Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

"Ketvirtokų šventės" jau pašte. Gal nelabai kokybiškai nuskenavau, bet nieko geriau neišeina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilsonyte @ 2012 01 28, 11:03)
O kažin ar voką pašte gausim A3 formato??? blush2.gif

Vokų tikrai yra A3 formato. Tik prašyk su paminkštinimu, ne taip labai darbeliai siunčiant susilamdo.
Atsakyti
QUOTE(Vilsonyte @ 2012 01 28, 11:03)
Mergaitės, ne man, o staben dėkokit 4u.gif , ji juk pranešė apie šią akciją, o aš tik internete informaciją suradau.Esu neverta padėkos žodžių blush2.gif

AČIŪ ir staben 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės mergaitės,
Malonu užsukti į gražius žieminiškus namelius. Tik retai išeina užsukti. Po darbo parėjus sava chebra užpuola su namų darbais ir savo reikalais...o ir šiaip kyla minčių kaip pavasario sulaukus. Gal kas turite panašų variantą- ketvirtokas nenori eiti į mokyklą, nenori rašyti, sako aš ir taip moku. Sėdi per pamokas ir nieko neveikia.Gyvena kažkokiame savo pasaulyje, keistokas toks. Tėvai pasiekė (jis jų neklauso), kad tik sūnus eitų į mokyklą. Informuoju, tėvus, kad jų vaikas nieko nedirba, neklauso- sako, jis ir mūsų neklauso, lankomės pas psichologus. (Tai normali, ne asociali šeima). Žinios to mokinio atitinka pagrindinį lygį, jei tik kada ateina noras tai parodyti. Aš išbandžiau visus būdus- asmeniškai paraginu atlikti užduotį, leidžiu rinktis kuri jam įdomesnė, mažinu rašymo apimtį..... Ar toks mokinys gali turėti P lygį?
Kaip elgtis? doh.gif

Būsiu dėkinga už jūsų nuomonę

Asmeniškai noriu paklausti 22peliukas22, norėčiau ,išmokti kaip įdėti tokius blizgučius kaip naujų namučių pradžioje, kur blizga (animation)
Turiu klasės pasidarius klasės svetainę, kilo noras įdėti blizgančio sniegelio.Kaip padaryti,kad nesimatytų nuorodos, o tik paveikslėlis. Tu čia jau viską labai gerai nusimanai tvarkydama šį puslapį. jei nebus sunku paaiškinti-būtų labai ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Toblera: 28 sausio 2012 - 18:20
QUOTE(Toblera @ 2012 01 28, 19:14)
Turiu klasės pasidarius klasės svetainę

Turiu didelį norą užsukti pas Tave į Tavo svetainę. Ar pakviesi į svečius? mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=pirmokiukė,2012 01 27, 21:08]
[quote=22peliukas22,2012 01 27, 20:23]
Pas mus daugelį mokinukų atveža tėvai, tad atostogos nenusimato verysad.gif .

Na, jei esant 20 laipsnių šalčio pamokos nevyksta, tai ko ten vežt vaikiukus į tą mokyklą lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet ir pas mus taip pat, o be to kiti net termometro neturi, tai ateina keli vaikai ir "atostogos nuplaukia" lotuliukas.gif
[/quote]
pas mus taip pat doh.gif
mergaitės, o ar negalima įklijuoti į pasiekimų knygeles, kad nuo -20 į mokyklą eiti nerekomenduojama ax.gif

Pasiilgau JŪSŲ, buvau biliotenyje 2mėn., kažkaip visai gyvenimas sugriuvo.bandau stotis ant kojų ir toliau su jumis bendrauti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(studija @ 2012 01 27, 19:34)
Kokia žiema 4u.gif koks vaizdas 4u.gif ...ir už lango toks pats beveik biggrin.gif , ar laukiat šalčių ir gamtos suteiktų (galbūt) atostogų pirmadienį????? blush2.gif

