Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

Svetainėse (jimdo) galima viską koreguoti 4u.gif Aš tai kartais keičiu išvaizdą (vis dar esu paieškose to kas labiausiai man patiktų) ax.gif , o jeigu reikės kokios pagalbos tai ir aš galėsiu padėti. Drąsiau mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 08 vasario 2012 - 17:38
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 02 08, 19:30)
dėkui už padrąsinimą zuzanele:4u:

Kaip gerai, kad jūs turite skanerius, as neturiu nei mokykloj, nei namie doh.gif
nebeišgyvenu jau, apsisprendziau pirkti (spausdintuvą, skanerį,arba daugiafunkcinį kokį) kažkada prisimenu Jūs forume diskutavote, kuris geresnis patikimesnis, kurio servisas pigesnis, gal dar primintumete ar galetumete rekomenduoti ką. Būčiau dėkinga už išsakytas nuomones.

Aš turiu jau gal 6 metus daugiafunkcinį hp spausdintuvą-skanerį-kopijuoklį. Nė karto nebuvo sugedęs. Esu labai patenkinta. Nors gal jau jis kartais sustreikuoja skenuodamas, bet be skanerio, kaip be rankų. Mano rašalinis. Sako geriau lazerinis. Jei kitą pirkčiau, tai taip pat daugiafunkcinį ir tos pačios firmos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 08 vasario 2012 - 18:05
Dėl namų darbų, tai tekstas visada skaityti ir užduotys: arba pratybose, jei nespėja klasėje, arba iš vadovėlio. Matematikos iš vadovėlio uždavinys arba pratybose baigti.
Atsakyti
MINETASIS FOTOREPORTAZAS biggrin.gif
Stai tokia dvipusia juosta klijuojame popierėlius
user posted image
Va taip klijuojame lipnia juosta ir lipiname popierėlius
user posted image

Cia tiek jau suklijavome,ir kairiau matosi,kiek beliko rulonėlio
user posted image
Tai tiek smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Perla*: 08 vasario 2012 - 18:12
QUOTE(*Perla* @ 2012 02 08, 20:10)
MINETASIS FOTOREPORTAZAS biggrin.gif
Stai tokia dvipusia juosta klijuojame popierėlius
user posted image
Va taip klijuojame lipnia juosta ir lipiname popierėlius
user posted image
Cia tik jau suklijavome,ir kairiau matosi,kiek beliko rulonėlio
user posted image
Tai tiek smile.gif

Vau .. super... thumbup.gif toks gal ir vaiku kambaryje neblogai ziuretusi, tinkamai priderinus smile.gif) idomu, gal sio konkurso darbams bus rengiama viesa paroda ? nezinot ?
Atsakyti
QUOTE(Donatuke @ 2012 02 08, 19:12)
Vau .. super...  thumbup.gif    toks gal ir vaiku kambaryje neblogai ziuretusi, tinkamai priderinus smile.gif) idomu, gal sio konkurso darbams bus rengiama viesa paroda ? nezinot ?

Tai kiek girdejau,jie visi bus kazkur eksponuojami... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatuke @ 2012 02 08, 18:12)
Vau .. super...  thumbup.gif    toks gal ir vaiku kambaryje neblogai ziuretusi, tinkamai priderinus smile.gif) idomu, gal sio konkurso darbams bus rengiama viesa paroda ? nezinot ?

Visų dalyvių popierėlių kilimus sujungs į vieną ir 2012 06 09. Ekodaiktų festivalyje fiksuos rekordą, kuri registruos Lietuvos rekordų knygoje (informacija www.ekodaiktufestivalis.lt).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 08 vasario 2012 - 18:16
QUOTE(ninkute @ 2012 02 08, 20:07)
Dėl namų darbų, tai tekstas visada skaityti ir užduotys: arba  pratybose, jei nespėja klasėje, arba iš vadovėlio. Matematikos iš vadovėlio uždavinys arba pratybose baigti.

