Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

QUOTE(smilga1972 @ 2012 01 28, 21:35)
Pas mane svetainėje irgi yra visokių blizgančių paveikslėlių, bet aš juos irgi surandu ir dedu kaip  kitus paveikslėlius, kažko specialaus nemanau, kad yra  4u.gif . Gal kitos labiau galės padėti  mirksiukas.gif . Beje, dar priklauso nuo to, kur yra svetainė ir ką ji siūlo - kokius fonus, puošimo elementus ir t.t. Bet šiaip tai tie blizgučiai - tai iš tiesų paprasti paveikslėliai, tik judantys  mirksiukas.gif .
Papildyta:
Mergaitės, kas tvarkot paštą, perkelkit iš 1 kl. matematikos lietuvių kalbos užduotis, nes per klaidą jos ne ten papuolė  mirksiukas.gif
Papildyta:
Ir 3klasės matematikoje atsidūrė kalbos ugdymo pratybos  doh.gif . Kažkas persidirbo ir reikia pailsėti  doh.gif  lotuliukas.gif

Čia aš kaltas lotuliukas.gif doh.gif lotuliukas.gif
Bėgu taisyt padėties mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 01 28, 21:57)
Čia aš kaltas  lotuliukas.gif  doh.gif lotuliukas.gif
Bėgu taisyt padėties mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos kolegės,
Ar dalyvausite akcijoje„Nedelsk“, ar lankstysite gerves? Aš galvoju, o jeigu šią akciją paskelbčiau visai mokyklai ir tai padaryčiau kaip projektą, nes man reikia kriterijų metodininkei ir būtų neblogai organizuoti projektą. Gal turite kokių minčių, ką galėčiau padaryti visai mokyklai?
Atsakyti
Sveikutės. Labai ačiū už scenarijus ketvirtokų šimtadieniui bigsmile.gif Gal kas žinote, ar jau šiais metais bus baigiamieji egzaminai ir ketvirtokams g.gif Kažką girdėjau, bet konkrečiai nieko nežinau. Šiandien priiminėjome pirmokus, tai labai sunku persiorientuoti, ketvirtokai tokie dideli, o būsimi pirmokėliai...
Atsakyti
QUOTE(tigruole @ 2012 01 29, 00:28)
Sveikutės. Labai ačiū už scenarijus ketvirtokų šimtadieniui bigsmile.gif Gal kas žinote, ar jau šiais metais bus baigiamieji egzaminai ir ketvirtokams g.gif  Kažką girdėjau, bet konkrečiai nieko nežinau. Šiandien priiminėjome pirmokus, tai labai sunku persiorientuoti, ketvirtokai tokie dideli, o būsimi pirmokėliai...

Sveikute. Musu ketvirtokai tikrai rasys pasitikrinamaji, kuri sukure svietimo ministerijos klerkai doh.gif bet kiek maciau ten tik teksto suvokimo uzduotis liet. k. bet tekstai pakankamai sunkus g.gif nors sake cia kazkuri is musu jog galima mokykloms rinktis rasyti ar ne, bet musu niekas neklause schmoll.gif
Atsakyti
Labas rytas,mergaitės smile.gif
Pradėjau ruoštis atvirai matem. pamokai ir pasigedau dalomosios medžiagos. Visus namus apverčiau aukštyn kojom. Gal kuri galite pagelbėti, atsiųsdama į paštą Riešuto dalijamosios medžiagos 14 ir 21 priedus ( 1 klasei)? ax.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Pas mus šį rytą buvo 20 laipsnių šalčio unsure.gif

QUOTE(elimak7 @ 2012 01 29, 11:45)
Sveikute. Musu ketvirtokai tikrai rasys pasitikrinamaji, kuri sukure svietimo ministerijos klerkai doh.gif bet kiek maciau ten tik teksto suvokimo uzduotis liet. k. bet tekstai pakankamai sunkus g.gif nors sake cia kazkuri is musu jog galima mokykloms rinktis rasyti ar ne, bet musu niekas neklause  schmoll.gif

O gal turi pavyzdžius baigiamųjų darbų?

