Klasėje visi mokiniai ir darbas vyko pilnu tempu. Sakykite kokiame rajone šiandien buvo 31 net keista?
QUOTE(Betukas @ 2012 02 07, 17:16)
Mano užregistruotieji 2,3, 4 Pasimečiau dabar Ką daryti Bet irgi geri, nenurodo amžiaus. Galės dabar skaityti mažiukams suprantama kalba, nėr čia ko Bus eksursija
Ir aš taip manau, kad turės vesti vaikams paskaitėlę pagal jų amžių.
Jokiu groziu nekuriam,nes popieriukai siuolaikiniai grazus Rytoj pabandysiu keleta kadru padaryti.O juosta pirkome Senukuose.Yra ivairaus ilgio,plocio,kainu
Papildyta:
Kovo menesi organizuojama akcija mokykloje-pagaminti ka nors is atlieku.Gal turite kokiu ideju?Savu ar internetiniu?Nieko idomaus nerandu...
Papildyta:
Kovo menesi organizuojama akcija mokykloje-pagaminti ka nors is atlieku.Gal turite kokiu ideju?Savu ar internetiniu?Nieko idomaus nerandu...
QUOTE(Betukas @ 2012 02 07, 17:16)
Pas mane buvo 2 iš 10 Jau supykau. Suskambinau tėvams, tai kaip susitarę kartojo - apsirgę esam Kaži kaži...
Aš taip pat turėjau 3 mokinius pasikelt iš lovų ir pasikviest į pamokas. Nors buvo tik 15 laipsnių. Mamos labai nustebusios, kad paskambinau.. ,,Nu tada einu kelt, jei jau dirbat"... Nu termometras juk ne karvę kainuoja...
Labutis
Ar dalyvaujate Kalbų Kengūroje? Gal jau esate dalyvavę šiame projekte? Būtų įdomu sužinoti, kokios būna užduotys
Ar dalyvaujate Kalbų Kengūroje? Gal jau esate dalyvavę šiame projekte? Būtų įdomu sužinoti, kokios būna užduotys
QUOTE(sypsenele04 @ 2012 02 07, 19:50)
Labutis
Labas,
pernai dalyvavom lietuvių kalbos kengūroje, anglų dar ne, per maži buvo Reikėjo perskaityti tekstą ir po to atlikti užduotis. JOs buvo labai įvairios - nuo teksto suvokimo iki gramatikos.
Beje, galima pasiskaityti jų pslp. apie užduotis.
QUOTE(sypsenele04 @ 2012 02 07, 19:50)
Labutis
Dalyvaujam jau keli metai (trečiokai ir ketvirtokai).
Pavyzdys:
Žodis strykt" yra:
A) veiksmažodis būdinys C) šauktukas D) jaustukas E) ištiktukas
Reikia pasirinkt teisingą atsakymą.
QUOTE(Iruciukass @ 2012 02 06, 21:50)
O jūs su kuo klijuojat? Mes pradėjom klijais, bet nelaiko, po savaitgalio patikrinom - atlimpa. Nuleidom rankas, nes labai daug darbo ir laiko reikalauja šis konkursas. O ir laimėti nesitikime. O jei dar jokio "popierėlio" neduos?
organizatoriai raso "Vienos jų labai didelės, kitos visai mažos, tačiau prizus gaus kiekviena dalyvavusi konkurse" tai manau kad neliksim nuskriausti
QUOTE(elimak7 @ 2012 02 07, 19:25)
organizatoriai raso "Vienos jų labai didelės, kitos visai mažos, tačiau prizus gaus kiekviena dalyvavusi konkurse" tai manau kad neliksim nuskriausti
Bet galėtų ir padėkas suraityt
QUOTE(b.s @ 2012 02 07, 21:28)
NA ziuresim ka jie ten raitys, nes mes vakar pradejom klijuoti, tai juodas darbas
QUOTE(Šarkka @ 2012 02 07, 19:58)
Skaičiau, ten pateiktas vienas pavyzdys, o gal aš kažkur ne ten žiūriu Jeigu teisingai supratau, vaikams pateikiamos atspausdintos užduotys. Gal kartais tokių pavyzdėlių turite?