Labukas, aš ketvirtokams duodu nemažai užduočių, matematikos daugiau skaičiavimo pratimų, nes su tekstiniais tai doh.gif . Lietuvių tekstą visada pasakoti, ką nors surasti, dar atšviečiu gramatinių užduočių. Kartais pagalvoju, kad gal ir daugoka, bet kai pakalbi su vaikais, tai dabar daugiausia laiko praleidžia prie TV. Gal geriau tegu pasimoko, juk be darbo nieko gero nebus. Aišku, pati apsikraunu tikrinimais.
Aš taip pat neturiu skenerio, tai dažnai jaučiuosi kaip be rankų, jau galvoju ką nors įsigyti, bet šitas spausdintuvas nors ir senukas, dirba kaip bitelė. Neprisiruošiu ką nors keisti.
Papildyta:
Perla, superinis kilimas thumbup.gif
Atsakyti
[

Aš praeitais metais ketvirtokams dovanojau po diską "Gražiausios mokyklinės akimirkos". Neoriginalu, bet vaikams labai patiko. Dariau su Movie maker programėle. smile.gif
[/quote]

Sveikutės,
o aš dovanojau po laimės sagą. Tai, žinoma, irgi nieko naujo. Jas užsakiau
iš molio, tokias didesnes kaip penki centai, su dviem skylutėm. Tada namuose
pati nudažiau įv. spalvom. Įvėriau šilkines juosteles pagal sagų spalvą ir sukabinau ant stilizuoto medžio. O viską "suvedžiau" pokalbiu apie laimę.
Gal tiktų, tik pakeitus temą. g.gif Ir ,tiesa, antroje pusėje su markeriu užrašiau metus, klasę. rolleyes.gif

Oho, kilimėlio ilgumas ir gražumas!!! bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inusia: 08 vasario 2012 - 18:24
QUOTE(viga @ 2012 02 08, 20:19)
Labukas, aš ketvirtokams duodu nemažai užduočių, matematikos daugiau skaičiavimo pratimų, nes su tekstiniais tai doh.gif . Lietuvių tekstą visada pasakoti, ką nors surasti, dar atšviečiu gramatinių užduočių. Kartais pagalvoju, kad gal ir daugoka, bet kai pakalbi su vaikais, tai dabar daugiausia laiko praleidžia prie TV. Gal geriau tegu pasimoko, juk be darbo nieko gero nebus. Aišku, pati apsikraunu tikrinimais.
Aš taip pat neturiu skenerio, tai dažnai jaučiuosi kaip be rankų, jau galvoju ką nors įsigyti, bet šitas spausdintuvas nors ir senukas, dirba kaip bitelė. Neprisiruošiu ką nors keisti.
Papildyta:
Perla, superinis kilimas thumbup.gif

Tekstinius uždavinius visada stengiuosi išsiaiškinti klasėje ir pastebėjau, kad dauguma jau daug geriau supranta nei prieš du metus (Vaikus gavau iš kitos mokytojos ir tekstinių uždavinių visiškai nesuprato. Vienas pasakydavo veiksmą ir viskas. O dauguma nesuprato ką skaičiuoja, iš kur ką gavo.) Todėl manau, kad geriau mažiau, bet kad suprastų ką skaičiuoja. Aišku, čia mano nuomonė. Papildomai užduodu sužinoti iš interneto lietuvių k. ir pasaulio p. pamokoms.

Kilimas fantastiškas drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
[quote=zuzanele,2012 02 08, 20:32]
Tekstinius uždavinius visada stengiuosi išsiaiškinti klasėje ir pastebėjau, kad dauguma jau daug geriau supranta nei prieš du metus (Vaikus gavau iš kitos mokytojos ir tekstinių uždavinių visiškai nesuprato. Vienas pasakydavo veiksmą ir viskas. O dauguma nesuprato ką skaičiuoja, iš kur ką gavo.) Todėl manau, kad geriau mažiau, bet kad suprastų ką skaičiuoja. Aišku, čia mano nuomonė. Papildomai užduodu sužinoti iš interneto lietuvių k. ir pasaulio p. pamokoms.
Man tas pats buvo, tekstinius klasėje išnarstom, kai kartu, tai lyg ir pusė bėdos
Papildyta:
Mergaitės, kažkuri buvot nurodžiusi Vilniaus pradinių metodinio svetainė adresą, gal galėtumėt pakartoti? Niekaip nerandu, o labai reikia. Būsiu dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Aciu mielosios uz pagyras drinks_cheers.gif Stengiames blush2.gif
I pasta nusiunciau Kaziuko mugei trupineliu biggrin.gif
Jei pavyks,siunciu karaoke.Pasikartosiu-jei kazka turesite,istrinkite biggrin.gif
Atsakyti