bet juk į darbą eisit? Ar jums nereikia?
Atsakyti
mes irgi pasakos ištrauką ir piešinį darėm ant to paties lapo, o klaidelių irgi liko doh.gif atrinksiu pačius geriausius (o jų gal vos 3 bus ax.gif ), liko taip pat tik lapelius su informacja prisegt.
Tikiuosi, kad vaikai pirmadienį atostogaus, o mokutojos galės baigt savo darbeliu - spec.programą parašyt, auklėtojo planą antram pusmečiui atspausdint, daineles parinkt konkursui mokykloje...Darbų daug ir be mokymo. Trečiadienį žadu kolegėms atvirą pamoką vest, o jau kaip tingisi ruoštis...Bet va, prisėdau ir pasiruošiu. tongue.gif
vai2, kas buvo nutikę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduuse: 28 sausio 2012 - 19:19
QUOTE(vaiduuse @ 2012 01 28, 19:07)
mes irgi pasakos ištrauką ir piešinį darėm ant to paties lapo, o klaidelių irgi liko  doh.gif  atrinksiu pačius geriausius (o jų gal vos 3 bus  ax.gif ), liko taip pat tik lapelius su informacja prisegt.
Tikiuosi, kad vaikai pirmadienį atostogaus, o mokutojos galės baigt savo darbeliu - spec.programą parašyt, auklėtojo planą antram pusmečiui atspausdint, daineles parinkt konkursui mokykloje...Darbų daug ir be mokymo. Trečiadienį žadu kolegėms atvirą pamoką vest, o jau kaip tingisi ruoštis...Bet va, prisėdau ir pasiruošiu. tongue.gif
vai2, kas buvo nutikę?

Sveikutės 4u.gif
Jo, darbelių tai kalnai ant kalno doh.gif ...bet šiandien tinginiavau blush2.gif
Kokia pamoka ir kokia tema bigsmile.gif Aš jau kaupiuos vertintojas pasikviesti unsure.gif
Atsakyti
Betuk, dalybą pradėjom,mtai teks kažką sukurpt apie tai, tik su pagražinimais ir pajudėjimais biggrin.gif Turbūt darysiu kelionę mašina.
O tu ką ruoši?
Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2012 01 28, 19:37)
Betuk, dalybą pradėjom,mtai teks kažką sukurpt apie tai, tik su pagražinimais ir pajudėjimais  biggrin.gif Turbūt darysiu kelionę mašina.
O tu ką ruoši?

g.gif O tai ne antrokai pas tave? g.gif Jau dalyba? blink.gif
As mąstau, permečiau vadovėlius, kas per temos laukia. Tai gal temą "Musė" imt reiks rolleyes.gif Ir dainelių mokame, ir su pasaulio paž. suintegruot...Dar nežinau, bet norėčiau iki papildomų atostogų tas atviras pamokas prasivesti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Toblera @ 2012 01 28, 19:14)
Sveikutės  mergaitės,

Asmeniškai noriu paklausti 22peliukas22, norėčiau ,išmokti kaip įdėti tokius blizgučius kaip naujų namučių pradžioje, kur blizga (animation)
Turiu klasės pasidarius klasės svetainę, kilo noras įdėti blizgančio sniegelio.Kaip padaryti,kad nesimatytų nuorodos, o tik paveikslėlis. Tu čia jau viską labai gerai nusimanai tvarkydama šį puslapį. jei nebus sunku paaiškinti-būtų labai ačiū.

Nežinau ar galėsiu kuo padėti, kuriant temą tuos blizgučius keliu kaip paveikslėlį. Įdedu nuorodą, o jos vietoje atsiranda paveikslėlis blizgutis. Su svetainių kūimu nesu pažengusi, tad nežnau koks ten principas.
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 01 28, 21:18)
Nežinau ar galėsiu kuo padėti, kuriant temą tuos blizgučius keliu kaip paveikslėlį. Įdedu nuorodą, o jos vietoje atsiranda paveikslėlis blizgutis. Su svetainių kūimu nesu pažengusi, tad nežnau koks ten principas.

Pas mane svetainėje irgi yra visokių blizgančių paveikslėlių, bet aš juos irgi surandu ir dedu kaip kitus paveikslėlius, kažko specialaus nemanau, kad yra 4u.gif . Gal kitos labiau galės padėti mirksiukas.gif . Beje, dar priklauso nuo to, kur yra svetainė ir ką ji siūlo - kokius fonus, puošimo elementus ir t.t. Bet šiaip tai tie blizgučiai - tai iš tiesų paprasti paveikslėliai, tik judantys mirksiukas.gif .
Papildyta:
Mergaitės, kas tvarkot paštą, perkelkit iš 1 kl. matematikos lietuvių kalbos užduotis, nes per klaidą jos ne ten papuolė mirksiukas.gif
Papildyta:
Ir 3klasės matematikoje atsidūrė kalbos ugdymo pratybos doh.gif . Kažkas persidirbo ir reikia pailsėti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 28 sausio 2012 - 20:31