Norėjau Jūsų paklausti, gal kas žinote kokių paprastų idėjų kaip pasipuošti klasę Šv. Valentino dienai? Kažkaip mintys išseko
O dėl tų saldainių popierėlių kilimo tai sutinku su Jumis - ILGAS ir SUNKUS darbas. Bet jei jau užsiregistravom tai gausim ir padaryt šį darbelį Dar reikia ir nugalėtojų prizą įvardinti
QUOTE(Vilsonyte @ 2012 02 07, 19:38)
O dėl tų saldainių popierėlių kilimo tai sutinku su Jumis - ILGAS ir SUNKUS darbas. Bet jei jau užsiregistravom tai gausim ir padaryt šį darbelį Dar reikia ir nugalėtojų prizą įvardinti
Bet man atrodo, kad galvos skausmas dar bus, kaip reikės nusiųsti?
QUOTE(sypsenele04 @ 2012 02 07, 21:35)
Skaičiau, ten pateiktas vienas pavyzdys, o gal aš kažkur ne ten žiūriu Jeigu teisingai supratau, vaikams pateikiamos atspausdintos užduotys. Gal kartais tokių pavyzdėlių turite?
Mes dalyvaujam jau keli metai. Pernai metais mano mokiniai buvo trečiokai, tai turiu lietuvių kalbos ir anglų kalbos užduotis. Jei reiktų, paieškočiau darbe ir ryt nuskenuočiau. (Jei skaneris nepaves)
Užduotis ir atsakymų lapus reikia patiems atsispausdinti ir išdalinti mokiniams. O tų užduočių lapų tai ne vienas. Nurodytą valandą būna pateikta jų puslapyje. Užtat niekaip nesuprantu- už ką pinigus jiems reikia mokėt, jei tiek daug darbo reikia patiems pasidaryt
Gal turit kokią mintį, ką būtų galima su ketvirtokais padaryt stendui Vasario 16-ai? Norėčiau gal kokio vieno bendro darbo...
QUOTE(*Perla* @ 2012 02 07, 20:17)
Jokiu groziu nekuriam,nes popieriukai siuolaikiniai grazus Rytoj pabandysiu keleta kadru padaryti.O juosta pirkome Senukuose.Yra ivairaus ilgio,plocio,kainu
Papildyta:
Kovo menesi organizuojama akcija mokykloje-pagaminti ka nors is atlieku.Gal turite kokiu ideju?Savu ar internetiniu?Nieko idomaus nerandu...
Papildyta:
Kovo menesi organizuojama akcija mokykloje-pagaminti ka nors is atlieku.Gal turite kokiu ideju?Savu ar internetiniu?Nieko idomaus nerandu...
Gal mergaites keliaus i ta 50 idomiuju darbeliu vaikams seminara, nes anot organizatoriu - ten kaip tik bus demonstruojami darbeliai is antriniu zaliavu... as tik kovo 3 d. ten planuoju keliauti, tai jau gali buti velu .. bet jei bus nevelu, tai pasidalinsiu idejomis
QUOTE(zuzanele @ 2012 02 07, 21:43)
Mes dalyvaujam jau keli metai. Pernai metais mano mokiniai buvo trečiokai, tai turiu lietuvių kalbos ir anglų kalbos užduotis. Jei reiktų, paieškočiau darbe ir ryt nuskenuočiau. (Jei skaneris nepaves)
Užduotis ir atsakymų lapus reikia patiems atsispausdinti ir išdalinti mokiniams. O tų užduočių lapų tai ne vienas. Nurodytą valandą būna pateikta jų puslapyje. Užtat niekaip nesuprantu- už ką pinigus jiems reikia mokėt, jei tiek daug darbo reikia patiems pasidaryt
Gal turit kokią mintį, ką būtų galima su ketvirtokais padaryt stendui Vasario 16-ai? Norėčiau gal kokio vieno bendro darbo...
siaip pries pora dienu buvau prirasiusi ne viena ideja vasario 16 - ajai .. bet gal tau jos ir nepatiko ..
QUOTE(sypsenele04 @ 2012 02 07, 19:35)
Skaičiau, ten pateiktas vienas pavyzdys, o gal aš kažkur ne ten žiūriu Jeigu teisingai supratau, vaikams pateikiamos atspausdintos užduotys. Gal kartais tokių pavyzdėlių turite?
Galiu atsiųsti, kažką rasiu
QUOTE(b.s @ 2012 02 07, 19:41)
Bet man atrodo, kad galvos skausmas dar bus, kaip reikės nusiųsti?
Šiandien siunčiau 14 darbų konkursui "Skaitau lietuvišką pasaką" A3 formato lapus, tai sumokėjau šiek tiek daugiau nei 8Lt. O kiek kainuos tie saldainių popierėlių kilimai - neaišku ?
QUOTE(Vilsonyte @ 2012 02 07, 21:51)
Šiandien siunčiau 14 darbų konkursui "Skaitau lietuvišką pasaką" A3 formato lapus, tai sumokėjau šiek tiek daugiau nei 8Lt. O kiek kainuos tie saldainių popierėlių kilimai - neaišku ?
Na priklausys nuo svorio .. o dar turbut tures reiksmes kainai ir siuntinio gabaritai.. va cia tai jau nelabai teisingos islaidos.. koks ten ju pagrindinis prizas ???
QUOTE(Donatuke @ 2012 02 07, 21:50)
siaip pries pora dienu buvau prirasiusi ne viena ideja vasario 16 - ajai .. bet gal tau jos ir nepatiko ..
Einu ieškot... Kai buvo neaktualu, gal nepastebėjau. O šiandien pasigavo pavaduotoja ir pasakė, kad privalau padaryti, todėl ir neriuosi iš kailio
QUOTE(sypsenele04 @ 2012 02 07, 20:35)
Mes atlikinėjam užduotis kompiuteriu. Yra ir toks variantas. tada nereikia nei atsispausdinti užduočių, nei siųsti.
QUOTE(domassss @ 2012 02 07, 22:03)
Mes atlikinėjam užduotis kompiuteriu. Yra ir toks variantas. tada nereikia nei atsispausdinti užduočių, nei siųsti.
Na taip, jei yra pakankamai kompiuterių. Bet jei jis tik vienas...
QUOTE(zuzanele @ 2012 02 07, 21:05)
Na taip, jei yra pakankamai kompiuterių. Bet jei jis tik vienas...
Pas mus organizuoja visą konkursą taip, kad visų klasių dalyviai organizuotai atlieka užduotis kompiuterių klasėje. Šiaip taip per pusdienį išsitenkame.