Išvedžiau savo mokniams pusmečius, tai klasėje 2 baigė aukščiausiu lygiu. Įrašiau kai kuriems ir patenkinamus įvertinimus už muziką. Nes jokio noro ir pastangų nerodo. Buvo ir tokių, kuriems padidinau, nes dirba atsakingai, stengiasi, o rezultatas ne visada geras. Bet už pastangas... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 01 29, 10:18)
Pradėjau ruoštis atvirai matem. pamokai ir pasigedau dalomosios medžiagos. Visus namus apverčiau aukštyn kojom. Gal kuri galite pagelbėti, atsiųsdama į paštą Riešuto dalijamosios medžiagos 14 ir 21 priedus ( 1 klasei)? ax.gif

turiu, bet darbe, jeigu niekas nepagelbes anksciau, tada as rytoj smile.gif

QUOTE(zuzanele @ 2012 01 29, 10:23)
Sveikutės 4u.gif
Pas mus šį rytą buvo 20 laipsnių šalčio unsure.gif
O gal turi pavyzdžius baigiamųjų darbų?

Išvedžiau savo mokniams pusmečius, tai klasėje 2 baigė aukščiausiu lygiu. Įrašiau kai kuriems ir patenkinamus įvertinimus už muziką. Nes jokio noro ir pastangų nerodo. Buvo ir tokių, kuriems padidinau, nes dirba atsakingai, stengiasi, o rezultatas ne visada geras. Bet už pastangas... 4u.gif

pas mus apie 18 buvo

as saviskiams irgi 2 (is desimt mokiniu) isvedziau visus A, kitiems koja pakiso lietuviu kalba, sunkiai pradedam skaityt, labai sunkiai..... matematika visi sprendzia be problemu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2012 01 29, 11:48)
turiu, bet darbe, jeigu niekas nepagelbes anksciau, tada as rytoj smile.gif

Lauksiu ax.gif
Atsakyti
sveikos mergaitės, nors dar ankstoka, bet tvarkydama savo kompą radau 4 klasės mokinių baigiamuosius aprašus, gal kam nors nors kiek pravers,, aišku jos reikia keisti, bet nors maži rėmai ... jei tinka ir patinka naudokit į sveikatą, jie pašte. o jei Jums pasirodys, kad tai niekinis daiktas trinkit lauk.

Pavydžiu aš Jums tokių puikių mokinių, mano antrokai laaabai silpni ir apie visas A galu tik pasvajoti, tik su trim mergaitėmis iš 8 galima normaliai šnekėtis, o kiti tai... bet ką padarysi, tusim ką turim ir tuo turim džiaugtis:) ypač šiais laikais
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2012 01 29, 11:48)
as saviskiams irgi 2 (is desimt mokiniu) isvedziau visus A, kitiems koja pakiso lietuviu kalba, sunkiai pradedam skaityt, labai sunkiai.....  matematika visi sprendzia be problemu thumbup.gif

Mano klasėje panaši situacija. Nors skaityti skaito visi, bet su rašymu dar vargstame. Yra 3 mokiniai, kurie negeba rašyti žodžių, sakinių. Matematiką greitai ir beveik visada teisingai atlieka.
Nesižarstau A lygiais, todėl tik 2 mokiniai turi A lygį. Keliems rašiau Pt už lietuvių klb. ir pasaulio paž. pasiekimus.
Papildyta:
Dramos būrelyje statome pjesę " Varlė karalaitis".
Gal kuri turite dainelių apie varlytes? karalaites? Tiktų, kas susiję su pasakomis apie princeses, karalius, karalaičius,varliukes, burtininkę.... Tinka ir muzikiniai intarpai... Būsiu laaaabai dėkinga wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 29 sausio 2012 - 12:29
QUOTE(lutute1 @ 2012 01 29, 10:18)

Sveikutė, buvau riešuto medžiagą atsiuntusi į paštą - skanuota medžiaga, paieškok, jei nerasi - įmesiu tuoj pat iš naujo lotuliukas.gif

jau 1 pašte drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirmokiukė: 29 sausio 2012 - 13:28