveikos
del kilimo, o ant kokio pigaus tapeto nebutu patogu klijuoste popierelius .. ?
QUOTE(vaiduuse @ 2012 01 30, 15:12)
Donatuke, dėkojam už idėjas
Papildyta:
QUOTE(Ašura @ 2012 01 29, 23:05)
Šalčius pranašauja visom penkiom dienom, kaip bus - žiūrėsim
Aišku į darbą eisim, sveikatos .
Naujokėlei irgi balionas .
Viską skaitau, tik rašau mažai , aš su jumis .
Aišku į darbą eisim, sveikatos .
Naujokėlei irgi balionas .
Viską skaitau, tik rašau mažai , aš su jumis .