Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

QUOTE(Šarkka @ 2012 02 08, 21:23)
Esu parsisiuntusi labai trumputį iš Anykščių edukacinės programėlės filmuką. Gal tiks?

Metu į paštą.

Ok, laukiu smile.gif
Ačiū, kažką panašaus ir turėjau galvoje, tik man rodos ten buvo ilgesnis video, plačiau rodoma ir konkrečiai apie duonos kepimą mirksiukas.gif . Jei nieko negausiu geriau, tai tiks ir šitas - bent jau priemones pamatys gyvai mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 08 vasario 2012 - 20:31
QUOTE(smilga1972 @ 2012 02 08, 21:26)
Ok, laukiu smile.gif

Jau pašte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viga @ 2012 02 08, 19:38)
Mergaitės, kažkuri buvot nurodžiusi Vilniaus pradinių metodinio svetainė adresą, gal galėtumėt pakartoti? Niekaip nerandu, o labai reikia. Būsiu dėkinga 4u.gif

http://pradinisvilnius.jimdo.com
Atsakyti
QUOTE(viga @ 2012 02 08, 19:38)
Mergaitės, kažkuri buvot nurodžiusi Vilniaus pradinių metodinio svetainė adresą, gal galėtumėt pakartoti? Niekaip nerandu, o labai reikia. Būsiu dėkinga 4u.gif

prašom 4u.gif

http://pradinisvilnius.jimdo.com/

ups, pavėlavau... blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(pirmokiukė @ 2012 02 08, 21:09)
Sveikutės 4u.gif
Jei jau galvojat apie spausdintuvo pirkimą - tai tik ne EPSON  doh.gif  Labai juo nusivyliau schmoll.gif Prieš tai turėjau HP  thumbup.gif  dirbo išsijuosęs 8 metus, kol nulūžo laidelis usb jungties - teko atsisveikinti  verysad.gif o po to pardavėjas įkalbėjo epsoną  gun_bandana.gif

Noriu apginti Epson'us. Tiesa, turiu jį tik pusmetį, bet negaliu atsidžiaugt. Ir spausdinu, ir skanuoju, ir kopijuoju. Svarbiausia, jokių rūpesčių nekelia ir pigias neoriginalias rašalo kasetes be problemų "suvalgo"... Gaila, dabar neprisimenu tikslaus modelio pavadinimo, nes darbe stovi...
Kolegės šiemet susimetė pinigėlių ir nusipirko Samsung'ą, tai jau du kartus į garantinį aptarnavimą nešė..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naminukė: 08 vasario 2012 - 20:37
Aš turiu Samsung daugiafunkcinį lazerinį - kol kas labai patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(*Perla* @ 2012 02 08, 19:10)
Cia tiek jau suklijavome,ir kairiau matosi,kiek beliko rulonėlio
user posted image

Pavydėtinas darbštumas, kruopštumas ir entuziazmas. Šaunuoliai mokinukai ir mokytoja Perla! thumbup.gif
Papildyta:
http://www.tinklas.l...iems-mokytojams
VšĮ Švietimo tinklas kviečia mokytojus dalyvauti projekte „Testų sistema www.šmm.lt kūrybingiems mokytojams“.
Gal kuri norite išmėginti savo jėgas? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 02 08, 21:43)
Pavydėtinas darbštumas, kruopštumas ir entuziazmas. Šaunuoliai mokinukai ir mokytoja Perla! thumbup.gif

Ai koleges,negirkit,visos esam saunios blush-anim-cl.gif2
Kai neturiu klases ir aukletiniu,tai patinka uzsiimti tokia uzklasine veikla ax.gif
Esu socialine pedagoge ir pailgintos grupes aukletoja.Po puse etato turiu blush2.gif
Tai irgi pagal savo darbo sriti vykdome su psichologe ivairius projektus.
Pas mane yra HP trys viename.Esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2012 02 08, 20:36)
Noriu apginti Epson'us. Tiesa, turiu jį tik pusmetį, bet negaliu atsidžiaugt. Ir spausdinu, ir skanuoju, ir kopijuoju. Svarbiausia, jokių rūpesčių nekelia ir pigias neoriginalias rašalo kasetes be problemų "suvalgo"... Gaila, dabar neprisimenu tikslaus modelio pavadinimo, nes darbe stovi...
Kolegės šiemet susimetė pinigėlių ir nusipirko Samsung'ą, tai jau du kartus į garantinį aptarnavimą nešė..

lotuliukas.gif man epsonas nepatinka todėl, kad 1 spalvai pasibaigus - jis nespausdina, kol nepakeiti kasetės. nors tos spalvos ir nenaudoji - tarkim spausdini juodą tekstą, o nespalvotą. Labai dažnai reikia nuvalyti epsono galvą, nes spausdina juostom, spausdinimo kokybė palyginus su mano turėtu HP - nepalyginamai prastesnė doh.gif Ilgiuosi savo HP - nė karto nebuvo sugedęs, o kasetes pati pasipildydavau su elementariausiu švirkštu, ko, deja, epsonui padaryti neįmanoma - tenka pirkti kitas kasetes, nors ir neoriginalias schmoll.gif
Atsakyti

blush2.gif Buvau parašius klausimą, bet radau atsakymą, todėl ištrinu klausimėlį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 08 vasario 2012 - 21:41
Nusiunčiau į paštą lietuvių k. ir anglų k. pernai metų Kalbų kengūros užduotis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilsonyte @ 2012 02 07, 19:38)
Norėjau Jūsų paklausti, gal kas žinote kokių paprastų idėjų kaip pasipuošti klasę Šv. Valentino dienai? heart.gif  wub.gif Kažkaip mintys išseko blush2.gif

O dėl tų saldainių popierėlių kilimo tai sutinku su Jumis - ILGAS ir SUNKUS darbas. Bet jei jau užsiregistravom tai gausim ir padaryt šį darbelį 4u.gif Dar reikia ir nugalėtojų prizą įvardinti doh.gif

Prizą būtina numatyti?
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 02 08, 21:40)
Prizą būtina numatyti?

Norimą prizą el. pašte rašė, kad reikia nurodyti iki kovo 1d.

Perla - WOW kaip gražiai gaunasi thumbup.gif Mes tai su lipnia juostele klijuojam todel, gaunasi neideli tarpeliai, kad priliptų prie to rudo popieriaus.
Atsakyti