Pamiršau pasidžiaugti, kad gavome popierių gervelių lankstymui Manau ten bus apie 500 lapų. Tuoj pat kibom į darbą. Su kokiu noru vaikai lankstė. Kai kurie po kelis lapus dar ir namo išsinešė, sakė su tėveliais lankstys
QUOTE(ninkute @ 2012 02 08, 19:07)
Dėl namų darbų, tai tekstas visada skaityti ir užduotys: arba pratybose, jei nespėja klasėje, arba iš vadovėlio. Matematikos iš vadovėlio uždavinys arba pratybose baigti.
QUOTE(viga @ 2012 02 08, 19:19)
Labukas, aš ketvirtokams duodu nemažai užduočių, matematikos daugiau skaičiavimo pratimų, nes su tekstiniais tai . Lietuvių tekstą visada pasakoti, ką nors surasti, dar atšviečiu gramatinių užduočių. Kartais pagalvoju, kad gal ir daugoka, bet kai pakalbi su vaikais, tai dabar daugiausia laiko praleidžia prie TV. Gal geriau tegu pasimoko, juk be darbo nieko gero nebus. Aišku, pati apsikraunu tikrinimais.
Ačiū Mergaitės. Tada esu rami.
darbas nerealus
Gal turit ką nors įdomaus tėvų susirinkimui. Visada duodu kažką jiems įdomaus parsinešti namo paskaityti, bet nieko gero neberandu. Ir pas mus pašte neradau. Gal kas pasidalintų kokiais patarimais tėveliams ir pan.
Mergaitės, gal kuri turit kokį video apie senovinį duonos kepimą? Kažkur kažką mačiau, bet nepamenu kur (kaip tam posaky: skamba varpai, nežinau, kurioj pusėj ). Labi reikia rytojui
QUOTE(vai2 @ 2012 02 08, 21:52)
Gal turit ką nors įdomaus tėvų susirinkimui. Visada duodu kažką jiems įdomaus parsinešti namo paskaityti, bet nieko gero neberandu. Ir pas mus pašte neradau. Gal kas pasidalintų kokiais patarimais tėveliams ir pan.
vakar berods imeciau i 2 pasta seminaro teksta apie "sunkius" vaikus ir vaiku drausminimo budus.. info kaip tik skirta teveliams.. netinka?
QUOTE(eda77 @ 2012 02 08, 16:58)
Labuka, norėčiau paklaust 3 ir 4-okų: kokios apimties būna Jūsų namų darbai?
Pvz.: matematika - viena užduotis ar daugiau, lietuvių - paskaityti, atlikti užduotis, ir t.t.
Labai jau aktualu paliko...
Pvz.: matematika - viena užduotis ar daugiau, lietuvių - paskaityti, atlikti užduotis, ir t.t.
Labai jau aktualu paliko...
Sveikos,
mano trečiokai, lietuvių tekstą skaityti ar eilėraštį ir pabaigti pratybas ar padalomosios lapas. Matematikos visuomet bent 4 užduotys - ir tekstiniai, ir aritmetiniai pratimai. Bet žiūriu, kad geriau tekstinius klasėje spręst, nes jie sunkiau sekas
QUOTE(*Perla* @ 2012 02 08, 19:10)
MINETASIS FOTOREPORTAZAS
Oi, kaip tvarkinga ir gražu O jau rulono storis Įtariu, kad mes gerokai atsiliksim
QUOTE(smilga1972 @ 2012 02 08, 21:52)
Mergaitės, gal kuri turit kokį video apie senovinį duonos kepimą? Kažkur kažką mačiau, bet nepamenu kur (kaip tam posaky: skamba varpai, nežinau, kurioj pusėj ). Labi reikia rytojui
is bedos paziurek sia nuoroda, gal rasi sau ka tinkamo .... jei jau niekas konkretaus video nepasiulys Duonos kepimas
Sveikutės
Jei jau galvojat apie spausdintuvo pirkimą - tai tik ne EPSON Labai juo nusivyliau Prieš tai turėjau HP dirbo išsijuosęs 8 metus, kol nulūžo laidelis usb jungties - teko atsisveikinti o po to pardavėjas įkalbėjo epsoną
Jei jau galvojat apie spausdintuvo pirkimą - tai tik ne EPSON Labai juo nusivyliau Prieš tai turėjau HP dirbo išsijuosęs 8 metus, kol nulūžo laidelis usb jungties - teko atsisveikinti o po to pardavėjas įkalbėjo epsoną
QUOTE(Donatuke @ 2012 02 08, 21:03)
is bedos paziurek sia nuoroda, gal rasi sau ka tinkamo .... jei jau niekas konkretaus video nepasiulys Duonos kepimas
Ačiū už pagalbą , čia jau žiūrėjau, nieko labai tinkamo neradau . Ar aš apnavau, ar per TV mačiau, ar kokiam interneto psl. - kaip vaikai susėdę aplink stalą senovinėje pirkioje stebi duonos kepimą (senovinį), naudojami senoviniai įrankiai, priemonės ir apskritai senoviniu būdu kepama . O kur mačiau? Kas žino? Help
QUOTE(smilga1972 @ 2012 02 08, 21:10)
Ačiū už pagalbą , čia jau žiūrėjau, nieko labai tinkamo neradau . Ar aš apnavau, ar per TV mačiau, ar kokiam interneto psl. - kaip vaikai susėdę aplink stalą senovinėje pirkioje stebi duonos kepimą (senovinį), naudojami senoviniai įrankiai, priemonės ir apskritai senoviniu būdu kepama . O kur mačiau? Kas žino? Help
Esu parsisiuntusi labai trumputį iš Anykščių edukacinės programėlės filmuką. Gal tiks?
Metu į paštą.